367
Nioh
-
#287 Majd kiderül mennyire lesz könnyű a játékosoknak...:D
Az tény, minnél izmosabb a karakter, annál könnyebb. -
sp8787 #286 Csakhogy addigra vagyis joval elotte is mar unlock-olhato a Sloth..etc. mondjuk az Iga Style az kemeny igy is ugyis. -
#285 Az semmi....az első igazi boss a BÉKA boss lesz. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.12. 18:13:53 -
#284 Olyan nincs...ezt letöltötted:
Microsoft Accessories Software 1.2
Ha igen akkor a gépeddel van baj.... -
tokeletesen fut es bejovos ^^ -
#282 semennyire -
#281 Kicsit zavar valami. A shrine-ok elég messze szoktak lenni egymástól, és sajos nem mindig van időm annyit játszani, hogy eljussak a következőig. Namost a Dark Souls-okban ha kiléptem, akkor betöltéskor pontosan ugyanott folytattam, felvett cuccok, lelkek, meg minden maradt. Itt viszont visszadob az előző shrine-hoz, és minden elvész,ha kilépek. Ez mindenkinek így van? Elég nagy hülyeségnek tűnik... -
caps lock #280 A vámpírt másfél órámba került legyőznöm. Pedig egyszerű, mindig ugyanazokat a támadásokat ismétli. De sokszor úgy vagyok vele, hogy addig nem kelek fel a székből amíg meg nem lesz. Fáradtan meg nehezebb koncentrálni. Szóval ajánlom magamnak is, hogy érdemes pihenni pár órát egy-egy keményebb ellenfélnél, aztán friss aggyal újra megpróbálni. -
Negritis #279 meglátjuk ha megszokom a KI restore-t akkor annyira nem lesz gond sztem -
sp8787 #278 Igazandibol a jatek hullamzo. Utana van meg 1-2 ami esetleg nehezebb lehet de onnan az alapjatek vegeig szinte sima a dolog. A nagy ugras a DLC-knel kovetkezik be ujra majd utana majdnem minden uj nehezsegi fokozat elejen. -
#277 Akkor a vámpírcsajnál sírni fogsz :D -
Negritis #276 én már a hajóban lévő első igazi bossal is szenvedtem -
#275 Harmadik főküldetés, Hino Enma boss. Hát anyád... Elmennek ezek a... -
Zozo0122 #274 Egyébként mennyire igényli a játék az SSD-t? :D -
sp8787 #273 A Kodamaknal egyebkent arra figyelj ,hogy minden egyes regioban kulon kulon be kell allitani a szentelyt ,hogy milyen kodama blessing-et kapj. -
#272 Amit belinkeltem progit azzal nálam müködik az egér emuláció érdemes kiprobálni.
Maga a játék engem nem fogott meg annyira mint vártam de teljesen válalható DaS klón, nehézségre meg a Surge szerintem nehezebb volt.
Kicsit túl sok mindent pakoltak a játékba teljesen feleslegesen a DaS sokkal letisztultabb egyszerübb és ezért jobb is. -
Negritis #271 a játék már az első normálisabb pályán az OCD-mre hajaz :D
nem találom a 9. Kodamát :D -
sp8787 #270 A Ki-t alapjaban 2felkeppen lehet novelni. Heart-al vagy a Prestige-pontokkal.
A 3ik valtozat ha a pancelzaton vagy az accessory-n...etc. van plusz Ki. De az alap Ki is bosegesen eleg.
Egyebkent nem lehet semmit elrontani gyakorlatilag szinte akarhanyszor lehet ujraspec-elni a karaktert.
Elso vegigjatszasnal nem art par dologra figyelni. Ha vki sima melee jatekot jatszik akkor 10 Spirit maximalisan eleg.
10 Spirit-el az elso 4 nehesegi fokozat siman vegigviheto. 10 az ami Kato maximalizalasa-hoz kell plussz ...etc. nem akarok spoiler-ezni. 20 Magic meg Dex az ami meg bizonyos dolgok miatt mindenkeppen kell.
Az osszes tobbit nem art a fegyver elsodleges skalazodasanak megfelelo helyre tolni es nem foglalkozni semmivel csak azt novelni. Pl. a Katana-knal a Heart vagy a Dual Katana-knal a Skill az elsodleges skalazodas. -
Negritis #269 steam score alapján "akkora" igény nincs rá -
Zozo0122 #268 Na ja. Ez kimaradt.
- Fixed a bug in our heads, now it's clear, that you need mouse support, sorry for being such assholes, but please buy the game or WE WILL STARVE TO DEATH!!! -
#267 Nem látom az egér támogatást :) -
Negritis #266 egyébként már most jött egy 400megás patch ahogy nézem
Update Information 1.21.01 (11/09/2017)
9 NOVEMBER - TEAM NINJA
- Fixed a bug in which save data would not be properly saved if your username contained one or more double-byte characters.
- Fixed a bug in which launcher settings would not be saved if you had not previously launched the game before.
- Fixed a bug relating to the "Glory Contributed" rankings in clan battles.
Rankings will be reset, but your original amount of Glory will be uploaded to the server the next time you acquire Glory.
###
a 2. előjött nálam is btw
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.11.09. 16:08:41 -
#265 "Ki" a stamina
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.09. 15:52:19 -
sztar007 #264 Megoldódott, csak újra kellett inditani a gépet, most már felismeri a gamepadet. Egyébként a játék jó, már csak arra kell rájönnöm it hogy nevezik a staminát :D -
#263 Nem a megszokáson van a lényeg, valószínűleg nekem sem okozna gondot, de eddig kb az egész játékról, pontosabban a portrol süt az igénytelenség. -
#262 A port nem százas, egér nincs, meg randa is a játék, de a kontroller kiosztást speciel 5 perc alatt megszoktam, nem problémás. Maga a játék eddig "meh", de állítólag jobb lesz ahogy előre haladok :) -
#261 Amúgy jól értem, hogy bár PS4 only játék volt, PC-re nem csak egér támogatás nélkül jelent meg, de a játékban még a xbox kontroller sémát is képesek lenyomni az ember torkán teljesen mindegy milyen gamepaddal próbálkozik? Elképzelni se merem milyen lenne ha tényleg egy lusta fosportot csináltak volna. -
sztar007 #260 Az egér billentyü progi se müködik normálisan, a gamepadot nem ismeri fel a játék... ez igy kész katasztrófa. Irányitás nulla. Hátha lesz valami patch később. -
caps lock #259 Most vagyok a hajónál a parton, eddig viszonylag sétagalopp volt, köszönhetően a Dark Souls-os rutinomnak. Megpróbál és tud is egyedi lenni, nagyon tetszik. Én kardot meg azt a láncos kaszát használom, utóbbi nagyon hasznos ha sokan támadnak és a páncélos legényeket is könnyen leveri. -
#258 Igen, de ki kell fejleszteni a skillt. -
sztar007 #257 Nekem xbox360 controllerem van de nem ismeri fel a játék. Valami tipp? -
Negritis #256 úgy van ha az ellenfélnek nincs már KI/staminája akkor tudsz rá extrább cuccot tolni
eddig legalábbis ennyit jött nekem le -
ImpStephAug #255 Backstab,parry hasonló finomságok itt vannak? -
#254 Spear elsősorban én is a long reach miatt. Kicsit játszottam még, kezdek ráérezni, SOKKAL agresszívabban kell viszonyulni a harchoz, mint a Soulsokban. A Bloodborne nekem kimaradt, konzol híján.
A Ki újratöltögetés egyelőre nem zavar, általában megy is, 2-3 kombó után általában sikerül visszaszednem egy részét.
Tetszik nagyon. Igazából ez a játékzsáner már kiáltott egy japános dologért. Na, alakul, bár még azon a helyen most nem voltam, ahol hárman jönnek, viszont van íjam már, könnyebb lesz.
A stance-ekkel még nem nagyon variáltam, az lesz még egy érdekes faktor, többnyire középtartásban nyomulok, akkor váltok erősre, ha hátba támadok valakit.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.11.08. 23:21:00 -
#253 Milyen fegyóval mész? mert én speart használok ha egynél többen bántanak, elkezdem lóbálni és 3-4 embert is eltalál.
Viszont ez a ki nyomogatás nekem is gagyinak tünik állandóan azt figyelni mikor töltse vissza az ember elveszi az élvezetet, gyakorlatilag a harc egyenlö a ki menedzselésel. -
nxs #252 Ninja Gaiden széria se volt easy,ezt meg DS-like játéknak csinálták. :P
[Szerk] : A DS sosem volt skill whore,lehet lassan kéne egy olyan is.
Utoljára szerkesztette: nxs, 2017.11.08. 22:30:46 -
#251 Nehéz a játék basszus. A Souls cuccokban van bőven rutinom, mindhármat végigvittem, nem is egyszer, de itt a prológus utáni első pályán, amikor 3 muki jött egyszerre, úgy felaprítottak többször, mint annak a rendje. Szokni kell ezt még...
Amúgy nem nagyon lehet egyenként becsalni őket, mint a Souls játékokban. Ha közel vannak egymáshoz, akkor hiába dobom a követ, jön mind, mint a rontás. Valamit én csinálok rosszul? -
ImpStephAug #250 Az egeret használni engedő mod. -
ImpStephAug #249 Mennyire működik az egeret fájl? -
#248 Mindenáron újitani akartak valamit de felesleges volt csak annyit ér, hogy az ember még egy gombot nyomogat harc közben.