Destiny 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Egyedüli hivatalos oldal (Magyarországra) a Bnet.EU, válaszd bármelyik edition-t, mindegyik tartalmazza a korábbi két expansion-t (alul írja). A napokban ért véget az akció, amikor 25%-kal olcsóbban vehetted volna meg bármelyiket.
Vagy ahol akarod.
Gilmoor
60 euró és megkapsz minden kiegészítőt + forsaken-t.

A legutóbbi forsaken akció, ahol 30 euró volt a 25%-al kedvezőbb ár, az tartalmazta a két korábbi kiegészítőt?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Maala
Nem tudom, miről beszélsz, a Legendary Editiont linkeltem be.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az a baj hogy a hivatalos oldalon csak a legújabb kiegészítőt lehet megvenni az azt megelőzőeket nem és a legújabb kiegészítő csak úgy játszható hogyha mindened megvan ami addig megjelent legalábbis a hivatalos leírásban az szerepel most akkor mi a helyzet igazából?
Pénzlehúzás. :D

https://www.twitch.tv/sp1gu

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Srácok! Légyszíves akkor mondjátok nekem egy olyan oldalt ami hivatalos és megtudok venni egy olyan csomagot ami minden kiegészítőt tartalmaz mert jelenpillanatban csak az alap játék van meg. Aki tud nekem ilyen oldalt javasolni azt kérem ne tartsa magában!
Gilmoor
Igazad volt, amint befejeztem a red war milestone-t egy halom új küldetés jelent meg, szinte megtelt tartalommal a program.
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.11.15. 08:06:58

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

GW2 szintúgy onnan lett vásárolva, azóta is vígan működik.

PetruZ
Hajrá. Az oldal (a hasonló társaival egyetemben) semmilyen komoly játéknak nem hivatalos viszonteladója. És biztosan tudom, hogy pl. GW2-nél voltak account ban-ok onnan vásárolt kulcsokra.
Tíz játék vásárlása után 10x megkaptam mindent. :) Több mint 2 éve működnek a dolgok. Érdekes, hogy pont az ellenkezőjét olvasom annak amit írsz.. és hogy "elismert" kulcs oldal. De hát nyilván nem mindenki hiszi a piszi.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.11.14. 19:24:02

PetruZ
Ha a Traveler-en térképet nézel, villognak azok az ikonok, akikkel a játék szerint dolgod lehet (nem csak quest miatt), illetve normál játék nézetben is az ikonjaik ki vannak emelve fehér, villogó kerettel.
Az űrben a Destinations nézetben meg "E"-vel megnyílik oldalt, milyen aktuális küldetések és lehetséges feladatok vannak még (a pursuit-ok kivételével, azokat jobbra rakhatod ki, ha az inventory-ban megjelölöd őket (max. 3-mat lehet)).
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.11.14. 18:56:51
Gilmoor
Köszönöm, akkor újrajárom az arcokat lehet valamit kifelejtettem.

PetruZ
A Red War akkor ér majd véget, ha sorban mindenkivel beszéltél a Traveler városban, akivel kell. Azt hiszem, Ikora az utolsó.
PetruZ
Az az oldal nem megbízható, egyetlen játéknak sem hivatalos viszonteladója. Általában máshol terített, vagy lopott kártyákkal vett kulcsokat árulnak. Semmi garancia nincs a kulcs működőképességére és ha a játékban letiltják az account-odat, nem reklamálhatsz. Mindenki csak a saját felelősségére kockáztasson!

Más.
Amandánál a hangárban még felvehető az egyedi Cryptarch küldetés, aminek végén a Thunder Lord nevű power fegyvert (3. slotos, sárga) lehet megszerezni. Gyorstüzelő villámszóró, ami fel is robbantja az ellenfeleket, embertelenül erős. A küldetés utolsó fejezete egy máshol nem elérhető helyszínre, az elpusztult ruszki Kozmodrómba visz (bár nem sok látványossága van), ott a végén van egy kemény fight.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.11.14. 18:30:15
Gilmoor
Nem tudom hogyan tornázzam fel magam 265-ről. Megnéztem egy rakás videót, ahol public eventben sorra találják a sárga labdákat. Hát én még egyet sem kaptam. Alapverzióval játszom. 270 az ajánlott PS nightfall-hoz. Azt sem tudom elérni. Ez a cayde-6 meg nem beszél velem, valami inventory problémája van. A red war milestone meg nincs kész annak ellenére, hogy kivégeztem azt a ronda fickót a végén.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.11.14. 17:53:57

2 éve innen vásárlok. Rendelés leadása után már kaptam is a kódot.
Már a legújabb címek is alapból akciósabban jönnek ki, sztem egyáltalán nem éri meg hivatalos oldalról vásárolni!

Amúgy ez baromi érdekes, hogy hivatalos oldalon keresztül már nem lehet ezekhez a kiegészítőkhöz hozzájutni csak ilyen CD-KEY-es oldalakon?

Ez amúgy megbízható oldal? (Lehet, hogy az nem kötözködni akarok, de eddig én még nem találkoztam vele)
Eeegen, en is ezt vettem 60ert aztan most nagy learazasba van 52er forsaken+ anual passos hogy a menyko csapjon a hulye fejukbe(vagy az enyembe)
Forsaken-es Season Pass sajnos nincs, viszont én egyből ezt vettem meg: Cdkeys
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.11.13. 22:49:05

PetruZ
Sorban a Merkúr az első (Curse of Osiris), aztán a Mars (Warmind), végül a Shore (Forsaken).
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni merre tovább. Végigjátszottam az alap story-t és nem tudom eldönteni hova érdemes menni? Mars, Mercury, Tangled Shore. Lvl 35 vagyok 350es powerrel. Melyik részt érdemes elkezdeni?
Köszönöm ha segítséget kapok első ilyen típusú játék a destiny 2 amivel játszok
Ezeket a kiegészítőket már sehonnan sem lehet beszerezni ahogy néztem.
Vagy megveszem a forsaken dlct-t vagy a deluxe forsakent amihez annual pass is van.

Más lehetőség nincs... !
lostprophet
Warmind és a The Curse of Osiris. Egyébként jobban megéri a Forsaken Legendary Collectiont megvenni, amiben minden benne van (leszámítva az Annual Pass-t).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Te is csak az alapjátékkal játszol? Ha nem, akkor melyik kiegészítőket vetted meg?
Főleg ugye a PC-sek, nekik "újdonság" volt.

SzirmosSzisza
Én úgy vettem ki, hogy akik játszottak az előző játékkal azok tartották gyengének a Destiny 2-t, akik ezzel kezdtek azoknak ugye új volt minden, szóval nem volt probléma.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nekem az az egy dolog érthetetlen, hogy pl. ha meg akarnám venni a Forsaken kiegészítőt azt írja, hogy szükség van hozzá az alapjátékra, illetve az előtte megjelent 2 kiegészítőre. Na de melyikek azok az előtte megjelent kiegészítők? Se a Blizzard oldalán nem találok róla semmit, se sehol...
Zs0lt1
Amikor megjelent az alapjáték volt egy kb 1-2 hónapos időszak amikor nem volt túl sok tartalom, de utána folyamatosan pakoltak a játékba dolgokat, mára pedig már néha annyi dolog van, hogy követni nem lehet.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nemrég kezdtük mi is haverokkal, minden más játék offolva lett, annyira beszippantott és van benne bőven teendő. Régebbről én olyat olvastam, hogy nagyon nem tetszett a közösségnek, főleg ugye a konzolosoknak, mert alig volt benne újítás, na meg tartalom. Viszont a Forsaken kiegészítővel elég sok új dolog lett benne és érdekesebb.

Ui: Ez csak egy most belecsöppent játékos véleménye.

Első nekifutásra marha jó játék, nagyon magával ragadó. Zene, grafika, hangok. Haverokkal meg még jobb! Kíváncsi vagyok mennyire fog ez kitartani ... :) Aki régebb óta játszik az is elvan még vele? Van benne tartalom dögivel?
PetruZ
Úgy tűnik, igen. Nekem meg voltak korábbról, így külön már nem kaptam meg még egyszer.
Forsaken+Annual bundle az mindent tartalmaz ami eddig megjelent az alapjátékhoz?
PetruZ
Pontosabban a következő hármat.
Annual Pass > Jövőbeli Forsaken DLC-ket tartalmazza, szóval nem kell külön-külön megvenni.

Sziasztok!

Mi a különbség a standard és a deluxe forsaken között? Pl mire jó az Annual pass?

Gondolkodom a vásárláson.

Előre is köszi !
Utoljára szerkesztette: T800, 2018.11.12. 11:02:16
kisfigi
Sziasztok!
Az ingyenes alapjáték miatt megnövekedett játékosszámra való tekintettel alapult új klánunkba szívesen látunk minden új és veterán játékost:)
ha érdekel, itt tudsz csatlakozni
(először bungie.netes felhasználót kell létrehozni, majd join clan:)

Destiny. The design is clearly ancient.

Zs0lt1
Most 30 euro a forsaken amiben benne van a coo és a warmind kiegészítők!

PetruZ
Az Activision-nek nem tetszenek a Forsaken eladási számai és másféle pénzügyi modellre ösztönöznék a készítőket...
SzirmosSzisza
Előtte is olyan 60-70 körül volt, meg neked hiába nincs meg a kieg, Crucible/open worldben ugyanúgy fogja használni a másik fél a fegyvereket/skineket :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maala
Akkor is le kellene kb 60 GB-t tölteni, most 60 vagy 80, már nem mindegy?

Igen, Forsaken-el bezarolag minden, mert abban a pillanatban mikor megvasaroltam mar oldotta is fel, azt gondoltam na majd mennyit kell varni a 3 dlc amig letolti de nem, instant mehettem is oda, ez azert amelett hogy utolag praktikus azert kicsit okorseg, mi van ha a jatekos nem akarja csak a free lvl20as contentet akkor minek eroltetik ra a tobbit mert csak....
SzirmosSzisza
Ha bolygón vagy menj evenetekhez, a sima raideknél általában keres automata partyt, a PvP (Crucible) meg értelemszerűen több ember ellen van. Illetve általában a város is tele van emberekkel (vagy ahol épp tartasz a történetben).

Igazából csak annyi, hogy hiába játszok, egy lélekkel sem találkozok és nincs is lehetőség online játékra.
Zs0lt1
Abban már valószínű benne van az eddigi y2 is, hogyha megveszed ne kelljen pluszba töltögetni.

Most, hogy november 11-ig ingyenesen tölthetö és utána játszható a játék, gondoltam, letöltöm. Azt megmondaná nekem valaki, hogy mi a tököm 82GB ezen a játékon? Egy pár óráig biztos letölt még a battle.net. :)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

En ezt nem igy tudom, A Forsaken lesz az ami 40 euro, es ha jatszani akarod a Forsakent kell hozza a ket korabbi dlc az Osiris es a Warmind is, ez az 3 cucc egyutt a legendary collection ami 59,99 euro. Tehat ha Forsakent akarsz jatszani akkor az 60 euroba faj(megeri szerintem, embertelen amit a jatek nyujt, az elso 20 szint az kb nem is mervado az alapok alapja, vagy kicsit kevesebb.- gondolom ezert is dobtak ki ingyen vendegcsalogatonak)
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2018.11.09. 00:18:51
Zs0lt1
Itt van a magyar pc közösségi discord linkje:
https://discord.gg/yuC2Ka

Vegyétek figyelembe, hogy a legtöbb játékosnak itt megvan a forsaken is és a régi tartalmakat már nem sokan játsszák.
Viszont egymással tudtok játszani.
Egyébként az 1. évi dlc-k + a forsaken 40 euro.

PetruZ
Ami fehér/zöld/kék és már nem kell (alacsony értéke van), bontsd szét (F - dismantle). Csak azt tartsd meg minden slot-nál, aminek a legmagasabb power értéke van, később még jól fog jönni. Fegyvereknél az energy/power slotnál érdemes megtartani a legjobb különböző típusúakat (solar, arc, void), hogy ha energiapajzsos ellenféllel találkozol, egy fedezékbe behúzódva átcseréled és könnyebben el tudsz velük bánni.
A lilát és sárgát tartsd meg, ezeket ugyanis lehet majd upgrade-elni. Ha elérted a max. szintet, bizonyos (pl. bounty) eseményekből (és lila/sárga szétbontásból) esnek majd enhancement core-ok, ezekre, valamint az előző pontban szerzett anyagokra (gunsmith materials, stb.) lesz szükség. Gyakorlatilag egy másik tárgy power level-jét lehet átmigrálni rá, ezért jó megtartani a legjobb kékeket is. Jobbklikk a tárgyra (Inspect), majd balra lent az első ikon, ez kilistázza a potenciálisan ráépíthető tárgyakat és mutatja, miből mennyi kell. Ha minden zöld, mehet az upgrade.
A mindenféle szerzett nyersanyagok a frakció NPC-knek is kellenek, a szintet lehet növelni náluk és minden szint egy új lila engram-ot is ad (illetve megnyit frakció tárgyakat, amiket meg lehet venni). Ezt nem érdemes a kampány vége előtt forszírozni, jópár NPC-nél nem kapsz semmit addig, míg ez nincs meg. Ne használj el mindent, mert az upgrade-hez is kellenek. Ha nincs elég valamiből, utazz el a megfelelő világra, darálj egy kicsit és a szerzett tárgyakat lebontva a helyi nyersanyagot kapod majd.
Lilát és sárgát is szét lehet (és kell is) bontani, ha nem jók az ability-jei. Ezeket a collection-ökből amúgy is újra lehet generálni (más, random ability-ket fognak kapni).

A glimmer általános fizetőeszköz több NPC-nél is, illetve a játék egyéb funkcióihoz. A dusklight később, majd a lila/sárga tárgyak megjelenésekor lesz fontosabb, szintén főleg NPC-knél hasznos, pl. mod-okat lehet venni belőle, de a collection-ben lévő tárgyak újragenerálásához is kelleni fog.

@T800: Neked már válaszoltam, mi nem érthető?
oki. a kapott Glimmer-el mit lehet kezdeni? illetve a Dusklight Shard-dal?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319