200
Scum
  • Brakerton
    Sziasztok!

Ha valaki szeretne magyarokkal együtt játszani a SCUM-ban, akkor jöjjön erre a Discord csatornára:

SCUM Game Hungary
    https://discord.gg/D8Hygew

Köszi!
  • Norbertboy
    Szerintem külön lesz a BR rész, mint anno a h1z1-ben volt.

A steam adatlap szerint egyszemélyes játékmenet is lesz, szóval kéne tartalomnak lenni bőven. Majd kiderül egy hét múlva...

Én tuti megveszem, legfeljebb 2 órán belül vissza adom.
  • Doma #38
    Ezt a napokban élőben adták, ígérték a videóban hogy ezen a héten megint jelentkeznek élő streammel.
  • Normen76
    Elvileg úgy szól a promo, hogy 64 főt ledobnak a szigetre... Én a mai napig nem értem pontosan miről fog szólni, hogy képzelik el a játékot. A nagyfokú testre szabhatóság, craft rendszer, járművek stb.. miközben egy valóság showszerűségről beszélünk egy szigeten ahol a rabok darálják egymást.. szal hogy illik ide a 64 főt dobnak le egyszerre ... nem értem :D. MErt részemről úgy tűnik, inkább túlélő játék lesz, mintsem BR, de akkor marhaság a 64 főt ledobunk egy szigetre .. sokkal reálisabb lenne egy Miscreated, vagy ős H1Z1 szerű játékmenet és szerver beállítás.
  • Ironman2
    Kiváncsi leszek hányan lesznek a szervereken.10-15 emberkével megint rohadtul értelmetlen lesz az egész.Legalább 70-80-as szerverek kellenének ide.Vagy addig nem is kéne engedni az elindulást,amig meg nem telik a lobby,pl a Battle Royal tipusú játékoknál.
  • Ironman2
    Az elhízásnak bizony hátránya is van,nem tudunk majd gyorsan futni,és mozogni,a zombik simán elkaphatnak.Félő hogy itt is a túlélés csak a zabáláson,meg iváson múlik,semmi máson.Kaja meg nem mindenhol lesz,egymást kell majd megint gyilkolni hogy életben maradjunk,de ez csak az én megérzésem lesz a látott videók alapján.
    Ezt a robotot ami agyonnyomja az embert a talpával,meg sci-fi szerű jármüvet meg nem értem (vagy inkább egy drón),lehet lesz olyan része a pályának ahol ezek járőröznek,fene tudja.
  • Ironman2
    Jó kis DayZ klón,bázisépítés nincs benne,vagy idáig nem láttam,csak a terepen lévő házakat,dolgokat lehet kihasználni fedezékre.Viszont rohadtul el lehet hízni ha csak eszünk,és nem akciózunk,ez egy hatalmas ötlet a lustáknak,be kéne vezetni minden játékba.Persze kondival lejjebb lehet adni kilókat,de az meg nem mindenhol található meg.
  • Ironman2
    Beszarás milyen videók vannak a játékról,szétröhögtem magam rajtuk.
  • Norbertboy
  • Running
  • Norbertboy
    Elérhető: augusztus 29.
  • Metalmilitiakid
    Hónap közepe?? Jézusom nekem még el se kezdődött a hónap. Dolgozol te rendesen ? :D
  • TomStorm
    Na mi van?Lassan hónap közepe és semmi..
  • Norbertboy
    pár infóa játékról
  • Norbertboy
    pár infóa játékról
  • Norbertboy
    Betegség, hideg, meleg érzet lesz benne? Én inkább valami hiánypótló survival játékra vágyom. Építkezést terveznek?

Lövöldözős játék van bőven, de kihívásokkal teli túlélős játék nem igazán. Sok túlélő játékom van, de egysem olyan amilyenre vágyom. Egy 7 days to die, just survive, dayz, miscreated egyveleg nagyon jó lenne!
  • Running
    Dayz féle.
  • Norbertboy
    Ez hasonló lesz mint az escape from tarkov vagy túlélő játék lesz?
  • Running
    Hát igen, az ilyen játékokat könnyen el lehet barmolni. Meglátjuk nekik sikerül e élvezhetőre csinálni.
  • Metalmilitiakid
    Mondjuk az eleje az érdekelni fog, mondják hogy kitöltik hogy ne legyen unalmas. Kérdés az, hogy mennyi időd lesz odakint és mennyire lesz veszélyes az élet. Mert nagyon ki kell balaszolni a dolgot, hogy ne tudj "örökre" kint maradni és mindig skilledet kihúzni amit szeretnél mielőtt elkezdesz PvP zni. Viszont ha túl veszélyes akkor meg megutálják az emberek mert túl nehéz. Érdekel mit hoznak ki belőle.
  • Running
  • Running
  • Running
  • Running
    Live from PAX East! SCUM: Cargo Capture Mode & Survival Preview Gameplay
  • Running
    Olyasminek tűnik.
  • Metalmilitiakid
    Jó kis Kar 98K ha jól látom :D
  • Running
    Friss képek:

• Running
  • Running
    Pár új kép:
  • Running
    Facebook csoport, akit érdekel.
  • Running
    Pár új kép:

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.11. 10:57:28
  • Rocco27
    Üdv srácok, köszi azoknak akik felhívták a figyelmem erre a játékra a PUBG topikban.
    Gyönyörű képi világgal rendelkezik és modern fegyveres lövölde. Bár még nem jött le mi is a játékmenet pontosan - olvastam survial -, de majd kiderül...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.05. 09:17:07
  • Running
    :) Rendben, bármi infó jön, ide kiteszem.
  • Metalmilitiakid
    Miért nem lepődök meg, hogy itt is te tolod az ipart :D Majd kiabálj ha indul az Early Acces és lemaradnék. Jó lenne nem egyedül nekilendülni.
  • Running
    SCUM - Vaulting Trailer Analysis:
  • PeeTeR
    +
  • Running

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.17. 10:27:02
  • grebber
    GC 2016: SCUM - a Serious Sam-csapat új játéka
  • Running
    STEAM-en: Link
    Offical homepage: Link
    Reddit: Scum
    Twitter: Scum

Vaulting:

SCUM - Stealth, Camouflage, Awareness & Tactics:

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.13. 14:00:19
  • Running
    Első verzió kiadásának dátuma: 2018.
    Motor: Unreal Engine
    Fejlesztő: Gamepires
    Kiadó: Devolver Digital
    Műfaj: Survival game
    Platform: Windows

SCUM is built with Unreal Engine 4 and set to launch on PC via Early Access in Q2 2018

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.13. 13:56:19