Destiny 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Az alapjátékkal egyesül a Curse of Osiris és a Warmind, azaz a kampányban a Marsig el lehet jutni.
- A Forsaken és a hozzá tartozó annual pass még egy jó darabig önálló marad.
- A Shadowkeep dettó.
Ha nincs Forsaken-ed, attól még eshet season-ös cucc, illetve strike-okban, ha azt dobja a gép, lehet olyan pályával összefutni, ami a Shore-on van, de a kampányt nem tudod ott folytatni, nem mehetsz az oda tartozó raid-be, és normál játékra sem nyitott a hely.
Vannak még kisebb különbségek, amiket én sem látok át, de kb. ennyi a lényeg.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.26. 16:39:43
Igen, mindenki megkapja, ezért is tanácsolták a fejlesztők hogy ne fejlessz semmit en. core-ból, mert úgyis mindent 750-re nyomnak fel. Igazából ez mindenkinek nagyon jó, veteránoknak is, de főként az új játékosoknak imponálnak ezzel vagy akik inaktívak voltak.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Persze ez alapján igen: "It’s like a free global burst of infusion for all players." Bár ez se egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.26. 12:54:34
"Every single item in the game is being raised to a Power floor of 750 when Shadowkeep and New Light launch. Every item in your inventory (and vault) is going to automatically jump to 750."
"It’s like a free global burst of infusion for all players."
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Forsakenben jóval magasabb, mert lvl50 és a power meg 750.
“Ada-1, The Drifter, and Werner 99-40 are waiting for you. The Forsaken Annual Pass is now FREE for all Forsaken owners.”
Az új híreket is jó olvasni, akad bőven szerencsére, de nekem némely exotic páncél/ruhadarab átdolgozása hiányzik vagy legalábbis erről eddig még nem volt semmi infó. Azért szerintem sokan vagyunk így, hogy a hasznavehetetlen darabokat szeretnénk hogy használhatóra csinálják meg különben mi értelmük van? Múltkor elővettem kicsit az Ahamkara sisakot és vmi katasztrófa, hogy 10% supert sem adott vissza(talán ~5% körül lehetett), míg csinált 7 orb-ot. Többek között ezért is írtam fentebb róluk, amit, de remélem az új kieg-ben vagy utána ezzel is komolyan foglalkoznak végre.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.09.17. 16:15:30
Szerintem egyelőre továbbra is ez a legjobb Online Looter-Shooter (pedig nem tökéletes).
Most kicsit majd lehet több időt szánokrá, és összeszedek valami Title-t.
Meg az Izanami Forget kéne kinyitnom még kieg elött, csak valahol félúton félbe hagytam a questet :D Pedig a Forgeok jó móka.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.16. 13:23:04
És amikor a Shadowkeep kieg megjelenik, akkor lesz Steamen is játszható a Destiny 2 és tűnik el BlizzAppból.
A Shadowkeepet akkor kell megvenned, ha játszani akarsz az új tartalmakkal.
"Success!
You are now ready to play Destiny on Steam for Shadowkeep launch. Review your future Steam account below."
Ezt nem igazán értem, ami írtál: "A Shadowkeep a Steam-en már előrendelhető, a transzfer során hozzáíródik majd a migrált adatokhoz". Szóval ha megvan a Destiny 2 Battlenet-en, akkor ezt nekem miért kéne megvennem?
Steam-en még nem jelent meg, de automatikusan, hogy fog ez aktiválódni? (a fiókon október 1-én megjelenik és zöld lesz a játék, hogy ez nekem megvan?) Nem igazán értem. Mindent összekapcsoltam. Viszont már előtte, mielőtt láttam volna ezt a posztot. Minden okés volt.
Fontos: ha van autentikátor a Bnet-en, vagy a Steam-en, győződj meg róla, hogy működik, mert szükség lesz rá!
A lépések egyszerűek:
- A bungie.net oldalán legfelül a piros figyelmeztető csíkra kell bökni. Ez átdob a login/regisztráció folyamatára.
- Ha még nincs bungie account-od (nekem sem volt még), akkor előbb be kell lépni a Bnet account-tal, ami automatikusan linkelődik is. Olyan mailcímet adj meg, ami biztosan jó és lehetőleg egyezik a Steam-essel (bár ahogy olvastam, ez nem feltétel, mindenesetre nekem ugyanaz volt a kettő).
- Az account létrehozás után kell majd kapj egy megerősítő mail-t, ebben lesz egy link, amire rá kell bökni. Mivel sokan kezdtek linkelni, a levél nem biztos, hogy azonnal meg jön (nekem kb. 10 perc volt). Ha nem jön fél óra után sem, a sárga "resend verification email" gombra bökve kérj újat.
- A levélben lévő link az account főoldalra dob, ahol rögtön látszik, mire kell kattintani a migráció folytatásához (PC Steam migráció, vagy valami ilyesmi, bal szélen rögtön).
- Megerősítő kérdések következnek. Az egyik fázisban felsorolásra kerülnek a linkelt Bnet account-on lévő karakterek, játék licencek, silver, klán, stb., ezeket ellenőrizd le.
- Az utolsó lépés a Steam account linkelés lesz. Itt külön ablak nyílik majd a Steam login-hoz. Ha több account-od is van, kétszer is ellenőrizd le a login adatokat!
- Ha minden rendben ment, ki fogja írni, hogy készen állsz a transzferre, és fent a csík pirosról zöldre vált. A részleteket még ellenőrizheted, ha akarod.
A Steam-en még nem jelenik meg a játék, a tényleges migráció október 1-én fog lezajlani. Addig továbbra is a Bnet klienst kell használni a belépéshez. A Shadowkeep a Steam-en már előrendelhető, a transzfer során hozzáíródik majd a migrált adatokhoz (ezért fontos, hogy győződj meg arról, jó account-ot linkelsz).
Nem kell kapkodni, van idő október 1-ig.
De nem bánom, hogy Steamre költözik, a kiegre beruházok szerintem úgy is.
Plusz infó (hogy nyoma maradjon), hogy csúszik az egész Október 1-re.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ez a legutóbbi hír amit olvastam, bár lövésem sincs, hogy megy, ha több karaktered is van, de ahogy nézem PS4 amúgy is kiesne neked
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.06.06. 22:13:53
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Át tudom vinni a PC-s profilomat PS4-re hogy ha a Bungie.net-en összekapcsolom őket?
Karakter, itemek, minden..? Onnan folytathatnám PS4-en ahol abbahagytam?
PS4-en most jóval olcsóbb a Forsaken mint PC-n, ezért gondoltam arra hogy platformot váltok.
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2019.01.09. 00:10:15
Igen a Thunderlordot már csak random dropból tudod megszerezni.
Ellenben a Wish Ender íjat a Shattered Throne-ból tudod megszerezni ami minden harmadik héten van a full curse idején. Legközelebb jövő héten lesz kedd 18:00-tól.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A Thunderlordot már csak random dropból lehet megszerezni?
Wish Ender íjjat szintén? ....vagy az íjj még elérhető kvestből később?
Újrakezdtem egy Hunter-el.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A történetet mindenképpen szeretném, szóval lesz új karakter. Örülök a boostnak, mert így legalább látom mire számíthatok a történet vége után, és izgalmasnak ítélem. Ráadásul most egy küldiben a Dark Forstben van egy főgonosz, aki mindenre immunis, szóval kell a tapasztalat. Aztán azt sem tudom még, hogy a motoromat? mivel tudom előcsalogatni, tehát vannak még kérdőjelek.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A boostot eltolhatod akarmikor uj karakter inditasakor en viszont nem ajanlom, en mindharom karit rendesen vegigcsinaltam, egyszer sem ereztem hogy sietnem kell, sot igy utolag azt erzem tul hamar ertem a vegere.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU