Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UMP9=3 kiló tömény trágya vaktölténnyel. 2-szer is szarrá lőttem 1 méterről vele egy játékost, de egyszer se tudtam padlóra küldeni. Az elmúlt 2,5 hónapban, akármikor kénytelen vagyok használni, szinte minden szituációban alulmaradok vele. Szinte minden ismerősöm így van ezzel. Jelenleg kb. annyira fos szerintem mint a VSS. Sajnos ha nem dob jobbat a játék, akkor kénytelen az ember használni...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.16. 21:24:55

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Dency
Ti is megfigyeltétek hogy 2/3. kör szűkülésre már elég kevesen vannak játékban?! 25-30 fő kb. Én többre emlékszek régebbről. Vagy csak annyira felhígult a sok új játékostól?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.10.16. 20:05:31

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Metalmilitiakid
Nekem ma 2 squad 1 duo úgy alakult egymás után, hogy egyikben se éltem 2 percnél többet. Nagyon élvezetes volt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sunsetjoy
Az lenne a zsír, ha minden multis csalónak eltörne mind a két keze. És úgy, hogy tudja, miért tört el.
És mire meggyógyulna, hogy újra játsszon netes játékkal, törne el megint. Úgy alap hangon fél évig folyamatosan gipszben ülhetne.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Persze, reportoltam. Ez elég egyértelmű volt, ha már láttál speed-es csávóról youtubon videó, akkor sejted miről beszélek 😄
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.16. 19:12:38

Reportoltad?
Egyébként én még csak max. 1 gyanús esettel találkoztam, az is lehet, hogy csak az ellenfél volt ügyesebb mint én. Ettől persze vannak csalók.

Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.16. 18:52:54
Ma csak két kört játszottam, persze a kettőből az egyikben egy speedes csávónak kellett megölnie 😄 Szánalmasan sok lett a csaló, soloban már szinte nem is érdemes játszani, mert 2-3 kört megy az ember és nagy eséllyel találkozik csalóval.
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.16. 18:38:38

Szerintem itt nincs cheat, csak simán nem elég ügyes a srác. <#vigyor>
Zs0lt1
Három bugfix társaságában 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1

TDC Geronimo
Megjelenésig már nem lesz live update... Jól összekapták magukat <#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.16. 12:43:57

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én kicsit pihenőpályára is tettem a gamet a sok csaló féreg miatt. Meg amúgy is kicsit unalmasba fordult, max akkor lépek be, ha haverok hívnak.
Épp most nyertünk egy squadot úgy hogy volt egy csaló a maradék 3 teamben. Csávó no-recoil -al tolta legalább, meg wh valszeg. M249-el úgy túrt álló helyzetben mintha fekve lőtt volna, mindent egy pontba lőtt. Mindhármónkat knockolta egyszer úgy hogy csak fejeseket kaptunk, utána meg túrta a falat, mindenkiről lelőtte a sisakot. Engem kifejelt még egyszer aztán elkezdte lőni a másik teamet, két társamnak akkor szóltam hogy nézzenek ki rá és sikerült lelőniük.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.15. 23:46:55
Running
Ez kemény. 😊))

Közbe már találtam másik videót, amit tegnap tettek fel erről a fickóról... Hurrá... Éljenek a csalók, csak tudnám mi ebben az élvezet, na de nem sírok 😄

Metalmilitiakid
Csak jó lenne ha lehetne indítás előtt választani melyikre akarsz menni és nem random. Mert fasza hogy összeállítom a szürkés-barnás cuccomat hogy ne látszódjak a fűben és bebasz egy havas pályára 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Running
Szuper, hogy teljesen más lesz a térkép témája. Még jön egy trópusi, meg egy téli és meg is vagyunk. 😊

Zs0lt1
A PCGamerben van három új kép. 1 - 2 - 3

Sziasztok!
Ennyiért még nem láttam sehol. Viszont VPN-en keresztül aktiválható. Ez így mennyire megbízható dolog? Steam nem tiltaná le a fiókomat? Van valakinek így vásárlási tapasztalata?
Malakai
A zenét, csörömpölést, zúgást, sikítozást és hasonló zavaró zajokat a "játékosok" nyomatják voice chat-en, ők minden bizonnyal ezt meme-nek nevezik.
És csak magamutogatás, "nézd anyu, engem is látott még 10E ember".
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.10.14. 21:00:59

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
bele néztem, jesszus, kicsit követhetetlen. az elejétől fogva mindenki ököllel megy rá, meg autoval játék közben, semmi más nem érdekelve. érdekes de értelmét nem nagyon látom. meg ez a zene mi, valami cheat mod szerűség? hogy ha ellenfél van a közelben egyből zenét hall? vagy miről szól ez az egész? 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Malakai
Mondjuk neki azért elég magas a nézőszáma és mivel erről ismerik, így valószínüleg azok közül elég sokan is próbálkoznak. Tehát sokkal nagyobb az esélye, mint amikor 4 ember leül és akkor próbálnak 2 csapatban duozni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát most na, úgy éreztem ott jobb helyen lesz 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

De ő direkt játszik így nem? Ha jól tudom a streamjén delay sincs direkt emiatt.
hungary27
Elég egyszerű sajnos.
Nézz bele forsenlol streamébe, egy meccsen körülbelül 20-30-an őt keresik.
Feltételezve, hogy ismerték egymást, és nem a játékban találták ki ezt a taktikát, annak mennyi az esélye, hogy ennyi játékosszámnál, ha egyszerre nyomnak a play-re, akkor egy szerverre dobja őket? Nem is értem hogyan szervezik ezt össze. Ettől függetlenül én is belefutottam ilyenbe, akár solo-ban, duo-ban.
Pech 😊 Köszi!

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Épp nem üzemel a leaderboard, mivel 17.-én lenullázzák az egészet.
Most nyertem meg életem első pubg körét és jajj micsoda öröm! 😄 Viszont a leaderboard/statistics azt mutatja, hogy nincs win-em. Ez mifene?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Metalmilitiakid
Tegnap én is jártam így, hogy kör elején kifosztottam egy területet de 1 tár AK-n kívül semmi nem volt, egyszer csak látom szalad mellettem a mezőn 2 gyerek. Sikerült Iron Sight al nagy nehezen leszedni őket az 1 tárból, és persze nem maradt meg csak 1 láda. Pedig a válaszlövések alapján bőven volt lootja mind a kettőnek...

Running
Tegnap Duo. Georgopolo széle felé tartottunk a tengerpart mentén. Fosztogattuk két kocsival a házakat. Egy puskalövés nem dörrent el a közelben, első szűkülésnél járunk. Csukva minden, elérjük a város első házait, még nevettünk is, hogy hol vannak az emberek. Leparkoltunk a két ház mögé és megindult a durrogtatás. Kb 500 lövést kaptunk, meg a környék, meg a kocsi. Pár perc után halottak voltunk, 2 csapat bújt a két házban, kíváncsi lennék összejátszottak e.
Egyébként találkoztunk duoban egyértelműen összejátszó két duo párossal. Két ember kintről lőtt minket az ablakokon keresztül, kettő alulról próbálkozott. Halál után szépen kifosztottak minket és vonultak tovább. Egy golyót nem lőttek egymásra és együtt mentek tovább. Miért nem squadoznak, ha 4-en vannak? Ennyire kell a pont, meg a win. Szánalom.

Dency
Ezt nem hiszem el. Leugrok pochinki-be, jön jópár ember. Leszedek 5-öt szerencsével, full szétlőttek 0 kevó 0 helmet, persze sehol semmi a házakba. sosnovka-ra szűkül a kör, útközbe még 2 kill, elfogy a medkitem, 1 painkillerem maradt hídon átkell menni, átjutok ott is kaptam. Sosnovka-ba gyorsan bemegyek a hosszú épületbe, persze full ki van fosztva. Hallom hogy jön valaki kocsival, megáll, szalad be tartom az ajtót, lelőttem,ajtót gyorsan becsuk. 8 ember élt már csak. Húú na mondom összeszedem a cuccait, ha még 1-es vest is meg 1-es helmet van nála , az is jobb a semminél. Nézem a földön hol van a ládája, semmi. Mondom jólvan biztos kint esett le, gyorsan kiszaladok keresgélek összevissza, sehol semmi. Eltűnt az egész cucca. Mondom kurva jó pont a legjobbkor. Kösz pubg.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Metalmilitiakid
Istenem milyen szép így meghalni, hogy kiugrik a gyerek a sarkon és lövök neki egy gyors fejest a shotival és WTF egy Pan be van bugolva a feje elé és szépen elnyeli a lövést ő meg bedarál mire újra tudnék lőni a shotival. A kép nem az enyém de pont ilyen volt.

Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.10.14. 01:36:38

És mennyi lehet a bolygón?
Én naponta látok az utcán legalább vagy 20-at. 😊
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.10.13. 21:50:20
"China number one!" mondta Sao-cu - maygarul Jóska gyerek - és bekapcsolta kedvenc SilentAim + NoFog + WH triple combóját landolás után...<#taps>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.13. 16:31:24

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Zs0lt1
Ez a szám szeptember 13-án még csak 150k volt, most meg 322k azért az szerintem rohadt sok.

Gondolom azokat is ide veszik akik már vagy 10-15 accot banoltattak maguknak. Úgy azért nem olyan nagy szám ez. És még mindig hozzá kell venni azokat akiket nem kapnak el, ők is lehetnek még jó páran.
Running
Ez kegyetlen mennyiség. Hogy lehet ennyi retardált egy játékban?

Zs0lt1
Igen, részemről vissza van szívva minden áldás amit mondtam 😄

Bár a gond továbbra is az, hogy állóháborút vívnak a csalók ellen, mert kb ingyen meg tudják venni a játékot újra.

Ez alapján végzik a dolgukat. Brutális szám az a napi 10K bannolt fiók.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.13. 12:38:09
Zs0lt1
BattlEye‏ @TheBattlEye 4h4 hours ago

Over 322,000 cheaters have been banned from PUBG so far, more than twice as many as posted by @PLAYERUNKNOWN just a month ago.

Zs0lt1
Na a csalókról:

BattlEye‏ @TheBattlEye 3h3 hours ago
Replying to @TheBattlEye @PLAYERUNKNOWN

We are currently banning at a rate of 6K-13K per day, nearly 20K within the last 24 hours alone. The vast majority is from China.

Biztos scriptelnek <#mf1>

Ezt a rage és flusztráció problémát megoldottam. Kb. 1 hete nem játszottam a játékkal <#wave>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Ezt én is láttam már pár streamernél, pl. nézd meg Grimmmz-t vagy főleg Shroud-ot. Mindkét csávó úgy lő bármilyen módon felszerelt bármilyen fegyverrel, hogy olyan mintha 0 recoil lenne náluk. Se fel, se le, se jobbra, se balra nem húz nekik sose a red dot vagy iron sight, full egy pontba tunkolnak mindent. Egész egyszerűen nem is értem hogy jön ez nekik össze, bárhogy próbálok ellentartani, nekem biztos hogy pár golyó fölé / mellé megy 😄 Ezért is lenne jó végre egy rohadt practice mode, ahol lehetne nyugodtan gyakorolni a fegyvereket
Metalmilitiakid
Volt most vmi update amiről nem tudok ? Néztem most pár összevágott videót ami friss és azt látom hogy az emberek AR el, 100 méterre full autóban darálnak egy pillanatra el nem engedve a gombot és minden lövés pont oda megy ahova céloz. Az egyik gyerek 2 tár m416 ból 5 vagy 6 embert ölt meg kb 100 méteren full darálva úgy, hogy volt aki fedezék mögül nézett ki. Ha én darálok még ha húzom is vissza az egeret, sose marad ilyen pontos a fegyver. (pedig CS:GO ban tanultam spray pattern kontrolt szóval nem új találmány számomra)

Kaszi46
vannak a jatekon nyavajgok, a nyavajgokon nyavajgok, ami tovabbfejlodik...a jatekon nyavajgok visszanyavajognak a nyavajgokon nyavajgokra hogy miert nyavajognak es igy tovabb. az elet korforgasa😊 valaki meg csak ezt olvasva magaban nyavajog hogy miert nyavajog mindenki 😛

*Posse*T.W.D*

De változik 😄 Nekem megnyugvást ad, ha dühöngök kicsit. Nézel streamereket? Amit néha leadnak raget párezer ember előtt, az se semmi. Egyszerűen valahol ki KELL adni. Egy dolog változik: megnyugszanak. Ha magadban tartod a frusztrációt akár csak órákig, annak gyakran pl családtagok ihatják meg a levét. Pl. frusztráltan rászólsz a csajodra, hogy most hagyjál és hasonlók. Jön a morci, és sokkal több energiát bele kell fektetned a kibékítésébe, mint amennyi energiát elvett volna egy jó kiadós káromkodás 😄

Gondolom minden gamer megtapasztalta már ezt. Kivéve a hardcore, mert ott jó eséllyel csaj sincs, csak a gameknek él 😄
Egyedül vannak, és csak bennünk bíznak, hogy mi megértjük őket, pedig nem.
<#vigyor0>

Amúgy BF egyidejű játékosszámra visszatéve, tényleg csak 400e lett volna a csúcs? Kicsit keveslem. BF3,4-re is igaz?

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.10.12. 20:22:05