880
Destiny 2
-
#480 Teljes áron nem veszek játékot soha. MMO-t meg elvből nem. Pár év múlva ha nem lesz játékos, akkor leállítják a servereket és b*szhatod az egész játékot. Majd 1x ez is ingyenes lesz, mint az alap Destiny 2. Oké, hogy kampány is van, de ez full multi játék, amiket nem szeretek. Sose voltam közösségi ember játékokban. -
#479 Mert az összpontszám (Light/Power, ki hogy hívja, előbbit inkább Destiny 1-et is megélt emberek használják) teljesen független, vagy ha jobban tetszik, előbb jön, mint a többi statja a fegyvernek.
Ez esetben detailben a scope és a magazine modok másra vannak állítva a két fegyver esetében, ha ugyanoda állítod őket (jobb klikk a fegyveren a Detailhez), ugyanaz lesz a statjuk is (elméletben legalábbis így kellene lennie). De attól még a 874es erősebb, mint a 760as... Inkább a dmg-üket teszteld.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.05. 08:42:11 -
Nomad90Hun #478 A bal oldalinak valóban nagyobb a gearscore-ja, az a 874, más a tüzelési módja talán, meg 2-vel több golyó fér a tárba. Mondjuk scout rifle nekem annyira nem jött be, akkor már inkább ar meg ilyenek híve vagyok. Persze pontos, de sebezni annyira nem sebez jól, plusz a scout rifle-ök többsége ilyen 1-1 lövéssel tap-elös amit nem csípek, plusz lesz közepétől kb. annyi fél hegyomlásnyi ellenfél, hogy az ar szórása fel se fog tünni. -
Steve Q #477 A baloldali egyik "modja" (talán a tár) másik "üzemmódba" van kapcsolva, mint a jobboldalinak. Belenézel jobb egérgombbal, látszani fog az eltérés szerintem. -
lammaer #476 Abban tudna vki segiteni, hogy a képen látható fegyvereknél a bal oldalinak miért magasabb az összpontszáma (874 - mi az amúgy?), ha egyébként minden statja rosszabb mint a jobb oldalié, ami viszont csak 760....
Most akkor melyiket nézze az ember, ezt a számot vagy a statokat?
link
Illetve ha kiderül melyiket tartsam meg, mit csináljak a másikkal? Csak simán dismantle?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.10.05. 01:59:59 -
Nomad90Hun #475 Elvileg 2 részre van bontva, az első rész ingyenes a második a fizetős, mondjuk az a 11e ft nem hiszem hogy földhöz vágna bárkit aki megveszi. -
#474 Valamit k*rvára nem értek skacok. Méghozzá azt, hogy hogy a f*szomba engedett bele a Shadowkeep-es Moon pályába, amikor nem is vettem meg? Egy nagy vörös gate-el állok szembe. -
#473 Nem mintha sokból tartana mindhármat felhúzni. :-D -
Nomad90Hun #472 Persze opcionális. Én pl. kihagytam mert a steamesen megvan kieg már, plusz a karakteremet is úgy néz ki kitöröltem annó szóval tökmindegy.
Egyelőre vacilálok a hunter és a warlock között, mindkettő tetszik, csak warlock életképesebbnek tűnik míg a hunter olyan bemész ölsz vagy téged ölnek le.
Az a karakter nem jelenik meg olyan tegnap nekem is volt sztem sokan vannak az adott instában és lagg lehet, relogoltam (karakterválasztó képernyő elég), és utána semmi gáz azóta se, és előtte se volt. -
#471 Azt mondom, hogy megcsináltam, de beírogatni nem kellett semmit. Mindent csinált magától. Engem jobban zavar, hogy miért nem tölti be a karakterem képét ahol pakolom rá a sisakot, páncélt, csizmát stb. -
#470 Igen, csinálsz egy bungie accot (ha még nincs), amihez linkeled a steames accountodat, amit leconfirmolsz, aztán megadod a b.netes accountodat, amit át szeretnél migrálni steamre.
És nem "kellett", hanem lehetett.
És nem tökéletes.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.04. 14:28:15 -
#469 Mi a f*sz van? Mit kéne/kell csinálni? Azért kellett október 1 előtt a migrálást kérni a Bungie oldalán, hogy átkerüljön a meglévő cuccod. -
#468 Vannak olyan területek, amik "kivesznek" az adott világ 12 fős fireteamjéből, aztán ha kijössz a területről, akkor újra bekerülsz. Ilyen is lehetett pl.
Egyébként a "fő küldetéssorozat" az a térképen a Red War/Legion vagy mi a fene volt a nevük kampány küldetései lennének, a térképen piros baszott nagy shield quest markerrel vannak jelölve. Minden más az activity (narancs), side quest (kék pajzs), world event (kék rombusz körülötte narancs számlálóval).
De ezek 2 éves emlékek, tegnap este annyira még nem merültem bele újra, kb. a Curse of Osiris (narancs pajzsos kampány, de kétlem, hogy már látod) első küldetését toltam végig, meg 1 Nightmare/1 sime Strikeot.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.04. 13:36:54 -
#467 Nekem is kellett tegnap este ~1 óra, mire a Steam linkelése után tudtam migrálni a cuccaimat battle.net-ről. Próbálkozni kell, és szorgosan beirogatni, hogy "I agree to the transfer". :D
Aztán még a Shadowkeep Deluxe kulcsom is duplikálva volt, Forsaken DLC-t se tudtam hirtelen megvenni, csak Steamen... szörnyű este volt. :-(
De ma már fullos a játék 1 évre előre. :-) -
lammaer #466 Ez az open world eventezés szerintem is marha jó.... nem kell szerveszkedni, teamet keresni, pikk pakk összeáll egy alkalmi csapat.
Lehet rosszul láttam, de mintha egyesek csak úgysimán rá tudnak spawnolni a eventre meg a qiest adó NPCkre (legalábbis konkrétan láttam hogy vki a templomtoronyban ülő snipergyerek előtt materializálódott).
Van vmi skill (esetleg shopos item) amivel lehet ilyet csinálni vagy csak hallucináltam?
Mert ugye én csak a térképen jelölt spawnpontokra tudok születni, utána el kell gyalogolnom az eventekhez, NPCkhez....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.10.04. 11:33:57 -
#465 Tudom ,hogy van story mivel én csak azért tolnám, de jó volna ha jelezve lenne mi melyik. Átláthatatlan ebben a formában. -
Nomad90Hun #464 Van story, de részekre van bontva. Leginkább úgy lehetne leírni, hogy a fő történeti szálba bele lettek szőve a különböző területek, és azok ügyes-bajos dolgai, mert a storyban való haladáshoz nem ártanak az eventek meg a loothoz is jók. Nekem volt olyan, hogy elkezdtem 1 eventet jöttek olyan ellenfelek hogy pislogtam mikor 2x is meghaltam, de utána jött még 5 másik játékos is, és olyan mini háború kerekedett az egészből, hogy öröm volt nézni és részt venni benne. -
lammaer #463 Ne aggódj, én is igy vagyok egyelőre.... villog minden mindenfelé, mindenhol waypointok, eventek, feladatok, küldetések, momentán az se tudom van e egyáltalán sztori a játékban.
De ahogy olvasgattam tutorialokat meg guideokat ez normális. Mondjuk igy kicsit szar hogy nem áll össze egy koherens történet (tudom hogy a játék végül nem erről szól, de akkor is :D)...
Amúgy találtam egy egész hasznos és részletesnek tűnő guideot kezdőknek, friss is....
https://docs.google.com/document/d/1Q07M8zBUj1yMab4YJjv6aV5QO7hNRuALvxR7xwLXIVs/edit -
#462 Lehet én vagyok a béna balfasz de van valami leírás mi mentén kell a single kampányban végigmenni?
Én totál nem látom át ezt a game-t. Örültem volna ha külön van szedve a multi a singletől. Mert tolom a küldetést aztán hirtelen azon kapom magam hogy valami csapatba vagyok és aréna harcot vivunk más emberekkel... -
lammaer #461 Van egyébként magyar társaság (discord, TS) akikhez lehet csatlakozni?
Nem feltétlenül azért hogy hlálra untassak mindenkit a noob kérdéseimmel, csak együtt játszani... persze ha egyáltalán lehet együtt játszani kezdőként tapasztaltabbakkal (mert hát nyilván az endgame contentben gondolom agyonlő az első szembejövő thrashmob is... :) ) -
#460 Nem hiszem, hogy a steam miatt azzal lenne gond. A battlenet-en meg nem volt semmi ilyen. Lehet, hogy nem árta egy szűz driver telepítés, mert mindig pakolja rá a meglévőkre az újat.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.10.04. 10:17:44 -
Daermon #459 Passz, nekem működik. -
Nomad90Hun #458 Jó kérdés, de tippre azt mondanám nézz körül a driver háza táján első körben.
Én tegnap szedtem le, és 0-ról kellett kezdenem, mert az üzenet hiába szólt úgy néz ki a merge már nem lehetőség, ugyanis tegnap mikor próbáltam instant kiírta hogy a b.netes accomra, hogy ilyen nincs. Annyira nem zavar mondjuk. -
#457 Az nem tudjátok, hogy mi a f*szért lehet, hogy F1-et nyomva nem jön be a karakter képe, hogy milyen cuccok vannak rajta? Pörög körbe a 2 ellentétes irányba forgó töltőcsík. Október 1 óta ezt csinálja, amióta megjelent steam-en. Egyedül a legelején látom a karakteremet, amikor bejön a bejelentkezés után. Ma le is töröltem és újra leszedtem, de ugyanaz. -
Daermon #456 Sztorizzgas szerintem elsőnek. Közben pl Public Eventbe ugy is belefutsz, Strikeba (dungeon) pedig fixen küldeni fog, így sztori közben szinte mindenbe belekostolhatsz.
Kikapcsolódásnak pedik ott a PvP azaz a Curcible, valamint a kevert PvE és PvP mód a Gambit.
Szép lassan beleszoksz majd :) -
#455 Eventeket mindenképpen kell tolni, még akkor is ha a story-t akarod vinni. Vannak ott ám kemény ellenfelek. Én is toltam a story-t, de még aránylag az elején felhúztam magam a max. 30-as szintre. Így azért egyszerűbb a harc az ellenfelek ellen.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.10.03. 11:45:27 -
#454 A Forsaken year one jár csak az ingyen játékhoz. A year two miatt viszont meg kell venni a Forsaken-t, meg a kampány se lesz benne.
Amúgy tényleg érdemes elolvasni az IGN cikkét, ami már linkelve volt lejjebb.
Amúgy minden DLC különálló. A Forsaken és a Shadowkeep is. -
lammaer #453 Tegnap én is rákukkantottam, érdekelt már egy ilyen online looter-shooter, a haverok tologattták meg ajánlgatták a a Warframet, de valahogy nem jött be (fura dolog, de nekem az a grafikai világ ami a warframeban van nagyon nem tetszik, meg az egész olyan elvontnak tűnik sztori ügyileg is).
Szóval megnéztem a Destinyt, és hát ugye behúzott a posztapo háttér...:)
Kezdőnek némi tippet tudnátok adni hogy merre orientálódjak? Hirtelen számtalan dolgot lehet művelni (sztori, napi küldik, heti küldik, mindenféle challengek), csak kapkodom a fejem.... tologassam csak a sztorilinet azt majd utána foglaklozzak a sok opcióval?
-
Daermon #452 Még az Index is ír a Destiny 2-ről :) -
#451 Nem jár. -
#450 megvettem a shadowkeepet ahhoz jár a forsaken is? Mert nekem azt irja vegyem meg külön. -
Steve Q #449 Nálam is olyan 85 GB a teljes, Shadowkeep Deluxe-al, Forsaken-nel, preorder dlc-kkel együtt, Gondolom az alap install size-ban ezek mind benne vannak, csak licenc kell, hogy hozzá is férhess mindenhez. -
Cassell #448 Köszi az infókat, valóban ezt a 84 gigát írta tegnap mikor kezdte leszedni és ehhez képest a 97 giga nem volt elég neki ezek szerint 105 kéne de az meg pont nem jön össze úgyhogy ezzel nem teszek próbát... -
Daermon #447 Simán áthozta mindenemet Steamre, és a mappája 81,2GB (nekem minden kieg megvan).
A Hold elejét megcsináltam, hogy kinyissam a leszálló pontot, úgyhogy kíváncsi leszek majd merre megy a sztori.
Eddig ez az Armor 2.0 rendszer nem tűnik rossznak, de nem kiabálom el. -
#446 87GB amit felrakott. Viszont nekem csak az alap van meg, ami régen egy 1 hétig ingyenes volt. -
#445 Egyébként ha valaki támogatná a Destiny 2 linuxos megjelenését és elfogadását, itt írhatja alá a petíciót. -
#444 A bungie saját oldala 84 GB-ot ír, de a Steam-es adatlapon apró betűkkel 105 GB van.
Nekem megjelent minden a Steam alatt, de most egy darabig nem fogom tudni kipróbálni (és megnézni, hogy a karakterek átjöttek-e), mert linuxra váltottam és ott még mindig nem elérhető. :( A Steam felajánlja ugyan a Proton-t, de nem akarok kockáztatni account ban-t emiatt. Megvárom, lesz-e valami hivatalos álláspont. -
Cassell #443 Most ez komoly, hogy 100 giga hely a vinyón nem elég ennek, hogy elinduljon??? -
#442 este 7-kor -
#441 Mikor indulnak magyar idő szerint a szerverek okt 1én??