7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
ntex #3775 a tickrate / fps arány szempontjából lehet :D Itt a 60 bőven elég az a lényeg. -
El Gigante #3774 Köszi, erre voltam kíváncsi! -
#3773 ne így fogalmazd, ez alapján xbox os 16 fps elég lenne :-) -
#3772 Engem nem zavar, ne nekem írjad, hanem Jim-nek :) -
ntex #3771 Ilyen alacsony tickrate mellett a 60 fps kb annyi mint CS:GO-ban a 300 fps. -
El Gigante #3770 Számít mennyi fps-ed van a játékban 60 felett? Mert én direkt mindent low-ra raktam hogy minél gyorsabb legyen! -
#3769 Azt még nem írtam le, hogy nekem mennyi az fps. A te célod soha nem érné el :)
Ugyanis olyan 45-55 körül van jó napjaiban. -
#3768 rosszul fogalmaztam, bocs, de igen. pár plusz fps kéne. Kártyát kicsit tuningoltam, amennyire engedi, határ fele vagyok, elméletileg még egy picit (10-20Mhz et talán) lehetne rajta húzni. Ránézek, hátha van ott még több is.
Megnéztem a kártyádat, elméletileg enyém valamivel jobb (a számokban). A cél az, hogy 60 alá ne nagyon essen, néha még leesik 20ra is. Akkor majd jövőhéten kitapasztalgatom. Aztán a steam overlayet is kikapcsolom (most az mutatja fps-t) -
#3767 Most éhségét akarod visszafogni, vagy ki akarsz belőle sajtolni +fps-t?
Én a 750ti kártya proci +250 Mhz, a memória +320 Mhz emelésével olyan 8-10 fps-t láttam, hogy javítottam rajta (1920, low-medium beállítások).
Nekem nem éri meg a plusz gpu-stresst, ha mondjuk 20-ról kellene 30-ra tornázni valami játékot, akkor talán (pláne, ha majd eladom, őszintén mondhassam, hogy nem volt húzva:) -
#3766 használtok launch optionoket, amivel kicsit vissza lehet fogni a játék éhségét? nem sok plusz kakaó kéne, csak olyan 6fps pluszba, de az sokat dobna a játékon^^
most csak nézegetem mert nem érek rá, egyetlen dolog amit találtam az az -sm4. -
#3765 Valóban ez is megoldás :)
vezérlőpult / Óra, nyelv és terület / nyelv / speciális beállítások
Itt kékkel írva:
Nyelvi eszköztár bilentyűparancsainak módosítása / szövegbeviteli nyelvek között sor, és itt alul katt a Billentyűkombináció módosítása gomb. Inentől ki is kapcsolhatjuk, vagy választhatunk másik bill kombót.
Azt hiszem körbejártuk a témát :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.06. 17:40:57 -
#3764 sima alt+shift a nyelvváltás,bármelyiket nyomod a bal-jobb közül :D -
#3763 Alapból a bal alt + jobb shift re van állítva a bill nyelv váltás, nem véletlenül megnyomtad a kettőt és átváltott játék közben? Esetleg valami arra a gombra volt állítva, nekem is volt ilyen és most nézem már eltűnt az angol bill a beállítások közül, hmm érdekes.
Más:
Megjött a drop, csak nem jó helyre :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3762 Köszönöm a tippeket és a segítséget mindenkinek, végül sikerült megoldanom a problémát, bár nem az álltalatok írt módon, azokat az opciókat nem találtam, vagy Ein 7, 8.1-re vonatkoztak. Azért köszönöm tényleg a segítő szándékot/kokat.
Szal Win10-ben ha játék közben rendszeresen átállítódik a klaviatúra angolra, ha akarod ha nem, akkor valószínűleg ez a megoldás segíthet:
vezérlőpult / Óra, nyelv és terület / nyelv / speciális beállítások
Itt van két lenyíló fül amikben alapból a "Nyelvlista használata (ajánlott)" opció van beállítva.
A felső sorban a "magyar (Magyarország)" lehetőséget kell beállítani.
Az alsó sorban a "magyar-magyar" opciót kell beállítani.
Nálam ez oldotta meg a problémát Win 10-ben.
Hátha másnak is jól jön még :)
A legfurább az egészben hogy csak a PUBG-ben jött elő és csak pár napja. Más játékban nem jelentkezett a hiba. De a PUBG-ben viszont ha visszaállítottam magyarra a klaviatúrát kb 2-3 perc és megint angol lett.
Horika megoldása nagyon ötletes, de nálam nem válhatott be, mert én az egérre állítom a lehasalást és ott csak egy gombot tehetek be az aktuális/kívánt egér billentyűre.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.06. 16:23:42 -
TomStorm #3761 Köszi,jönni fogok! -
#3760 +1
XD alap... Problem!?
Solved... -
#3759 Rakd be a billentyűparancsoknál a hasalásra a másodlagosnak a z-t is és meg van oldva. -
#3758 win7-em van szóval nem teljesen vagyok képben,de azért keresgéltem a terület és nyelv beállításokban,van egy billentyűzetek és nyelvek fül amin billentyűzetváltás gombbal előjön egy ablak amiben speciális fülön meg lehet adni billentyűkombinációkat,ott lehetett ezt a szart kikapcsolni ha jól emlékszem. -
#3757 Kösz a tippet, de én továbbra is úgy látom nincs angol nyelv telepítve/beállítva. A menük nem pontosan úgy vannak ahogy írtad, lefotóztam én hogy látom a beállítási lehetőségeket:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.06. 10:29:09 -
#3756 Itt szoktunk páran játszani, akinek ilyen gondja van. Senki sem gyerek, vagy tróger, mert azokat kivágom.
Discord címünk itt elérhető:
https://discordapp.com/invite/qJ2Hdzn -
BarneyK #3755 Hasonló cipőben járok, mostanában nem tudjuk összeegyeztetni a többiekkel, hogy mikor játszunk. Ezért én is toltam tegnap egy random squadot.
Egy kínai, egy (talán) indiai és egy nem beszélő emberrel tett össze. Az elején jól indult, majd amikor az M416-osomat megszereztem, a kínai rájött, hogy neki jobban kell, ezért lelőtt.. A másik 2 csapattárs csak annyit mondott, hogy "OMG, why did you do this?", de nem élesztettek, hanem pucolták tovább az épületeket. Miután kivéreztem, a kínai felszedte az M416-ot a 8x scope-al...
De kaptam 111 BP-t a végén, mert 3.-ak lettünk. -
BarneyK #3754 A Nyelvek alatt ha rákattintasz a magyarra, akkor kijön 3 gomb, amiből a második "Beállítások"-nak kell lennie. Arra ha rányomsz, akkor lesz egy "Billentyűzetek" rész az alján, ott kell magyarnak és angolnak lennie. Angolra katt, kijön a gomb, hogy "Eltávolítás"
(Az idézőjelekbe tett szövegeket tippeltem, nálam angol a windows, de hasonló elnevezéseknek kell lennie) -
#3753 A nyelv beállításoknál csak a magyar van, Gépház/régió és nyelv-ben a nyelveknél szintén a magyar van (Win 10). Sajnos nem tudok hol Angolt törölni :( -
TomStorm #3752 Egyébként nem is rossz Random csapattal menni.Sajnos kezdenek kiesni emberkék akikkel kezdtem úgyhogy nekem ez jut sokszor:D
Egész jó az arány,hogy bekerülök jobb csapatba -
TomStorm #3751 El kell távolítani Angolt a "régio és nyelv"-be ha nem használod.Ha használod akkor nem tudom.Én is csak így tudtam megoldani,hogy eltávolítottam -
#3750 Félig idevág a problémám, félig nem. Játék közben automatikusan átáll a klaviatúrám angolra és ugye nem mindegy hogy y-al hasalok vagy z-vel. Windows+Space vel visszaállítom, de pár perc múlva megint átáll. Egy csata alatt 6-8 alkalommal is akár és persze mindig a legrosszabbkor. Más játékban nem csinálja, csak a PUBG-ben. Van ötlete valakinek, mitől lehet ? Pár napja van csak a jelenség, eddig semmi gondom nem volt ezzel. HA az asztalon állítom át. akkor is visszaáll magától angolra. Területi beállításokon a Magyar az alapértelmezett és nincs is angol nyelv telepítve a Windowsban. Irdatlanul idegesítő hiba és szinte mindig ebbe halok bele. -
nortsen #3749 Nekem meg a ma esti utsó köröm jól demonstrálja a tickrate problémát. ;)
(A replay sebességéről nem is beszélve...)
-
nortsen #3748 Miért, a cheaterek között is van profi, aki ügyesebben tud csalni. :) -
Gibor #3747 Másik szemszögből... értem én hogy profi :D
-
#3746 -
ntex #3745 Na ezek a kínaiak... Cheater squadot megrekteltük, aztán inkább hallgassátok a többit:
-
Ferrari23 #3744 Persze, ezért is tettem be, hogy lássátok van hova fejlődni :D -
#3743 évek meg a rutin!!!444 -
Ferrari23 #3742 Na így kell red dottal lőni srácok :D és aztan mikor megöl, hogy a társamra ugrik red dot egyből xDDD -
#3741 Nekem volt hozzá szerencsém párszor. Ha solozom, minden ládára rámegyek ami látótávolságba esik le. Nekem nem tűnt fel annyira, hogy pontos lenne a többihez képest. Átlagosnak éreztem. Egyedül az tűnt fel, hogy sokkal lassabban cserélhetsz benne tárat. A tűzgyorsasága viszont magasnak tűnt. -
nortsen #3740 Felszerelve. Bár itt most ez megdőlt az Aug tekintetében ahogy látom (ami még nem is volt a "kezemben").
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.03. 17:54:11 -
#3739 Hát, a játék kezdete óta az M416 ér a legtöbbet :) Mindenre használható és viszonylag gyakori is. Mindig is az egyik fő kedvencem volt.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.03. 17:09:23 -
#3738 -
#3737 Squadban, duo-ban FPP kb 3-4 óránként van egy-egy gyanús eset. -
ntex #3736 TPP squadban van a legtöbb csaló. FPP-ben érezhetően kevesebbel találkoztunk. Viszont ma is toltunk 4-5 meccset, egy gyanús ellenfél volt de ez sem volt olyan egyértelmű mint amiket linkeltem legutóbb.