7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zozo0122 #4175 Én mindig megalapozom, hogy mi miért szar, és én legalább kimondom, nem mindenre ráfogom, hogy jóvan az úgy. Egyszer már letettem 2-3 hónapra a gamet, meg volt egy olyan időszak is, amikor erősen lecsökkentettem a játszott órák számát. Most általában élvezem, úgyhogy tolom. Ha most a patch után újabb quit jön, akkor az a csalók miatt lesz, feltéve ha hamar megkerülik az új védelmet, mert akkor újra megerősíti a PLEBG team, hogy nem elég kompetensek ahhoz, hogy elbírjanak egy ilyen kaliberű játékkal. Ha 10 meccsből már csak kettőn cheater öl meg, az nekem igenis gamebreaking lesz, főleg a megfelelő lépések megtétele nélkül a fejlesztőtől.
Mielőtt még leírod (vagy más): senki nem tart pisztolyt a fejemhez, élvezetből játszom/akarnám játszani, de a csaló férgek tönkreteszik. Ha megjön az elhatározás, akkor abba hagyom, vagy időszakosan, vagy véglegesen. Véglegesen valszeg akkor fogom, ha egy konkurens legyűri a szememben. 5 meccs, az az átlagos top20-top10 helyezés miatt akár 2 óránál is több játékidő, szétlootolod magad, ölsz párat, jó a cuccod, nagy reményekkel jó poziból megindultok és jön a csaló és kioszt 4 fejest nektek.
De nem akarok flamet generálni, ha az alábbiak közül bármelyik igaz rád, kérlek ne válaszolj :D
- Úgy gondolod, hogy szarul játszom.
- Úgy gondolod, hogy szar a netem.
- Úgy gondolod, hogy szar a gépem.
- Nem hiszed el, hogy ennyi csalóval találkoztam a múltkori napon.
- Ezek tetszőleges kombinációja :D -
ntex #4174 Feliratkozót meg nézettséget akar szerezni gondolom a csatornájára. Az ilyen 34 perces kemp videóknak én sem látom semmi értelmét, rohadt unalmas. -
#4173 na meg ha jön a redzone nem kell levennem a fülest -
#4172 Semmi, sehogy. -
#4171 ebbe mi a jó? Komolyan kérdem MINEK linkeltek ilyen szar videókat....egy TPP-s patkány 34percig végig bujdos a pályán, lekempel egyet kettőt a végén és még nem is nyer.... MIÉRT ???? BUT WHY??? vagy Én nem értem???? mi a lényeg ebben????
jah ... a kezdő lobby hátteret hogy lehet megváltoztatni??? sok embernél látom hogy nem a dákó áll a mezőn (ok ez így hülyén hangzik, igen a PUBG-ről van még szó, de nah...), hanem romtemplom stb...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.02.09. 09:29:17 -
#4170 -
#4169 update annyit hozott, hogy 5 játékból 3.5 kifagy.... -
ntex #4168 Csak nem értem minek. Ezt háromnegyed órája vettem fel, ennyit ért a nagy anti-cheat update:
-
nortsen #4167 Az anti cheat, kb ennyi. -
undY1ng #4166 Lehet már írtátok, de fontosabb említésre méltó javítások a jelenlegi peccsben? -
nortsen #4165 Emlékszem, amikor pár hónapja még tök más dolgokra nyavalyogtál. Azóta azt megoldották, most van újabb.
Meg szerintem azt is sokszor leírtad már, hogy abba fogod hagyni. De csak nem akar összejönni. Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem megy? -
#4164 TPP egy patkányság. Mindig előnyben van aki campel. Nem is értem, miért játszaná azt a szart bárki, ha lehet választani... -
#4163 Brendan Greene-nek ilyen szempontból igaza van. Nem az a végleges megoldás, hogy elszeparálnak teljesen egy régiót, hanem hogy megoldják azt, hogy kevesebb legyen a csalás a játékban. Abban nincs igaza, hogy szerverekre már rá kellett volna tenni egy magas ping miatti kick funkciót, így nem lennének tiltva, viszont a ping lock jogilag kivitelezhetőbb, mint elzárni egy földrészt.
Azt is meg kéne érteni, hogy egy bizonyos szint fölött teljesen mindegy mennyi pénzt kerestek, mennyi idő alatt. Egy cég nem úgy működik, hogy beesik egy aranybánya és hirtelen fel tudnak venni 5000 embert és mindenki szuper okos lesz körülöttük. Emberi erőforrásról már mindenki hallott, attól, hogy sokat kaszáltak egy jó ötlettel, a géniuszok még nem ott dolgoznak és lehet nem akarnak ott dolgozni semmennyi pénzért. Tetszik érteni?
Egyébként azok a gondok, amik itt gondok a játékban, más nagy kiadóknál és AAA cégeknél ugyanúgy gond. Lásd szerverek, ping, desync, hitreg, hitbox. A mindenki által csodált DICE és EA párosnak ugyanúgy probléma egy sokkal jobb motorral kivitelezni 64 játékosnál, pedig valószínűbb hogy sokkal tehetségesebb és sokkal nagyobb csapattal dolgoznak.
Összefoglalva, örülni kell a jó meccseknek, mert 4-5-ből mindig van egy úh mekkora állat kör volt (akkor is ha nincs vacsi), és tovább kell lépni ha gáz volt. Aki meg nem tud továbblépni, keresni kell más elfoglaltságot. -
undY1ng #4162 És tényleg miért tért át szinte mindenki FPP-re... Úgy látszik túl nagy az előny a TPP-ben. -
Zozo0122 #4161 Ne aggódj, sokaknál előjön ez, deathcam alapján tényleg nehéz megmondani, viszont ide-oda csúszások, már fal mögött vagy de még lelőnek és társai rendszeresen előfordulnak mindenkinél. Nyugi, valszeg a netednek és a beállításaidnak semmi baja, a gond a fejlesztőknél van :D Ott indul a dolog, hogy 2018 előreláthatóan legsikeresebb címénél, 1 év early access után, milliárd dollárok halmaiból sem tudják megnövelni a pinget, és a régiólockot sem képesek rábaszni a játékra, mert Brendan Greene (egy pillanatra majdnem Kai Greenet írtam :D) azt mondta, hogy az nem lenne megoldás. :D
És a legrosszabb az egészben, hogy 3 szar meccset mindig követ egy nagyon jó, sok killes win, vagy majdnem win, és ha meg is ölnek tényleg szimplán ügyesebben voltak - és nem az van, hogy 4 hitet kap SKS-el fejbe, vérfröccsenéssel és csak nézel, hogy ez WTF, majd a deathcam alapján el se találtad (ilyen is volt velem) - és azt úgy élvezed, hogy akarsz még, és újra alámerülsz a csalók és bugok tengerébe :D -
#4160 A deathcam bugos, ahogy a specta is sokszor csúszik. Ezek alapján nem belőhető mi zajlik valójában. Talán teljes meccs, ha fel van véve, akkor az mutatja rendesen, ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.08. 13:30:08 -
joe banana #4159 Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, a deadcam alapján ellenőrizve van egy 1 másodperces csúszásom. Nehéz így játszani hogy előbb látnak engem mint én őket. Wifi-s kábel modemem van, de kábellel van a pc rákötve. Router nincs. Van esetleg ötlet modem, vagy játék konfig beállításra ? Köszi szépen. -
Zozo0122 #4158 Már csak FPP-t játszom. -
nortsen #4157 Legutoljára egy wallhack-es gyerekkel találkoztam. Ővé lett a chicken, de majdnem megvolt így is, full béna volt. Előtte nem is emlékszem mikor találkoztam csalóval (FPP only). És mielőtt jön a rate kérdés, 1900-2000 között voltam a season1-ben.
-
#4156 TPS, vagy FPP? Érdekes mi fpp-ben alig találkozunk velük. Tegnap kb 10 meccsből 1 volt az. -
#4155 nekem ma aug volt kezemben aug... fullosan. te jo eg milyen jo fegyo az. dinner lett belle (squad)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.08. 00:50:47 -
#4154 Haaat szerintem az igazi OP az UMP felszerelve...hangtompito kutyafasza csilli villi...ugy osztja a fejest... mióta umpzek 50% vagy a fölött a headshot rate... néha elképedve nézem miket ad...gondolom rám is csitereznek... Komolyan néha szégyellem miket ad... -
Zozo0122 #4153 Mentünk most 5 squad meccset, 3x csaló ölt meg, és talán megkockáztatnék egy negyediket is. Bár az nem biztos. Ha az anticheat patch nem hoz jelentős változást, akkor számomra ez quit. Ez a népszerűség átka, hogy az összes mocskos kispöcsű csaló féreg PUBG-ben vergődik. Viszont ennek van egy olyan előnye, hogy ezáltal talán más játékok kicsit szabadabbak... -
Zozo0122 #4152 Persze, néha dupla is van :) -
#4151 van hogy tobb drop van egy meccsen mint 5 -
#4150 az nem stimmel,hogy 17,53 drop/körre jön ki.lehet a legelején túl volt húzva drop rate,bár ez a statisztika akkor sem adja... -
Zoolee1976 #4149 A sok homo gyökér mind m416 al headshotol.Talán nem kellene ekkora op fegyver a játékba? -
Zozo0122 #4148 Igen. Vagy a számításokkal vagy a fejemben :D De valahol tuti a baj :D -
#4147 Itt valami tehát nagyon stimmel :D -
Zozo0122 #4146 Itt valami nagyon nem stimmel :D
Ha 26 millió copyt eladtak és csak 130 millió Chicken Dinner lett kiszolgálva (ugye minden meccsen van egy győztes) akkor az azt jelenti, hogy minden játékos átlagosan csak 5 meccset játszott összesen :D Ehhez képest: több, mint 2 milliárd drop esett, azokból pedig minden meccsen több zuhan, jellemzően vagy 5. Tehát: a valós csirkevacsik száma nagyjából a dropok mennyisége x5 kéne legyen.
Vagy benézek valamit azért, mert ugye egy szerverre kb. százan kerülnek? Előfordulhat, ez esetben a nekem reálisnak tűnő 10,2-10,3 milliárd csirkevacsit el kéne osztani százzal? Mert csak akkor okés a 130 M...gondolom akkor úgy kalkuláltak.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.02.07. 15:05:21 -
Rocco27 #4145 Néhány adat az Early Access időszakból:
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.07. 14:55:58 -
Zozo0122 #4144 Nekem fogalmam se volt róla, kb. ilyen 170 centinek tippeltem a tagot :D Mondjuk nem is nézem sokat, max néha belepillantok. -
#4143 6 foot 8 gaming powerhouse. Nem véletlen mondja mindig :) -
#4142 Én gondoltam, a díjátadón tavaly meg látszott, hogy mindenkinél 1-2 fejjel magasabb. Az esetlen, suta táncán is látszik, hogy derék gyerek.:D -
Zozo0122 #4141 Amúgy az megvan, hogy a Doc 203 cm magas? :D Unalmamban utánanéztem a tagnak és ez meglepett :D -
#4140 Ne már, én eddig még nem láttam. :))) -
#4139 robo doc mindig is volt :) -
#4138 majd holnap akkor rakeresek, csak ezert nem nezem -
#4137 Átváltott már 2x ilyen robot doc arcra. Ez új dolog. Majd figyeld. -
#4136 sajnos fogalmam sincs miről beszélsz, gondolom nem a chicken dinnerre :c