7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Spészgószt
    A marketen van egy szep görbe az eladasoknal...azt tanulmanyozd...minden láda hétről hétre olcsóbb...amikor kijön tehat uj, akkor magasan indul es par nap alatt leesik a tizedére...aztan minden hetén egyre lentebb...tehat figyelni kell az új megjelenést es tartalekolni pénzt...ahogy megjelenik gyorsan megvenni a 6db ládát a játék gempával és azonnal mehet a piacra...ha mákod van rögtön visszajön a játék ára... Illetve érdemes venni jelenleg olcsóbb szarokat, amik kifogynak és később egekbe emelkedik az áruk...pubg még nincs régen es szinteinden esik minden ladabol, igy ilyen még nem nagyon van...de mondtam etdemes betarazni a legrégebbi olcsó szarokbol is... Most 0.03 valami, de kitudja honapok/év múlva lehet felmegy 0.1 ig... vettél 100dbot 3 euroert most 10et ér... Van aki így csinalja... 100 eurokat nagyon sok lada nyitasaval elerhetsz...de lehet nem...ugyan ugy bukhatsz is...ahhoz kell befektetés...ami vagy visszajön es pluszba vagy...vagy NEM...altalaban nullaba vagy bukó ba kerulsz...hidd el jobban ki van ez talalva mint a szerencsejáték...nyerobe kevesen kerülnek...a sok balek meg lapatolja bele a penzt...
  • Rocco27
    Leírta, hogy 6-7 euroért árult sok ladát (az eredeti ár 2 EUR volt azt hiszem) és ment ez hetekig 4-7 ládával átlag mindenkinek...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.02. 09:48:06
  • T800
    És hogyan kerestél 150 eurot? Volt hogy nyitottál ládát és volt benne értékesebb item? Vagy csak rengeteg farm?

Én a héten kezdtem el játszani a játékot, eladtam már pár ládát 0,40 körül, viszont akárhogy is számolok, ugye 6 ládát lehet megvenni/hét. Ha egyszer se nyitom ki, és csak ilyen 0,40-0,25 között adom el őket, akkor baromi lassan lehet gyűjtögetni pénzt. Ráadásul ugye minden láda egyre drágább, és időm sincs ennyi időt belefeccölni.

Mik a tippek? Mikor kell eladni? Illetve mindig jön valami új ami hirtelen felveri az árakat? Vagy ezután már csak minden sokkal olcsóbb és olcsóbb lesz?
  • Running
    Ezzel nincs is baj, én is majdnem minden játékban alkalmaztam. Sajnos itt rájöttek arra, hogy a Xscope-okkal még rá lehet zoomolni reshade egyik beállításával, így egy 4x-ből 15x-ös nagyítás is kihozható. Emiatt lesz tiltva, nem a színek miatt.
  • Sunsetjoy
    Annak idején én a reshade-et arra használtam, hogy élénkebb, világosabb, "vibrant" kinézetet adjak a játéknak, mert sötétnek láttam.

Aztán jöttek a patchek, beállítások... meg észrevettem, hogy a monitoromon használt egyedi beállításán nincs feljebb állítva a fényerő:) Mentségemre szóljon, más játékoknál jobban volt lehetőség a grafikai beállításokra, nem kellett a hardverhez nyúlni.
    Jah, meg ugye nem is mindig ment a BE miatt.
  • Running
    Az új anti-cheat beállítások még nincsenek aktiválva, de valószínűleg a következő frissítéskor már éles lesz és blokkolni fog minden külső alkalmazást.
    A reshade azért lesz tiltva, mert lehet vele zoomolni scope-ba, elég durván.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.02. 07:53:41
  • RatBaG #4089
    amikor nem indul majd a játék, mert egyből észleli és blokkolja.
  • Zozo0122 #4088
    Mikortól kell kikapcsolni a reshadet?
  • Normen76
    Van pár problem :) Sivatagba eltolt lépcsők, ajtók, falak az épületekben. Sok helyen akár az elvarázsolt kastélyban járnék :). Terepen láthatatlan sziklák, falak nehezítik a jármű vezetők életét :) Bár pár új út valóban készült. Régi pálya továbbra is tökéletes :)
  • Spészgószt
    wattafakk 4,9 GB update ...
  • Normen76
    Detto, a játék megjelenése óta játszom. Skineket megvettem a ládák árából ami bejött, a legtöbbet 0.04 Euroért, ami viszont fontosabb, kb. 150 Eurot kerestem már a PUGB-vel. Sok ládát sikerült eladnom 6-7 Euros árfolyamon. Megvettem vagy 5-6 játékot már belőle, volt amit 45 Euroért, és több 30 Euros játékot. Szal ha az ember jól időzít és figyeli a piacot szépen lehet keresni, közben játszik és élvezi a gamát. HA van a telódon Steam Guard (ami egyébként a minimum, ha biztonságban akarod tudni a fiókod) onnan is lehet figyelni a piacot és eladni amit kell. HA lemegy egy láda főszezonja, érdemes megtartani a játékbéli gempát későbbre, mindig lesz időnként olyan láda amit érdemes megvenni 1-2-3 hétig.
  • Sunsetjoy
    Én már háromszor vettem játékot ládák eladásából származó Steam-pénztárca feltöltésből. Nekem nem kell csicsa a karakterre, jobban járok, ha néhány hétnyi gyűjtögetésből akciónál néhány euróval olcsóbban (vagy ingyen úgymond) jutok hozzá egy-egy másik játékhoz. :)
  • Spészgószt
    Én simán eladom azokat is es megveszem ami tetszik... általában olcsobb a cucc mint a láda... ládát kinyitsz van benne 0.03 cucc...minek...eladom 0.3ert es megveszem 0.04-5ert ami tetszik vagy kell...es marad 0.25 penzem...amugy meg LOL az egész...50 -100 ft os gecizgetes... :))))) De akkoris nah... :)
  • Icegrind
    A kulcsosnál igen, a többit meg minek? Jó nyilván aki rá van szorulva havi párszáz forintra az eladja, vagy ha új láda jön és még nagyon fent van az ára. Én azért inkább megkockáztatom azt a ládánként 100 forintot és kinyitom őket.
  • T800
    Akkor érdemesebb eladni a ládákat úgy ahogy vannak, kevesebb pénzért, de még mindig többért mint ezeket a kacat szemüvegeket... :)
  • nortsen
    Vettem 2 ládát, az egyikben volt egy barna szemüveg, a másikban a hihetetlen szürke variánsa.
    Többet nem fogok venni semmit. :)
  • Running
    Nekem nem, de 3 hónapja nem nyitottam ládát, max vettem. Csapattársam kb 150 dollárt szedett ki. Vett kulcsot, nyitott, cuccot eladta, stb...
  • T800
    Köszi! Volt nektek már valami jó drop? ami többet ért mint 1 dodo?
  • Spészgószt
    Ha a jatekban a rewards-ra ramesz mutatni fog egy atlatszo ládát...eddig ok ha jol sejtem... Utána jobb alul a láda mellett van egy picike kérdőjel...Na arra kattints rá és ott van az összes láda meg tudod nézni melyikben mi van!!! LoL én eddig minden alkalommal azt a ládát kaptam, amelyiket megnéztem és rajta hagytam, ugy váltottam be a pontokat :) lehet csak mák vagy woodoo...de kitudja... ;)
  • ToxiMaxi
    Én csak azt tudom javasolni, ha ennyire felidegesít a játék, akkor vagy szedd le vagy pihentesd. Van még annyi jó játék.
  • Running
    link
  • T800
    Mit tartalmazhat egy desperado láda? Sehol nem találtam róla infót.
  • Running
    Ha TPS-ben tolod, azt mondják, ott rengeteg csaló van. FPP-ben duo-ról és squadról tudok nyilatkozni, ott kb 10 meccsből egy az arányunk, ha látványos csalóról van szó.
    Egyébként no para, hamarosan jön a nagy ban hullám, meg csomó új védelem, hátha kicsit javul ez a helyzet is.
  • Zoolee1976
    99 órám van a játékban,az elején majdnem meglett többször is a csiken de hát én nem vagyok a szerencse fia.Viszont mostanában ahogy a ratingem ment feljebb olyan játékosokkal találkozom a legjobb 20 ban akik mindenhonnan és kb mindennel egy másodperc alatt hedsátot lőnek.Ha ez nem csít akkor itt uninstallálom ez egész lóf.aszt úgy ahogy van...Van már jó pár órám más online lövöldékben ahol adja amit kell,de ez kb mint a kommunizmus papíron isten,a gyakorlatban meg egy gazdagodjanak meg a fejlesztők mint a wotban dolog!Ellenvetés?
  • Sunsetjoy
    Egy jó ideje már hol működött, hol nem. Mondjuk mindegy, még ősszel tiltotta, aztán már nem is kellett.

A statmegjelenítő rivatuner statistics OSD programot már most fogja, ha nem rakja az ember a rivát olyan low-szintre, hogy ne akadjon össze.
  • Running
    Reshadeseknek:
    Posted 4 hours ago
    We are testing a new anti cheat solution on our test servers this week and it is to block cheats more effectively. This will also block 3rd party programs that modify the gameplay or visuals in an invasive way. Reshade is one of the programs that will be blocked by this measure.

We are first testing the anti-cheat solution on our test servers. Patch Notes Launch/Crash reporting

When this is implemented on the live servers, such programs will be blocked. We will provide more updates when they become available.
  • ntex
    Most elméletileg lesz egy anti-cheat update. Eltűnnek 2-3-4 napra a csalók amíg nem kapnak frissítést a csalásukhoz, utána megint tele lesz velük a játék ugyanúgy :)
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.30. 15:51:33
  • Running
    Két nap, két csaló duo-ban fpp. Mindkettő csak fejest lőtt. Még a fáradtságot sem vettél, hogy ne annak tűnjön. Kínai nevekkel. Kíváncsi leszek meddig kell még spamelni a topikokat, hogy történjen valami.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.01.30. 15:48:56
  • ntex
    Az jó, én akiket eddig reportolgattam, kb. 1 ember lett biztosan kibanolva. A többi vagy játszik azóta is (és csal is ugyanúgy) vagy nem lépett be napok óta de nincs ban az accján.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.30. 12:21:22
  • Icegrind
    Mert eltüntetni akarják a csalókat, nem pedig elveszteni a játékosokat.
    Úgy lenne fair ha menne a ban, de számukra statisztikailag jobban megéri, ha figyelmeztetik őket és csak felhagynak vele.

Btw ez is egy nagy bullshit amúgy. Gyerek több 100 órát csalt, kapta a bant, írt a supportnak, hogy feltörték és más csalt, feloldották és ismét 20-as K/D-val rohangál. Tehát pont ennyit ér a ban.
  • Spészgószt
    Azt nem értem minek jelentik be előre az anticheat-et ??? 10x-annyit fogna meg, ha sunyiba bevezetnék...
  • Running
    Teszt szerveren a heti frissítés: Link
  • T800
    Akkor lehet elengedem a dolgot... :)

Mindenesetre köszi a válaszokat. Legalább most már "tisztán" látok :)
  • Spészgószt
    Nem tok szerkeszteni utolag mobilon bocs...
    Es ha nem vagy jo...foleg hogy be se jön...egy het alatt nem farmolsz annyi pontot par ora katekkal....
  • Spészgószt
    Haaat komám akkor az elejen meg lett volna esélyed gyorsan visszaszerezni...most ha 6 lada/het el szamolva legjobb aron is 0.25 atlag/láda 1.5 euro/hét... És ez folyamatosan esik...kb egy év mire vissza farmolod...nyitogatasbol...haat kitudja...300 láda...es lehet mind 0.03as cucc tehát 9 euro :)))
  • T800
    Köszi az infókat! :)

Szóval ha napi pár órát játszok, akkor is össze lehet kotorni egy kis pénzt ezek szerint. Itt a célom, hogy visszaszerezzem legalább a játék árát, mert számomra egy picit csalódás volt. (Nem az amire számítottam, és nem is nekem találták ki ezt a BR dolgot... :))
  • Sunsetjoy
    Ha jól olvastam, a legdrágább, ritkább cucchoz, hogy pl. mindenképpen hozzájuss (és ne a véletlen miatt), évtizedekig kellene játszani. Az elég drága lehet :)
  • Running
    Játszol, közben kapod a pontokat, abból tudsz hetente max 6 ládát (700/1400/2800/...) kiváltani, amelyekből random értékű skinek esnek. Ezeket, vagy magát a ládát is fel tudod dobni a piacra. Van kulcsos ládák, meg nem kulcsosak, lehet kulcsot is venni valós pénzért, a kulcsos ládákhoz. Ilyesmi.
    Ha nagyon trendi cuccot kapsz, érhet több száz dollárt is. Általában viszont, ugyanazokat a semmit nem érő cuccokat dobálja a láda, ami a piacon sem ér semmit.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.01.30. 09:47:44
  • T800
    Szevasztok!

Teljesen amatőr vagyok, ezért bocsi ha hülyeséget kérdezek :)

Hogyan lehet a steamen eladható tárgyakhoz jutni a játék során? Mik a lehetőségek? És milyen árakra lehet számítani? Kinek mi volt eddig a legdrágább cucc amit sikerült eladnia a steames piactéren?

Néhány példát fel tudtok sorolni nekem ?

Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat mindenkitől!

Üdv,
    D.
  • ntex
    6 láda / hét van.