124
2019/202 körül folytatódik a sorozat
-
#4 En mai napig gyermeki izgalommal tudom varni azt a jatekot, amellyel szemezek elozetesen. Nem sokat varok nagyon, de amit igen, azt nagyon :D Nyilvan, ezt is nagyon, szart sem tudok rola (kiveve az elozo komment tippjet), de mar most tudom, hogy kell. Idiota vagyok, lehet, de belefer es toleraljak korulottem :) -
#3 Eloszor is, bocsi a minosegert, de itthon csak barkacs modszerek vannak :)
Masodszor, van egy tippunk arra, hogy hova megyunk, ha a reggeli video nem random generalt kamu, csak hogy befogjuk a szankat es ne nyaggassuk oket folyamatosan :D Bevagom ide a FB poszt szoveget:
"Szóval, ha reggeli videó valódi és nem csak promó célt szolgáló random generált helyszín. Ez alapján nem, nem megyünk Akaviirba.
A TES VI. helyszín a jelek szerint, dobpergés, ELSWEYR, a khajiitok hazája lesz. Az Arénában már jártunk arra, onnan is lehet beazonosítani a videóban látható két jellegzetes helyszínt:
Halls of the Colossus (a masszív ősi objektum a szakadék peremén)
The Great Divide (a szakadék Elsweyr déli részén):
-
#2 Talán a Skyrim óta az egyedüli játék amit úgy fogok várni mint régen a TES játékokat... az Oblivion megjelenése előtt nem tudtam aludni éjszaka annyira izgultam :D (jó, voltak azóta keményen jó játékok mint pl Souls széria, de én másra nem nagyon emlékszem ami maradandót alkotott volna) -
#1 Előbb jön a Fallout76, aztan egy vadonat uj sajat IP, a Starfield, de ezek után érkezik végre a The Elder Scrolls VI. :) Pontosabb infót egyelőre nem tudni, valószínűleg a jövő évi E3-on lesz róla bővebben szó, addig is itt a bejelentés.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.11. 05:33:47