Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utána viszonylag hamar átkerülsz világos pályákra. Nagyon hangulatosra sikerült a kampány, az ingyenes rész is jó lett, én személy szerint viszont hardcore domination-t meg deathmatch-t játszom, semmi mást. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Igazad van, köszönöm. A jelszavam nem stimmelt, de most már okés (ugyanolyan hosszúság). Tetszik a grafikája, bár az első két pályája elég sötét. 😄

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Pikk-pakk

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Még egy kérdés. A játék lejött. Van Activision accountom. Mennyi ideig tart a bejelentkezés? 😄

Köszi szépen, már 14.50 MB/s. <#whatever><#wave>

Az a Police skin elég komoly
Mil-Sim skineket bármelyik Operátor használhatja ha feloldom?
bajgunar
Nyomd át a letöltés ideéig ázsiai szerverre, lejön pikk-pakk. 😉
Tegnap érkezett a Season 3-as frissítés, ilyenkor a reggeli órákban van értelmes letöltési sebesség.
Reggel érdemes elindiítani, akkor jól jön, amúgy rottyon vannak a szerverek, mert boldog boldogtalan ezt nyomja.
Palinko
3 hete ideiglenes :-D Refund
Sziasztok! Megvettem a játékot, mondom magamnak megnézem, milyenre sikerült. Na már most 180 gigát csak pár száz KB/s-mal szedi lefelé a Battle.net rendszeren keresztül. Ez most komoly vagy ideiglenes/átmeneti zűrzavar?
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2020.04.09. 16:04:35

Alap beállítás az Y. Mount jelentése, hogy a fegyvert nekitámasztod valaminek vagy ráteszed valamire.
Vízszintes, függőleges felszíneknél fel si ajánlja a játék ha elég közel vagy hogy press ... to mount.
gondolod h a legujabb driver a megoldas? ... feltettem olyan regit amivel mennie se kene es azzal eddig meg nem dobott ki 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Palinko
Mountold a fegyvert azt úgy lődd le, nem tudom mivel lehet, nekem 5. egérgomb de ha nem 5 gombos az egered biztos másra rakta.
Sziasztok!
A fegyver camouflage-nél a Get kills while Mounted-nél mit kell csinálni, hogy beadja a killeket?
Utoljára szerkesztette: np, 2020.04.06. 22:27:12
Palinko
Driver frissítés, játékfájlok ellenőrzése meg ilyen balfaszságokat tudok javasolni, amúgy is egy bugos szar az egész még ennyire tényleg bétának érződő bétát soha nem is játszottam ami nagy kiadótól jött volna. Általában az van hogy ráírják hogy béta de már release candidatenak érződik.
most vettem egy Nvidia 2070et es 5-10 perc jatek utan kidob az asztalra... erre van valami megoldas?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Kínomban már elkezdtem streamelni amit játszok, hátha valakinek szerezhet egy kis kikapcsolódást.
Egy nap legalább egy élő stream lesz.

Első a lenti linken elérheti aki gondolja.
Videnyó itt
Jim Morrison
köszi, hogz szóltál!
tényleg lehet darálni, szinte killenként unlockolok valamit 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Palinko
Egyébként most hogy unlockoltak a multiból is 2 pályát meg 3 módot szerintem mindenki menjen aki most a freevel kezdte és fel kell neki fejleszteni a fegyvereket mert gyorsan megy. Én az M4A1-et és az AX-50-est javaslom. Úgy pörögnek a fegyók szintjei hogy öröm nézni ráadásul dupla xp-t kapsz fegyóra, nagyjából lelősz 2 embert mintha megcsinálnál 1 missziót a játékban, de ugye ott percekig tart sok rohangálással még itt megvan másodpercek alatt sokszor. Bár mesterlövész puskával szopás mivel ez egy pörgős mód és SMG-vel lehet legjobban tarolni de batlle royalrea az nem olyan jó, kivéve közelre és így le fognak alázni hiába van fullos m4 meg ax 50 es loadoutod, de a tipikus távolságokra meg endgamere jobban jársz mégis m4-el a sniper meg ott van ha távolról kóstolgatnának.

Ezek mellett felhúzok egy mp5-öt meg PKM-et is hátha próbálgatnék még valamit de ezen a 4 fegyveren túl én nem látok más fegyver kimaxolásában értelmet max szórakozás szintjén jó lehet.

Volt ma egy vicces jelenet deathmatchet 75-73 ra nyelrtünk meg, mondom kipróbálom ezt a cruise missalet elindítom, repül repül erre nézem ott fut két csávó, bumm be közéjük és kijött hogy 75-73 victory, na mondom ez most így wow 😄
Nálam nem, de a patchek letöltése kínkeserves még így is...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Nálad is ugyan ez van? Minden egyes frissitésnél újra 83 giga? Az én haveri társaságom (4 fő) náluk csak 200 megát szedett le.. :/ Nem tudom mitől lehet ez, de remélem megoldják a problémát.
Üdv!
Sajnos ez most mindenkinek problémás, mint a legutóbb kiadott javítás. Elvileg ügyködnek rajta...

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy ha jön hozzá bármilyen méretű update, nekem mindig a teljes játékot le akarja tölteni a launcher. Mostanában is jött egy 200 megás update, minden havernak csak 200 megát tölt, nekem meg újra a 83 gigát. Ezr már 3x-ra játssza el velem a launcher. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Valami el van állitva vagy mitől lehet? Nagyon bosszantó 😞

Köszi a segitséget előre is!
Ehhez nem kell wh! Lőttem ennél már különbet is. Ez a játék logikáról is szól.
Konkrétan wallhack vagy hasonló progi 😄
LOL ,tán kapcsold be a monitort 😄

Ez mitől lenne "csít"
Palinko
Áh ez még lófasz amúgy, én láttam olyat hogy elkezdett lőni, lockolt az aimbot és 4 emberre átrántotta egy tárból leszedte mind. Köztük engem is azért láttam a visszajátszást ezt még bemelegítésben azért volt 4 ember körülötte. Gulagban is mintha wallhackelne pár bár mi is ha meghalunk fentről mondjuk hogy jobbra vagy balra de vannak csávók akik direktbe mintha látnák meg tartanának falon keresztül.

Mondjuk nekem is volt olyan bug már hogy valamiért az ellenségen maradt ez a revive thing, mint ami a csapattársaknál van hogy vegyem fel és láttam egész meccs alatt szóval tudtam hol van 😄 Szóval a játék bugja miatt mintha én is wh-ztam volna.
z0ty4
megvan az első cheaterem 😞
remélem az utolsó

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Jim Morrison
japp, itt is. minden más jó, csak ez nem 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ugyanúgy sz*r az egész... 500b/s.. Nem értem mi a rák van.

Palinko
Nekem fullosan töltötte igaz jóval ezelőtt
Másnak se tölti le a frissítést? 600 b/s-nél nem megy feljebb...

Na meg is van.Kompenzátor felesleges ha ott az operátor foregrip(recoil) helyette specnaz barrel.Markolat helyett meg Monocle Reflex!

Na így ütős lett az AK viszont kell Reticle(DOT)a perfect balance vagy az felett bármelyik a Monocle reflexhez!
Nem rossz az AK black bear blueprint se amit hozzá adtak de scope kell rá..
Megjött Talon😊
akkor sajna gyenge a géped hozzá
Rob02
Mint írtam, minden frissítve van!

frissítsd a VGA drivert
Rob02
Sziasztok!
A képen látható üzenettel nem indul el a warzone. Minden driverből a legfrissebb van fent, mit lehet tenni hogy elinduljon?
Gépem egy Lenovo y510p, i7 4700mq, geforce gt755m sli-ben.

Palinko
Persze mert egymásra mutogatás egyszerűbb mint fixálni a dolgokat 😄 Én is nehezen tudom elképzelni hogy driver hiba és csak itt jön elő, bár amilyen régi a COD játékmotor még az is lehet. Még szerencse hogy ritkán jön elő de akkor kb ellehetetleníti még a középtávra célzást is.
Aragorn10
Igen én is ezt nem értem mert nem hiszem, hogy ez AMD hiba nem nekik kéne megoldani hanem az Activison-nak mert csak náluk van ilyen szar shader hiba. Sehol nem volt nekem eddig semmilyen játékban semmivel gondom, pedig játszottam már párral. Biztos nekik fontos most, hogy tolják a szar warzone-t és gondolom a serverpark erejét is ahhoz igazították a normál játékosok le vannak szarva. Sok játékosnál látok 180-200ping-eket amit eddig nem láttam és soha nem volt olyan gondom, hogy csúszik a karakterem meg ugrik a kép a nagy lagtól most meg folyamatosan az van vicc ez a game.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Palinko
Nálam Radeon 7, szóval biztos AMD-s de nevetséges hogy ilyen hosszú idő alatt sem találtak rá megoldást, pedig driverek frissek beállításokkal én is játszottam.
Aragorn10
Sajnos nem. Feltettem hivatalos fórumon is és azt mondták, hogy AMD-s gond lehet de senki nem tudott rá megoldást. Ott is sok embernek van ilyen gondja. Küldtem be nekik hivatalosan is hibabejelentést de semmi továbbra is szar. 😞
Ja és ehhez nekem amióta kijött a warzone nevű csoda már hozzájött az, hogy lag-ol is istentelenül, megértem megcsinálni a season 2-t is. Egyik pillanatban jó a ping, másikban 200ping, eltűnik a lövedékem, közvetlen közelről fejre lőve semmi 😞
Utoljára szerkesztette: Aragorn10, 2020.03.25. 19:52:05

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Palinko
Halasztották
Valakinek tölti már a frissítést? Mert elöször tegnapra, azután ma reggelre ígérték
Palinko
Nekem is ez van, sikerült megoldani?
Vagy azt az egész videót letiltani, mert elég idegesítő mindig újranézni....