7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Ferrari23
    Hány ládát lehet venni hetente? Nem 7-et? Múlt héthez hasonlóan ma is megvettem az összest, de csak 6 ládát kaptam...
  • Running
    Szerintem ez nagyon nem fog változni, max picit jobb lesz, de jó nem. A következő 10 évben kiderül, kitalál e valaki valami forradalmit ezen a téren.
  • HTS s3rg1nh00
    nem lenne rossz,ha valahogy kiküszöbölnék h.azokat büntesse a játék akiknek jó a netje (500mb digi) és a gépe-monitora (144 Hz,khmmm), mert így kritikán aluli hogy 4 hitből 1et regisztrál és múltkor is úgy felbaszott hogy uninstalláltam is a [email protected] ez az elmúlt 13 évben a bf2 óta nem változott
  • Running
    Irány az 50-60. Egyébként szépen javult, mondjuk a játékon is meglátszik, de még messze van az út vége. Egyébként a sokat emlegetett Tarkov-ba is belenéztem újra, abból sem lesz értelmes játék még legalább 1 évig, 10 playernél desync, lag hegyek, nulla optimalizáció.
    Új ticketrate:

Régi ticketrate:

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.01.28. 10:42:07
  • Zozo0122 #4051
    Ezekre figyeljetek srácok, meg tudom erősíteni, hogy mind igaz :)

mítoszok
  • Zozo0122 #4050
    Zsír :D
  • RatBaG #4049
  • Bee
    Én sem játszom sokat, hetente kb. 20-22 kör; de engem roppantul zavar, hogy a kevés kikapcsolódásra szánt időmet elrontják. Nem az zavar, ha a saját hibám miatt elhullok, hanem az egyértelmű esetek. Bartek sokszám, Xiao sokszám, Shadowkillerreaperpredatorhunter, egyre inkább nemzetfüggetlen csalók prédája a pihenni vágyó nyomorult. Mintha egy alsós kisegítő iskolásoknak rendezett futóversenyen rajthoz állna Bolt és Gatlin. Csaló streamereket láthat az ember lépten-nyomon a youtubeon, mindenféle retorzió nélkül. 100-ból 15? Rosszabb lehet az arány. Arról nem is beszélve, hogy azok a gyökerek, akik fizetnek a csalásokért, a ban után 5 perccel már telepítik másik fiókból a játékot. Ez az egész szélmalomharc.
  • Running
    Egyetértek, de én azt látom, hogy próbálkoznak. Lehet azért nem károgok én is egész nap valami topikban, mert el tudom foglalni magam mással is. Akik egész nap tolják, biztos jobban zavarja őket.
  • Normen76
    A lag valóban jól alakul, időnként szinte öröm játszani olyan szépen fut a játék, ezt tényleg nem lehet vitatni. Sok fejlődés tapasztalható ezen a téren. A csalókkal meg sokkal többel találkozol mint gondolnád. Nem akarom magam ismételni, meg épp le is sz..om nagyjából az összes csalót.. de HA 30 millió játékosból 1,5 milla lett bannolva (tehát lebukott, és elég buta feltételezés lenne ha azt gondolnánk mindenki lebukik) csalás miatt, az azt jelenti hogy minden 20. játékos csal/csalt az elmúlt időszakban. Ez csatánként 100 ból 5 játékos valószínűleg.. Mivel könnyebben jutnak be a legjobb 10-be mint aki nem csal.. valószínűsíthető, hogy minél előrébb kerülsz a ranglistán ésm inél közelebb kerülsz a győzelemhez, annál nagyobb eséllyel találkozol csalóval. Vallsz sokszor nem is vesszük észre a játék hevében ki az és ki nem. Ki az aki született tehetség is ki az aki csal.

Leginkább ezért haragszok rájuk, mert nem tudja az ember hogy fejlődik, stagnál a játékban vagy csak balszerencsés. Ahogy azt sem hogy aki leszedte elismerésre méltó, ügyes, jó reflexekkel bíró játékos, vagy csaló. VAlószínűleg akkor is játszanék a játékkal, ha minden 2. ember csalna, és én akkor sem csalnék... de azért bizony jobb lenne nélkülük :)

Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.25. 17:51:25
  • Rocco27
    Remélem mire visszatérek felülkerekednek a problémákon.
  • ntex
    És teljesen jogosan. Mivel a Bluehole is megírta hogy a csalók 90+ százaléka kínából tolja, drasztikusan visszaesne a csalók mennyisége ha régiózárat kapnának és csak a saját szervereiken játszhatnának. Csak hát ugye az amatőr Brendan képtelen ezzel egyetérteni és nem hajlandó meglépni, hadd szívjon az egész világ miattuk. Tegnap éppenhogy nem lett meg a 2300-as ratingem squadban, az utolsó két meccsen csicska kínai láda farmerek öltek meg minket. Megint kb minden 2 meccsen lecsalják a fejünket.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.25. 11:33:12
  • Árnyvadász
    Nekem az egyik "kedvenc" halálom volt, mikor lefűrészelt csövű shotgun-al, közvetlen közelről fejbe lőttem az ajtón befelé jövőt. (Gyakorlatilag az arcába volt a fegyver csöve a gyereknek, annyira közelről.) Vártam mikor dől ki, erre fegyvert vált!, közben én már meg sem nyomtam a második lövést, mert minek, úgy is halott, majd lő kettőt és halott vagyok. WTF?

Eddig kivétel nélkül, ha ilyen fordítva történt (ráadásul még messzebbről, pár méter mondjuk), akkor biztosan meghaltam. Nekem bezzeg ez nem volt elég, hogy kifeküdjön az ellenfél. Azóta pihentetem a játékot.
  • Rocco27
    Steamentek kommentek csak a REGION LOCK CHINA-bol allnak.
    Nem csak a SG forumon van tele a tokuk veluk meg a tobbi csaloval...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.01.25. 09:13:08
  • Running
    Nyilván teljesen nem, de egy elfogadható szintig igen. Mondjuk nálam nincs lag 2 hete, max az első 1 perc gázosabb, csalóval meg átlag 10 körből egyszer ha találkozok. Ha még ezen javítanak, az csak jó.
  • Normen76
    Heh :D. Ez a kettő nem lesz megoldva sosem :)
  • Running
    Biztos lesz az is valamikor, csak most nem ez a legfontosabb. Csalás és lag csökkentés az elsődleges.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.01.25. 08:07:07
  • ntex
    Helyette jöhetne már végre egy training yard...
  • SötétBarom
    "Removed weapons on starting island before the match start"

HÁLA A JÓ ISTENNEK VÉGRE
  • Running
    Update 3 teszt szeróra
  • Sunsetjoy
    Ez milyen flash lenne PUBG-ben :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1928 körül. A new yorki rendőrség bemutatója egy golyóálló motorkerékpárral.
  • Sunsetjoy
    Mátrix, Smith ügynök. Ennyi :)
  • Normen76
    Ma az egyik duo meccs után így állította össze a rendszer a csapatunk:

Ez egy olyan duo volt ami trio, de mégis duo :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.23. 21:37:29
  • Zs0lt1
    Jó a video, de a peakers advantage pont nem ez :D
    Hanem amikor tpp-ben hamarabb látod meg az ellent, mert valamilyen fedezék mögül vagy.
  • RatBaG #4031
  • Spészgószt
    Folyamatosan igy halok meg... Látom frocsog kapja kapja 4.5.6 belemegy...megfordul lecsereli a scopot!!! megkeres ...ket golyó es halott vagyok ...es en el se talaltam azt mutatja vagy egyet kap....
  • nortsen
    Ha nem naponta többször találkoznék ilyenekkel, még el is lehetne viselni. Bár szerintem ez nem csak a pingről szól, hanem a szerver tick rateről, legalábbis a kör elején biztosan.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.23. 11:58:24
  • Running
    A találatokról már beszéltünk, itt van egy kis magyarázat, az aggya, mé nem aggya jelenségről: Link
  • nortsen
    Majd ránézek, bár lehet többet árt, mint használ, mert az irányokat hallom, a magasságokat meg nem mutatja.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.22. 17:33:00
  • Spészgószt
    Nem kell hogy tamogasson semmit asszem...siman odakurja a hudot ahova beallitod... fölé teszi a játéknak...csgo.ba is odakurta...mar n emlekszem ott probaltam, de annyi hang volt meghat annyi ber rohangalt a kozelben hogy alig volt haszna...itt viszont biztos hasznos ha latni akarom honnan lőnek...mar en is gondoltam rá még nem probaltam...majd ird le mik a tapasztalatok...!
  • nortsen
    Az áprilisi tréfa nem jött át, de legalább a makrokra nem írtam baromságot. :)
    Amúgy pont ez az amit meg akarok nézni, mivel nekem is aus kártyám van. Szóval akkor hogy is van ez?
    Sonic Radar III támogatja a PUBG-t., látom merről jönnek a hangok...
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.22. 17:14:04
  • Spészgószt
    Pontosan egy VICC ! Aprilis 1 re készült "hír"...nem valós !!! Azt ugye észrevetted ???!!!
    A makrók mindig határ esetek, valaki csiterez valaki nem...
    Ennyi erővel az asus sonar alaplapi hangdetektor is csalás... Mutatja egy kis radaron honnan jön a hang...
  • nortsen
    Apropó, csalás. Rég fel akartam hozni.
    A GTX G-Assist eleve egy vicc, nem is értem ilyet hogyan lehet eladni (technikai értelemben persze érdekes), de másik oldalról ha én veszem a fáradságot, és az egerem jól lemacrozom pubg-hez, az számomra már nehezen értelmezhető csalásnak, mivel ezeket az eszközöket teljesen legálisnak lehet tekinteni.
    Nem használok ilyet, főleg nem lövésre, de nehezen tudom befogadni, hogy ez cheat, még ha értem is miért.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.22. 17:03:35
  • Normen76
    Belegondolva mennyire durva számokat hozott a PUBG. 30 millióan megvették (tavalyi adat, azóta ez nőtt)..... irtó sok ember/player. 1,5 millió lett kibannolva tavaly csalás miatt. 1,5 millió.. Sok fejlesztő örülne ha lenne 1,5 millió eladása... nemhogy ban :) Persze ha ezt az arány nézzük, minden 20. játékos csiter, illetve bizonyítottan az, mert hát sokan nem is buknak le. Így minden meccsre jut 100 playerből minimum 5 csaló átlagban. Elég szar az arány. Node közel 1 milliárd Euro folyt be a játék eladásokból... Ft-ba már fel sem lehet fogni ekkora összeget :) HA valami bejön az online játékok világában... az kvára be tud jönni :)
  • Rocco27
    :D
  • BarneyK
    Hátha Ti is megmosoglyátok :)
    A helyzet a következő: Ugrás, nyilván olyan helyre, ahova mások is.. De valaki szerzett egy pisztolyt előbb, mint haverék.. És az egyik srác minden nélkül elkezdett egy fa körül rohangálni, a pisztolyos ellenfél viszont nem találta el így :D

Készítettem egy coub-ot ebből:
    http://coub.com/view/12blf1
    Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2018.01.21. 21:45:07
  • nortsen
    Nem. De van ott még sok baj, mindenkinél más-más.
  • Dency
    Nektek ha replayt visszaakarjátok nézni nem szokott crashelni a játék? Már vagy hatodjára próbálom de állandóan crashel.
  • Icegrind
    Nem nagyon zavarnak a bugok, mert jöhet a következő meccs és kész,de ez most felbaszott:

Futok befele a körbe, jobbra és balra is vannak tehát nekiindulok a buckáknak, hogy legyen valami fedezék. Odaérek, megállok, körbenézek. Indulnék tovább, erre lövéshangok. A gyerek 5 méterre állt velem szembe, nem is értettem mi történik, erre most olvasom, hogy új bug jelent meg, néha a szerver úgy gondolja, hogy miért is renderelje le az enemyt. A srácnak 5 másodpercbe telt kb hogy észrevett, nekem meg meg se jelent annyi idő alatt.
  • Icegrind
    Ez így oké és rendben is van, de okosabb nem lettem. A kérdés igazából az volt, hogy mi alapján számol ratinget, ha te 2200-nál vagy xy pedig 1900-nál több, mint 2x akkora k/d-val és win rate-vel sokkal nagyobb mintán. Ismét kiemelem, hogy ezzel nem téged akarlak leszólni hanem a rendszer működésére lennék kíváncsi.