Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kizárt, hogy ne jelezte volna neki valami, hogy ott vagyok.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszont a loothoz is hozzá kellett, hogy nyúljanak, mert még szegényebb lett minden loot hely. 5 házat is átkutatva is csak pisztoly, esetleg sörétes található az esetek jelentős részében. Minden üres! Aztán végre van valami AR, nagy ritkán SR. SMG-t szó szerint alig találok! De ellenkezőjére is van példa, volt egy körünk, majdnem minden házban volt egy AK, volt ahol több is. Vagy 12-15 AK-t számoltunk össze egy kis területen belül! Komolyan!
Járművek spawnja is durván csökkent, a folyón végig haladva pl. alig találni hajót! Régen a tónál és az összes híd alatt szinte mindig volt, de most sokadjára is komoly gondot okoz Yasnayából kimenekülni. Sokszor Georgepoolba menve végig üres a folyó! Az utak mentén is sokszor alig találni járművet! Ha a pálya valamelyik széléhez esik valaki, komoly gond átmenni a túloldalra, mert igen általában a túloldalra dobja a köröket, ritka mikor nem.
Ezek még inkább arra játszanak minél hamarabb pusztuljon a játékos. Tegnap több körön keresztül azt figyeltük meg, hogy még az első/második körnél már csak 22-47-en vagyunk, de ahogy közeledik a vége mindenki pusztul meg a kékben! Gondolom nem tudnak beérni sokan. Jármű nélkül nem is lehet a pálya másik oldaláról...
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
A billentyűzet nyelv váltásról, meg nem bírnak leszakadni, visszajött ez a bug is. Hiába van kikapcsolva és csak egy nyelv engedélyezve, folyamatosan előjön az US...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.03. 16:32:40
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A neve elég kínai, ennek ellenére megnéztem a profilját, mert hihetetlen ahogy kilőtt, nem csalódtam benne: LinHaoshinidie
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.02. 15:28:32
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
39s40 seconds ago
Petition to see @EA_DICE have a crack at a Battle Royale style game on the Frostbite engine has nearly 15K signatures, would love to see how a game like that could turn out -
JackFrags twitter
Mondjuk 15000 is szerintem rohadt kevés az EA-nak és most eléggé szopóágon vannak, de kíváncsi lennék mit kezdenek az információval :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A megjelenés óta nekem a játék sebességével nem volt gondom, maxon (ultrán) futtattam általában 60-70 minimum FPS-el. A mai napon azonban valami történt. Nem tudom eldönteni, hogy a játék mai update-je rontotta el, vagy a szintén ma frissített VGA driver. Kb. játszhatatlan szintre zuhant az FPS-em, gyakran 30 alá esik, de hatalmas droppokkal. HA bombázás van, vagy bemegyek egy épületbe bezuhan az fps és olyan mintha szaggatott filmet néznék. (GTX 1070 muzsikál egyébként i5 6600K-val 4,4 Ghz-n, 16 Gb. DDR4 3000 Mhz). jah.. és ma updatelte magát a Win10-is.... most döntsem el mi okozza mi ? :)
Tapasztalt valaki hasonlót a mai update után ?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.01. 13:14:57
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.01. 13:03:09
Ismert bug ez vagy csak én vagyok béna?
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.11.30. 18:53:06
A dec 7-et meg ezek szerint nagyon várom. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.30. 13:43:48
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.30. 10:38:08
Don't miss the first-ever gameplay of the new desert map from @PUBATTLEGROUNDS live during @thegameawards on Thursday, December 7! #TheGameAwards
1. Microsoft szerverpark (bízzunk benne)
2. Régió lock
3. Tartósan (10mp) 150-es ping felett kick
Ezek után lehetne gondolkodni a ticketrate emelésén. Battlefield-es szervereken is nagy gond volt, ha valaki magas pinggel játszott, mert mindenki más is lagolni kezdett tőle.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.30. 08:16:46
Valaki írta itt, hogy a tick rate azért nem lesz nagyobb, mert nem bírnák a szerverek. Szerintem ez abszolút helyes meglátás, mivel a jelenlegi hosting sem végtelen kapacitású, és ennyi felhasználóhoz baszott nagy sávszélesség kell net oldalról, ill. cpu oldalról is. Amazon is virtualizál, és ehhez a rengeteg emberhez sztem még ők is kevesek.
Gondolom tudatosan nyomják le a terhelést, mert az UE4 tud többet is.
Engine-nek meg pl mit szólnátok a Watch dogs 2 alatt működőhöz, vagy a wildlands-hez. Azért az elég korrekt (bár nem 100 felhasználóval).
Amúgy Star Cizizen próbálkozik meglépni az 1000 felhasználót egy instance-ban, de még nem sikerült nekik. :)
@ToxiMaxi, "Rubberbanding", köszi!
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.29. 20:53:00
És akkor jön nekik a még több pénz, holott több pénzük van, mint két-három AAA-kiadónak együtt.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.29. 16:15:39
"'Frostbite is a game engine developed by EA DICE (now managed by Frostbite Labs), designed for cross-platform use on Microsoft Windows, seventh generation game consoles PlayStation 3 and Xbox 360, and now eighth generation game consoles PlayStation 4 and Xbox One. The game engine was originally employed in the Battlefield video game series, but would later be expanded to other first-person shooter video games and a variety of other genres.
To date, Frostbite has been exclusive to video games published by Electronic Arts."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lehet egyáltalán licencelni? Szerintem csak az EA zászlaja alatt jöhet ki ilyen játék, márpedig ha a Tencent nem tudta felvásárolni a BlueHole-t, akkor aligha tudja az EA. Tehát maradna a DICE, de én nem látom, hogy ők ilyen indie stílusban készítenének játékot. Meg "isten" mentsen meg attól, hogy a két nagy (EA/Activision) ilyen játékot csináljon (DLC,Season pass, mikrotranzakció, loot láda, meg még ki tudja mi).
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.29. 14:55:13
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Pl.: Tök jó lenne ha a növényzet nem csak akkor látszana ha 5m-re lövök, hanem messziről is takarna.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.29. 14:44:17