7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#3855 Szerintem a kulcsos láda ára megáll majd 1 euró környékén, mert ritka lesz nagyon, a biker meg annyi lesz mint az előző kettő a hősidőkben (60-80 cent)
-
#3854 Nem, csak néhány :DD -
nortsen #3853 Én sem vagyok semmi, de ehhez képest nagyon kevés vagyok :) -
#3852 valahol le kell vezetni a frusztrációt...^^ -
Zozo0122 #3851 Az a kommunikáció :DDD Minden meccsetek ilyen hangulatban folyik? :D -
#3850 Regit venni nem eri meg...minek...az ujak lesznek drágák...tehat azokat se eri meg VENNI...a credited tartogasd az újakra...ennyi...minel hamarabb eladni...mert szerintem ez is 1 nap alatt a beka segge alatt lesz...
-
Gabe18 #3849 Hát szerintem most nem érdemes venni a meglévő kettőből, mert azok sem fognak kikerülni, és azokból gondolom rengeteg van "talonban". A két újból lehet érdemes venni az elején, amíg abból is nem tízezrével van a piacon.
De amúgy még ez se tuti, mert ládát se ugy veszel hogy "én azt kérem" , hanem ha jól olvastam a két újra 40-40% esély lesz, de a két régit is megkaphatod 10-10%-al. Szóval lehet holnap hajnalban veszel 6 ládát (ami ugye a heti maximum) és abból lehet 4 vagy 5 is régi ha nagyon belenyúlsz.
Amúgy ez is jó:
Az új ládák legritkább skinjeit átlagban 80 évenként lehet kinyitni -
#3848 széép -
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2018.01.10. 16:40:58 -
Yula74 #3846 Akkor még most érdemes ládákat venni a frissítés előtt? Vagy tartogatni a kreditet a következő frissítésre az új ládákra? -
Gabe18 #3845 Elég beteg ez a teszt cucc... Most megint frissített valamit, ezután EU szerver már nincs is nálam a listába, de most se enged be máshova sem. -
undY1ng #3844 Kb. milyen kezdő ojró láda árak lesznek? Szerintetek. -
Gabe18 #3843 Nálam se megy a teszt. Se EU, se amerikai szerverre nem dob be. -
#3842 rossz url, ne edites linket tegyel be :) -
#3841 18+ TS miatt :DD -
Gabe18 #3840 Aki esetleg jó áron akar pár új ládát eladni:
Holnap reggel érkezik a PUBG frissítés az éles szeverekre -
#3839 Teszt szerverre érkezett 6GB-os patch, és mennek a teszt szerverek, párat játszottam is tegnap. De mostanában csak pörög a matchmaking szöveg mellett a karika és nem történik semmi.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.01.10. 14:05:54 -
nortsen #3838 Miért, mennek a teszt szerverek? Ha nem mennek, várhatsz a csatlakozásra elég sokat. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.10. 13:53:52 -
Gabe18 #3837 A "Cloth Mask" esélye 0,01% az új ládában.
Ez vajon hány ezer dollár lesz steam-en ha valakinek kidobja? Nem értem miért jó ez hogy a játékosok nagy részét ezekből a cuccokból teljesen kizárja a játék. -
#3836 Teszt szerveren nektek mennyi idő egy meccs indítása? Mert várok 2-3 percet és semmi nem történik. -
Icegrind #3835 Semmi sem marad meg. -
Zozo0122 #3834 Nagyon hülye kérdés, de ugye a teszt szerveren kapott kulcsok csakis a teszt szerverre használhatók és ez így is marad/eltűnik ha éles lesz a patch? Ergo megéri elkölteni mindent amit ott kaptunk? (És akkor gondolom max a ruhák maradnak meg, de azok is eladhatatlanok a teszten)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.10. 10:24:29 -
#3833 -
#3832 "jó" lett ez az új láda rendszer. Eddig se érdekelt, de most már annyira se fog, mert 6ból 4 ládához kulcs kellett amiket adott BPért. -
#3831 Újabb solo squados balfaszkodás :DD
-
ntex #3830 Ejha... :DDD Látom meg is kaptad a nyugtatót ha már elfelejtetted bevenni. :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.07. 22:17:15 -
#3829 Omg az a frusztracio... Mivan kicsi a... procid ... Szeretem mikor fullba fikazodik valaki hogy mekkora fos az adott jatek ... Es kozben a minimum konfigot se éri el a nyomorult gépe... Pfff... -
nortsen #3828 Elb***tam a linkelést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nortsen #3827 Ettől még lassú lagos az elején minden. Van, hogy nem veszi fel akkor sem, ha behúzod egérrel. A legutolsó videó amit linkeltem, az is pont ezt mutatja, csak az éppen nem loot, hanem lövés...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De van még ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=7fNu5d34LmM
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.07. 21:20:19 -
#3826 Nem szar játék.
Előfordul, legközelebb ügyesebb leszel.
Nem drága.
Majd választható lesz.
Köpködés az undorító, tessék viselkedni. -
tkari77 #3825 védjed csak ezt a szar kockafejű hülyegyerek. -
Gibor #3824 Az hogy nem tudod lelőni nem a játék hibája. Nem kényszerít szerintem senki hogy játsszál vele. -
tkari77 #3823 túlhypolt ócska szar játék.
teli tárazott pisztoly a kezemben, ököllel agyonvágnak, 2 másodperc alatt kétszer körüljárnak, egy pillanat alatt fejre céloznak és megölnek, stb.
rakás szar, ráadásul piszok drágán.
és még a pálya sem választható.
...köpés helye... -
#3822 meccs elején mindig ezt használom mert gyorsabb, olyankér f betű még lassú ^^ -
#3821 Pedig tabból azt veszi fel amit behúzol, nincs olyan hogy mást húz be mint amit kijelölsz(max a semmit ha más felveszi). Ránézéssel és F betűvel is lehet de akkor nagyon kell figyelni a szövegre amit kiír mert nem mindig azt húzza amin a célkereszt van.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2018.01.07. 19:39:08 -
Ferrari23 #3820 Úgy is próbáltam :D Tök mind1 ennek.... Jobb egérgombbal is szar.... -
Icegrind #3819 Tab, behúzás, probléma megoldva. -
Zozo0122 #3818 Akkor leírom, hogyan értettem: igen, nagy veszteség a kiadónak, de kit érdekel, a játékosok legyenek a legfontosabbak. A kiadónak, és maguknak a játékosoknak is. Valójában ez így van: a kiadót csak a pénz érdekli, a playerek hülyének vannak nézve. És most jön a legrosszabb: a játékosok egy része, gyakorlatilag mindentől és mindenhol (élő párbeszédben, fórumon, eventeken) megvédi az imádott kiadóját akármilyen csúszás, balfaszkodás és hülyéneknézés esetén is, vakon, fanboyként. Kb. mint a Stockholm szindróma esetén, persze ferdítve :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.07. 18:59:19 -
Ferrari23 #3817 De idegesít ebbe a játékban az is, hogy leszállás után én érek oda előbb a fegyverhez, de 8x kell lehajolnom, hogy felvegye. Az ellenfél meg egyből felveszi táraz és lelő míg én még mindig hajbókolok ott, mint egy hülye. -
#3816 Ezaz.. nem érdekli, 50 óra alatt a PUBG-ben nem bannolta ki senki, pedig nem akármilyen csalást használ. CSGO-ban majd 700 órája van, ugyanúgy csal ott is. Megunta, jön PUBG-zni. De nem ez a szerencsétlen a gond, hanem az hogy az összes többi aki ugyanezt, vagy hasonlót használ, vidáman játszik tovább, őket sem fogja kibannolni soha senki. Mindenki várja, hogy majd aztán jól megkapják.. jah 700 óra játék után sem... Itt se, máshol se. Ezért hagyom én pl. a francba az egészet, azért nem akarok feljárni, hogy legyen kire lőni a csitereknek. Azáért ennél többre értékelem a szabadidőm. A kiadóknak nem igazán érdeke a csalók elleni harc, a bevételük semennyit nem csökken h hagyják a javát csalni. Sokba van a probléma elleni harc, sokba kerül és nem éri meg, ha 50 embert csak erre állítanak, összehoznak sok óra munkával, rengeteg pénzzel egy védelmet, 2 nap múlva meg van kerülve és megy minden tovább. Megértem őket, kidobott pénz.
Akkor lennének rákényszerítve, ha nem vennék, nem játszanák a játékukat emiatt, ha az emberek azt mondanák.. lof.szt a seggetekbe, ha nem írtjátok a csalókat játszunk mással.. de ez utópia, ilyen nem lesz, a csalók előbb összefognak, mint a nem csalók :) Ez van, el kell fogadjuk. Vagy elfogadjuk és játszunk úgy tovább, vagy nem és hagyjuk a fenébe. Mást nem tehetünk. Változni ez nem fog az fix. Addig biztos nem amíg a játékok kliens oldalon bármit számolnak.
Elkeserítő, szomorú, de ez van. Ezzel nem lehet mit tenni.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.07. 18:22:22