7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Jim Morrison
    lényegében verified account, amit csgo is használ. Verified steam accosoknak külön van MM. Fokkal jobb.
  • Running
    IP bann fölösleged, kap másikat a gép, kevesen vannak állandó ip-n. Okmány iratokat nem kérhetnek, csak a hatóságnak van erre lehetősége. Amit tegnap mondtak, hogy kötelező telefonszámot kell megadni, csalás esetén új valid mobil számot kéne megadnia. Nem végleges megoldás, de egy fokkal jobb lenne.
  • Jim Morrison
    ip vel együtt? hah kizárt.
    meg ne a játékost vedd előre, hanem a kiadót :))
    mondd valamit: ea meg a többi? :))
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.01.07. 17:12:06
  • Zozo0122 #3812
    Nem. Egyszerre kéne banolni és az összeset, kíméletlenül, IP-vel együtt, örökre. Egy csalás - örök eltiltás, nincs engedmény. Nagy veszteség nekik, de kit érdekel, mármint a játékosok szempontjából. Mi úgy akarunk játszani, hogy senki ne tegye tönkre.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.07. 17:08:39
  • Fujiryu
    Még múlthéten linkeltem a videot a replayről ami mutatja az mennyire bugos és hasonló a deathcam is. Ne várjatok CSGO szintű replayt/deathcamet. Az hogy nem látsz benne recoilt az simán lehet pusztán a szar netkód miatt. Az egyetlen dolog amire jó, hogy meg tudod nézni, hogy tényleg az a gyerek lőtt le akit gondoltál vagy csak szimplán oldalba lőttek. És ez nemcsak a recoilra de a noscopera is igaz. Amikor még nálam be volt kapcsolva akkor volt olyan, hogy egymást lőttük sniperrel a gyereket láttam a célkeresztben amikor lelőtt, hogy a 8x-el néz engem aztán a killcam azt mutatta, hogy a szikla mögül noscoppal lőtt ki. Ez volt az ahol kikapcsoltam, mert kb semmi értelme nincsen.
  • Spészgószt
    Valszeg wallhack nem nagyon van vagy kicsit neccesebb mint egy szimpla norecoil sript vagy bármi... Tpp ben wallhack se kell ... Ezért van ott a "csalok" nagy része! Fpp konyebb kiszedni őket igy nem kockaztatnak tutira mennek tppvel
  • Laza
    És? Nem a Valve-nak kell felfüggesztenie, hanem a játék fejlesztőjének ... de persze, ő sem fogja, mert az egyszeri játékeladás után már csak ez generál bevételt ... aki meg megvette a játékot, már nem is igazán számít, fizetett. Nem véletlen vezették be olyan korán a lootládákat.

Akkor lesz majd viccesebb a kép, ha egy új pályát már pénzért akarnának adni.
  • Jim Morrison
    mert:
    csgo-ban sem függesztették fel
    valve nyer rajta, mert ugye eladások x százaléka ő zsebükbe landol.
  • Laza
    Nem értem miért nem függesztik fel a pénzes láda/tárgy kereskedelmet, amíg ennyi csaló van ... konkrétan amíg tonnaszám lehet ládát nyitogatni és több száz eurós cuccokat eladogatni, addig folyamatosan ömlenek majd a csalók újabb és újabb accountokkal.

Ha nem lehetne pénzt nyerészkedni a játékból, hamarabb kipusztulnának.
  • Normen76
    Ezzel nem értek egyet, mármint h a TPP-ben mindenki csal mert kihasználja a kamerát. A játék mechanikája, stílusa adja hogy TPP-ben tolod. Mivel mindenki más úgy tolja, egyenlő feltételekkel, nem hiszem h ezt csalásnak lehetne nevezni. Csalásról onnantól beszélünk, hogy valaki nem egyenlő esélyekkel szál a ringbe, előnyt élvez ami a többieknek nincs meg. Ha TPP-ben mindenki forgatja a kamerát, mindenki egyenlő. Gond akkor van, ha van aki pl. aimozik, csak fejre lő, látja hol van mindneki, nincs recoil stb.

Szerintem a csaló pont FPP-ben van nagyobb előnyben, mert ha a tegnapi videoban látott csalást használja (lát mindenkit a pályán, tudja hol van, mikor van takarásban stb) még annyi esélyed sincs mint TPP-ben, mert ott legalább egy kerítés mögött hajolva látod ki jön rád, ha csaló, ha nem. FPP-ben a csaló lát téged, akárhol vagy, neked esélyed nincs látni őt csak ha az orrod előtt van.
  • Icegrind
    Okosan kell csinálni és nem. Sokan csak azért csalnak, mert megtehetik. HA lenne megoldás be kéne jelenteni, egy hét múlva banolni a csalók 10%-át figyelmeztetésül, egyszerre, nyomni róla egy hírt. Várni egy hetet és az azt követő héten megnézni a számokat. A második hét után, bannolni a csalók 50%-át, erről is kiadni egy hírt amiben szólnak, hogy 1hét múlva a rendszer éles és mindenki megy a levesbe.

HA lenne egy működő rendszer akkor így lehetne megtartani a játékosokat és eltüntetni a csalókat. Mondhatja bárki, hogy egyszerűen mindenkire repülhetne a ban, de az tényleg túl nagy veszteség lenne nekik.
  • Spészgószt
    Mert a jelenlegi millios gamer szamok szazezresre esnenek vissza... XD
  • ntex
    Ezeken csak a HW ID ban segítene. Ha csalni akar vegyen hozzá új gépet is a nyomorék. A Fortnite-ban állítólag meg tudták oldani a csaló problémát, ott is BattleEye van és instant kibanolja a játék azokat akik ban után vissza próbálnak jönni másik accal, nincs is nagyon csaló arra felé. Nem tudom itt miért nem tudják megcsinálni ugyanezt.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.07. 14:11:10
  • Zozo0122 #3802
    hav
  • Zozo0122 #3801
    De itt nem a ban a megoldás, mert úgyis megveszi újra. Mondtam már a múltkor: mindenki, akinek van olyan ismerőse, aki bármiben csal, menjen oda hozzá és verje telibe a fejét :D Ettől sem fogja abbahagyni és a nem csalóknak sem lesz jobb hosszú távon, de ott, azon a ponton rohadt jó érzés lesz :DDD (Bár megtehetnénk)
  • Ferrari23
    Itt a tegnapi csaló lájvos gyerek, jutub videóból vágta ki valaki, hogy szilveszterezett Molnár Krisztiánnal.
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2018.01.07. 13:24:26
  • Jim Morrison
    mehetne bannerba: http://buttburg.party/
  • Jim Morrison
    pár napja olvastam, hogy naponta 10-15ezret bannolnak. dolgoznak, csak ugye baromi nagy a játékos bázis is.
  • Normen76
    Az a durva, hogy aki csal, annak nincs tétje. Miért ne tenné ? HA véletlen lebukik pár hét után, addig megszedte magát zsével, vagy leszarja, indít egy másik acot és folytatja. Egyáltalán milyen védelem van a játékban ? HA online streamelik hogy csalnak a legdurvább csaló rendszerekkel és vidáman játszanak, órákon, napokon heteken át.. Hát semmilyen védelem nincs kb :)

Ha valaki levesz a polcról a boltban egy túró rudit, és nem fizet a pénztárnál szabálysértést követ el. Lopott, szabálysértési értékre. A törvényeket, szabályokat aszerint hozzák és súlyozzák, hogy mennyire közösség ellenes az adott cselekmény, vagy magatartás. Hát kérdem én, melyik magatartás közösség ellenesebb ? A túró rudi lopása, vagy egy multi játékban a csalás ? Rég törvényben kéne büntetni az ilyet.

Fizettem egy játékért, tehát aki csal megkárosít engem is és mindenki mást is aki fizetett érte. Nem azért fizettünk nyilván, hogy a csalók rajtunk gyakorolják ki tud több killt aimmal összehozni.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.07. 12:28:32
  • Spészgószt
    Tegnap nekünk is lagolt eu az első pár masodpercben...viszajott a gumiszalag effekt... hétvége...
  • Spészgószt
    Ennyi... fpp ben kell tolni... Dn csak abban jatszom... Squadban is abba toljuk pont ezért... Ritka a csalo... Tpp ben csak fetreng mindenki es a sarkot bámulja...gusztustalan...vezetni jobb de egyébként hulladék... Meg csalás se kell mindneki lát mindnet eleg bebujni egy sarokba vagy fal mögé... De ezt szerintem 1000szer le lett irva fppben alig van csaló...ennyi... Akit idegesit a sok csalo az tolja fppben... Tppben saját maga is csal tulajdonképpen...kihasznalja a kamerát...igy nem nehéz levagni ki hol van
  • Icegrind
    Ha TPP-ben játszotok akkor tényleg ennyi a csaló, ha FPP-ben akkor pedig csak a death cam a szar általában. 20 meccsenként talán ha egy jön szembe soloban. High Rating ( nem tudom számít-e) FPP streameken pedig squadban is alig vannak.

Btw, eu ennyire halott? 1-2mp-s input lagg + megáll a kép 1-1mp-re.
    Az utolsó meccsen megállt a repülő az elején, köv képpocka, hogy zuhanok a map végén és már nyitom az ernyőt.
    Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2018.01.07. 11:17:26
  • Madi92
    Tegnap mi is összefutottunk eggyel. Már az is, ahogy megölt egyértelmű volt, de visszanéztem a replayt és baszki, undorító egy dolog ez.
    Replayt fel lehet tölteni valahova és reportolni az ürgét? Teljesen jól látszik, hogy wh meg aim megy.
  • Jim Morrison
    néha nézem spreezyt (azt hiszem ez a neve) streamelni, naponta nyer pár meccset, és eszméletlen hogy lő auto mód mellett.
  • ntex
    Sokszor amúgy tényleg bugos az a szar deathcam, vagy tényleg ennyien no-recoiloznak. De rengetegszer azt látom hogy a gyerek úgy lő le AK-val pl. hogy nem húz neki felfelé a fegyver de még az ellentartást sem lehet nála látni amitől lefelé kéne mozdulnia a célzásának, egyszerűen úgy tunkol hogy végig rajtam van a red dot vagy amivel éppen néz. De hogy ennyit látok már engem is elbizonytalanít néha hogy lehet tényleg a death cam szar :D
  • Spészgószt
    Edzés előtt tolj egy kis pubg-t még...legjobb... jól felbasznak és lehet szaggatni a vasat utána!
    Mindenki csak a csikendinerre hajt...hjajj... Inkabb asol 12 órát...? Miert nem tudod elvezni a játékot...? Taktikazzal bujkalj hentelj a tömegbe... lelőnek...pff dathcamet kár megnézni...csak felidegel hogy uuuu ez tuti csalt ... Annyi ido alatt mig vered a fejed a deathcamre meg csiterre , már a lootolnad a kis pecokat ujra... :)))
  • Normen76
    Most hagytam abba végleg a játékot. Tökéletesen rámutatnak arra, hogy bárki csalhat. Sokan nem hiszik/fogadják el, azzal jönnek jobb volt, béna voltál, nem figyeltél.. mapi szinten találkozok csalókkal szinte minden csatában, 700 óra után csak észre veszem ha valaki csalás gyanús. Nagyon ritkán kerülnek bannolásra, de bőven megkeresik a játék árát ládákból, vagy a buzi videójukkal és annyiszor veszik meg ahányszor akarják.

A fejlesztők rendszerint minimális energiát fordítanak a csalók kiszíűrésére, mert egyszerűen harmadlagos feladat. Elsődleges a pénzügyi számokat hozni, másodlagos a fejlesztés. Nem éri meg a csalókkal foglalkozni, mert ahogy kiépítik drága pénzen a védelmet, két nap után már úgyis meg van kerülve, ergo egyáltalán nem éri meg vele foglalkozni. Mondjanak a kiadók/fejlesztők bármit, ez így van. Nem tudnak vele mit kezdeni.

Teljesen értelmetlen jászani ezt a játékot és kb. az összes hasonló jellegű lövöldét. Inkább ások a Life is Feudalban 12 órán át... annak is több értelme van.

Valahol még hálás is vagyok ezeknek a retardáltaknak, legalább rávilágítottak arra, hogy mi a büdös f...szt kínlódik az ember fair játékkal, semmi értelme. Mivel csalni nem fogok, sose tettem, még egy itthoni single gamára se tettem soha, vagy hajszálam csitet.. inkább hagyom a faszba.. megyek inkább edzeni :D

Agyő PUGB, jó játékot/kínlódást nektek ! Kevés csalót, jó játékot !
  • ntex
    Majd itt nyomon lehet követni a banánjukat, én is reportoltam őket az új report oldalon ami most nyílt nemrég. Be is linkeltem a videót nekik, ott vannak a nevek, minden úgyis.
  • Szabi #3787
    nelux, DHzsolti, asonicx, kempos_

aranyos hogy milyen büszkén vállalja Steam-en is
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2018.01.07. 01:40:08
  • Ferrari23
    Én az ilyet nem csak a játékból, hanem a steamről is banolnám, nem érdekelne van x játék megvásárolva neki. BAN és cső....
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2018.01.07. 00:34:23
  • Jabar
    Az még szomorúbb hogy kapják a donation-t közben... szánalom.
  • Zozo0122 #3784
    Akkor remélem máris kapta a bant valahogy.
  • Jim Morrison
    hogyan? descriptionben lévő steam oldala nem jön be nálam :(
  • Zozo0122 #3782
    Nem csak kéne, kell is! Jelentse mindenki. El kéne venni a gépét és a szeme előtt darabokra törni.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.06. 22:38:48
  • ntex
    És a retardált gyökérnek még annyi esze sincs hogy a neveket kitakarja a csapatában, az egész squadot banolni kéne.
  • Jim Morrison
    bunos elvezet nezni milyen gyokerek cheattel
  • Ferrari23
    Ja elsők között döglenek meg csalással is tiszta szánalmasak :D
  • Jim Morrison
    igy is lelovik :DD
    meg a magyarazkodas. atyauristen. facepalm
  • Jim Morrison
    :/
  • Ferrari23
    Jelentsétek ti is pls!!!!!!!! Minél többen!!!