7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Rocco27 #4215 Na ja, főleg az érintőképernyőt.
SötétBarom:
xDDD -
#4214 Telefongéming = aranyér kb -
#4213 Fogalmam sincs, utálom az összes telefont. :D -
Rocco27 #4212 Már nem azért a két fillélért, de hogy az Istenbe lehet ezt játszani mobilon érintőképernyővel árulja már el nekem valaki?!?!?
36 évesen nekem már beégtek az idegpályáimba a hagyományos irányítási módok, először a joystic, majd billentyűzet és egér. A gamepadok is kimaradtak, hiszen szamomra a PC platform az igazi, ennek ellenere tudom, hogy aki gamepadon nott fel az ugyesen tud vele banni, megjegyezve, hogy az is aimbottal, es erosen limitalvaa kepessegekkel 6-8-12 gomb nem sok mindenre eleg....Na de egy erintokepernyovel hogy a rakba fog mozogni, guggolni, szaladni, taskaba ki be pakolni, harcolni mindezt pillanatok alatt mint PC-n, esetleg konzolon, ahol azert tobb lehetoseg van erre arra...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.15. 11:01:32 -
#4211 Break is elmondja mi az egyik nagy baj még: Link
-
#4210 Na pont most találtam:
Sammie Kang #PUBG
Our dev team has been working on a dev roadmap for early 2018 in the past few weeks.
It's about time we update you on what's happening and where things are at. We will share this roadmap with you soon once we have finalized all the details.
Happy Valentine’s Day, btw. -
#4209 Vagy nagyon készülnek valamire és megint egy semmilyen kommunikációval elkezdik majd tolni a jó dolgokat, vagy ez ennyi volt, el lehet engedni a játékot szép lassan. Még szerencse, hogy sok ígéretes dolog érkezik ez évben is. 1 hónap és kiderül. -
#4208 1.0 utan rubberbanding fix, palya fixek, ladak. ha a vezetest/utkozes sebzest megoldanak az fasza lenne -
#4207 Amúgy fog is jönni még valami content a játékhoz vagy ennyire leültek blueballsnál? Mióta kijött 1.0 kb semmi érdemleges nem történt, holott a konkurenciánál meg nagyon megy a pörgés. Mondjuk meg is látszik az elmúlt 1 hónapban -1 milla concurrent játékos.
Legalább egy roadmapot benyöghetnének, mert 1.0 előtt ígérték ezt is. Oh well. Még jó hogy van kismillió más játék. -
Zozo0122 #4206 Hogy látjátok, mi a szitu a csalókkal? Nekem ma volt egy tag, aki nem sebződött konkrétan, pedig vagy 3 tárat belelőttünk, aztán elszaladt. Kb. full troll üzemmódban volt a srác, fegyvert sem hordott. A másik, hogy azt mesélte egy ismerősöm (akinek amúgy adok a szavára), hogy már a lobbyban hármas sisakban és mellényben feszített egy gyerek. Nyilván ment a report, de tudjuk mennyit ér... -
#4205 Ezt azért jól megcsinálták.
-
#4204 -
nortsen #4203 Én maradok a változatos játéknál, amit az adott helyzet alakít.
De az biztos, hogy van az az érzés, hogy nem tudom mit keresek, de azt rohadtul fel akarom venni. :) -
ntex #4202 Az tény hogy elég idegőrlő tud lenni mikor fullos loottal beérkezve a körbe rögtön megölnek, vagy helykeresés közben. -
ntex #4201 Azért lehet ezzel a taxszal is érvényesülni:
Előző szezont meg így zártuk ugyanezzel a taktikával úgy is, hogy átlag minden 2. meccsen lecsaltak:
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.13. 19:04:08 -
#4200 Peersze hogy megesik...akkor jöhet a következő meccs...de... Mennyivel jobb a 20-30 percből 18-28 at akciozni...mint 20 percig guberalsz vegre van 3 db scope 800 granyo, heal , halom folosleges alkatresz pluszba...de minek...es valaki pofán lő, amint épp az uccso pillanatban loholsz a kék peremén befelé me el lootoltad az idot... kész egy "bevásárló kosár"... :)
2kevo2sisak egy Ar hozzá lőszer pár heal...go ! Ezt egy fasza betonban meg is adja 10bol 9szer... sőt egy SR is akad pluszba sokszor...beton powa ;)
Be a buggyba vagy moci irány a kör repülőtől túlsó része es lehet akciozni befelé...ha cool végig éled szűkül...ha nem akkor go azonnal körbe... ;) -
nortsen #4199 Valami hozadéka csak van, ha sokan ezt választják, de én ebben nem tudok nyilatkozni. :)
@Spésztgószt: Nyilván nem sikerül mindig egy bevásárló kosarat lelőni, mert éppen az tipor el a földbe megalázóan. Gondolom ilyen is előfordult veled :) -
#4198 Nem lesznek ilyenek. Egy interjúban elhangzott, hogy direkt ilyen végtelenül egyszerű a játék. Mindenki arra tudjon koncentrálni, ami a lényeg, hogy a vacsi meglegyen. Gyors és könnyen megjegyezhető szabályokkal rendelkező játék volt a céluk, nem a realitás. -
#4197 Ha tul sok csiken dinert zabalsz elhizol... Eselykiegyenlites...
Ne igyal annyi energiaitalt :)))
Gondolom a vézna a 3as zsakot el se bírja, vagy ugyan annyi lesz a haladási sebessége mint a dagadtnak (3as zsákkal) mivel a dagi elbirja :)....
Amugy ezt ide pubg be is bevezetnem...3as zsakkal lassabban fut... Ha a fegyverek közt van különbség akkor zsákokban miert nincs...
Mindneki rohan a 3as zsák utan es 6 tonna szart cipel full fölöslegesen... Mondjuk en pont az ilyenekre vadászom... keresek egy ölésre alkalmas fegyot, par töltény heal és szevasz...levadaszok egy fegyferboltos balfaszt a kör peremén :)))) onnantól full stack meg is van...keresgeljen más eny egy jo spotot nézek inkább ;) -
antiqueA #4196 Tudod, ez olyan, mint a valóságban. Itt sem jár semmi előnnyel az, ha dagadt vagy, mégis egy csomóan választják. -
Zoolee1976 #4195 Na én ezért töröltem a csába és kezdtem el a maradék játékra szánt szabadidőmben Day of Infamyvel játszani!Érdekes abban a játékban adja az osztrák mobilnetről wifivel.Amit ellövök az talál,nem úgy mint itt ebben.Az alap koncepció nagyon jó,a sivatagos pálya egy vicc a 8x scope és kar miatt és m416 is túl op!Végül is a hitreg miatt úgy is sokan abba fogják hagyni ha jön egy jobban kivitelezett játék,ezt a készítők is tudják gondolom addig ami pénz még van benne az kisajtolják. -
#4194 -
Zozo0122 #4193 Ha egymás mögé raktad volna a földön a scopeokat, és mögéjük fekve átnézel rajtuk, akkor az 64-szeres nagyítás? -
#4192 amikor tudod, hogy semmi esélyed nincs lehozni a kört.. :D
-
#4191 Jóval erősebb mint a vézna. -
nortsen #4190 Amúgy nézem ezt a dagadt ember vs anorexiás futó dolgot és azt nem értem csak, hogy ki akar egy kövér csávóval futkorászni, ha az lassabb mindenben? Felfogja a golyókat, vagy messzebb tud futni? :) -
#4189 Bizony nehéz dolgok ezek. A hétvégén pl ettem egy gombóc fagyit, annyira felgyülemlett már bennem ez a sok PUBG élmény. -
Zozo0122 #4188 Áhh, hagyjátok leszarom :D Ez a játék amatőr bohóc fejlesztők szerencsétlensége kb :D Az előbb mentem egy solot, Pecado, 4 kill, irány tovább. (FPP) Megálltam keletre a házcsoportnál, szétnéztem, semmi, biztonságos, oké mehetünk. Erre a semmiből mellém teleportál egy autó, ekkor jöttem rá, hogy bugos volt a hang, a házhoz száguldott, de semmit nem hallottam. Oké, ráfordultam shotival, kapott egyet már a vezetőülésben, majd még a teljes tárat (még 4) kb. 5 méterről miközben rá is futottam. Mindig fröccsent, majd ő ölt meg engem. Visszanéztem a deathcamet, nála 1 lövést regisztrált, az is csak fél életét vitte le, nálam mind fröccsent. A srácnak amúgy se mellénye, se sisakja nem volt. Mára elég is ez az egy meccs ebből. Vicc, hogy kb. még mindig bétatesztelők vagyunk, jópár millióan, kb. ingyen :D -
Zozo0122 #4187 Nektek letiltotta a reshadet? Nekem egyelőre nem. -
#4186 Ingyen kapod mellé, ne válogassá'. :D -
nortsen #4185 Jó nekem a sima is, nem kell extra menü. :) -
#4184 player is lesz ám bro, mutánsok, meg medvék csak az extra feltét. -
nortsen #4183 Technológiailag nem gyenge.
A mutánsok azonban sosem izgattak. -
#4182 Keményen olt a csávó :DDD -
#4181 Erre érdemes lesz odafigyelni:
-
nortsen #4180 Kevesebbet kell játszani. Így a cheater is kevesebb lesz. Az orvosom is ezt javasolta, és nekem bevált. :)
-
Zozo0122 #4179 Oké, igazad lehet :D Jó, persze, nem releváns, csak na :D -
#4178 Szerintem (na jó, inkább remélem), az új anti cheat fasza lett. Egyszerűen csak gyűjti a csalókat 1 hétig mondjuk (egyre többen kezdenek el csalni, mondván működik a csalás), aztán egyszerre bannolni az összeset. szerintem ez a nyerő taktika :) CIkk amúgy egy nulla, bár most nem erről van szó :D -
Zozo0122 #4177 Remek... -