7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Normen76
    Hát igen, sokan szeretnének a játékvilágban ilyen szar játékot letenni az asztalra :)
  • nortsen
    Aztán ezekből mire lehet következtetni? Hogy kurva sokan játszák, azért mert szar?
    A nyilvánvaló problémákat úgy is megoldják idővel.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.27. 16:24:39
  • Dency
    Úgy látom az 1.0 se nyerte el sokak tetszését.

• tkari77
    fekvő ellenség előkapja az M16-ot, és egy pillanat alatt a fejemen a kurzor kb. 100 méterről, persze agyonlő.
    mi ez ha nem csalás...
  • Spészgószt
    Ezt jo tudni...thx
    Sokszor szopat a nyomorek ajto, főleg erkélyeken vagy budiban... Nem veszi fel a cumot csak az ajtot csapkodja ki be....pfff XD
  • Gabe18
    Idővel majd hozzászoksz a gyors loot-hoz, meg hogy mi az amit egyáltalán érdemes felvenni pl. egy olyan szituban amit írsz, hogy "beestek" egy házba.
    Az még érdekes lehet hogy a tárgyakat kétféle képen is felveheted. Az alap rácélzol a célkereszttel és felveszed egyesével. Vagy ráállsz az adott tárgyra, vagy tárgyakra, TAB, és a megjelenő menü bal oldalából csak áthúzod/kattintod a kurzorral ami kell a saját cuccaid közé.
    A profik szerint az utóbbi a nyerő mert ha rááll a kezed gyorsabb, és elkerülhető hogy mondjuk egy egymáson heverő ing, lőszer, fegyver hármasból már 3x cseréled le magadon a ruhát oda-vissza, de még mindig nem vetted fel a fegyvert...
  • ntex
    Hát jó első tapasztalat volt akkor, rögtön egy csaló ölt meg :D Sajna mostanság elég sok van, persze lehet normális meccseket is tolni. Nincs fix loot, teljesen random, minden megkezdett menetben. Max olyan területek vannak ahol nagyobb eséllyel találhatsz jobb fegyvereket, scope-t stb.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.26. 23:29:38
  • Spészgószt
    fura egy cucc ez így csgo után :D első meccs 20perc bóklászás után a picsából kilőtt egy jinjang nevű akm el scop és sallang nélkül ...csak egy pötty voltam neki a map másik végén...lol 2 golyóból kampó thx... csávó egy szál alsó gatyában akm-el a kezében :DDD
    btw a fegyverek mindig ugyan ott vannak...tehát aki tudja mit hol keressen az előnyben van....? vagy random helyezi el...me eddig komoylan mondom csak sotit találtam...meg valami brutál desertet...lol ahova leugrottam mellém esett egy csákó rohanás be a házba ki mit talál...felkaptam az első fegyvert , hallom fut fel a lépcsőn mögöttem már mellény sisak fegyó minden volt nála....2szer mellbe lőttem a raging bull szerű fegyóval el is feküdt mellényestől :D

sry sok pofázás ...nekem még minden új :D
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.12.26. 23:25:45
  • Jim Morrison
    Lehet csak a lobbyban levoket mutatja, azokat nem akik meccsben vannak.
  • Spészgószt
    OK thx...a friends list miért offline? kint steamban látom hogy tolja 3-4 cimbi is bent meg 0 mind :(
  • Piko888
    ha nem akarod az újdonságokat tesztelni akkor elég a sima
  • Spészgószt
    Hi!
    Most vettem meg....
    két PUBG cuccot pakolt ki a steam... sima és test server....mindkettő kell/ajánlott vagy elég a sima nem a test ! ?
    thx
  • Szabi #3603
    a controls-ban találsz autorun funkciót, de ha jól emlékszem, alapból nincs egyik gombra se beállítva :D
  • Sunsetjoy
    Én néha az előre, a futás és a körbenézés gombot is nyomva tartom, amikor futok és nézelődök magam mögé.

Van amúgy automata futás a játékban, megnyomod és megy a teljes sebességével előre, amíg nem ütközik bele valamibe, vagy váltasz sebességet. Korábban talán a = jel volt, én anno átraktam más gombra. Nézd meg a beállításokban, még létezik.
  • Normen76
    HAli ! Auto futás nincs amennyire én tudom. Ha valaki mezítláb lopakodik guggolva közben nyomja a bal ctr-t akkor szinte hangtalanul tud lopakodni. Be lehet vele cserkészni másokat, de van a játékban időnként a hangokban vak folt, egyszerűen nem hallani ha valaki pozíciót vált (bug sajnos) . Kilcam nem pontos sajnos, hasonlóan műkszik mint a spectating, ott sem pontosan azt látod mint a másik fél. Segít pár dolgot felismerni, de 100% ban nem lehet szerintem adni arra amit mutat. Pl. ha valaki recoil csalást használ a killcambol te nem látod mert neked a játék a szerverre érkező adatok alapján generálja le a felvételt, és ebbe nem teszi bele a csalást. Csak következtetni lehet. Azért ne add fel :) sok-sok óra játék kell ahhoz hogy az ember jól tudja ezt a játékot játszani. Pofon egyszerű a megértése, bárki azonnal tudja játszani, de ahhoz hogy jól menjen nagyon sok gyakorlat és nem kis tehetség és jó adag szerencse is kell. Én pl. 700 órát is beletettem már, mégis irdatlan bénán és pontatlanul lövök :) próbállom ellensúlyozni a taktikával, helyezkedéssel. Azért ma is lett egy solo győzelem és egy duo győzelem is, pedig irtó béna játékos vagyok, nagyon rossz reflexekkel.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.26. 20:48:44
  • Zoolee1976
    Megvettem a játékot és a kérdésem az lenne hogy van e valami"tempóját" futáshoz mert rohadt kényelmetlen ugyanazt a két gombot nyomni órák hosszat ha éppen nincs járművem.Még annyi hogy ha valaki járkál felettem a házban és nem hallom az valamiféle csalás?Mert ha én mozgok azt természetesen hallja az ellen ezt látni a killcambol,pedig a legóvatosabb lábújhegyen járkáltam!Boldog Karácsonyt mindenkinek.
  • Szabi #3599
    vagy csak Steam-re kerülés előtt vette meg a játékot :D
  • Gabe18
    Hát van akinek hozott a karácsony ajándékot...
    Az összes cuccot egy emberről rángattam le:

-piros cipő ~235 euro
    -nadrág ~90
    -kabát ~413
    -kendő ~725

Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.12.26. 18:07:23
  • Running
    Mert az M416 pontosabb lett, ezért használják a leggyakrabban tunkolásra.
  • ntex
    Csak szerintem lett sokkal könnyebb a tunkolás a fegyverekkel? Mintha nem rúgnának vissza akkorát mint eddig... Legalábbis az általam leggyakrabban használt M416-nál úgy vettem észre.
  • Zozo0122 #3595
    Ezt a mocskos szart, hogy lehet egy 10 fokos lejtőn lecsúszva meghalni? Kb 1 métert estem egy 10 fokos lejtőn. Gratulálok.
  • Jim Morrison
    klasszikus
  • Szabi #3593
    nyiháóó
  • TDC Geronimo
    Nekem tegnap volt olyan, hogy csávóba 5 méterről beleeresztettem egy fél tárat M4ből és a death camet visszanézve azt láttam, hogy egyetlen egy golyó se találta el... Úgyhogy a cqc harc az egy d20as dobókocka szintű rendszer kb
  • Sunsetjoy
    A múltkor valami kivégzést láttam, lelőtték a streamercsajt, kúszásba került, bejött két fazon, benyomták az ISIS-zenét, majd fejbelőtték nyílpuskával...
  • Normen76
    Én egy időben hasonló helyzetekben mindig azt mondtam : Tartsd meg az aprót, te mocskos állat ! :D
  • Jim Morrison
    Akkor jo, szoktam hallgatozni altalaban csam niggerezes van, de nemetek, oroszok max. Kinai eddig 0 (kb 20 ora att)
  • Normen76
    Még nincs ping lock, távlati terv egyenlőre. Valsz nem is lesz mostanában, és régiózár sem. Amúgy éppen tegnap történt velem az új pályán. Döngetek 100-110 km/h-val az aszfalton. Száguldok, dübörög a rock.. :D Aztán kinyúlok mint a béka, head shot kar98-al. A lövés hangját sem hallottam olyan messziről jött. Visszanézem a kamerát.. csávó lotolgat egy ház tetején, szedi a cuccokat hátán a KAr 98. Feltűnök a látóhatár szélén kb 1 km.re tőle, leveszi a hátától a puskát, scope nélkül fél fordulatból odapukkant, vissza veszi a puskát a hátára és lotolgat tovább kényelmesen. Neve HuangLong31124 vagy hasonló :) (Eu szerón voltam). Ezeken már fel sem húzom magam, visszanézve a kill camot még vicces is volt, ahogy lazán szedegeti a cuccokat, fejbe pukkant miközben 100 Km/h al teperek 1 km-re tőle és szedi egykedvűen tovább a cuccokat, leszarja mi történt :D. Új csata, új lehetőségek, már nem idegesítenek ők sem. Megverte őket az isten már eléggé a 2 centis bránerekkel :D, legyenek boldogok ezzel, legyen boldog karácsonya :D.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.25. 13:08:48
  • Szabi #3587
    mondjuk tényleg sok Kínai van Európában.. :)

jaja, az menő volt, nem is ugrottunk ki előtte, hallgattuk amíg lehetett :DD

nekem az egyik kedvenc jelenetem az volt, amikor sniperrel kiszedtek, odajött a srác lootolni és mondta (angolul), hogy bocsi, ez nem személyes, csak kellet a lootod..
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.25. 12:35:27
  • TDC Geronimo
    Nincs még ping lock
  • Gabor77
    Akkor kapcsold be a voice chatet, és nagyon sok európában élő kínaival fogsz találkozni..:D

Ámbár az eddigi legjobb az elmúlt fél évből...faszikám a kezdésnél Shakirat tolt voice chatbe.
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2017.12.25. 11:45:05
  • Jim Morrison
    Jelenleg ping lock van nem? Szoval kicsi az esely hogy itthon kinaival dobjon ossze. Nem tudom ti honnan toljatok
  • szabii98
    Azért sem foglalkoznak a kínaiakkal, mert nemsokára saját külön szerverük lesz. Persze attól még, hogy lesz sajátjuk, ugyanúgy át fognak járni NA/EU-ra (bár én nem szoktam velük összefutni), de ígértek már ping lockot a szerverekre, majd csak érkezik.
  • Normen76
    "az Ismeretlen Játékos, Brendan Greene telefonon beszélt arról a Kotakunak, hogy bizony a PUBG csalással élő felhasználóinak 99%-a kínai.

Greene szerint ez annak köszönhető, hogy habár a világon mindenhol nagyon komoly piaca van a csalásoknak, Kínában mégis elfogadottabbnak számít"

Hát igen.. ha lenne régiózár, a csalók 99%-ától megszabadulnánk... de soha nem lesz :( Nyilván nem minden kínai csaló, de a legtöbb játékban amivel játszottam az elmúlt 10-15 évben, velük volt a legtöbb gond a csalások miatt. Régiózár oha nem lesz, nagy botrány lenne miatta amit a Bluehole nem fog felválalni, szal el kell fogadjuk. Gondoltam érdekességképp megosztom veletek ezt.

Teljes cikk:
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.25. 08:55:25
  • Piko888
    mind1, remélem elviszik PUBG Jézuska rendes volt
  • Szabi #3580
    a kérdés jó, valószínűleg abban bíznak, hogy majd még feljebb megy az áruk, ezért sokan veszik, és így tényleg megy fel az ára.. :D
  • Piko888
    Szuper, már dobom is fel, de akkor ki az a hülye aki megveszi, pedig 365 darabot adtak el egy nap alatt.
  • Szabi #3578
    az volt az első játékpontokból nyitható láda, de mára már értéktelen ami benne van, mert átkerültek a ruhák a többi ládába is, szóval add el azonnal.. :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.24. 18:59:54
  • Piko888
    Sziasztok!
    Ma játékindításnál kaptam egy Pioneer Cratet, 19,36 euro az értéke.
    Mire jó ez? Adjam el vagy kell a játékhoz?
  • Normen76
    Végre, karácsonyi meglepetésként visszakaptam a régi pályát :) Dency-nek GRAt :)