Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ellentétben veled, aki mindenkit hülyének egy utolós noobnak mondott, mikor megjelentek a csalók, hónapokig mi voltunk a balfaszok, mert állítotuk megjelentek, majd özönlöttek a csalók a játékba. Majd mikor hivatalos infók is megjelentek erről a szégyenteljes dologról, azonnal elhallgattál, de bocsánatot SENKITŐL sem kértél!
Legutóbb, szó szerint mindenkit idiótának neveztél aki teszt szerveren játszik, Írtad, azért laggol mert minden idióta azon tolja, elég sokan vagyunk ott innen is, újra sértegettél mindenkit, mit gondolsz ki vagy te?
A lényeg pedig, nem érzem, hogy kötelezően mennem kellene reportolni minden hibát, függetlenül, hogy van e időm, energiám és kedvem hozzá. Az, hogy ide leírom meg van az oka és kész. Ne kérjen már senki se számon, mert nem teszem meg azt ami nem is a kötelességem. A kedves PUBG Inc, pedig már harácsolt annyi pénzt össze, hogy ezt saját tesztelő csapattal hivatásszerűen megtegye, nem egy garázscégről van szó többé aki szükségszerűen támaszkodik a közösségre.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.16. 17:47:05
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Ezek szerint ez is konfig függő még.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.12.16. 17:21:08
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.16. 14:12:30
Ha 16 éves lennék és csak ennyi dolgom volna, hogy játsszak és a kedvenc játékomnak éljek (a tanulás mellett persze), megtenném, de annak az időszaknak már réges rég vége. 😊 Megyek főzök valamit, az legalább nem kúrja fel az agyam, a Solot meg pihentetem. 2 játékból 2 szopás dunsztig elég volt. 😄
Menekültem a kékbe befele messze volt, de volt medic és üzemanyag. A kék előtt megálltam a kocsival teljesen és benyomtam egy First Aid Kitet. Gyógyítom magam, majd feldobta az űrbe a járművemet miközben 14 szaltót tett és meghaltam. Azt írta elütöttem magam. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.16. 12:37:57
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 20:28:43
Hát nem akarlak nagyon elkeseríteni, de szerintem ez a motor alkalmatlan ennyi játékos egyidejű kiszolgálására. A tickrate sztem biztos hogy marad annyi amennyi, max a lagokat fogják csökkenteni. A csalók szintén maradni fognak, lesznek hol jobb hol rosszabb időszakok, örök szélmalom harc lesz, végleg úgysem fognak eltűnni bármennyire szeretnénk is. Bugok meg valszeg nem nagyon lettek javítva, nem arra fókuszáltak. Majd talán 1.0 után ráállnak jobban, lenne még mit rendbe rakni. Főleg ahogy olvastam az új mapon is rengeteg javítani való lesz még.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 19:59:07
5) Végre visszajátszás, nem csak Killcam. Nagy tapsot neki! Sokat fog segíteni egyes szituk kielemzésén és megértésén...sőt még tanulni is lehet majd belőle akár.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 17:04:32
2) A pályaválasztás problémáját megértem, túlzottan szét lesznek töredezve a játékosok. Viszont van egy olyan érzésem is, hogy ezek szándékosan a rosszabb megoldást választják várva a hőbörgést, hogy utána verhessék a mellüket arra, hogy meghallgatták a közösségi visszajelzéseket és átalakították olyanra, amilyenre akartuk (ahogy először is lennie kellett volna).
3) A szerver laggok kb. április vége óta ostromolják a játékosok közhangulatát és eredményességét. Egyszer léptek komolyabban oda neki a júniusi patchel, de nem tartott soká az sem. Azt írják, hogy elsődleges prioritású lett ennek a javítása. Még mindig jobb később, mint soha...Bár az is csoda, hogy eddig volt bőr a képükön és nyújtani azt amit eddig a szerverekkel.
4) Amúgy ezt a szerver problémát úgy látom nyílvánosság előtt nem akarják/merik felvállalni/beismerni, azt írják néhány ember érintett, na meg azt a ku...Steam ismerősök közül rengeteg magyar van aki játsza, sokukkal már játszottam is és mind lehangoló véleménnyel rendelkezik a potato szervereikről. Rajtuk kívül van még néhány külföldi is aki szintén merik kritizálni azt és nem beállni a sorba bólogatni milyen tökéletes a játék, így is imádom, nembaj, hogy végig csak laggolunk, stb. függetlenül, hogy az alap játékot szeretik és játszanának vele.
Az 1.0 szerintem sok embernél vízválasztó lesz, ha ezzel sem történik meg a várva várt csoda (drasztikus tickrate emelés / lagg csökkentés vagy megszüntetés, csalók minimálisan tartása, bugok kigyomlálása) akkor sok ember fog akár végleg eltávolodni, gondolok inkább azokra akik régóta tolják. Aki még csak most vette meg érthető módon még nincs kiégve...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 16:59:43
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- Jól veszem észre, hogy alig van Air Drop? Régi pályán estem Georgpoolba és Militaryba volt a végjáték, 1 repülőt hallottam és láttam, kizárólag egyet az is a Military szigeten volt.
- SKS-t (és talál más Snipert is) buffolták még a múltkor, úgy érzem nagyon kellett neki. Ha találok akkor érdemes használni végre megint, ellenben a Kar98k-t most fel sem veszem, mert új pályán rengetegszer beszoptam vele a retkes szerver laggok miatt, rendszeresen fejbe vagy mellen lövöm és még a vére se fröccsen, stb., az idő meg ketyeg, de csak lutri a lövés vele.
- 15/3 meccsen szinte egy deka lagg nem volt, a régi pályán történt csak, ég és föld a különbség lagg nélkül játszani, ha felveszek valamit felveszi, ha ajtót nyitok ajtót nyit, ha rálövök valakire, abból ömlik a vér majd belehal. A többi mind idegörlő laggos fostalicska játék volt.
Mentem egy kört ma, meg is nyertem:
Az milyen már, hogy az utolsó akit padlóra küldtem épphogy csak megvette a játékot? Profilja: RIZN
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.15. 00:12:46
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként pont ezért jó, mindenki megtalálja a magának megfelelőt, ha egyszer majd nem random lesz. Nekem pl most jobban bejön az új, de sokkal fárasztóbb játszani rajta, mert sokkal több objektum van rajta, a városi harc 5x nehezebb, a nyílt terep meg 5x veszélyesebb, mint a régi térképen.
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
A random pályaválasztás totál mellényúlás, meg is lepődtem volna, ha nem a normalitás mellett döntenek.
Az az az önnáló életet élő célkereszt vicc, kíváncsi lennék a magyarázatára én is...