Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából nem számít, hogy te csalónak gondolsz-e valakit más meccsén. Ennek 0 értéke van bármiben. Aki megélte, az látja, az tudja, akármennyire is extrém. Tegyük fel, hogy 10 kikiáltott cheaterből valójában csak 8 cheatelt. Kit érdekel, az is sok. Én is többször leírtam, hogy egyszerűen jótékony pszichológiai hatása van a sírásnak. Én is csinálom, mert tapasztalatból tudom, hogy benn tartani rosszabb. Ki kell engedni, utána tök jó. De ez már totál emberfüggő.

Kis off: Lehet úgy játszani, meg BÁRMIT lehet úgy csinálni az életben, hogy áhh, majd jó lesz az, majd kijavítják, talán csak én voltam béna és így tovább, ez az emberek 90%-a. Elfogadás. Rohadt könnyű dolog. De szerintem semmi gond azzal, ha van egy minimális ego, és bizonyos helyzetekre rá mered fogni, (amíg racionális és megalapozott) hogy példánál maradva mondjuk: az ellenfelem csalt. Mert ami annak tűnik, az majdnem mindig az is a gamer világban. Tengernyi mocskos féreg van, aki el akarja rontani mások játékát. Biztos láttad a nyomorultat akit linkeltem, amelyik internet kávézóban csalt, vagy a másik, amelyik még streamelte is a speedhacket yt-n. Ezek olyan frusztrációt tudnak okozni, hogy mivel jelen helyzetben nincs más, mint legalább a háta mögött jól elküldeni a kurva anyjába, és máris jobb. Ezerszer hatékonyabb ez, mint amikor belülről emészt és másokon vagy értékeken vezeted le. Hallottam én már olyat, egy ismerősöm a csukott ablakon keresztül dobta ki a PS3-mat az ablakon pár évvel ezelőtt, amikor online felcseszték. Én is régen tök frusztrált voltam, amikor valaki felcseszett, nyomorultnak éreztem magam, ha nem állok ki magamért, HA igazam van. Mára megtanultam diplomatikusan elküldeni embereket a büdös picsába (szellemesen, és persze úgy, hogy elszégyellje magát vagy legalább rosszul érezze magát) IRL is, mert néha egyszerűen kell és kész. Na, aki mondjuk bármiben csal, akár csak egy társasjátékban is, az máris egy nulla a szememben.

Van olyan is, hogy már aznapra tiltás van fejben, az is csalásnak tűnhet, ami nem az. Néha biztos van ilyen is. De több millió játékosból senkinek nem okoz az kárt (nem látja), ha elküldik a picsába egy magyar fórumon, viszont aki megteszi, annak máris könnyebb. De lefogadom, hogy bárki aki idejön és sír 1-2 percig (miközben amúgy tök jó hsz-ei is szoktak lenni) sokkal boldogabb tőle, mint az, aki magyarázatokat írogat arra, hogy vajon miért játszik az az ember szarul 😄 Ez a vicc kategória, így full ismeretlenül tippelgetni meg okoskodni 😄 Mint amikor a többségnél is nagyobb szerverlagom volt, és már mindenre rá volt fogva, hogy szar 😄 Szar a gépem, szar a netem, meg minden olyan szar, de főleg a játékom, hogy attól akad tuti 😄DDD Kialkult egy olyan netkultúra, hogy mindenki nagyon okos a fotelből, aztán ha meg bizonyíték van az ellenkezőjére (amit a szar játékosnak bélyegzett akárki állított)akkor ööö, ja oké. Vagy csak csönd.
LOL, miért lenne szükséges le ellenőrizni? Miért jönnénk ide csalókról hazudozni áruld már el? Biztosan azért írogatunk ide ilyeneket hogy itt ezáltal barátokra tegyünk szert 😄 Elhinni nem kötelező semmit sem ebben igazad van. Viszont nem világos számomra hogy ebben nekünk mi hasznunk lenne. Szóval kb vicc ami érveket leírtál, egy az egyben. Pláne hogy ahogy nézem kb halvány fogalmad sincs milyen játék zajlik magasabb szinteken (ez most kicsit nagyképűen hangozhatott de nem annak szántam). Amiket én itt megosztok sztorikat, 2000-2100 körüli EU ratingen történnek, és nem kitalálom őket akármilyen hihetetlenül is hangzik számodra. Egyébként alapból nem értem hogy jössz ahhoz egyáltalán, hogy ilyeneket feltételezz, és rögtön meg is hazudtold a másikat, meg ráadásul próbálod az ellenkezőjéről meggyőzni, mindezt úgy hogy láthatóan (eddig csak sejtettem, de a legutóbbi hsz-ed első két mondata bőven elég volt arra hogy meg is bizonyosodjak róla) nincs is fogalmad arról milyen a játék és a játékosok ezen a szinten. Szóval nem, rohadtul nem tök mindegy. Mindenesetre nyilvánvaló számomra hogy teljesen beszűkült látótered van, és kb értelmetlen vitatkozni is veled. Egyébként meg amíg el nem indult ez a kínai csaló hadjárat, egy kezemen meg tudtam én is számolni hány csalóval találkoztam a már akkor is több száz órám alatt. És hogy valóban megbizonyosodj arról hogy nem csak mi találtuk ezt ki, linkelek pár topicot hivatalos pubg fórumról zárszóképpen.

https://forums.playbattlegrounds.com/topic/131519-eu-hackers-everywhere/
https://forums.playbattlegrounds.com/topic/133452-hacker-invasion/
https://forums.playbattlegrounds.com/topic/134076-feeling-like-on-as-server-while-playing-on-eu/
https://forums.playbattlegrounds.com/topic/123918-some-players-spot-me-really-easy-wallhack/
https://forums.playbattlegrounds.com/topic/133763-looks-like-the-pubg-folks-must-have-banned-a-million-cheaters-today/
https://forums.playbattlegrounds.com/topic/129524-more-hackers-than-ever/
https://forums.playbattlegrounds.com/topic/117861-chinese-cheaters-on-eu-they-need-to-be-blocked/
https://forums.playbattlegrounds.com/topic/127168-no-recoil-scripts-cheats-tools/

Még tudnék jó párat linkelni, de biztosan ezek is mind hazudozni járnak fel, hogy ott barátkozzanak másokkal a kitalált történeteiken keresztül. Részemről itt be is fejeztem a témát.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.19. 02:56:54
Fujiryu
Nem tök mindegy? Biztos más mint a tied és ezért nincs annyi csaló ahol én játszom.

Inkább leírom még egyszer mi a bajom a hozzászólásaitokkal most talán érthetően és UTOLJÁRA(sokak örömére):
Ennek a sok történetnek ahol pusztán leírjátok milyen csalóval/buggal/laggal találkoztok, azért nincs semmi értelme mert senki nem tudja leellenőrizni mi az igazság. Vagy hisz nektek az ember vagy nem. Ha lenne egy video a replayből vagy egy screenshot a gyerekről ahogy lelő vagy a helyről ahol a bug történt, már lenne miről beszélni és érdemben vitatkozni, mert így bármiféle képanyag nélkül arról szól az egész történet ki hiszi el azt amit leírtál semmi másról.

Végül az hogy ki hisz neked és ki nem az meg már megint egyéni kérdés. Én elsősorban azért nem hiszek ezekben a storykban, mert még sose játszottam veled viszont amikor squadhoz keresünk negyedik embert az nagyon sokszor a tiedhez hasonló történetként él meg olyan szituációkat ahol egyértelműen csak jobban csinálta a aki lelőtte az adott szituációban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez az én saját véleményem amit nyugodtan lehet ignorálni, de tényleg hiszek benne, hogy se te se rocco nem halnátok bele ha néha valami igazi tartalommal bíró posztot nyomnátok ide, amiről érdemben is lehet beszélni.

Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.12.19. 02:02:20

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Milyen ratingen játszol általában? Főleg squad és duo rating érdekelne, soloban nem tudom mi a helyzet csalók mennyisége terén.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.19. 01:30:35
Fujiryu
Én csak annyit mondok, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor lőtt le biztosan cheater a 600 óra alatt. De felőlem aztán had legyen tele a topik Rocco és ntex jegyzőkönyveivel a legutóbb őket ért igazságtalanságról. Ha ez kell az embereknek engem aztán tényleg nem zavar igérem nem folyok bele többet a dologba(max ha nagyon unatkozom akkor 😄) <#banplz>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Egyszer azért egy hatékony anti cheat-et kéne fejleszteni valakinek. Mindenki aki cheatel, nem sebezne azon aki használja 😊 Geci jó lennék akkor én is. 😊
BEAST
Az igazság valahol a kettő között van, csak az a csíter aki engem lő le. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mondjuk nekem ti a két véglet vagytok (Fujiryu, ntex). Az egyik azt mondja sok a csiter, a másik, meg hogy senki sem az, ti vagytok a bénák... 😉
Engem személy szerint a bugok kevésbé zavarnak, mint a csalók mennyisége mostanság. Oké, pár napja tényleg mintha kevesebb lenne valamennyivel, bár ma is találkoztunk aimbotosokkal squadban. És érdekes módon squadban tolja a legtöbb csaló (solot nem tudom ott mennyi van, nem játszok már vagy 3 season óta), duo-ban töredékével nem találkoztunk, talán 10-ből 1 meccs. De squadban még mindig van hogy zsinórban 2 meccsen is no recoilosok vagy speedhackerek ellen játszunk, tegnap találkoztam az első speedhackerrel az eddigi 1300 órám alatt, kb a normál sebesség háromszorosával szaladgált a gyerek, eléggé feltűnő volt. A társát legalább sikerült lelőnöm <#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.18. 23:25:00
Fujiryu

Mondjuk nem is lehet jó úgy játszani mindenütt csak a hibákat lesitek.

Vannak hibái bőven, de az élmény amit akárcsak egy jól sikerült akció ad, amivel kinyírtok egy másik squad-ot, még mindig olyan amit semmi más játék nem tud felmutatni (szerintem).
Amúgy a teszt szervert kipróbáltad? Laggol még? Helyenként igen. Néha azt látod hogy szétlövöd a csávót és mégis alig veszít valami életet? Ilyen is van. Látsz texturahibákat, meg hibás grafikai elemeket? Ha keresel találsz. Na azt garantálom hogy ezek varázsütésre szerdára sem fognak megjavulni, úgyhogy ha a jelenlegi teszt változat nem elég drasztikus javulás, akkor szerintem kár csodát várnod. Mert valószínű nincs nekik a fiókban egy ennél háromszor jobb és stabilabb változat.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BEAST
<#idiota><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Olyan kört toltunk testen... felmentünk hónapok után újra TPS meccsre. Szerintem a legjobb körünket toltuk eddigi 300 óra alatt. Rengeteg akció volt, tűzharc, endgame is fasza helyen volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A Gamestar és az IGN híre szerint is a végleges 1.0-ba bekerül a Killcam és a Replay. Azonban a pályák közötti szabad választás még nem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Azért fáj neki, mert azzal, hogy nyíltan kritizáljuk a játék hibáit - annak ellenére, hogy az alapjátékot valószínűleg mind imádjuk - és megtörtént eseményeket osztunk meg, rontjuk a játék "imédzsét" és valamiért ez neki nem tetszik. Lehet titokban részesedés kap ő is a játék bevételéből...<#crazya>

Amúgy több fórumban is ez megy, 10-ből 7-8-nak hasonló a véleménye mint nekünk, írják, hogy nem értik ezt a hypot, mert kb. lehetetlen játszani az ismert problémák miatt (a jelenlegi problémák sorrendje szerintem elsősorban a laggok, majd a bugok és végül a csalók, akikből jelenleg nincs sok, lehet mert nem tudják farmolni a sok pénzt??).

Xboxon is megjelent, hiába 1 millió próbálta már ki, ha a helyzet katasztrófális. Olyat is olvasni, hogy nem véletlenül van durván túltolva a hype. PUBG tolja a pénzt a Streamereknek, a Stremerek meg persze hogy éjjel-nappal csak ezt csapatják. Jóska gyerek és Vér István csak ezt látja, ezért ők is rohannak megvenni. De már olyat is olvastam, hogy suliban ha nem játszod a PUBG-t, akkor nem vagy trendi, csak egy lúzer. Tiszta röhej mennyire hypolva van. Ha "játszható" lenne a játék, a kritikusok is elcsendesednének, de minél sikeresebb a játék, annál jobban szúrja a szemünket, hogy mire fel, ha atom-laggol végig, de ha nem akkor bugba halsz bele, de ha ez sem akkor meg egy retkes csaló kap el, de ha kedvezően állnak a csillagok az égen és egyik se, akkor meg csak egyszerűen ez nem a te napod és vagy balszerencséd volt vagy csak hibáztál.

Engem zavar, hogy túl sokszor halok meg rajtam kívül álló okok miatt és igen válaszolva Dr. Bubó azaz HTS s3rg1nh00 kijelentésére fogok változtatni, mert ha az 1.0 nem hoz drasztikus javulást, akkor azt hiszem befejezem a pályafutásom itt és én is leteszem a játékot, mert mint megannyi ismerősnek nekem is tele van a hócipőm a sok szarsággal ami ebben a játékban folyik. Ha mégis "csoda" történik, akkor persze nem és örömmel fogok végre játszani a kedvenc játékommal.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Normen76
Fura dolog ez a szólásszabadság izé mi ? 😊

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

Attól hogy mi itt írjuk ki magunkból a problémákat nem értem az miért fáj neked pl. Vagy egyszerűen átsiklasz felette, vagy bánom is én. Pont azért van a fórum hogy kibeszéljük a játékot, megosszuk egymással a tapasztalatokat, stb. Az jobb lenne ha állna a topic? Így legalább van mit olvasnod...
Fujiryu
Ne mert ez a sok hiszti itt a cheaterekről meg bugokról nem felesleges. Esküszöm holnap elmegyek az IKEÁba aztán veszek egy doboz mécsest és minden ilyen történetetek után gyújtok nektek egyet, hogy valami értelme legyen ennek amit itt nyomtok <#banplz>

Running
<#nyes>

Komolyan mondom téged innentől ignorállak egyszerűen, rendesen kezdesz idegesíteni ezekkel a felesleges beírogatásaiddal 😄 Futok egy domboldalban, fák mindenhol, majd egyszer csak egyetlen másodperc alatt bekapok 3 lövést AK-ból úgy hogy a fejesem is eltűnik és fekszem. A lövés hangját sem hallottam, következő pillanatban látom a kill feedben a csávót aki lelőtt engem megölt két másik embert is egymás után hs-el, majd egy harmadikat is. Ránézek a steam profiljára a gyereknek: 70370835845 nevű, profilképe random ázsiai szép csaj, 120 óra game time-al. Sok embernek még az első chicken dinner sincs meg ennyi idő alatt, ez meg 500+ méterről tunkolja a fejeseket recoil nélkül. De amúgy kérlek mesélj még 😄. Néha tényleg jobb lenne ha nem éreznéd magad ennyire okosnak és inkább nem is reagálnál mert csak a bicskát nyitogatod az ember zsebében a trollkodásoddal.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.18. 17:14:57
Fujiryu
Vagy egyszerűen akit reportoltál az nem volt cheater.

Nem tudom hogy ezt úgy kell érteni hogy mostantól működik, vagy csak azért írták hogy ne a fórumon reportolgassanak? Csak mert én pl. feljegyeztem pár ilyen kínai csicska csaló steam profilt akiket reportoltam is, és azóta is vígan nyerik a lecsalt meccseiket. Szóval szvsz ez a report rendszer egy kalap trágyát nem ér, mert 99% hogy nem is foglalkoznak vele. Néha lebanolgatják a toplisták élén lévő kiugró 20-as K/D meg 60% feletti win arányos csalókat azt annyi (vagy még azt sem), a reportokra sztem tesznek magasról. Ha valóban 20 fő körül van a fejlesztőbrigád, meg is értem hogy nincs rá kapacitásuk, mivel naponta alsó hangon több tíz (vagy száz) ezer report futhat be hozzájuk, amire akár hogy nézem külön brigádot kéne nekik felvenni, akik csak a reportokkal foglalkoznak és osztogathatják a ban-t. A bevételükből éppenséggel bőven telne rá...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.18. 16:43:01
BEAST
Nem állítottam, hogy nincs ilyen vagy ne lenne kellemetlenül gyakori, de a több és részletesebb városi részek, a dimbes dombos vagy hegyvidéki részek azért elég jó végjátékot szoktak eredményezni. Az alap mapon is sokszor egy pusztára zsugorodik a kör, de szerintem ott ez még kellemetlenebb.

Running
Akkor csak mi vagyunk szerencsétlenek. Az utolsó körök ilyen fedezék nélküli puszták, sivatagos területek. Ezerszer lőttek le minket olyan módon, hogy teljesen nyílt területeken kellett átfutni nulla fedezékkel.
A füst meg túl lassú, mire eldobod és keletkezik valami füst, addigra szétlő mindenki mindenkit.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.12.18. 15:54:09

BEAST
Szerintem nagyobb esély van az új mapon városra szűkülő körre, mint az alap mapon. Abban igaza van geronak, hogy a zsúfolt többszintes házak tele ablakkal nem éppen ideális a fair harchoz, de nekem pont ez a része tetszik. Az alap mapon alig 2-3 hely volt ahol városi lövöldére lett volna lehetőség és sehol sem ennyire részletesen.

A több jármű mindenképpen segítene, főleg, hogy sok jármű alig 1/3 üzemanyaggal spawnol és ha nem találsz tartalékot akkor kereshetsz másik járművet amíg a halál kék köre kerget. A másik probléma, hogy egy ekkora bejárható területhez képest édeskevés a loot.

Running
Jó lenne az, csak kevés a jármű és kéne még +20 ember rá. 😊 Engem az jobban zavar, hogy a vége nagyon scope és szűkülés függő. Elbújni nem lehet szinte sehova, red dottal meg nem éled túl, max ha mázlid van. Nem tudom már megszámolni sem hány kört vesztettünk squadban, duoban ezek miatt.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.12.18. 15:06:09

Jim Morrison
kevés a jármű, az a baj

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDC Geronimo
Én nem szeretem új mapot. Gameplay szempontból rossz. Lassú, ezer objektum, épület, emelet, ablak és iszonyat nagy a pálya

BEAST
és még mindig közel sem esport ready :p

Running
Ja meg a teljes hang átalakítás. Reméljük márciusig kicsit megnyugodnak és a kritikus pontokat javítják az új feature-ok beletuszkolása helyett. Mondjuk vicce, hogy az új térkép még csak 1-2 hete fut teszt szerveren, de az álmodozás már megy egy havas térképről. <#nevetes1>

TDC Geronimo
bullet penetration, karakterkészítő. kb ennyi

Running
Egyáltalán van ami kimaradt az ígért cuccok közül és nem préselték bele az 1.0-ba?

Jim Morrison
Players, please use the in-game report function to report teamkillers and cheaters. There is no longer any need to report the teamkillers on our forum as the in-game system is now fully functional. Thank you for helping us build a fair playing environment!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Running
Mert a teszt szerveren tesztelik a ládanyitogatás háttér rendszerét? Lehet változtatnak dolgokat, amikről te is nem tudsz. Adatbázis, stb...

hungary27
Így lehet tesztelni szabadon a ládanyitást, ha esetleg késöbb más rendszer lesz. Gyűjteni pedig felesleges, mert nincs mindig teszt lehetőség. Ha jól rémlik volt amikor mindenkinek adtak 500 000BP-t nyitogatni.
Sunsetjoy
Ja így értve, hogy mi a francnak tesztszeróra BP-piac, ha xart se ér? Így érthető a kérdés.
Biztos lusták voltak kivenni, az EULA-ba meg belevésték valahová, hogy ami a tesztszerón van, az ott marad, meg megy a 'csába.

Gondolom, azért nem volt emiatt felháborodás, mert nem nyitogattak tömegesen ládákat a teszt-szerveren játszó felhasználók.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Dency
Én értem főnök, csak ha valaki kinyit egy 50 eurós cuccot a teszten akkor az hiába van, úgy is eltűnik. Semmi értelme a pontokat gyűjteni ott, minek is rakták be? Remélem te is érted amit én mondok.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Sunsetjoy
Te a TESZT-szerverről beszélsz. Az éles szerveren nincs pontnullázás, pont ezt írja Normen76.
A TESZT-szerver mindig is (minden játéknál) így működik, ami ott történik, az ott marad.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Dency
Akkor mi értelme van gyűjteni a pontokat? 😄 Ebből nem volt felháborodás?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Normen76
Mert teszt szerver 😊 Teljesen különálló rendszer. Időnként le is nullázhatják, minden cuccod törölhetik. Ezért teszt szerver, nem a játék a célja hanem a teszt.

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

Dency
Teszt szerveres játékban megvett ládák és kinyitott cuccok miért nem látszódnak a steam inventoryban?

Laza
Nem olvasok már SG-t, max heti 1x 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TDC Geronimo
Fognak kezdeni valamit amúgy ezzel az airsoftos fegyverkinézettel? Most néztem képeket az első 1.0ás buildről és milliószor jobban néztek ki a fegyverek. Most műanyag játék kinézete van összesnek 😞

De nem mindenkinek szar a replay. Nekem az, a játék viszont jól fut. Viszont van akinek mindkettő jó.
Majd javítják ezt is.
Végre használnám a fehér polót is 😊
HTS s3rg1nh00
micsoda türelem,ahelyett hogy inkább csak ezt linkelted volna 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
A minden idióta a tesztszerveren játszik és ezért a tesztszerver laggol nem egyenlő azzal, hogy mindenki idióta aki a tesztszerveren játszik. Egyszerű a képlet. Ha egy szerveren sokan vannak és túlterhelt mert mindenki ki akarja próbálni az új dolgot az értelemszerűen nem fog működni és pont akkor érdemes a másik szerveren játszani ahol kisebb a terhelés. Ez már megint egyéni kérdés, hogy ki mit szeretne. A régivel egy viszonylag stabil szerveren játszani, vagy az újjal egy játszhatatlanul laggoson.

A csalókkal szembeni véleményem, hogy kevesebb mint 10 % csaló annak akiket ti annak neveztek és akik miatt itt írtok naponta továbbra is fenntartom, de nem érzem úgy hogy meg kéne osztanom a véleményem minden hozzászólásotok után, mert semmi értelme. Így is úgyis csalózni fogtok szóval inkább kussolok, mert szemmel láthatóan senkit nem érdekel a véleményem és a játékélményemen semmit nem változtat.

Az a bajom, hogy te nem véleményt nyilvánítasz. Mindenki tudja mi a véleményed erről a játékról már elégszer leírtad.Ami engem igazán idegesít, hogy minden nap ugyan azt írod le. Lag vagy csalók miatt meghaltál és mennyire köcsögök a fejlesztők, hogy ennyi pénzzel nem csinálnak semmit. Ez még így oké is lenne és még komolyan tolerálni is tudom, elvégre elég régóta nem írtam már a lagos hozzászólásaidra semmit szerintem. De amikor tehetnél valamit az ellen hogy ne legyen szar és nem teszel az egy vicc. Sajnálom ha megbántottalak valóban bunkó voltam nem érdemelted meg, de megpróbálhatnád a fejlesztőknek a tudtáraadni, hogy ha olyan bugot látsz, hogy az autó felrepül a magasba. Csinálj egy screenshotot küldd be nekik. Ha meg nem beszélsz angolul akkor legalább ide tölts fel róla egy képet aztán más ha van ideje beküldi. Vagy legalább egy videot ami ha más eredményt nem hoz legalább vicces. De ennek az értelmetlen hőbörgésnek, hogy 30 eurot fizettél a játékért éls egy szar nincs sok értelme.

Van lehetőséged megpróbálni javítani a játékon azzal, hogy a fejlesztőknek leírod mi a baj, de azzal, hogy ide leírod minden kép vagy video nélkül garantáltan nem fog semmi történni és minden ugyan úgy szar lesz ahogy eddig.

Mégegyszer bocs ha megbántottalak, azt csinálsz amit akarsz de amikor legközelebb leülsz gépelni ide a legújabb szívszorító történeted egy bugról vagy egy csalóról tedd fel magadnak a kérdést, hogy nem lenne-e annak több értelme ha ezt a hivatalos fórumon tennéd fel?

Running
Jim Morrison
személyeskedést hagyjuk ha lehet.

Jim Morrison
próbálta ki. de mennyi vette meg? vagy csak megvenni lehet?