Nioh
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Update Information 1.21.01 (11/09/2017)
9 NOVEMBER - TEAM NINJA
- Fixed a bug in which save data would not be properly saved if your username contained one or more double-byte characters.
- Fixed a bug in which launcher settings would not be saved if you had not previously launched the game before.
- Fixed a bug relating to the "Glory Contributed" rankings in clan battles.
Rankings will be reset, but your original amount of Glory will be uploaded to the server the next time you acquire Glory.
###
a 2. előjött nálam is btw
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.11.09. 16:08:41
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[merlinw.org]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
eddig legalábbis ennyit jött nekem le
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A Ki újratöltögetés egyelőre nem zavar, általában megy is, 2-3 kombó után általában sikerül visszaszednem egy részét.
Tetszik nagyon. Igazából ez a játékzsáner már kiáltott egy japános dologért. Na, alakul, bár még azon a helyen most nem voltam, ahol hárman jönnek, viszont van íjam már, könnyebb lesz.
A stance-ekkel még nem nagyon variáltam, az lesz még egy érdekes faktor, többnyire középtartásban nyomulok, akkor váltok erősre, ha hátba támadok valakit.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.11.08. 23:21:00
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Viszont ez a ki nyomogatás nekem is gagyinak tünik állandóan azt figyelni mikor töltse vissza az ember elveszi az élvezetet, gyakorlatilag a harc egyenlö a ki menedzselésel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: nxs, 2017.11.08. 22:30:46
Amúgy nem nagyon lehet egyenként becsalni őket, mint a Souls játékokban. Ha közel vannak egymáshoz, akkor hiába dobom a követ, jön mind, mint a rontás. Valamit én csinálok rosszul?
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2017.11.08. 17:18:49
Nagy területeket kezel a játék töltés nélkül stb....ezt egy gémer nem fogja megmondani hasraütés szerűen, az már más, ha drasztikusan nagy gondok vannak, de itt pl az én gépemen ugyanazon körülmények közt, hoz ugyanannyi fps-t mint átlag mai játékok....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És tekintve hogy összetehetnék a kezüket, hogy nem kell venni ehhez ps-t, MEGKAPTÁK a lehetőséget, amivel nem kötelező élni, akkor mindig van ok a warez-ra, meg a játék és vagy kiadók melójának a semmibevételére, vagy megcsúfolására, nehéz megérteni, egy játék a Ni-oH, amihez egy odaillő eszköz van, egy eszköz, ami elérhető minden platformra, ezt nem tudomásul venni és nem használni, egyéni probléma, nem a kiadó meg a játék tehet róla...
Ugyanez fordítva, ha jönne konzolra, egy fps és létezne rendes support a bill+egérre, de kontrollerre nem, akkor nem fogom a játékot minősíteni, hanem megveszem az eszközt vagy nem....
Minden ilyen.
Táncszőnyeg, vr, girát, puska, kamerák, minden....
Képzeljétek el, konzolra vannak játékok, kinect, ps camera, vr, ami konzolra jelenik meg, és NINCS KONTROLLER TÁMOGATÁS.
Azt a kutya meg a 8-át....ki hinné. 😛
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A júzer ránéz az értékelésre, azt hiszi a játék 50%-os, akkor elmegy a kedve, holott szubjektív marhaság miatt 50%, és nem a játék érdemi értékét látják, nem mindenki olvassa el MIÉRT megy a mínusz, csak ítélkezik az 50%-ból, ami már 73 szerencsére, de a többi játékhoz viszonyítva még így is kevés... 😊
akik nyafogtak az m+k support hiánya miatt nyomtak egy - t
de szép lassan jött a többiek véleménye is így most ott tartunk h 73% szerint a játék +
és én teljesen meg tudom érteni ha PC-n valakinek nem tetszik az M support hiánya
de ahogy @Voltan is írja azon kívül semmi bajom a porttal
Az egér+bill eredetileg nem volt a kodban szerintem, mert ps4 volt a terv, most meg anyagilag nem ért ennyit a dolog, nem véletlen, hiszen van 10-1 ember aki szenved egérrel meg bill-tel. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.08. 16:38:39
Csak a betü jelzéseket kell megjegyezni mert az ugye maradt a régi de ez sok portnál volt már így.
Ezen is kár vitázni szerintem.
Engem nem érint a mizéria, mert a Dark Souls-okat is kontrollerrel toltam, meg ezt is, de teljes mértékben megértem a kiakadást ezügyben.
Természetesen magát a játékot ez nem minősíti.
Eddig nem láttam problémát a porttal a magam részéről amúgy, bár még csak most hagytam el a prológus részt, de minden maxon 1080p-ben tartja a 60 FPS-t szépen - lekopogom.
A többi egyéni izlés, megszokás.
Amivel semmi baj, nincs mindaddig, míg nem kezeljük tényként. 😊
nem nekem van igazam, hanem a technológiának.
De bedobom a gyeplőt. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.08. 16:22:56
Nem létezik natív bill+egér támogatás konzolra egyelőre, majd ha lesz azonnal elsők között szerzek be egy szettet, már ha lesz olyan játék, amihez kelleni fog, mert az fps-eket nem játszom....
Ne kedjétek a butaságot. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.08. 16:24:39
Next PC upgrade: 2022
és az optimalizálással sincs gondom
nyilván nem szabad komolyan venni
Csak a Ni-oH-hoz meg nem....😊
Pontosan jól mondod, így gondolom, csak egy bökkenő, hogy konzolon nincs támogatva.😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.08. 13:59:50
ez egy japán cég
ők úgy gondolják hogy gamepad és .
akkor neked is úgy kell gondolni és .
és PC-hez az egér sem volt sokáig alap! szóval ők az ős PC-s elvárásoknak megfelelve támogatják hogy billentyűzeten told
az egér csak zavaró vacak amúgyis
bár sztem akkor már kiadhattak volna egy csak parancssorból működő verziót is mert úgy a tuti
De persze megértem azt is, hogy ez a kiadó nem szereti ezt megcsinálni, mert a Nioh is csak egy fejőstehén, kell a zsé a következő játékra. Meg gondolom lusták is.
Majd holnap kihívok egy szerelőt, de nem használhatja majd a saját szerszámait, hanem adok neki valami "szart" amivel próbálkozhat, pedig nem szokta meg. (Jó, én elvagyok kontrollerrel, de bizonyos műfajokat nem akarok azzal tolni továbbra sem.) Minden egyes szót megérdemelnek amit kapnak. Mennyi időbe tellett volna az egér support? Egy hét? 😄
Mit gondoltak amúgy ezek? Több ezer soulslike imádó gamer van a pc-sek között is, és akkor ők kiadnak egyet egértámogatás nélkül. Legalább ha már lelopták a DS sémáját (akik nagyon hamar belátták, hogy pc-re is menni kell, és minden játékuk egyre jobb lett pc-n) és Ríviai Geralt kinézetét akkor kis tisztelet legyen mögötte 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Itt nem lehet negatívum, az aminek nem is kell benne lennie.
Egy vr játékot se fer lepontozni, mert nem megy kormánnyal, vagy táncszőnyeggel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.08. 10:43:08
de maga a port nem olyan szar mint vártuk
Koei-hez képest + számomra