Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A motor meg a a buggy tényleg új hangot kapott vagy én vagyok hülye már? Mindenesetre a motor nagyon hasít.
Ezzel a mászással sokkal dinamikusabb lett az egész játék. Arról nem beszélve hogy most már az épület ablakokon könnyedén lehet távozni, ami rengeteg új szituációt / taktikát behozhat.
Nekem valahogy a lövés is jobban adta, de lehet csak jobb napom volt.
Szóval jó lesz ez, kár hogy hivatalosan még sokára jön.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.14. 18:38:58
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
kiszivargott-par-uj-tartalom-a-pubg-tesztszervererol
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.14. 15:20:59
Most te vagy a soros 😄
A pubg.blog.hu-ra feltolták a mansionos képed ...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Járműfizika sokkal jobb lett meg hangok is. Fegyver pozíciója sokat dob élményen, nem annyira clunky így. Új engine miatt viszont homályosabb lett kép, másabb az AA és az árnyékok kurva sötétek lettek. Házban alig látok
"After releasing new security updates last week, we banned almost 100,000 PUBG accounts this past weekend totaling over 700,000."
Nem gyenge 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Optimalizált terep adatok a memóriahasználat visszaszorítása érdekében
Kevesebb lag a terep betöltődésekor
Kevesebb lag ha több játékos van a látóterünkben"
Erre nagyon kíváncsi vagyok. Ki fogom próbálni, és ha nem jó, akkor én lemondok erről a játékról egy fél évre legalább, nem idegesítem magam 😄
Gyors rákerestem magamra... 34 meccset könyvelt el, 4 winnel, 26-szor top10, 2,3-as K/D rátióval és 1727-es Rate-el...
Ezek szerint elég harmatgyenge vagyok... Ez mos csak a legutolsó szezon nézi gondolom, mert éltem én már sokkal szebb napokat is 😄
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.13. 07:53:39
Szerintem a fő probléma itt a többségnél, hogy rosszul áll hozzá a játékhoz, mert mindig nyerni akartok és elvárjátok, hogy a játék tökéletes legyen. De ez nem az a játék ahol nyersz és kurva messze van a tökéletestől. Függetlenül attól mennyire vagy király, ez az a játék ahol 10-ből 9x szopni fogsz. Minél hamarabb fogadod el ezt, annál hamarabb jutsz el oda, hogy a bugokon csak röhögsz. Aztán ha ide eljutottál akkor már sokkal jobban fogsz örülni a kis sikereknek is és nem fogod teleírni a fórumot minden második elbaszott köröd után, hanem mondjuk értelmes neadj isten vicces storykat is megosztotok.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"Ha ennyire szar, akkor minek játszol vele."
Igen, van benne valami. Minek is játszunk vele, ha ennyire bugos, tele van csalókkal és még mellé durván laggolnak vagy most már desyncelnek is a játék szerverek mint állat. Szoktam mondani, hogy nincs másik játék ami ennyire lekötne vagy vonzana, ha ez kevés lenne indoknak akkor mutatom miért is "érdemes" ennyit szenvedni:
Ezzel a cuccal (társamnak hasonlóakat szedtünk össze, a földről és a hullákból):
Eljutottunk ide a Top5-be:
És mindketten sikeresen és élve fejeztük be a játékot a sorsdöntő fejesemmel:
Hát ezért, mikor egy kemény akciódús és pörgős meccset, majd sikeresen befejeztek és megnyeritek.
Annyi jutott eszembe most erről, nem volna rossz szerintem, ha plusz pontokkal díjazná a játék az életben maradt társakat is.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.12. 15:03:44
Ráfér a rework.
Most meg bebuggolt a testem a semmibe, társam leküldött a földre, hátha kidob a bugból, de nem továbbra is buggol a karakterem. Most keres járművet, hátha a RETKES kerítés kiütése segít. Az idő pörög, menni kell első kör jön.
Update: a kerítés kiütése segített, persze jármű a közelben ilyenkor sehol, de sehol nem spawnol...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.12. 13:31:26
2, Story: Yasnajában estünk. Sokan jöttek. Társamat eltemettem ott, én 3 killel távoztam. Annyi cuccom volt, hogy egy szekeret is meg tudtam volna pakolni csurig. Lemegyek hajóért, majd át a Militaryba. Szépen a hegy mellé zsugorodik, majd hallom csatáznak az Airdroppért a tenger mellett délen. Nagyon messze vannak, de rálövök, talál és elbújnak. Akkor hagyjuk, fussunk be a fehér körbe. Futnak felém rám lőnek messziről. Visszalövök. Kék majd kivégzi őket, írdatlan sebességgel száguld, ezek meg messze vannak. Én biztonságba megyek és megvárom a domb tetején a fehérben őket. Egy ember került közel hozzám. Szikla mellett elbújt, én fa mögött. Nem jött, engem meg evett a kék. 3 métert hátra futottam a fehérbe. Gyógyítom magam és várom, hogy befusson. Rohadtul nem jön, kiírni nem írja, hogy meghalt a kékben. WTF. Vissza megyek megnézni, nem kukucskál a szikla mögül. Akkor bacca meg a játék, megyek tovább, erre lelő teljesen más a fehérből. Ha kiírná ez a retkes játék, hogy Vér István alulról szagolja az ibolyát, oda se megyek és nem halok meg ott akkor, de nem, baccunk ki minél jobban a játékossal mint mindig...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.12. 12:33:13
ToxiMaxi: Szerintem csak én szoktam copy-paste másolni számomra fontosabb dolgokat egyik fórumról a másikra, és pont azért mert mindkét fórumon aktív vagyok és igen, érdekelnek a reakciók és vélemények, ha ez téged zavar, nem tudok mit kezdeni vele. És az hogy itt tart a játék az csak a fejlesztőknek köszönhető. A sikerei is meg az is ha majd behanyatlik a történések miatt. Még eztán fog igazán megvillanni az hogy tartják e a szavukat, hogy tudnak és akarnak egyáltalán lépni valamit a kialakult helyzet ellen. Ígérték az anti-cheat updatet is, volt már karbantartás is csalók miatt de egyelőre semmi változást nem látni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.12. 11:57:49
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.11.12. 11:47:57
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Engem anno az MW2 dühített fel ennyire, le is tettem a játékot. Minek idegeskedjek olyasmi miatt, amit nem tudok megváltoztatni? Megint csak a másik fórummal példálózok (ph), ahol ugyan vannak negatív hangok (pl az itt siránkozók közül copy-paste-el ott is beírja, hátha ott vevők rá) de többnyire pozitív a hangulat itt meg csak a siránkozás megy.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.12. 11:26:53
És engedd már meg hogy feldühítsen a játék amiért kicsengettem 29,99€-t és játszhatatlanná teszik a csalók 😊 Elhiheted hogy nem azért vettem meg hogy a csalók miatt kelljen mérgelődnöm.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.12. 11:08:11
Egyébként ha ennyire feldühít a játék, akkor minek játszol?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.12. 10:59:22
De csaljon, f*szt se érdekelné ha nem az történne az esetek 80%-ában hogy eltöltesz 15-20 percet a játékban, lootolsz, menekülsz a kék elől, ölsz is majd mikor már elég kicsi a kör akkor futsz össze velük és megölnek, így megy a levesbe a hangtompítós sniper 8x-el + hangtompítós AR vagy épp a dropból nagy nehezen megszerzett AWM vagy M24. Na ilyenkor gurul el leginkább a gyógyszerem és tudnám megfojtani mindet egy kanál vízben.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.12. 10:52:04
Logikusnak tűnik, hogy solo játékban rontják a levegőt a több pont érdekében.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.12. 01:08:25
Amúgy meg az a chickendinner után elindultam a lejtőn. A második köröm még oké volt, de utána kétszer borultam a motorral és egyszer belegyalogoltam egy shotgunba. Szóval mára nekem ennyi is volt 😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
De a következő 3 Solo laggparty volt...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.11. 22:50:46
https://www.twitch.tv/sp1gu