Destiny 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Nem tartalmazza. Az október 1-től érvényes felállás a következő:
- Az alapjátékkal egyesül a Curse of Osiris és a Warmind, azaz a kampányban a Marsig el lehet jutni.
- A Forsaken és a hozzá tartozó annual pass még egy jó darabig önálló marad.
- A Shadowkeep dettó.
Ha nincs Forsaken-ed, attól még eshet season-ös cucc, illetve strike-okban, ha azt dobja a gép, lehet olyan pályával összefutni, ami a Shore-on van, de a kampányt nem tudod ott folytatni, nem mehetsz az oda tartozó raid-be, és normál játékra sem nyitott a hely.
Vannak még kisebb különbségek, amiket én sem látok át, de kb. ennyi a lényeg.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.26. 16:39:43
Zegi Norbi HUN
A kettő külön kezelendő. :)

Igen, mindenki megkapja, ezért is tanácsolták a fejlesztők hogy ne fejlessz semmit en. core-ból, mert úgyis mindent 750-re nyomnak fel. Igazából ez mindenkinek nagyon jó, veteránoknak is, de főként az új játékosoknak imponálnak ezzel vagy akik inaktívak voltak.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Scooter
Oké, de annak is akinek nincs meg a Shadowkeep? Az alapjátékkal rendelkezők is?
Persze ez alapján igen: "It’s like a free global burst of infusion for all players." Bár ez se egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.26. 12:54:34
Scooter
Még egy kérdés, de a Blizzardot ismerve nem hiszem, de nem találok hozzá infót, ami azt is jelenti, hogy tuti nem. A Shadowkeep tartalmazza a Forsaken kiegészítőt?
Zegi Norbi HUN
Az nem számít, ez mindenkire érvényes lesz. :)

"Every single item in the game is being raised to a Power floor of 750 when Shadowkeep and New Light launch. Every item in your inventory (and vault) is going to automatically jump to 750."

"It’s like a free global burst of infusion for all players."

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Hexex86
F2p lesz steamen: Destiny 2 Steam

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Amugy olyan 380 volt azt hiszem, mert 400-as itemeket Forsaken területeken dob.
Scooter
Oké, de nekem csak az alap van meg.
Zegi Norbi HUN
Szerintem mindegy, mivel mindenki cuccát automatikusan 750 level-re tolják fel az új dlc-vel. :) Afféle univerzális boost.

Hu jó rég volt, de ha 30 vagy akkor az alap + dlc-k. Ott azt hiszem 400-450 volt a max, de már nem emlékszem.
Forsakenben jóval magasabb, mert lvl50 és a power meg 750.
Scooter
A sima alap Destiny 2-ben mennyi a maximum level és mennyi a power? Most vagyok Level 30-as és a power-em 321. Írnak mindenhol mindent. Konkrétan mennyi mod nélkül? Tudna valaki pontos infót. Ebből jön a kérdés, hogy akkor a Forsaken-el ez mennyire nő? Esetleg valaki tudna egy pontos infó linket?
Trailer :)
https://youtu.be/LFYJTudJ540
Immár hivatalos:
“Ada-1, The Drifter, and Werner 99-40 are waiting for you. The Forsaken Annual Pass is now FREE for all Forsaken owners.”
PetruZ
10+ perc hosszú összefoglaló az újdonságkról, hogy mi várható majd a jövőben, és hype. :)
PetruZ
Szerintem Destiny alatt semmiféle overlay nem engedett, azért nem mennek ezek sem - még, mert a Steam miatt biztosan lesz. Azt olvastam, hogy a linuxos lehetőségeket is vizsgálják, mivel a Steam/Proton miatt nagyobb igény lesz rá. Addig linux alatt ne próbálja futtatni senki, mert még a próbálkozásért is végleges account ban jár, ha észreveszik (egyébként a Bnet kliens működik, de maga a játék nem fut, el sem indul).
Scooter
Egy kérdésem lenne. A Fraps FPS mérő, miért nem működik a játékban? Valaki találkozott már a problémával? Battlenet-en nincs FPS mérő?
Zegi Norbi HUN
Vannak hibái ugyan ahogy a fejlesztőknek is, gondolok itt a nemtörődömségükre és a balanszolásra, de egyetértek veled. :) Tavaly nyár óta nyüstölöm, pár hónapja egy jó kis klánba is sikerült belépnem és rendszeres raid is megy, szóval így már még élvezetesebb. :) Már megvan minden a játékban, amit szerettem volna, Shadowkeep berendelve és epekedve várom az októbert. :D

Az új híreket is jó olvasni, akad bőven szerencsére, de nekem némely exotic páncél/ruhadarab átdolgozása hiányzik vagy legalábbis erről eddig még nem volt semmi infó. Azért szerintem sokan vagyunk így, hogy a hasznavehetetlen darabokat szeretnénk hogy használhatóra csinálják meg különben mi értelmük van? Múltkor elővettem kicsit az Ahamkara sisakot és vmi katasztrófa, hogy 10% supert sem adott vissza(talán ~5% körül lehetett), míg csinált 7 orb-ot. Többek között ezért is írtam fentebb róluk, amit, de remélem az új kieg-ben vagy utána ezzel is komolyan foglalkoznak végre.
Szerencsére olyan mély szinten nincsenek e területen, mint a Blizzard az Overwatch-ban. :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.09.17. 16:15:30

Fogalmam sincs miért halogattad :D
Szerintem egyelőre továbbra is ez a legjobb Online Looter-Shooter (pedig nem tökéletes).
Scooter
Cuccom nem volt semmi, mert csak tegnap indítottam el először és kezdtem el. Döbbenet, hogy milyen szép a grafikája! Minden a legmagasabb beállításon egy 2080-assal! Röccenés nélkül fut, tükörsimán. Nem is értem eddig miért halogattam?!
Én mondjuk beruhzátam a Shadowkeepre meg a majd jövő DLC-kre. Forsaken óta nagyon jó a Destiny 2. Pedig csak casualkodom. :)
Most kicsit majd lehet több időt szánokrá, és összeszedek valami Title-t.
Meg az Izanami Forget kéne kinyitnom még kieg elött, csak valahol félúton félbe hagytam a questet :D Pedig a Forgeok jó móka.
Igen az akkor is megjelenik Steamen, minden cuccoddal. Ez független az új kieggől.
Scooter
<#eljen> Oké, tudtam, hogy jó, csak kérdeztem. Már akkor mindent faszán megcsináltam, amikor megjelent a hír, hogy össze lehet kapcsolni. Viszont a Shadowkeep-et nem muszáj megvennem (ha nem érdekel az új tartalom), hogy megjelenjen az alap Destiny 2 steam-en, ami megvolt Battlenet-en? Szóval ez a nem tiszta. Tehát az alap Destiny 2-nek így meg kéne jelennie október 1-jén. Igaz?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.16. 13:23:04
Rendben összekapcsoltad a két accountot. Ez jó.
És amikor a Shadowkeep kieg megjelenik, akkor lesz Steamen is játszható a Destiny 2 és tűnik el BlizzAppból.
A Shadowkeepet akkor kell megvenned, ha játszani akarsz az új tartalmakkal.
Scooter
Ez jó dolog ha nekem ezt írta ki?:
"Success!

You are now ready to play Destiny on Steam for Shadowkeep launch. Review your future Steam account below."

Ezt nem igazán értem, ami írtál: "A Shadowkeep a Steam-en már előrendelhető, a transzfer során hozzáíródik majd a migrált adatokhoz". Szóval ha megvan a Destiny 2 Battlenet-en, akkor ezt nekem miért kéne megvennem?
Steam-en még nem jelent meg, de automatikusan, hogy fog ez aktiválódni? (a fiókon október 1-én megjelenik és zöld lesz a játék, hogy ez nekem megvan?) Nem igazán értem. Mindent összekapcsoltam. Viszont már előtte, mielőtt láttam volna ezt a posztot. Minden okés volt.

PetruZ
Az account linkelést már el lehet kezdeni, működik. Röviden leírom a saját példámon, mire kell figyelni.

Fontos: ha van autentikátor a Bnet-en, vagy a Steam-en, győződj meg róla, hogy működik, mert szükség lesz rá!
A lépések egyszerűek:
- A bungie.net oldalán legfelül a piros figyelmeztető csíkra kell bökni. Ez átdob a login/regisztráció folyamatára.
- Ha még nincs bungie account-od (nekem sem volt még), akkor előbb be kell lépni a Bnet account-tal, ami automatikusan linkelődik is. Olyan mailcímet adj meg, ami biztosan jó és lehetőleg egyezik a Steam-essel (bár ahogy olvastam, ez nem feltétel, mindenesetre nekem ugyanaz volt a kettő).
- Az account létrehozás után kell majd kapj egy megerősítő mail-t, ebben lesz egy link, amire rá kell bökni. Mivel sokan kezdtek linkelni, a levél nem biztos, hogy azonnal meg jön (nekem kb. 10 perc volt). Ha nem jön fél óra után sem, a sárga "resend verification email" gombra bökve kérj újat.
- A levélben lévő link az account főoldalra dob, ahol rögtön látszik, mire kell kattintani a migráció folytatásához (PC Steam migráció, vagy valami ilyesmi, bal szélen rögtön).
- Megerősítő kérdések következnek. Az egyik fázisban felsorolásra kerülnek a linkelt Bnet account-on lévő karakterek, játék licencek, silver, klán, stb., ezeket ellenőrizd le.
- Az utolsó lépés a Steam account linkelés lesz. Itt külön ablak nyílik majd a Steam login-hoz. Ha több account-od is van, kétszer is ellenőrizd le a login adatokat!
- Ha minden rendben ment, ki fogja írni, hogy készen állsz a transzferre, és fent a csík pirosról zöldre vált. A részleteket még ellenőrizheted, ha akarod.

A Steam-en még nem jelenik meg a játék, a tényleges migráció október 1-én fog lezajlani. Addig továbbra is a Bnet klienst kell használni a belépéshez. A Shadowkeep a Steam-en már előrendelhető, a transzfer során hozzáíródik majd a migrált adatokhoz (ezért fontos, hogy győződj meg arról, jó account-ot linkelsz).
Nem kell kapkodni, van idő október 1-ig.
PetruZ
Friss, mai pontosítás: az account-ok átvitelének kezdete augusztus 20. Ezután október 1-ig van lehetőség a migrációra. Azon a napon a bnet kapcsolat megszűnik, aki addig nem ment át, így járt...
PetruZ
Kb. a Diablo 2 vége óta van nekem is és eleinte nekem se volt bajom vele, csak az utóbbi 5-6 évben, amióta áttértek erre az új kliensre. A bnettel nincs gond, maga a kliens tetűlassú, hagyni kell 5-10 percet is futni, hogy frissítést találjon, és a legnagyobb bajom vele az, amit írtam alább.
Sose volt gondom a Bnet kliensel, elejétől kezdve megvan. :D (14 éve WoW-ozok, meg a többi Blizz játék is ott figyel).
De nem bánom, hogy Steamre költözik, a kiegre beruházok szerintem úgy is.
Plusz infó (hogy nyoma maradjon), hogy csúszik az egész Október 1-re.
PetruZ
További részletek. A Bungie megfelelő oldalán egyelőre nincs infó, hogy is fog végbemenni a migráció, figyelni kell majd szeptemberig. Őszintén szólva én örülök, a b.net nálam megbízhatatlan, a kliensüktől meg hajtépést kapok, amikor frissül és mindig új könyvtárba rakja magát, amitől a tűzfalam teljesen másnak hiszi és újra engedélyeznem kell azt az ezer portot és IP címet, amit használ.
Kérdés ha most behúzom és megveszem akkor egyelőre csak az alap game-el tolhatom ugye? Kiegekkel majd szeptembertől, ha jól vettem ki.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

TBTPumpa
SzirmosSzisza
"Cross-save will be added for Xbox One, PC, and Google Stadia. No PS4 support for now" (forrás)

ez a legutóbbi hír amit olvastam, bár lövésem sincs, hogy megy, ha több karaktered is van, de ahogy nézem PS4 amúgy is kiesne neked

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy PS-ről át tudod-e simán hozni PC-re az jó kérdés, viszont elvileg PC-n ha minden jól megy elég lesz a steames verzióval bejelentkezni azzal az accal amit B.neten használtunk. Én valószinűleg előveszem / megveszem, révén, hogy B.neten nem csapattam addíg, hogy nagyon sokáig eljutottam volna, viszont bejött, és jó lenne csapatozni. Ha van valami klán, vagy guild, annak örülnék.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.06.06. 22:13:53

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

blackfire001
Sziasztok!
Át tudom vinni a PC-s profilomat PS4-re hogy ha a Bungie.net-en összekapcsolom őket?
Karakter, itemek, minden..? Onnan folytathatnám PS4-en ahol abbahagytam?
PS4-en most jóval olcsóbb a Forsaken mint PC-n, ezért gondoltam arra hogy platformot váltok.
Lehet kicsit láma kérdés,ha igen bocsánat.Megvettem a Forsaken kiegészítőt,de vagy én vagyok balfasz vagy nem tudom,pár küldetés volt csak.Eljutottam egy ilyen kihalt bolygóra ahol megkaptam az íjat és kb ennyi?Egy darab küldetés nincs utána?Volt egy átvezető ahol felgyújtják a tront de ennyi.Azon a sivár bolygón sincs küldetés egy darab se csak közösségi kihívások meg a többin se találok semmit..

Itt tudsz osszehasonlitani arakat https://www.allkeyshop.com/blog/catalogue/search-destiny+2/
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2019.01.09. 00:10:15
Zs0lt1
Szia,

Igen a Thunderlordot már csak random dropból tudod megszerezni.
Ellenben a Wish Ender íjat a Shattered Throne-ból tudod megszerezni ami minden harmadik héten van a full curse idején. Legközelebb jövő héten lesz kedd 18:00-tól.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Sziasztok!
A Thunderlordot már csak random dropból lehet megszerezni?
Wish Ender íjjat szintén? ....vagy az íjj még elérhető kvestből később?
McFrost
Köszi!

Újrakezdtem egy Hunter-el.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

PetruZ
A sparrow-t harcon kívül tudod előhívni. Rövid Tab, feljön a ghost-od, és ott V (vagy E?) lenyomva hosszan. Bal alul látszik kiírva.
McFrost
Köszi!
A történetet mindenképpen szeretném, szóval lesz új karakter. Örülök a boostnak, mert így legalább látom mire számíthatok a történet vége után, és izgalmasnak ítélem. Ráadásul most egy küldiben a Dark Forstben van egy főgonosz, aki mindenre immunis, szóval kell a tapasztalat. Aztán azt sem tudom még, hogy a motoromat? mivel tudom előcsalogatni, tehát vannak még kérdőjelek.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fene ezt a szekesztesi idokorlatot, mire eszembe jutott meg valami.... tehat a tortenet egy pontjan lesz exotic questreward, ami a classodhoz passzol, ha boostolsz akkor ezt is kihagyod.
Szerintem torold a karit es kezd elolrol, nemcsak a storyt pipaltad ki hanem a subclassokat is, van egy felfejlesztett karaktered aminek nem fogod erteni a mukodeset, bele lehet tanulni utolag is persze de az egesz hangulata ugrik akkor es ez az a jatek ahol van hangulat boven(foleg a zenenek meg talalasnak koszonhetoen)
A boostot eltolhatod akarmikor uj karakter inditasakor en viszont nem ajanlom, en mindharom karit rendesen vegigcsinaltam, egyszer sem ereztem hogy sietnem kell, sot igy utolag azt erzem tul hamar ertem a vegere.
McFrost
Akkor az egyik szemem sír, a másik meg nevet.

Igen, mert boostoltál :D De másik karival letolthatod nyugodtan.
McFrost
Gondoltam lövöldözök egy jót, ezért megvettem a Forsaken verziót. Indítottam egy Titánt. Eljutottam a farmig, onnét az első küldetésig, majd a Templomhoz. Legközelebbi belépéskor a karakter választásnál megkérdezte, hogy fel tápolhatja-e a karaktert, gondoltam miért ne, és 30-as szintűre emelt, ruhával fegyverekkel, meg mindennel együtt. Ez szép és jó, de ahogy nézem, a sztori részt is kipipálta, mintha megcsináltam volna... létezik? Buktam a sztorit?

Mindenféle finomság :)
https://youtu.be/A-UH5c4lAeI
Maala
Na, most battle neten 39 euró a D2 Forsaken legendary collection, Black Friday alkalmából.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU