7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Jim Morrison
    fpp ben is ugyanennyi csalóval találkoztok? én szinte csak abban, és még 1 gyanús alakkal nem találkoztam
  • Normen76
    Valószínűleg hamarosan lesz megint egy nagyob bann hullám, utána pár hétig ismét lehet normálisan játszani, majd ismét kezdődik minden előlről.
  • Ferrari23
    Jaja abba is hagytam nincs semmi értelme így tolni, 3-ból 3x csalók lőttek ki minket.

A legutóbbi :D:D:D Minek ide a scope :D:D
  • Running
    Nyugalom, picit most sok lett a csaló, de szinte biztos, hogy a háttérben már készülnek a megoldásokkal, ahogy eddig is mindig.
  • Ferrari23
    Újabb csaló : MrDennisZz

Most lőtt ki minket, van 4 óra játékideje duoban, 19 meccs/110 kill, abból 87 headshot. Grat neki!

3-as mellény + 2-es sapkában 1 db m16 lövés voltam :D
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2018.01.02. 18:18:10
  • Zs0lt1
    Ott van alatta a szöveg: Concept art for Destiny's Cosmodrome. ^^
  • Gibor
    Ahhh, az teljesen jó :D Múltkor ismerős 8x Scope-ot tett rá és úgy lőtt le egy gyereket, elég vicces volt :D
  • Normen76
    Ebben a cikkben láttam:

Innen a félreértés. Nem, nem én találtam ki :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.02. 15:03:03
  • Dency
    S12k-ra minek lehet 4x scope-ot rakni? :D Kivehetnék már igazán. Zavaró ha másodlagos fegyvernek be van téve és nem rakok rá semmit és gyorsan akarok váltani 4x scopre-ra akkor arra rakja át, nem az elsődleges fegyverre.
  • Spészgószt
    Miért?! pár daciat meg uazt odapakolsz az urbazis lábához és kész is...mindneki bevette... ;)
  • Sunsetjoy
    Pláne, hogy a távolban látható építmények, meg a sugárhajtású repülő valahogy nem Pubg-kompatibilis :)
  • Laza
    Ezt a képet honnan sikerült vadászni, mint PUBG concept?

Kapásból felismertem, hogy ez a Destiny nyitóhelyszíne, itt kezdődik a gameplay .......

Amúgy meg innen az eredeti:
    http://conceptartworld.com/news/destiny-concept-art-by-jesse-van-dijk/
  • Running
    BUÉK nektek is.
  • Normen76
    CSak nektek ! :)
  • Normen76
    Sajnos egyet kell értsek, az utóbbi hetekben, főleg squadban, iszonyú a helyzet. Rettenetesen nehéz játszani, mert tényleg minden második szakaszban van 1-2 recoilos manus, de sokszor az is egyértelmű, hogy valamelyik taguk pontosan látja mások helyzetét. Összekínlódtunk azért ma is egy squad győzelmet, de írtó kínlódás volt és mellé hatalmas mázli is kellett. Nagyon kemény, és nehéz az utóbbi időben játszani és nem azért mert hirtelen bénák lettünk, tisztán látszik amúgy, hogy a sok papolás ellenére egy fillért nem költenek a csalások kiszűrésére. Valahol megértem őket, szélmalomharc, kidobott pénz és már rég feladták. Minimális szinten veszik fel a harcot ellenük. Ezt sajnos el kell fogadjuk. A legnépesebb játékokra készítik a legtöbb csaló alkalmazást. Emellett macro, recoil sokak számára nem is számít csalásnak, alapból azzal játszanak minden játékot. Ez van sajnos, ezzel kell együtt éljünk. El kell fogadjuk, mert ez másképp sosem lesz.
    Egyszerűen amíg kliens oldalon számol bármit a játék, addig ezt kivédeni nem lehet. Egy ilyen játékot full szerver oldalon játszani… nah az még 10 év legalább. Amíg lesz olyan szerver rendszer ami ezt ki tudja szolgálni.
  • ntex
    Squadot játszani továbbra sincs semmi értelme, nem lehet egy épkézláb meccset lejátszani. Akartunk még kockulni egyet éjfél előtt, erre 3 meccsből mindhármon fixen csaltak, a 3.-on is volt no-recoil használó aki egy pontba lőtt mindent, csak mázlijára nem ők lőttek le minket. (Csak linkelem őket, hogy ne romboljam a topicot)

Lehet az újévi fogadalmak között lesz hogy nem játszok amíg nem takarítják ki a csalókat. Ez így ebben a formában JÁTSZHATATLAN.

https://youtu.be/h7ZZ1jotxD4
    https://youtu.be/KSYfVtJNGt0
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.31. 22:25:03
  • SötétBarom
    Fasz kivan. Ma ezt a putri szar régi mapot tolja orrba szájba. :|
  • Sunsetjoy
    Vagy megbízható embereknek veszel Steamen játékot ajándékként, amit ő utána számára olcsóbban kifizet neked pénzben. Ő is jól jár, te is.
  • ntex
    Steamről nem lehet kivenni a pénzt, de van rá mód hogy ki lehessen forgatni a pénzt onnan :) Léteznek oldalak amiken valódi pénzért lehet kereskedni a játékokban lévő itemekkel, skinekkel (opskins, skins.cash stb.), PayPal számlára utalják a pénzt többnyire. Igaz, piaci ár alatt veszik át az itemeket (hogy az oldalnak is megérje ezzel foglalkozni) de ha még csak fél áron is adná ott el, már jól járt vele...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.31. 14:31:31
  • Zozo0122 #3716
    Elvileg van rá mód nem?
  • Fujiryu
    Már többen keresik erre a választ a legvalószínűbb, hogy a lag miatt nem tudja felvenni a replayt a szerver.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.12.31. 12:19:49
  • undY1ng #3714
    Nehezen, mert azt a pénzt nem lehet lekérni a steamről.
  • Normen76
    Félelmetes... dec. 23-án valaki a steam piacon megvett 1 db. PLAYERUNKNOWN SET-et. 1601,63 Euróért. Ez 496 000 Ft. Pixelruhára... hihetetlen :) Valaki meglepte magát karácsonyra. Aki eladta meg vehetett végre egy komoly VGA-t amin elfut a PUGB :D. 29 én is elment egy 1550 Euróért :D.
  • Zozo0122 #3712
    Annyira nevetséges, hogy mennyire nem lehet normálisan lőni ebben a játékban bármiféle irányzék nélkül :D
  • HTS s3rg1nh00
    jobb oldalt lent leave team.
  • Lebowski
    lépj ki a squadból :)
  • Spészgószt
    hi!
    játszottam squad-ot cimbivel-és most ott figyelek a másik 3 emberrel...de mindenki offlin....hogy tudok solo-t tolni ????
  • JaSoN HuNTeR #3708
  • JaSoN HuNTeR #3707
  • Zozo0122 #3706
    Unusual movement - biztos valami rühes csaló rohangált a szerveren :D
  • ntex
    Nekem egyszer előbb azt írta hogy "Cannot load death cam replay" vagy valami ilyesmi.
  • Ferrari23
    Újabban nekem egyre többször nem enged death cam nézni az alábbi szöveggel. Mondjuk ja elég érdekes "movement" van mindig mikor meghalok és ezt írja ki :D

"Unusual movement has been detected from the killer. Therefore the death cam cannot be play"

Most pl SKS-el minden lövéssel talált, úgy hogy 90-el hasítottam uazzal össze vissza :D Szóval valami egyéb figyelő cucc is van már játékban?
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.12.30. 19:57:45
  • SötétBarom
    Ezért kell a sűrűbe ugrani. Attól, hogy 20 percig lootolsz nem leszel jobb soha.
  • SötétBarom
    Az egyetlen igazán balfasz a csávó volt, aki oldalról nem lőtt tovább miután elfeküdt a haverja.
  • nortsen
    Arra gondolsz, hogy míg oldalt voltál, a srác nem lőtt le, vagy aki berongyolt eléd, az nem nézett be balra, mikor csak rád kellett volna fingani, és kinyúlsz? :)
    Persze kellenek az ilyenek is, ettől még szépek voltak a lövések.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.30. 16:13:47
  • Spészgószt
    Ahh inkabb be se irom... :)))
  • Jim Morrison
    i know that feel :(
  • Ferrari23
    Vagy az az opció van még, hogy messze ugrasz fullos cuccot szerzel, majd a körbe bejutva 1 KAR lövés és halott vagy :D Ez a legszarabb, mikor el*** ember 25 percet :D és azt se tudja honnan egy KAR lövés pá :D
  • SötétBarom
    Amúgy annyira nem voltak balfaszok. Ha megnézed a kill feedet, a tag aki jobbról fut fel nem velük van. :D Egyet üt a gránát, egyet üt a csávó, aztán őt üti a második gránát. :D
  • Spészgószt
    komolyan mondom ez a játék szopat.... ha jó helyre ugrok, egy darab fegyvert nem találok vagy max pisztolyt...lelőnek.... ha zsúfolt helyre ugrok, találok max egy sotit...már távcsövessel várnak sisak mellénybe...ha szélre ugrok 20 percig halyókázok fullos szerkó fullos fegyver bejutok a körbe is...erre redzone és lebombáz a kecibe.... grrrr