24
Ghost Recon: Breakpoint
 • AnuluWork
  #24
  Na sikerült ezt a szart kilőni.
 • AnuluWork
  #23
  G
 • AnuluWork
  #22
  Az már csak hab a tortán, hogy a battleeye letiltja a sweetfx/reshade dlljét ... Elképesztő genyaság. Az, hogy az alfában ezt nem csinálta. Hogy ez most direkt vagy csak balfaszkodnak a béta miatt, de elképesztő. Nem értem az Ubit. Így is undorító a színvilága. Fogom, feldobom, hogy jól nézzen ki, erre ez a gyökér letiltja ...
 • lalakov
  #21
  Eddig nekem csalódás. A Wildlands szebb és a menürendszere is jobban bejött.
 • hawkie22
  #20
  Azt tudja valaki, hogy lehet küldetést megosztani csapattaggal? Beléptem publicba, illetve meginvitáltam embereket, csatlakozott is valaki, de mivel nem tudtam, hogy kellene megosztani a küldetést vele, így egy idö után bóklászott maga, majd kilépett a groupból.

  Egyébként optimalizálással nincsenek gondok, a játék tetszetös, sztori nyilván lerágott csont, egyelöre az elsö pár main mission után nem is nagyon lehet róla bövebben mit mondani, a gearelödés átlagos eddig, blueprintek után lehet kutatni ezerrel, mindegyikhez van egy kis mellékküldetés, nem csak menj ide, menj oda és vedd fel a ládából dolog.

  Skillpontokat szintlépéskor kapsz, van négy alapképzettség (field medic, assault, stealth meg sniper), ezek közül induláskor egyet választasz, aztán ha majd kapsz még pontokat, akkor simán felveheted mindet, a többi skillt pedig szép lassan oldozgatod fel. Egyszerre 3 perket rakhatsz be magadnak, persze csak ha elötte megnyitottad skill pontból :), alapból csak egy perket engedélyez.

  Craftolgathatsz is kaját meg felszerelést, ezt még nem próbáltam, minden kis fittyfenét lehet gyüjtögetni a világban. PvP-t nem próbáltam, asszem, bétában nem is lehet egyelöre kipróbálni, legalábbis nálam nagy piros felkiáltójel van a PvP-oldalon.

  A Guided Mode ki-be kapcsolása jó móka, ha kikapcsolod, onnantól kezdve a kis infómorzsákból kell összerakni, hogy merre is van a küldetés. Ez mondjuk regular nehézségen nem jött ki annyira, mivel a játék mindig berakta a térképre, hova is kell menni. :) Majd magasabb nehézségen megnézzük a Guided Mode off-ot. A HUD-ot is személyre lehet szabni, akár teljesen ki is kapcsolhatod, ha mazochista vagy.
  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.09.06. 22:53:16
 • DrSoong
  #19
  https://imgur.com/a/Ss8hmwD
 • DrSoong
  #18
  Hát nem tudom... Sántikálom egyik lezuhant helikoptertől a másikig 30 perc alatt elértem a másodikat. A harmadiknél hiába kúszok mindig leszednek és nem tudok semmit használni. Jó kis béta!
 • hawkie22
  #17
  Heh? Ezt nem értem, nálam rögtön ment minden.
 • DrSoong
  #16
  Azt látom, hogy van nálam, még valami smg is, de semmit nem enged használni ott van az alt menűben rajta a behajtani tilos tábla. Offoltam, nem szenvedek ezzel...
 • hawkie22
  #15
  Van nálad Medkit, már az elejétöl, de legalábbis az elsö hullánál biztos, hogy találsz, nyomd le az Alt-ot és elö is hozza a felszereléslistát, amiböl választhatsz. Pisztolyod is van, azt az elsö cutscene végén veszed el a melletted fekvö halottól. Erösebb fegyvered az elején nincs, azt neked kell megtalálnod, de viszonylag hamar dob a játék.
  A béta befejezödik azután a main mission után, amikor megpróbálod elhagyni a szigetet, utána már csak mellékküldetéseket csinálhatsz, illetve barangolhatsz a szigeten, gyüjtögetve dolgokat. Én jelenleg 3 óra játék után vagyok XP8-as szinten és 20as GS-el. Eddig csak szólóztam, úgy egy idö után kicsit uncsi lesz, a publicot még nem próbáltam.
  Regular nehézségen 5-fös ellenséges csapatokat sima liba kinyírni, tegnap este pedig magamra húztam egy teljes bázist, kb. 30-40 ellenféllel, plusz 2-3 drónnal. Jópár syringe és medkit elfogyott, de halál nélkül leszólóztam. Szóval ha kijön a játék, akkor ebböl vagy hard vagy extrém nehézség lesz, amin indítom. Remélhetöleg pár haver is fogja aktívan tolni, mivel nincsenek AI segítök, így szólóban nem lesz hosszú távon móka, de majd kiderül. Ma este folyt. köv. :)
 • DrSoong
  #14
  Komolyan gondolják, hogy az első fél óra az amig elvánszorgok a 3 ponton keresztűl sérülten? Vagy lehet madkitet használni valahogy? A jobb kezét úgy tartja a karakter mint ha lenne benne fegyver közben lószar sincs...
  Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.09.06. 20:52:44
 • hawkie22
  #13
  Na, ki csapatja már a bétával? Én jelenleg ki-be lépegetek egyelöre, most maintenance van a következö negyed órára, de olyan este 10 körül leszek tartósan, ha esetleg valaki csatlakozni akarna.
  Sh00ter_83 név alatt megtaláltok Uplayen.
 • grebber
  #12
  Befutott a gépigény

  Béta alapján 16GB ram nem hogy erősen ajánlott de elengedhetetlen...
 • Kotomicuki
  #11
  A drónokkal semmi gond.
  De, ha az az ember megsemmisítésére tervezett rendszer része és tucatszám áll rendelkezésre, akkor ott 2-3 ember nem fog győzni ellene!
  Szóval, nagyon átüt az amerikás "mi vagyunk a kú'vajó gyerekek és mindent legyőzünk" rózsaszín szirup, hogy a saját területükön szétzúzzák azt, amit pont az ilyen erők ellen terveztek.
  Ha meg mégis győzhetnek Nomádék, akkor ott az ellenféllel nincs minden rendben, hogy ekkora erőfölényt nem tud érvényesíteni: fizikailag hihetetlen a történet (tudtommal nem egy Deus Ex, ahol legalább a technológiában van némi erőegyensúly).
 • hawkie22
  #10
  Miért lenne sci-fi? A mai világban a katonai vonal amúgy is a drónok felé megy el, ez itt most mennyiben más?
 • hawkie22
  #9
  Nálam várós a játék. A Wildlands is tetszett, még a mai napig elöveszem néha, végig kéne már vinnem, de itt van most a Division 2. :) Az is tetszik, ha igaz, amit a videóban láttunk, hogy lehet váltogatni a karakterek között (ez hiányzott a Wildlandsböl).
  A bétára már jelentkeztem. :)
  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.05.13. 13:27:08
 • AnuluWork
  #8
  Meg Ubi saját.
 • AnuluWork
  #7
  A Ghost Recon sorozat mindig is speckó volt. A Future Soldiers szerintem az egyik legjobb GR volt, csak grafikailag és tartalomban elmaradtak pár dologgal, amit megígértek. Viszont szerintem ez nem sci-fi. A Division 2ben is sok érdekesség van, de ez egy ilyen világ. Ez nem a R6. Ez van.
 • NEOreg3
  #6
  Uplay-en is megvásárolható lesz

  engem mondjuk a Wildlands után már nem érdekel ez a játék, az single-ben dögunalom volt, coop meg nem érdekel
 • Kotomicuki
  #5
  Jobban jártak volna, ha az első rész (a Baltikumba benyomulnak az Oroszok és velük kell egy kicsit "foglalkozni") vagy DLC-i történetét veszik elő, az abban lévő küldetések helyszíneivel...
  Ez így egy sci-fi - nem a robot-hadseregek, hanem a megállításuk "mezítlábas" módja - , szép grafikával..., már csak a fénykardok hiányoznak.
 • jarlaxxe
  #4
  Only epic store...
 • AnuluWork
  #3  Úgy nézem egy túlélőrészt erősítő szokásosan jó GR lesz ez is.
 • grebber
  #2
  Most jelentették be volt gameplay ,minden! Jó lesz várjuk ezerrel!
 • szabi07
  #1
  Elméletileg holnap jelentik be az új Ghost Recon játékot! Breakpoint!
  A mostani információk szerint a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint október 4-én már napvilágot is lát, méghozzá PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.