Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze csak poén, telódon gondolom azért elnetezgettél.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.11. 19:41:12
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy m24 aminek sok hasznát nem vettem mert top 10ig nem is találkoztam senkivel, aztán groza és fűruha. Ez utóbbi párossal már élmény volt a végjáték, főleg, hogy még egy silencert is lőttem hozzá. Legvégén 1v1ben szerencsétlen gyerek csak futkosott a fa körül, mert nem tudta honnan lövöm <#violent>#violent>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.11. 15:21:59
https://www.twitch.tv/sp1gu
Az Expendable Horde guild (ExH), amely 2005 óta aktív különböző játékokban (Battlefield széria, mmo-k), az ESO mellett megnyitja kapuit a PUBG felé is. Várjunk azoknak a jelentkezését, akik szeretnének egy normális, a játékokat a szórakozás kedvéért játszó, csapatmunkát támogató, egymást segítő csapat tagja lenni. A csapat átlagéletkora 30 körül van, életünk van, így nem kell aggódni a trottyosoknak sem, hogy nem találnak csapatot maguknak. Nagyrészt este 6 körül szoktunk gyülekezni, addig munka, család stb. Elvárásaink nem túl magasak: 18+, csapatjáték, normális viselkedés, tisztelet a másik felé
Discord címünk itt elérhető:
Egyébként sok helyen félreértelmeznek dolgokat. Még régebben volt egy interjú PU-val ahol mondta h szeretett volna single player részt a PUBG-be, erre el kezdték híresztelni h lesz single player mód :D
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.11.10. 15:34:50
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Akik a pubgot csinálták, egy maréknyi ember, azokból lett a pubg corp. Nekik semmi közük ahhoz az MMOhoz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.10. 15:31:31
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Arról nem is beszélve, hogy egy jól összeszokott csapata odacsap. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.09. 15:58:56
Tegnap jó kis köröket mentünk haverokkal. Arra jöttem rá, hogy solo-ban már egyáltalán nem szórakoztat a játék, viszont csapatban még mindig nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.09. 09:27:03
Battlefield 1-nél is volt egy komoly 2 hét, akkor sokan megvették, de 1 hónap után az ismerőseim 90%-a abba is hagyta, sőt a többi guild tagjainál is hasonló volt az arány.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.08. 15:47:28
Lassan nem lesz olyan, aki ne ismerné a játékot, ez elég vicces. Mondom úgy, hogy 3 hónapja még azt sem tudtam , hogy van ilyen gamma.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.08. 14:32:31
Nem rossz egy sufni játékkal.
És itt jön elő a régi bölcsesség. Első a játékélmény, utána jöhet a grafika, meg a sok feature baromság.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.08. 13:55:16
@PUBATTLEGROUNDS reached an amazing milestone this weekend, passing 20 million copies sold!
I know a lot of you are frustrated by issues w/ the game but the team is working hard to deliver a truly great Battle Royale expierence for everyone. Bear with us, change is coming!
A 20 millió nagy hányada a fele csalók miatt van, szóval nem nagy ügy ...
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.11.08. 12:26:29
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.08. 00:36:15
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Házban campeltem. Ablakból láttam, fut jó messze egy gyerek, Akval 4x es scoppal elkezdtem lőni. Tény, hogy balfasz voltam, mert nem találtam el, 6 lövésből, de mondom, elég messze volt. Erre megáll. Automatán elkezd lőni és meghaltam, úgy hogy esélyem nem volt lebukni.
Nekem volt egy jó kis fagyásom (eddig ugye olyan a történet mint mindenki másnak, aki ide jár sírni, hogy de szar is ez a játék, de azért minden nap játszom vele, hogy aztán újra itt (is) sírhassak). Mire visszajöttem a földön voltam, haver addig talált egy autót és egy pisztolyt. Elmentünk gyorsan a legközelebbi házhoz a kocsival, amiben semmit sem találtunk, na mondom tök jó nyakunkon a kék irány tovább de ezúttal hajóval mentünk mert nem akartunk a hídon öngyilkosak lenni. Megálltunk a part mellett, ahol a közelben volt egy csoport ház, kb. 2 perc telt el mire felküszködtük magunkat a sziklafalon. A házakban volt 1-es mellény és sisak, meg egy machete, aztán megint csak jött a kék. Irány vissza a csónakhoz és irány tovább ezúttal Primorsk-ba. Természetesen minden ki volt fosztva össz-vissz egy Uzit meg némi lőszert találtam, havernál meg egy SKS és talán egy UMP volt.
Találtunk egy motort és azzal mentünk tovább mert ismételten jött a kék. Felkapaszkodtunk a Quarry leejtőin, ahol ott árválkodott egy airdrop láda, na mondom fasza most kapjuk mindjárt a fejest, de nem és még a láda se volt kifosztva volt benne egy Groza meg 2 tár lövedék hozzá. Most volt kb. 2. alkalommal kezembe ez a fegyver (általában kerülöm az airdroppot). Legnagyobb meglepetésünkre nekünk kedvezett a szűkülés és az ellenfelek is Quarry túlsó feléről jöttek, pedig elég nagy nyílt terepen kellett átvágnunk, ahol simán lelő valaki ha ránk lát.
Elbújtunk egymástól 20m-re, ekkor megérkezett 2 ellenfél háttal nekem, lefelé néztek az egyik szelvényről, amikor egy pillanatra megállt elkezdtem lőni az egyiket, de mivel nem tudtam knock-olni, ezért visszahúzódtam a fal mögé és újratöltöttem, következő összecsapásnál már tudták, hogy hol vagyok de az egyiket sikerült pár lövésből közelebbről kiütni de a másik bevakított gránáttal, míg töltöttem, vakon visszahátráltam a fedezék mögé, a még élő ellenfél kicsit jobban rámjött és közelről kicsit jobbra-balra táncolva sikerült megölni. A végére a két tárból maradt 20 lövedékem. Már csak egy ellenfél élt mert haver kihasználva a lépcső pocsék collosion modelljét (lépcső alatt volt) kinyirt 2 másik ellenfelet. Az utolsó embert haver a domb tetőről meglőtte aztán bevakítózta, aki ennek hatására meg pont elém jött ki, nem látott és felfelé nézett, ezért 1 lövésből sikerült lelőni.
Ahhoz képest, hogy mennyire szarul indult- emlékszem már csak 16 ember élt de nekem még nem volt semmi normális fegyverem- a vége parádés lett.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.06. 15:24:25
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.11.06. 14:25:54
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.06. 14:15:45