367
Nioh
-
#127 Úgy tűnik az optimalizálás nem lesz túl jó.
-
#126 :) -
Negritis #125 nagyjából ránéztem, de nincs kedvem rendesen visszaolvasni mert nincs értelme
valamint továbbra is, szted hányan veszik meg a játékot azok közül - magyarországon - akik nincsenek sg.hu-n? sőt a többi hasonló fórumon se
sztem a fórumozók a vásárlók töredékét alkotják
és a vásárlók azon részét nem hallod itt akik beletörődnek hogy nem lesz egér támogatás, max azokat akik élvezik ezt a fajta "vitát"
azt mondjuk továbbra is tartom hogy nem az egér támogatáson múlik a port minősége hanem az egyéb "számokon"
+ attól hogy most azt mondják nincs támogatva még simán lehet hogy jó lesz :D - nem hiszem h az lenne de az 0.0001%os esély fennáll -
#124 Javaslom olvass vissza, kik itt a leghangosabbak és legtöbbet ugyanazt mantrázó emberkék pont azok akik kurvára elégededtek ezzel a gagyi portal. -
Negritis #123 én Mario Odyssey-t tolom hétfőig :D és ez a basic internet 101
mindig van ellenvélemény
és mindig az elégedetlenek a hangosabbak -
Negritis #122 én csak annyit szeretnék h ne essen az Arkham Knight szintre a port és akkor azt mondom okés
ha a performance rendben van a többi apróság -
Zozo0122 #121 Bármit írok, lesz ellenvélemény :D Én is kiléptem a vitából, megyek játszani. Bár én most Falloutozok, nem AC.
Sokkal többet olvasok külföldi fórumot.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.03. 20:48:21 -
Negritis #120 a switch mikor kijött folyamat jöttek a "hírek" meg elégedetlenkedő h szarul működik, kiderült h elenyésző hányad volt problémás
DE mindig a hiszti a hangos
itt mondjuk van most 10 ember akinek nem tetszik, van még 3-4 magyar fórum ott van még 30 ember aki folyamat ragel a magyarok közül
és végül megveszi mondjuk 300 magyar
de a fórumokon azt látod h 5-10x annyian sírnak mint ahányan megveszik és nem érdekli őket
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.11.03. 20:47:03 -
Zozo0122 #119 Az első hónapokban? :D ismersz olyat aki először nem csalódott? -
#118 Arról én hallottam már jó véleményt is. -
Zozo0122 #117 Igen :D Arról, hogy a No Man's Sky egyértelmű csalódás volt az első hónapokban :DDD -
#116 Elégedetlenkedők mindig lesznek.
Hallottál te bármiről, amiről az egész gémer világ egyetértéssel beszélget? :) -
Zozo0122 #115 Ha bárhová felmegyek (hazai és külföldi is) és mindenhol találok ezzel kapcsolatban dühöngést, akkor az már általánosnak tekinthető. Nem függ százalékoktól :D
-
#114 Nem fog kiderülni, mert nem veszik meg. :) -
Negritis #113 az "általános" anyázás simán lehet h nem több mint 5-10% a tényleges vásárlóbázisnak
de az is lehet h 50% majd elválik -
#112 Megmondtam a legelején, hogy nem kell vitázni, mert ismerem az ami képpen ítélkeztek, és nincs rálátás a másik eszközre.
Előítélet van csak. Tehát elmagyarázni sem lehet, mert ezt látni tapasztalni kell. :)
Kivéve a technologia, technika részét a dolognak, amit akkor is megért valaki, ha életébe nem fogott a kezébe kontrollert.
Az sme normális dolog, hogy valaki azt feltételezi, hogy fordítva egy konzol tulaj nem használna fps-hez billentyűzetet, meg egeret, ha lehetne....pont ez a vicc, sokan ez miatt sírnak, hogy legyen.
Mert a mai piacon, az összes játékot NEM LEHET NORMÁLISAN 1 eszközzel irányítani, valahol mindig hátrányt szenvedsz...
Ez a baj, hogy konzolon, csak egy eszköz révén érhető el a klaviatura support.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.03. 19:22:04 -
#111 Ő nem.
Én értem. Válaszoltam is.
ACO hogy jön ide? Semmi köze ehhez.
Ha meg van köze, annyiban van, hogy az ACO-ban is érvényesülnek a technologiai dolgok, az hogy a karaktert egy analog karral pl sokkal egyszerűbb, és sokkal pontosabban irányítasz mint a billentyűzettel...
Ehhez nem kell semmi tudomány...:)
Így hogy a Ni-oH-t összemossuk más stílussal, más játékokkal, amiben más az irányítás, így értem mi a bajotok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.03. 19:16:55 -
#110 Detto... -
#109 Nem azzal van a baj, hogy ragaszkodtok a billentyűzetes irányításhoz, hanem azt, hogy az ilyen játékokhoz ez kell...
Ezzel azonosítjátok, az igényes port fogalmát, holott ez nem egy igénytelenség, vagy hiba, hanem egy olyan fícsör, ami nem is való hozzá, meg plusz idő-pénz-energia befektetés.
És ha beletesznek, inkább a 4k-t tegyék, ami előre mutat, mint ezt.
Megy a szavazás...
Hányan írták alá? Akiknek halovány fingjuk nincs miről szavaznak? :) Megkérdezném a szavazókat, hány ember használt kontrollert, vagy csak előítélettel van felé. :) -
#108 OK, részemröl ennyi volt most már biztos vagyok benne, hogy direkt nem érted miröl beszélünk, megyek vissza sanyargatni magam a AC:Originnel, persze azt is egérrel játszom és élvezem, én hülye... -
#107 Én örülnék a legjobban ha lenne egér a konzolhoz, én futnék először a boltba egérért, mert tudom hogy sokkal egyszerűbb irányítani az fps-eket, a konttroller egy szükséges rossz konzolon fps-hez ahogy itt ez a fos billentyűzet. :P
PC-only játékos, az max azért éri meg mert ha van erős géped akkor szebb, több fps, stb a képminőség.
Az viszont, hogy egy amúgy kontrollerre szabott stílust mindenképpen billentyűzettel játszik valaki, az butaság, úgy ahogy van.
Lehet ezt fanatizmussal palátolni, de ez egy önsanyargatatás, egy makacs dolog.
Még ha nem lenen olcsón kontroller, akkor azt mondanám, hogy ó bameg.
Sajnálom a makacs játékosokat, de hogy 6-7k-d ne legyne egyszeri vételre, amit utána 50 másik játékhoz tudsz használni, nekem ilyen ne akarjatok bemesélni. :) -
#106 Erröl a fórumról semmi se fog kiderülni mert az egész sg-re jó ha 20-an járunk még...de a külföldi fórumokon megy a savazás ezerrel.
Azt kéne elfogadnod vagy felfognod, hogy aki only pc az nem véletlenül az, valszeg szereti azt amit ez a platform nyújt neki ide értve a perifériákat is.
Tényleg kiváncsi lennék rá ha egy konzolos fps-t ugy adnának ki, hogy nincs kontroller támogatás hanem vegyél hozzá egeret akkor is azt mondanád, hogy persze igazuk van egérrel sokkal jobb a célzás rohanok veszek mindjárt kettöt is....kurvára nem ez volna a reakciód tölünk viszont ezt várod most. -
#105 De nem érted.
Ez nem olyan játék, nem pc-re szánták, pláne nem bill+egérre.
EZ EGY PS4-es játék KONTROLLERRE szabva, nem volt tervbe pc az elején, sem a végén, nincs valszega kodban pc bill kompatibillitás, nem is raknak utólag bele, mert valszeg a rá fordított költség nem ér annyit.
Te ingyen dolgoznál valakinek? :)
Ja mert ők sem. -
#104 Nem hinném, majd kiderül, a fórumon. :D -
Zozo0122 #103 Itt most tipikusan arról lenne szó, hogy vagy jól csinálják, vagy sehogy...de mégsem erről van szó. Ahogy te magad is mondtad: üzlet. Ha annyira nagyon jó fejek akarnának lenni, lenne egér support. Na az gesztus lenne.
Dehogy 20 ember, inkább több ezer. Mindenhol azt olvasom, hogy no thanks, meg deal breaking. Általános anyázás van :D
Nem irigylem, épp azt írtam abban a hsz-ben amire válaszolsz, hogy ha kell simán várhattunk volna +1 hónapot, csak minél többen élvezhessék.
-
#102 Remélem tudod, hogy ez a "csak 20 ember" baromság csak a te fejedben létezik. :) -
#101 Tiszteletem a sok óráért a souls játékokban. De télleg.
De basszus...a baj a felfogásban van, ez nem mínusz, hanem plusz, egy játékról beszélsz, ami nem jött volna pc-re.
Nem is akarta senki hogy legyen mindenféle support, ez egy gesztus, azoknak, akik 1 játék miatt nem akarnak egy plusz hardvert a lakásba venni, hanem a pc-n keresztül játszod a konzol exclusive játkot, ez nem egy hiba, vagy bug, ez csak egy pc-n futtatható változat a p4-re szánt szoftverből. egy emuláció, ha úgy tetszik.
Ez a csapat ennyit engedhetett meg magának, vagy a semmit.
Most 20 ember mérgelődik, ha egyeltalán nem lenne még ez sem, akkor kb 20000 ember, akik most boldogok....
Embertársaidtól irigyled ezt? :) -
#100 Ja. Ebben adom a pontot. :) -
Zozo0122 #99 Na jó, akkor még egyszer:
Van, ahol az egeret szeretem és van ahol a kontrollert. A soulslike játékokban az egeret szeretem. Azért, mert HA jól tudsz játszani ilyen játékokat egérrel (elvileg nekem kéne tudnom, mert a 3 gameben + az olyanokban mint pl. a Lords of the Fallen összesen van 1000+ órám, de lehet 1500 is), akkor felül tudsz lépni a kontroller "előnyén", mert megtanulod olyan gyorsan használni a menüt mint azzal (+ez fokozható, ha eleve kevés tárgyat tartasz az inventoryban), sőt előnyt nyersz, mert jobban célzol íjjal és főleg varázslatokkal. Tudod hányszor nyertem hirtelen fordulásból szemmértékkel kasztolt varázslattal pvp-ben? Ezt lehetetlen kontrollerrel megcsinálni. :)
A problémám abból adódik, hogy tökre érződik a hülyének nézés és az újabb bőr lehúzása. Kapjuk a portot, oké, + pont. DE nincs egér támogatás. -1 pont, hát nem lehet normálisan megcsinálni valamit? Na és akkor még 1 mínusz pont, mert pár nappal előtte jelentik be. Gratulálok Hát akik mondjuk előrendeltek? Azok ilyenkor mit mondjanak?
Az üzletpolitika a bajom, meg hogy itt szó nincs arról, hogy kicsit is éreznénk, hogy értünk van, hanem csakis a pénzért.
Ha a kiadó egyébként nem szokott egértámogatást adni más játékoknál sem, akkor is kellett volna itt. Meg kellett volna kérdezni, hogy souls játék kedvelők, legyen egér támogatás vagy nem? Kibírtok érte 1 hónap csúszást? Persze, csak minél többen élvezhessék.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.03. 17:51:08 -
#98 Nem valószínű. van rengeteg más amit játszatok és hónapokon belül a lista csak bővülni fog. -
#97 Vagyis ha lesz comunnity klaviatura support, kihagyod, azért mert nem a fejlesztők csinálták?
Meg fogod bánni később. :) -
#96 Nem terveztem lewarezolni. -
#95 1. A lustaság az ha beleszarnak és ennyit se tesznek meg....:) Soha nem elég TM :)
2. Persze, neked nem segítség ez, csak azoknak akik a ps4 ára miatt nem játszottak eddig (ezt mondtam is, hogy a tömegnek kedveznek)
Akkor ha a community teszi meg a supportot, a játékot ingyen elveszed, ez ugyanaz mintha rendes supporttal warezolod le, max magadnak megnyugvás. :) -
#94 Ha nem lesz egér támogatás a fejlesztők által, akkor nem valószínű, hogy megveszem vagy hogy egyáltalán játszom majd. Miért fizessek a lusta fejlesztőknek, ha a szorgalmas community moddereken múlik az egész. Ha gamepaddal szerettem volna játszani megveszem PS4re. -
#93 De tudod mit, én azt mondom, felejtsük el.
Drukkolok, hogy legyen egy csapat, aki megcsinálja maszekba a támogatáást, és ti is boldogan tudtok majd vele játszani.
Mert ez a LÉNYEG, mindegy hogy csak minnél több ember élvezze, ritka jó játék a mostani felhozatalban, és itt nem a grafika a lényeg, mint sok másik játékban...... :) -
#92 Amúgy nem vitázom, nekem 8, ki veszi meg, meg miért.
De ez olyan minthogy a vr játékoknál azt mondja valaki, 2017 van, miért kell vr, basszák meg, miért nem megy egy tv-n vagy monditoron, faszom fizet ezért. :)
Ez egy stílus, pc-től idegen stílus, ehhez 2017-ben ez kell, ahogy manapság egy autós játékot irányítani billentyűzettel, konkrétan játszhatatlan. :P
Azelvet értettem, hogy a LEHETŐSÉG legyen meg.
csak a fejlesztőknek ez a lehetőség, PÉNZBEN nem biztos hogy megéri, az a csekély játékos végett, akik még Ni-oH stílust leülnek bill+egérrel irányítani.
Ez pénz, ki tudja mennyire kellett volna belenyúlni a kodba, lehet ettől lett volna még bugosabb a játék.
Nem tudni mekkora keretük volt erre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.03. 16:50:16 -
#91 Igen, jó akkor te nem mondtad, akkor más mondta.
A lényeg, hogy te izlésről beszéltél, neked nem kényelmes, mert megszoktad éveid alatt a billentyűzetet, de ha hajlandó lennél használni rendszeresen AZ ADOTT JÁTÉKOKBAN AMIKHEZ VALÓ....te is mást mondanál.
Az hogy neked éppen nem kényelmes, az azt abban a tekintetben állítod, hogy kb kipróbáltad.
kipróbáltad mert éppen 1 játékkal úgy játszottál, valszeg a 20 éves bill+egér megszokásod ellen ez vajmi kevés lesz, ha hosszabb távon használnád, és ugyanúgy állnál hozzá mint a másikhoz, akkor te is értenéd, átéreznéd azt amit azok, akik mind2 eszköszt már használják egy jó ideje...
Ha érted mire célzok...kényelmes, csak ugyanúgy kell valamennyi idő mire átállsz a másikról.
Valami olyan mint a játékokban.
Van aki le van ragadva a cod2-ben, a cod ujabb részét nem érti annyira, nem tetszik neki, holott technikailag sokkal jobb, tudsz futni, könnyebb a mozgás, stb.
De azért mert évekig a cod2 höz van szova, nem ad elég időt az új részeknek, soha nem fogja tudni, hogy miről beszél az, aki tartalmasabb ideig játszik akár felváltva mind2 terméken.
Mindezt az bizonyítja, hogy akik rendszeresen elfogadva előveszik a kontrollert, utána megváltozik a véleményük, és a pc-hez egy tartósabb kiegészítő ként gondolnak rá.
Sőtt hallottatok a F1 dologról?
Vagy melyik játékban volt konkrétan, hogy awsd-bel frankón játszhatatlan volt, mert KÉPTELEN vagy olyan finoman irányítani az autót.
TECHNIKAILAG képtelen. :)
A kényelmet arra értem, hogy az egér+billentyűn emelgeted a kezed, sokszor rossz tartásban vannak az ujjak, nagyon megterhelő, míg kontrolleren alig mozdítod meg a kezed, minden kéz alatt van, ezek egyértelmű dolgok, nem izlés kérdése. :)
Csak az hogy kevésbé vagytok befogadóak, és eleve előítélettel nyultok az eszközhöz....
ne tagadd, mert tudom hogy így van. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.03. 16:46:35 -
#90 Resident Evil 0-1
Crash Bandicoot
Tudod te mennyit változott annak köszönhetően, hogy analog támogatást kapott? :)
Csak egy példa. -
#89 Én mondtam ilyet? Az egész téma alatt csak annyit állítottam másokhoz hasonlóan, hogy számomra jobban kézre áll, kényelmesebb a játék. Számomra a gamepad forgolódás/nézelődés furcsa és kényelmetlen. Ennyi. Viszont te magad írtad az előbb, hogy mindkettő megoldásnak megvannak a maga előnyei/hátrányai, mégis kijelented, hogy az egyik hiánya teljesen természetes egy játékban csak azért mert te pont a játékban lévő megoldást favorizálod.
Kb ennyi a különbség kettőnk között. Engem nem érdekel ki hogyan élvezi a játékát, míg te meg akarod szabni kinek hogyan kellene. :) -
#88 Az hogy az egér pontosabb egy karnál, ezt csak mert te mondod, azért igaz? vagy mert maga a technológia kapásból lehetetlenné tezsi hogy jobb legyen?
Egy épp ész elég hozzá, hogy rágyere mik tények, ami technologia. Nem izlés.... :)
Ha gondolod, van időm, nemsokára gépnél leszek és leírom, rajzokkal mellékelve mi hogy működik. :)
Ez nem izlés kérdése.
Az hogy melyiket szoktad meg, az izlés, az hogy technologában, vagy formatervezésben melyik a kényelmesebb, jobb, vagy működésben, azok fix tények.
Az egy más kérdés, hogy az user hajlandó-e tudomásul venni, vagy elutasítja. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.03. 16:35:50