449
Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  • z0ty4
    megvan az első cheaterem :(
    remélem az utolsó
  • Jim Morrison
    japp, itt is. minden más jó, csak ez nem :(
  • undY1ng #366
    Ugyanúgy sz*r az egész... 500b/s.. Nem értem mi a rák van.
  • Palinko
    Nekem fullosan töltötte igaz jóval ezelőtt
  • undY1ng #364
    Másnak se tölti le a frissítést? 600 b/s-nél nem megy feljebb...
  • TomStorm
    Na meg is van.Kompenzátor felesleges ha ott az operátor foregrip(recoil) helyette specnaz barrel.Markolat helyett meg Monocle Reflex!

Na így ütős lett az AK viszont kell Reticle(DOT)a perfect balance vagy az felett bármelyik a Monocle reflexhez!
  • TomStorm
    Nem rossz az AK black bear blueprint se amit hozzá adtak de scope kell rá..
  • TomStorm
    Megjött Talon:)
  • Piko888
    akkor sajna gyenge a géped hozzá
  • Rob02
    Mint írtam, minden frissítve van!
  • Piko888
    frissítsd a VGA drivert
  • Rob02
    Sziasztok!
    A képen látható üzenettel nem indul el a warzone. Minden driverből a legfrissebb van fent, mit lehet tenni hogy elinduljon?
    Gépem egy Lenovo y510p, i7 4700mq, geforce gt755m sli-ben.
  • Palinko
    Persze mert egymásra mutogatás egyszerűbb mint fixálni a dolgokat :D Én is nehezen tudom elképzelni hogy driver hiba és csak itt jön elő, bár amilyen régi a COD játékmotor még az is lehet. Még szerencse hogy ritkán jön elő de akkor kb ellehetetleníti még a középtávra célzást is.
  • Aragorn10
    Igen én is ezt nem értem mert nem hiszem, hogy ez AMD hiba nem nekik kéne megoldani hanem az Activison-nak mert csak náluk van ilyen szar shader hiba. Sehol nem volt nekem eddig semmilyen játékban semmivel gondom, pedig játszottam már párral. Biztos nekik fontos most, hogy tolják a szar warzone-t és gondolom a serverpark erejét is ahhoz igazították a normál játékosok le vannak szarva. Sok játékosnál látok 180-200ping-eket amit eddig nem láttam és soha nem volt olyan gondom, hogy csúszik a karakterem meg ugrik a kép a nagy lagtól most meg folyamatosan az van vicc ez a game.
  • Palinko
    Nálam Radeon 7, szóval biztos AMD-s de nevetséges hogy ilyen hosszú idő alatt sem találtak rá megoldást, pedig driverek frissek beállításokkal én is játszottam.
  • Aragorn10
    Sajnos nem. Feltettem hivatalos fórumon is és azt mondták, hogy AMD-s gond lehet de senki nem tudott rá megoldást. Ott is sok embernek van ilyen gondja. Küldtem be nekik hivatalosan is hibabejelentést de semmi továbbra is szar. :(
    Ja és ehhez nekem amióta kijött a warzone nevű csoda már hozzájött az, hogy lag-ol is istentelenül, megértem megcsinálni a season 2-t is. Egyik pillanatban jó a ping, másikban 200ping, eltűnik a lövedékem, közvetlen közelről fejre lőve semmi :(
    Utoljára szerkesztette: Aragorn10, 2020.03.25. 19:52:05
  • Palinko
    Halasztották
  • Piko888
    Valakinek tölti már a frissítést? Mert elöször tegnapra, azután ma reggelre ígérték
  • Palinko
    Nekem is ez van, sikerült megoldani?
  • undY1ng #348
    Vagy azt az egész videót letiltani, mert elég idegesítő mindig újranézni....
  • Jim Morrison
    azt még nem próbáltam, azt se tudom mi az... :)
    de lehet majd kipróbálom, csak tegnap este ahányszor elkezdtem egye meccset, ugráskor crashelt a játék... :(

btw a repülő olyan hangos kezdéskor....bárcsak le lehetne muteolni
  • TomStorm
    :D

Én csak Plunder-t megyek ha nem a Main game-et nyomom..
  • Jim Morrison
    tegnap kezdtem el , nem is rossz, igaz még csak pár meccset játszottam.
    ezt már most átérzem ... :D
  • TomStorm
    Az a FAL szerintem a játék legnehezebben használható fegyvere na meg a pisztoly.
    Aztán az FR.56.

Még egy sniperrel is többet tudok ölni DM-en mint ezekkel:D

Mindezek mellett viszont tetszenek(főleg a FAL) de eredményes egyszerüen nem tudok lenni velük!
  • TomStorm
    Deathmatch-ek+Dupla weapon xp és minél több kill:)
    Lehet lesz megint dupla reward hétvége(ha nincs elég xp tokened) na ott hamar meglesz.
  • nordan
    u bazz :D
  • undY1ng #341
    Őőő sztem ez Tarkov topicba akar menni, nem? :D
  • Voyager5
    Blueprinteknél unlockolva lehet egy-egy part, még akkoris ha a fegyver lvl 1-es
  • nordan
    nézd Pestilyt 2 nap alatt 38-as és 4 vendorja maxos :D biztos hasonló kaliberü playert láttál :P

mondjuk én 31-es vagyok maxos a bázisom, jelenleg 17db videó kártyával, peacekeper maxos a többi vendorom 3-as,de ha meglesz a szint maxosak lesznek :P
  • Since
    Csak azért kérdezem mert láttam egy videót ahol a srác egy level 27es FAL-t használt, és unlockolva volt neki Monolithic Suppressor ami elég érdekes akkor...
  • Since
    És vna valami tipped hogyan tudném felgyrosítani a grindot? Melyik multiplayer mod a legjobb erre, egyáltalán ha van ilyen? :)
  • TomStorm
    Igen,többinél is el kell érni azt a szintet
  • Since
    Sziasztok! Monolithic Suppressort szeretném unlockolni, viszont nem tudom hogy ha unlockolom az egyik AR fegyverre akkor a többi fegyverre is fogom tudni egyből haszálni, vagy a másik fegyveren is el kell hogy érjem a megfelelő level szintet? Köszönöm válaszokat!
  • kopaszeger
    köszi
  • Voyager5
    https://www.callofduty.com/warzone/download
  • kopaszeger
    hali
    Lehet hogy láma kérdés de honnan lehet letölteni?
    Vki egy linket betenne.
    Előre is köszönöm
  • Voyager5
    XP kiosztásnál megint bugok vannak szerintem.
    Legalábbis ma hajnalban BR soloban volt, hogy a végén kiírt kb 25k XP-t de 70-et írt jóvá :D, meg olyan is volt, hogy 18k-t írt ki, de 2000-et írt jóvá...

Ezek mindig akkor fordultak elő, amikor második halál után nem leaveltem azonnal, hanem picit hagytam spectate módban. Olyan mintha a megfigyelt random játékos xp-it írná ilyenkor jóvá.

Valaki tapasztalt hasonlót?
  • Daermon
    Azok is vannak, meg egy csomó másik is.
  • T800
    Igen, a Warzone-ra nagyon rákattantam. De nem tudom, hogy a többi játékmod mit takar. Gondolom a szokásosnak mondható, search and destroy meg hasonlók vannak még? Vagy ezeket már rég elfelejtették? Tényleg az united offensive óta nem codoztam.. De ez valami fergeteges lett :) Annyira zökkenőmentes a multija...
  • Daermon
    Plusz a campaingja is nagyon jó lett.