7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
ez adta... -
nortsen #4014 Életem 2. random meccsén csak a saját bénaságunk miatt nem nyertünk. A teljes squaddal mentünk a végjátékba, 2 ellen, de elbasztuk. :)
Persze ha valaki legalább megszólalt volna, hogy melyik enemy hol van, nagyobb esélyekkel nyertünk volna, de ez ilyen.
Ha nincs senki, jó ez, de azért a saját csapat, az saját csapat. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.21. 13:43:36 -
#4013 héten nyertem meccset random squaddal (mindenki random volt). Végén öltünk (én) kettőt és 0 halállal nyertünk.
Másnap meg haverral duoban nyertünk, szóval jó kis hétnek számít a mostani 2 winnel :D
Egyik alkalommal 3an ugrottunk régi mapon military basera. csak mi hárman. fura volt, pedig ott indult a repülő. -
ntex #4012 Szerintem nem átlagol. A többiekkel kb hasonló a ratingünk, mégis van hogy sokkal magasabbakkal dobál össze. -
nortsen #4011 Jah hülyeséget írtam, nem squadban néztem a ratingem. Így már stimmel, kb azonos emberekkel dobott össze. -
nortsen #4010 Én meg kipróbáltam tegnap a random suqadot. Eddig valahogy nem érdekelt, de most egész jó köröket futottunk 0 kommunikációval.
Mondjuk a ratingre nem igazán figyel a játék. Sokkal kisebb ratinges emberkékkel rakott össze, szóval ott nem működik a balance.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.01.21. 12:55:34 -
#4009 A squadoknál átlagolja a rating értékeket? Vagy ott nem számol a besorsolással? -
#4008 Nagyjából hasonlóan játszunk, de én már 40 is elmúltam :D Képzelhetitek a reakció időm :). A játék rákfenéje.. Ha kicsit jobban megy a játék, szerzel egy kis tapasztalatot, gyakorlatot elkezd nőni a ratingod. Minél nagyobba ratingod, annál több csiterrel találkozol, mert ugye nekik is mindnek magasabb mint az átlag. Onnantól elkezdesz kínlódni, és egyre szarabb köröket menni, egyre többször szed le egyértelmű csaló.. és megy el a kedved. 2000 rating felett minimum 30%-a csaló már a játékosoknak, de az is lehet keveset mondtam. Egy ideig nem is játszottam emiatt a játékkal, de mivel nem találtam jobbat, ami jobban leköt, hozza az adrenalint visszajöttem. Most már úgy játszom, hogy nem érdekel annyira a játék, elfogadtam a tényt, hogy irdatlan sok a csaló. Sokan azt mondják, hogy ók nem találkoznak csalókkal, meg hogy FPP-ben kevesebb van.. lfszt :) FPP ben még könnyebben megszivat a csiter ha ő átlát a falakon te meg nem. TPP ben legalább van esély észrevenni a rohadékot amikor befut lád ha épületben vagy, vagy pontosabb feléd rohan ha fal mögött vagy takarásban, és gyors mozgással elkerülni valahogy.. persze ált. nem sikerül... Szal nem akarok csiterezés hullámot elindítani, de aki azt állítja hogy nincsenek, kurvára téved :) Minél jobban megy a játék, minél magasabb a ratingod annál többel sorsol össze a játék. Százezrével hemzsegnek azok akik atom durva csitekkel játszanak és milliós szám akik a lightosabbakkal tolják. NAgy részük soha nem bukik le, mint a nemrég ide be linkelt magyar srácok, hetek teltek el és még most sincsenek bannolva, pedig a lehető legdurvább csalást használjak és még élőben streamelik is.
MRészemről már elfogadtam, hogy így van és nem is lesz másképp, mondjon akármit a fejesztő csapat. Nagyrészt lszarják ők is, és meg is értem őket. Szélmalomharc és kidobott idő és erőforrás. Annyit nem játszom már mint rég, de még mindig az elsőszámú játék a gépemen, csiterekkel is. LEszar..m. Szerencsére nem élet halál kérdése, hogy nyerek, vagy nem nyerek a játékban :). Persze nem azért megy fel az ember, hogy csiter vacsora legyen, csirke vacsora helyett.. de ezzel nem lehet mit tenni. Ez van.
-
ntex #4007 A rating az 1.0 óta úgy működik hogy a helyezésedet ami hozzá tartozik csak a TOP1000 környékén írja ki, az alatt az aktuális ratinged (ami = a rankod függvénye többnyire) mutatja meg hogy a játékosbázis hány %-a rendelkezik hasonlóval a szerver régióban. Igazából tényleg nem sok értelme van mert volt hogy 1900-2000 körül összerakott 2400+ os emberkékkel is.
A nem túl kiugró K/D-m több dolog miatt van: Az egyik hogy részben a kínai csaló mocskoknak köszönhetően (vagy nem kínai) az átlagnál sokkal többet halunk, lényeg hogy borzasztó sok csalóba futottunk az utóbbi 3-4 hónapban akik miatt folyamatosan szívtunk gyakorlatilag (nem tudom mások mennyire, de mi nagyon, igaz sokat is játszottunk, nem 1-2 meccseket hanem napi 10-15 meccseket több órán keresztül). A csalók mennyiségét tekintve nem veszem részemről komolyan a játékot annyira mint ezelőtt. Most is próbálom a maxot kihozni, de valahogy nem érdekel mégsem annyira az egész. Másrészt mi többnyire nem arra megyünk hogy minél többet öljünk, nem az a játék lényege (arra ott van a CS:GO, pub szerver vagy deathmatch), hanem lehetőség szerint próbálunk minél tovább bent maradni (vagyis igazából a győzelem a cél, de a TOP10-be kerülés az elsődleges), ha túléljük a landolást és az első perceket akkor kerüljük a szándékos bajkeresést (az meg a streamereknek való), csak akkor állunk neki lövöldözni ha meg kell védeni magunkat vagy úgy érezzük észre fognak venni, ilyesmi. Emiatt a TOP10-be kerülési arányunk elég magas általában, volt olyan szezonom hogy majdnem 70% volt.
Úgy néz ki a játékunk hogy próbálunk olyan helyekre elugrálni ami messze van a repülőtől, így nyugisabb helyen lootolni. Viszont ez sem mindig sikerül, sokszor van hogy járművet keresve az enemy előbb jut járműhöz, elütnek, vagy már a járműért is harcolnunk kell mert másik squad is ugyanazt akarja mint mi. Vagy odaérkezésnél derül ki hogy valahogy megelőztek minket és ott lőnek szét minket az autóból kiszállva mert nem találunk fegyvert mire ránk jönnek. Aztán ott halunk meg még sokszor, hogy többnyire map szélén lootolás után menni kell a körbe befelé, ami nagyon sokszor a map másik oldalán van, át kell zúznunk a fél mapot, aztán a körbe érkezve meg valami hátul maradt squad megaprít minket, vagy a kiszemelt helyszínen ütközünk ellenállásba, mert befelé indulásnál mindig kinézünk egy házat vagy házcsoportot és oda megyünk. Azért ház mert nem szeretünk kint maradni a terepen, túl könnyű prédának tekintjük magunkat odakint. Csak akkor maradunk kint ha már szinte esélytelennek érezzük hogy üres házat találjunk. Ha üres nem kell harcolnunk, ha mégis vannak ott megpróbáljuk kipucolni a helyet és elfoglalni. Ez is felemás eredménnyel szokott zárulni. Van hogy már a megközelítés közben kilőnek minket, de legtöbbször megvárják míg kiszállunk :D... Csapattársakon is sokszor elmegy a dolog, 3 vagy 4-en indulunk neki, van hogy az elején 1-2 embert kilőnek a squadból, úgy meg már azért sokkal nehezebb eredményt elérni. Mi sosem lépünk ki meccsről, akkor sem ha csak egy valaki éli túl a landolás utáni perceket, megy a túlélt tag amíg tud.
Aztán ott van még hogy nem vagyok már 18 éves (32 leszek személy szerint), eléggé megkopott a reflexem. Nekem sem jön össze sokszor minden, plusz az 1.0 kijövetele óta nekem nem is megy a játék annyira, kifejezetten sokszor halok meg értelmetlenül, belemegyek idióta szituációkba, váratlan helyekről lőnek le, nem bírok minden 1v1 szitut megnyerni, vagy lelövök valakit és rögtön megöl az illető társa, stb stb... Ezek miatt elég sok az 1 vagy 0 killes köröm. Vannak persze körök mikor megölök 3-4-5-6-7-8+ játékost de ez mostanában nagyon ritka (a szezonban és a játékban összességében 12 a rekordom egy kör alatt). Szóval sokat hibázom. Még tudnék írni de nem fejtegetem, felesleges, meg amúgy is késő van. Amúgy sem tartom magam profinak. Egy átlagos gamer vagyok aki kicsit sokat játszik, mert szeret.
Ez a 2200 rating már magunkhoz képest jó, de lehetne ez sokkal jobb is ha meggondoltabban, összehangoltabban játszanánk. Egyik társam kijelentette hogy el szeretné érni a TOP10-et, mondtam neki hogy ameddig ennyi csaló lesz, felejtse el, esélytelen... :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.21. 03:23:55 -
Icegrind #4006 Ez a Rating amúgy hogy működik? A 2,2k elég jó, gyors rá is néztem a statjaidra és így what? 1,5-ös K/D 7,6% win rate. (Nem leszólás, jobb mint az enyém). Ezzel szemben más 1,8-1,9k között jár 19,2%-os win ratevel és 3,64-ös K/D-val. Még csak az se lehet, hogy a játékszám miatt, mert te játszottál 170-et ő meg 400+ meccset.
Tök jó ez a leaderboard, csak épp semmi értelme. Főleg mikor rám is odaírja, hogy top 1% 1,2 körüli K/D-val.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2018.01.21. 02:36:01 -
#4005 Ne is mondd, én csak FPP-t tolok de már ott is nagyon szaporodnak a csalók, nálam a csávó végjátékba crossbow-al szaladgált és osztogatta a fejeseket. -
ntex #4004 2200-as rating felett szinte alig lehet már érvényesülni a sok csicska csaló között... Utolsó meccsünkön pl. ez történt:
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.20. 22:20:51 -
#4003 Mentsd le a replayt :DDD ha felidegelnek csak megnézed :D -
#4002 Tegnap egy sráccal olyan kört mentünk, amit azóta sem hittünk el. A lényeg, hogy duo-ba indultunk, gyors kört akartunk menni, mert ketten is érkeztek perceken belül, így Pecado-ra leugrottunk. Bohóckodva játszottunk, lelőttünk 2 embert, mindenféle körültekintés nélkül mentünk rá mindenkire. Majd befutottak a többiek, gondolkodtunk, hogy lépjünk ki, vagy megöletjük magunkat. Ölessük meg. Bementünk a stadionba, végigrohantuk a várost, ablakokon ugrálva, ugráltunk a magas épületről lövöldöztünk össze-vissza, semmi, eltűnt minden játékos. Tanakodtunk mi legyen, mert ránk szűkült a kör. Elindultunk Chumacera felé, az volt középen a kör egyetlen nagy városa, ott biztos lesznek és lelőnek végre. Menet közben a főúton ugráltunk, röhögtünk dobáltuk a füstgránátot. Egy lövés annyi nem volt. Találtunk egy buszt, keresztülrobogtunk a városon, senki. Megálltunk, tettünk egy kört gyalog, időnként lőttünk párat, hogy itt vagyunk, semmi. A város főútján kilőttük az ablakokat, legránátoztuk a buszmegállót, semmi. Megint ránk szűkült a kör, a városra. Najó, bementünk az egyik emeletes házba, hátha jön valaki. Láttunk is két embert, a társam vígan lőtte őket SKS-el, hátha lelövik már végre. Pont azon röhögtünk, mikor jött a gép, vicces lenne, ha a csomagot is ide dobná elénk. Hát így történt, a háztől 50 méterre a pusztába leesett a drop. Mondtam kimegyek, tuti lelőnek, nincs az az isten ezt túlélni. Odamentem, kivettem az AWM-et a távcsővel meg a 3as vest-et és simán visszasétáltam a társamhoz. Odaadtam neki a puskát, hogy próbálja ki, még sose lőtt vele én meg átvettem az SKS-t. A következő két kör ismét ránk szűkült és már csak 20-an voltak életben. Volt egy kis lövöldözés, de nagyon nem vigyáztunk, a teraszon ugrálva lőttünk azokra akik futottak be a körbe. A következő szűkülés már az út túloldalán volt, amit úgy prezentáltunk, hogy lazán kivetettük magunkat a teraszról és átmentünk az úton a másik házba. A maradék 6 ember lelövöldözte egymást, az utolsó kettővel mi végeztünk.Megnyertük.
Június óta játszok a játékkal, de ilyen még nem láttam, nehéz megfogalmazni mi történt. Mindegy, végigröhögtük, marháskodtuk és szinte biztos, hogy soha többet ilyen vacsoránk, egy ilyen Benny Hill showal nem lesz. Egy élmény volt. -
#4001 Replay meg van? :D Vedd fel és töltsd fel yt-ra, kíváncsi vagyok rá. -
TomStorm #4000 :DD -
#3999 Lehet Madmax módban volt. :D -
#3998 Nah jó ezt leírom me ilyet még nem baxtam.... sivatagba hegyoldalban felülről nézem ahogy jön felém egy kocsi...kö mögül elkezdem lőni...most jön a varázslat...kocsi jön tovább csávó felugrik a platóra ...kocsi ugrat...én meg kapok egy hedit a platóról (úgy hogy ő felfelé jött és csak az égboltot látja...)...visszaül kormányhoz és csapatja tovább... -
Zozo0122 #3997 Tudod mikor játszanak az emberek hang nélkül? :D Squadban, amikor vezetnek, kilövik a hangot egy csomóan, hogy tudjanak beszélgetni. Van olyan, hogy hal a sofőr, és fogalmuk nincs, honnan ment a hit.
Ezt top streamerek is csinálják, a casual playerek meg ellesik tőlük, pedig (szerintem) nem jó ötlet. Nem reagálnak elég gyorsan. Hát sokan még azt sem figyelik, hogy a testükön melyik részről megy be a golyó, vagy hogy a környezetén melyik irányból van nyoma, inkább őrülten ide-oda köröznek és keresgélnek. Aztán a folyamatos tűzzel a rejtekhelyére simán kiugrasztható még a jó szögből is, mert azt hiszi, hogy attól, hogy lövöd már látod is :D -
Zozo0122 #3996 Történt. De én a hangfalammal is tudom, mert nagyon precízen van elhelyezve minden. Ezért mondom, hogy nekem még soha nem volt hangból adódó gondom. -
Zozo0122 #3995 Nincs, általában én FPP-t tolok, de véletlenül úgy maradt, és mivel killel nyitottam a meccset, maradtam :D -
Icegrind #3994 Szerintem ő nem fülessel, hanem hang nélkül játszott :D
Ha hangfalakkal el szeretném érni a füles szintjét akkor a házban mindenkit idegesíteni fogok az fix. Egyszerűen túl hangosra kéne tekerni ahhoz, hogy olyan jól szűrje a zajokat, mint egy normális füles. -
#3993 Aha és olyan nem történt veled, hogy egy szobában sunnyogtál és aki feljött persze egyből tudta, hogy hol vagy? Mert jó fülessel elég egy kis mozdulat vagy fegyvertárazás és máris tudod melyik szobában bujkál valaki ha a házon belül vagy. -
#3992 Valakinek kidurrantottad az üzenetét. -
#3991 Nincs... :) -
#3990 Nincs... :) -
#3989 TPP azért erősen a casual játékosok gyűjtőhelye, nem tudom ott van e értelme bármi elvárásnak. -
Zozo0122 #3988 Hát nem tudom srácok, írtátok itt, hogy mennyire jó fülessel tolni. Szerintem picit hátrány is tud lenni. Ma megöltem úgy egy srácot, hogy egy konténerben guggoltam, felálltam, lőttem rá párat és lebuktam. Erre odafutott a konténerhez, de nem nézett bele. Felugrottam és lelőttem. Gyanítom, hogy nem hallotta a megfelelő hangerővel, hogy igazából mennyire közelről szedtem le. TPP volt, mégsem vett észre, ami szinte hihetetlen - ebből gyanítom, hogy azt hitte messzebb vagyok. -
#3987 Jön egy szép kis ban wave.
"We recently discovered a new pattern of cheats in action. This week, we performed a thorough gameplay data review of 10 million players and completed analysis of tens of millions of data logs," explains PUBG Corp in this Steam Community post. "Through this exercise, we were able to identify over 100,000 instances of the new pattern related to use of cheat and now we have confirmed that it was clearly an attempt of compromising our game.
"These players will be permanently banned in a single wave. This is an example of additional measures we will be taking on top of the basic detection systems in place. We will continue to check the data logs like this even if it means the anti-cheat team has to filter through hundreds of billions of data logs manually."
+++
Slightly decreased the waiting time of the blue zones in mid-to-late phase of a match.
Slightly decreased the shrinking speed of the blue zones in mid-to-late phase (In this phase, blue zones will now move at a slower speed and the travel time of blue zones has slightly increased due to this change).
Slightly increased the damage per second of the last blue zone. -
#3986 Loot-killhez soti kell...sisak kevo tokmind1... közelről fexik aki kap 1 lövést, több nem is kell...beugrasz valami komplexum szélére...soti klotyo és várod a terülj terülj asztalkat...masok begyujtenek mindent es eledhozzak...nagy geciseg...de 4-5 emberrel nem fogok kergetozni... ;) -
Rocco27 #3985 2 fejlövéstől földreesik, másik 2 fejlövésre meghal az illető pisztolyból. A Magnumot nem vágom, gondolom fele kell csak, mivel erősebb. -
#3984 Egyébként múltkor nyomtam egy meccset ahol pecadoban kb 3 darab 1-es sisak volt. Hatalmas hentelés volt, mindenki 1-2 lövésből megfeküdt, ha volt egy AR-ed már isten voltál. Én ott basztam el, hogy elmentem lootolni egy fedezék nélküli létrára 10hpval :D
-
#3983 Na ez a méreg...
Btw en is oldschool steelseries siberiaval tolom...ha nem recseg a szar hangerő tekerő miatt ;) akkor wallhack... :)
LoL tegnap kilométerről 9mm pityuval rálőttem egy csakora...elfekudt -
ntex #3982 Hú hányszor volt olyan hogy Kar-al becéloztam a gyerek fejét, ellőttem a golyót, még látom is hogy repül felé és közben kilőnek, a gyerek meg már nem kapja meg a találatot :D Eltűnik a golyó félúton mert leknockoltak... -
#3981 Ez így van, füles nélkül játszani kb semmi értelme. Ebben a játékban.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.01.19. 12:57:50 -
#3980 Nekem egy 7 vagy 8 éves, de minőségi steelseries fülesem van. 5 fok pontossággal meg tudom mondani vele honnan lőnek és azt is, hogy a házban hol vannak, pl ha fegyvert töltenek(shoti tárazást kb a házon kívülről hallani lehet). Öcsém gépén meg akinek egy kurvajó logitech fülese van kb olyan mintha wallhackkel játszanék. Még azt is hallom pontosan melyik szobában vannak a földszintről és melyik ajtó mögött vár milyen fegyverrel és kb csak egy gránátot kell rádobni és utána az ajtóra lőni és várni, hogy belefusson.
Egy szó mint száz a jó hangkártya és egy jó füles ebben a játékban kurvasokat számít, már-már csalás. -
#3979 Ilyen a játék. Ha a testet célzod oda 5-6 golyó kell mellényben ami hosszú idő, míg fejre még 3-as sisakban is elég ennek a fele(ami fele annyi idő). Tehát aki jól és gyorsan céloz az nyer. De ez minden játékban így van nem csak ebben. -
#3978 Pisztolylövésből elég egy-kettő, ha nincs fejes az emberen. Revolverből elég egy is, a többiből kell 2. -
Zozo0122 #3977 Stun kellene. Ezt pofázom azóta a nap óta, hogy megvettem a gamet. Essen már el az ember akár 1-2 pisztolylövéstől is, főleg fejestől. -
#3976 Keress társakat és nem kell felvenni a hibákat, az együtt szerzett élményt senki sem veheti el, még egy bugos játék sem. Egyébként ez nem HC játék, mint a Tarkov, szóval soha nem fog abba az irányba elmenni (hála a jóistennek), de azért valami homályosodás lehetne találat esetén, mert az rém gáz, hogy halálratunkolod az embert, az meg ráér célozni, vicaversagáz.