7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Jim Morrison
    ennél egyszerűbb beikszelni, hogy erre a mapra akarok menni :)
  • Spészgószt
    Ha betelt az egyik mapra menő repcsi...marad a masik... Ahogy megtelik indul is...annyi hogy dupla lobby ...
  • Spészgószt
    Szerintem zsir lenne egy olyanint csgoban az insertion mapon... Ott figyel a lobbiban 2 repülő es abba szalsz be ahova menni akarsz... kész a map választás...
  • Jim Morrison
    tényleg, az fel is tűnt, sokat dob az egészen. Már csak az kéne, hogyha valamire jobb klikkel inventoryban akkor be is tegye egyből a táskámból, már csak ez szarakszik meccsek elején :)
  • Normen76
    JAh ez gond lehet 2000 playernél, de nem 2 milliónál :) Gondolkodhatnál te is :) Régiónként ,minimum 100-500 000 player van a játékban rosszabb napokon is. Nem hiszem h gond lenne a választható map.
  • TDC Geronimo
    Rubberbandinget javították. El se hiszem. Azt hittem tovább fog nekik tartani
  • Jim Morrison
    na most gondoltam solozok egyet... leugrottam egy helyre tök egyedül. lvl3 armor meg fejes, 4 és 8szoros scope. 15perc séta után szedek fel ak-t meg sks-t ammo 200+ medpack minden amit akarsz... mielőtt kimegyek az épületől még budiba benézek. és ott campelt az állatja. ragequit :(
  • Zozo0122 #3648
    Jah, ezeket nem értem én se.

Jim: Amúgy én viszonylag ritkán ugrok forgalmas helyekre, főleg soloban, a killeim általában a végjáték környékiek, vagy rögtön az elején 1-2 összejön pluszba. De hozzáteszem, én sokszor hagyok ott killeket, néha csak követek egy gyereket és abból, amit ő csinál, látom, hogy mi a szitu. Ha rálőnek, máris 2 ember helyzetét tudom. Aztán ha megölik, én megölöm azt, aki végzett vele. Szeretem tisztán csinálni, egy lövés egy ember. Ha nem sikerül, akkor sokszor alulmaradok még olyan tűzpárbajban is, ahol (megfelelő tickrate mellett) azt hinném, hogy nyert helyzetben vagyok. Itt máris bejön a random faktor, na vajon épp kinek ad be több hitet...

Ehhez a taktikához nagyon jól alkalmas az új map a sok kanyonnal, ezért tetszik annyira.
  • Sunsetjoy
    És vesztettél 5 felesleges percet. Az emberek nem a lobbyban akarnak ugrálni meg lövöldözni. Mert például én nem.
    Ha megvannak az emberek, nem is értem, minek kell teljes 1 perc a visszaszámlálással.
  • Jim Morrison
    nem mindegy? leugrasz egy forgalmasabb pontra, ha szerencséd van kettőt ölsz mielőtt lelőnek. Szeresztél is coint meg hamar vége is lett a meccsnek
  • Zozo0122 #3645
    Jó, legyen egyelőre elég a mapválasztás. De az alapvetés kéne legyen lassan 2018-ban. Miért nem fogják fel végre a fejlesztők, hogy a játékosok nagy része gyűlöli a randomot? Épp elég a random loot és kör is.
  • Jim Morrison
    akkor lőttek a mp alatt meccsbe kerülsz dolognak :) szerintem elég lenne a map választó aztán kész. Test szerveren volt server browser (ami még nem működött, itt élesben nem is néztem mi van.
    Én annak örülnék a legjobban, hogyha a játék nincs focusban (alt tabolok), ne menjen maxon a játék, akkor is teljesen lefoglalja a kártyámat, meg minden :(
  • Running
    Szerintem nem haragszik. :D
  • Zozo0122 #3642
    Annyi pénzből? Már ne is haragudj...:D
  • TDC Geronimo
    Hogyne. Számold ki hány felé bontaná a játék akkor a játékosokat, ha kismillió szerveren 3 mód, azon belül FPP meg TPP és még ezt is bontsad le időjárásra meg mapokra. Gondolkodhatnátok néha mielőtt kértek valamit :D
  • Zozo0122 #3640
    Ezt a szart. Választható legyen már végre. És az időjárás is.
  • Dency
    "Changed the map selection ratio to be equal for Erangel and Miramar. "

Hmm, nálam még mindig miramar van előtérben, érdekes.
  • Jim Morrison
    egyszer egyszer jatszottam mindegyik palyan. eso olyan hangos volt hogy inkabb megolettem magam :D optionsben a red zone hangerejet is lejjebb vettem de nem lett halkabb :( kodossel szerintem az a baj, hogy hatalamas a palya igy is alig latjuk egymast, igy meg jo esellyel meg kevesebb akcio van az elso 20 percben...
  • Normen76
    Az 1.0 hatalmas fejlesztéseképpen, igen kivették :) Egyet előre, hármat hátra.
  • Sunsetjoy
    Tegnap az új pályán volt egyszer olyan, hogy délnyugatról jött a repülő, és automatán kiugrasztott mindenkit rögtön a szárazföld elején (nekem úgy tűnt, én nem nyomtam gombot - és sokan voltak), pedig csak vagy 60-an voltunk. Mire jött az első kör, maradtunk harmincan.
    A végén meg második lettem :)
  • Dency
    Erangel-ről kivették a ködös és esős időt? Már mióta nem találkoztam velük.
  • Jim Morrison
    tegnap gondoltam én is megyek randomokkal. egyszer squadban egyedül voltam, aztán duoban radtam csapattárs nélkül. 2. lettem, utolsó emberkébe 3at belelőttem minivel közelről de ő ölt meg :(
  • Running
    Peccs
  • Normen76
    Mi is gyakran játszunk NA-n, időnként tényleg sokkal jobban futnak a szerverek mint EU-n. EU-n néha az elején percekig nem lehet játszani annyira cibál visszafelé. AS szintén sokkal jobban fut álltalában mint EU. Így is 80%-ban EU-n toljuk, de ha már meguntok a lagokat NA vagy AS.

Tegnap remek napunk volt. Délelőtt nyertem egy solot, délután nyertünk egy duót, este meg egy szakasz győzelem is beesett :) Bár így lenne minden nap :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.28. 07:38:13
  • Zozo0122 #3631
    Zsír :D Nekünk is jött egy squad win ma.
  • Laza
    Azért valljuk be, sokan messiásként várták az 1.0-át, aztán nagyot koppantak, mert sok minden nem változott :)
  • Ferrari23
    Ma toltunk duo-ban egy érdekes kört :D 6 azaz hatan voltunk az egész pályán xDD Az elején az 1 perc után nem indult el a repülő, és kezdtek kilépni az emberek. Mi poénból nem léptünk ki, hogy mi lesz, erre amikor már csak hatan voltunk újra elindult az 1 perc és elindult a játék :D Persze lehoztuk a meccset :D
  • nortsen
    Meg ugye 1.0 előtt nem volt ekkora lag induláskor.
    De teljesen jogos a kérdés, mivel ez nem EU, NA akármelyik szerver kérdése, hanem UE4 probléma, azaz mindenhol ugyanúgy kéne jelentkezzen.
    Fax se tudja miért nem laggol nekik (már ha nem valami régi streamet néztek).
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.27. 19:59:24
  • ntex
    NA-n játszik, ott nincs ekkora lagg mint EU-n.
  • SötétBarom
    Engem az érdekelne, hogy a nagy streamereknél milyen okból nincs ilyen.. Megnézek 3-4 Shroud videot, non-stop a sulira ugrik a gyerek, és összelő 2 perc alatt 8 killt.. Nálam az első két percben olyan kibaszott rubberband van, hogy nem találok ki ajtókon..
  • nortsen
    Úgy lehet, hogy egyből oda húzod, ahova tenni akarod. Én nem jobb klikkelek, hanem ráhúzom, hiszen a jobb klikk nem mindig oda rakja ahova akarom.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.27. 18:35:29
  • nortsen
    Nem igazán ismerem a technológia korlát okát, de ha tényleg emiatt nem megy, akkor tartok tőle, hogy az nem a számítási kapacitás, hanem inkább hálózat sávszélesség lehet. Még az is lehet, hogy anyagi okai vannak, mivel mindent szerver erőforrást bérelnek manapság. Egy irományt szívesen elolvasnék, hogy mi a kihívás ebben.

@Dency: Folyamatosan szívok a "fura" halálokkal, de nincs szükségem rá, hogy ide leírjam. Leírták, hogy a lagok UE pobléma, szóval Epic-nek kell megoldania. A valószínű a tick rate is az.
  • Normen76
    100 playert mozgatni egy 8x8 km-es terepen senki nem tudna jelenleg 64-es tickel. Nemcsak ők, más pénzesebb, népesebb fejlesztők sem. HA tudnának, már rég lenne pár hasonló. Szerintem technológiailag egyszerűen nem tartunk még ott, hogy ezt biztosítani tudják, főleg nem 3 millió online játékosnál. erre még várni kell pár évet. Aki arra vár hogy a PUGB majd 64 vagy 128 tickkel fog szaladni, jó sokáig várhat :)
  • plakkamv
    Sziasztok aki szeretne egy jó kis közösséget az csatlakozzon bátran Discord szerverunkre!

Link: https://discord.gg/fnZC3y4
  • Sunsetjoy
    Már egy kicsit jobb a maprandomizáló a játékban, de most persze nem úgy adta, ahogy akartam.
    Ki akartam próbálni, hogy a videókártyám alapon, meg túlhúzva (+250 core / +320 mem) milyen fps-t produkál.

Persze hogy a régi pályát csak egyszer rakta be, utána meg folyton az újat. Azt a kettőt meg így nem lehet hasonlítani.

Azt viszont láttam, hogy ha az inventoryban kilövi az ember a karakter megjelenítését, az 4-5 fps-t jelent.
  • Jim Morrison
    jó lenne ha mondjuk ilyen adaptív tickrate lenne, mint mostanában pár játékban... ha mondjuk nagyon messze van az ellen akkor 16os tick, akcióban meg hasonló szitukban, ahol nem walking simulator akkor meg mondjuk felmenne 32 re.
  • Dency
    Arra következtetsz amire akarsz. Én továbbra is tartom azt hogy a laggok és a 20-as tickrate maradni fog akkor ez a játék nem lesz élvezhető. Igazából a legfontosabb dolgok amikhez nem nyúltak hozzá. Aztán majd ne írogass be ide ha fura halálaid lesznek.
  • Jim Morrison
    azt nem lehet, hogy 1 klikkre feltegye scopeot? ne pedig jobb klikk majd megint jobb klikk?
  • nortsen
    Kíváncsi leszek mikor jönnek a "nagyok" a saját BR játékaikkal. Ugyanakkor meg nem is várom, a sok pénz lehúzó, két évente új játékot dobáló, mikrotranzakciókat bevezető rabló bandát.
  • nortsen
    Idővel nem a use-t fogod használni a cuccok bepakolására, hanem a tab-ot. sokkal gyorsabb, sokkal pontosabb, már ha jó helyre húzogatod a dolgokat. :)