7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#4255 ja, dropban.
kene drop hunterkedni, abban vannak a jo cuccok :)) -
#4254 Adrenalin is van???
gondolom dropban ... me még sehol nem találkoztam vele... -
#4253 Pl én hetente váltok stílust, most épp Pecadoba ugrom csak soloban(leginkább azért, hogy az új egerem megszokjam) elég változó sikerrel. De ma összehoztam az eddigi egyik legmákosabb gamet amit eddig nyomtam a 700 órán alatt. 10 kill az első szűkülés végéig. Kb 4x úsztam meg egy hajszálnyi hp-val a fedezékben.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2018.02.18. 19:44:16 -
#4252 Neked lehet a ranglista adja az értelmét de a problémáid forrása is a ranglista. De persze ez a te döntésed, hogy mit csinálsz én csak azért javasoltam, hogy próbálj ki más játéksítlust, mert mióta ezt a fórumot olvasom nem igazán néz ki úgy, hogy változott volna a játékélményed a hozzászólásaid alapján. Szóval vagy kipróbálsz más módot vagy abbahagyod de naivitás azt várni, hogy a cheaterek eltűnnek. -
ntex #4251 A toplista nem dísznek van benne, ettől lesz kompetitív játék, ez adja a célját, értelmét, illetve ad egy viszonyítási alapot hogy mennyire vagy jó benne. És mi jók akarunk lenni, jók is vagyunk, mert EU top300 megvolt stabilan amíg nem lett megint hirtelen ennyi csaló a pár nap szünet után. Csinálok mást is mint a PUBG, nálam egy ideje már nem ez az elsődleges játék, de azért minden nap lenyomunk 1-2 meccset. Viszont egyértelműen kezd kifulladni a játék lendülete, nem tartom kizártnak ha nem lesz megoldás a mostani problémákra, jó időre félre is teszem.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.18. 19:20:49 -
#4250 Egyébként a megoldás a problémáitokra, hogy valami mást is csináljatok mint a PUBG. Eddig se tudott felidegesíteni a játék, de mióta 1-2 hetente van időm csak játszani pár kört még az se zavar, hogy folyton teljesen vakon meghalok és alig tudok lelőni valakit (sőt még élvezem is). Szerintem 1.0-ban még chickendinnerem se volt. Őszintén szólva már az se zavar, hogy Running jobban lő mint én pedig pár éve ezért azt ereimet felvágtam volna
Annyi féle módon lehet játszani ezt a játékot hogy kb leírhatatlan, de ha 500-1000 órán át csak a magas ratinget és a jó helyezést hajkurásszátok akkor abból csak a kiégés lesz. Azon kívül, hogy a profilodon egy szám lesz és elmondhatod, hogy benne voltál a top 5 vagy 1% playerben sokat nem ad. Egyrészt nem a legjobb csajozós szöveg és az önéletrajzban sem mutat jól, viszont halálra idegesíted magad a lagon és a csalókon.
Ha pár kört hetente a funolásra áldoznátok akkor lehet buknátok 200-300 ratinget, de legalább kizökkennétek a monotonitásból. Pl én a héten amikor soloztam most kb 6 kört beáldoztam annak, hogy ninjaként pannel kiüssek az autóból 1 vs swuadban. Nem sikerült, sokszor meghaltam de fun volt. Vagy pl amikor csak pisztoly armor nélkül akarsz minnél magasabbra jutni. Bejutsz így a top 10-be már olyan érzés mintha nyertél volna egy meccset. Kár egyetlen dologra koncentrálni, mert abból csak az lesz, hogy elvörösödik a fejed és átütöd a monitort
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2018.02.18. 18:40:28 -
ntex #4249 A replay is csak arra jó hogy felhúzd magad mekkora fos még mindig a játék, pedig milyen jó is lehetne... -
#4248 Valahogy így képzelem el én is amikor hátulról belelőnek egy tárat és utána megfordul lelő történeteket :D -
nortsen #4247 Sajnáltam. Vagy várj, mégsem. :)
Amúgy meg ami miatt én a legtöbbet panaszkodhatnék, hogy ezek a replayek katasztrofálisan szarok. Köze nincs a valósághoz.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.18. 18:22:43 -
Zozo0122 #4246 Szerencsétlen gyerek :D Tuti nem hallott még prefire-ről :D -
nortsen #4245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szegény, biztos ideges volt :)
-
ntex #4244 Ja, nem tudom miért hajtogatja mindenki hogy fpp-ben kevesebb csaló van, ott is ugyanúgy csalnak magasabb ratingen mint tpp-ben, semmi különbség nincsen... -
Zozo0122 #4243 Tele van. Mára nem sok különbség van. Amúgy is, csomó csalásnak a spectate az alapja (nem mindnek) és már az is épp elég nagy előny, ha lát az ellenfeled. Kicsit utánanéztem a dolgoknak, és mostanra az alábbi típusú csalókkal találkoztam/láttam videóban:
- Látja az összes ellenfelét, mint a spectateben. Ez rendszerint kombinálva van WH-val, és speedhackkel.
- Sima WH és Speedhack.
- Teleport. Rendszeresen dropok tetjére szeretik csinálni miközben az esik le. Talán csak oda tudnak?
- Sebezhetetlenség, pontosabban a HP-ja azonnal visszaugrik maxra. Megölhetetlen.
- Item spawn, már a lobbyban, testre. Fegyver, lv3 cuccok.
- Aim. Elképesztő távolságból is fejre ugrik a célzóka. Csak körülbelül kell felé lőni, a többit megoldja.
- Valami tűzerő és sebesség boost, recoil nélkül. A Kar 1 mp alatt 5-öt lő.
Emellett, sok sikert mindenkinek, aki tisztán akar játszani :) Egyedül már kb. csak a squad élvezetes, az is csak azért, mert néhány esetben el lehet kapni ezeket a madarakat, ha jól összedolgoztok. Rendszerint ostobák, mint a föld. De ha a skill és a cheat találkozik, akkor esélyed sincs. De azt lehet látni a killfeeden, amikor egy gyerek csap szét 30 embert, meccs kezdetén népszerű helyre ugrik és másodpercek alatt öl vagy 10-et. Csak ugye ezt szinte senki nem figyeli az elején, mindenki a lootot keresi. -
#4242 fpp-ben tized annyi csaló sincs, told azon.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.18. 10:38:33 -
ntex #4241 Engem személy szerint a bugok jobban felhúznak a játékban mint a csalók, ha bug miatt halok meg, pl. mert felrobban a jármű mert beragad valahova, vagy rég fedezék mögött vagyok és ott knockolnak le egy utolsó találattal, vagy pl. ott van az enemy feje az ablakban és nem kapja egyszerűen a találatot mintha ott sem lenne, még a golyó becsapódását is látni a feje mögött a falon. Viszont a csalók miatt meg nem tudunk feljebb jutni a toplistán mert ők uralják a tetejét. A napokban top300-on belülre kerültünk EU-n, de egyszerűen képtelenség feljebb menni mert jönnek ezek a férgek mint amit linkeltem a játék közepén és többet veszítesz a ratingből mint amennyit kaptál az előző három meccsen szerzett jó helyezésért. Tehát mondhatni tönkreteszik teljesen a játékot. Nem baj, el kezdett zuhanni elég meredeken a játék népszerűsége, talán majd most észbe kapnak a fejlesztők és komolyabban veszik a problémát mint eddig. -
Zozo0122 #4240 Undorító. Ma 2 solo meccset mentem, a másodikban aki megölt, nem fogta a golyó. Én vettem előbb észre + pozielőny + fél tár M4 és nem halt. Rámfordult, fejes. Visszanéztem a deathcamet, sebzést azt nem kapott, de csapódtak rajta a golyók :D Borzasztó ez az egész így. Én nem tudok profi (nem is érdekel a kompetitív PUBG, mert egy viccnek tartom, ellenben rohadt jót szórakozok rajta) módon állni ehhez, hogy elfogadom a hibáit és az ilyen mocsok csalókat, mert nettó időrablás. Ha ez mondjuk egy internetkávézóban történne lanban (oké, Kínán kívül tolják még bárhol így? :D) szerintem felállnék és úgy telibe basznám a fejét, hogy azonnal megbánnám azt is, hogy valaha belekezdtem a gamelésbe :( Szerintem pár év múlva full komolyan fognak gamerekre specializálódni a pszichológusok :D A mi generációnk (26 vagyok) még nem necces, de a fiatalabbak, azok már olyan szinten online világba születtek és nőnek fel, hogy nagyon durva probléma lehet az ilyesmiből. Ha még én is úgy fel tudom húzni magam, hogy legszívesebben kitépném a tápkábelt a gépéből és azzal húznék egyet a hátára...
Tudom, csak játék, de van az úgy, hogy megérdemelnék. Meg hát van ez a microrage, amit szinte csak és kizárólag a videójáték tud kiváltani az emberből :D Ez a pár másodperces intenzív düh, utána teljes nyugi. A magyar streamerek között is rengetegszer látni ilyet. (Vr Jani és Pisti, Belező, Kontiék...és a többi) Ez is amit most linkeltél. Az ilyenek az élet minden területén a könnyű utat választják. -
ntex #4239 Megalátszik, mert olyan szinten tele van megint csalókkal a játék, squadban minden meccsen ilyenek voltak :D
-
Zozo0122 #4238 Az megvan, hogy nem is él a cheat engine, visszavonták még a patch napján? Persze azóta nem jött ki új patch notes, amiben elmondják és megindokolják, hogy miért :D -
#4237 ezt szoktam nézni
100,000$ PGL Invitational Qualifier Round 2
sprEEEzy
-
Zozo0122 #4236 Basszus, az komoly, hogy a mai Alienware kupát még 500-an se nézik? -
Rocco27 #4235 Egy folyamatos fejlesztés alatt álló játéknál vagy bármilyen màs szoftvernél a Roadmap teljesen természetes. Az hogy ez neked új inkább a te tudatlanságodnak köszönhető, de úgy is fogalmazhatnék, hogy olvasgatva a hozzászólásaidat és stílusodat trollkodást vélek felfedezni, de lehet tévedek... -
#4234 Vannak off idők, amik remekül kihasználhatóak, pl budi, asszony beszél, stb.... -
nortsen #4233 Akkor neked csak egy dolgot kell megérteni, hogy nem mindenki olyan, mint te. :) -
Zozo0122 #4232 Minden időmenedzsment kérdése. És költséges és időigényes hobbi. -
#4231 Nem értem én ezeket...inkabb hagyjuk... :) Az is sokat elmond 18 éve cszek úgy hogy soha egy csapatnak nem szurkoktam, az se érdekelt milyenek vanak, soha egy fórumra nem regeltem egyetlen playert nem követtem, egyet nem ismerek, vagy néznem a csatornáját! 2004ben regeltem ide mert az 1.6 a tört steammel nem működött :)))) akkor vezették be... meguntam megvettem a HL2-t... azóta nem kalozkodtam...megvettem steamon a dlcket plusz kaptam egy orange box-ot es most 15 év után a pubg-t :)
Nem értem embereknek mennyi ideje van ezekkel a plusz dolgokkal foglalkozni, én örülök ha leülök es tolok pár órát melo közben előtt vagy után, már örömünnep... -
#4230 Ok...nekem ezek csak játékok...leszarom mit és mikor módosítanak... híreket nem olvasok...minek...amikor időm van leülök tolok pár kört...nem vagyok hardcore gamer...ez kikapcsolódás az életemből NEM szánok rá többet mint a rá szabható minimál kikapcs idő, nem fogok hirekkel meg playerek hírével és egyéb számomra érdektelen bullshittel foglalkozni...igaz hogy itt irkalok már ezt teszem... öngól XD
-
#4229 micsoda világ lenne....:) -
Zozo0122 #4228 Én kötelezővé tenném az összes játék első évében, hogy még vásárlás előtt rá tudjon tekinteni a player, hogy mire is számíthat. És ha nem tartják be, akkor kötbér/bírság/hasonló hangzatos név. Teljesen őszintén mondom. (Álomvilág, tudom.) De amiket az utóbbi években kész játék néven kiadtak (lásd No Man's Sky) vagy amilyen DLC politikát egyes kiadók folytatnak, szó szerint van olyan, amitől már undorodom.
Meg amúgy is, egy teljes mértékben online játék egyfajta (idő)befektetés is. Bármikor nerfek, buffok, változtatások stb. Szinte megkérdőjelezhető az, hogy mondjuk megveszed a PUBG-t erős AK-val, aztán nerfelik és akkor...hát ha az a te kedvenc fegyód és azzal úgy voltál magabiztos ahogy volt és imádtad, de most elégedetlen vagy, akkor mi is van? Nagyon szélsőséges példa, de simán előfordulhat, egy olyan világban, ahol az emberek macskát raknak a mikroba, mert nincs ráírva, hogy ne.
Szóval ja. Legalább egy roadmapot csapjanak ki minden év január 31.-ig az online gamek. Ha belegondolunk amúgy, az összes szórakoztató iparág közül magasan a játékiparban történnek a legundorítóbb dolgok...igen, a Hollywood-i filmiparnál is ocsmányabb tud lenni. Persze van 1-2 kivétel a kiadók között. -
nortsen #4227 Szerintem ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd, minek időjárás jelenté? Azért mert az emberek tudni akarják mire számítsanak másnap. Kb ennyi értelme van a roadmapnak is. De igazán én a kérdést nem értem. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.16. 10:33:16 -
#4226 Roadmap nagyon sok játékban van. Miért jó? Mert látod, hogy milyen irányt képzeltek el a fejlesztők. Pl. AION-ban volt 3.0-ás verzióig roadmap a megjelenés után pár hónappal. Láttad, hogy a következő két évben mivel fogják fejleszteni a játékot. Ha nem volt szimpatikus, akkor nem fizettél be fél év előfizetést, hanem csak pár hónapot, aztán csá. Érti? -
Zozo0122 #4225 Egy olyan játékról van szó, ami már évek óta a piacon van, de még nem ért el akkora népszerűséget, amekkorát szerintem megérdemel. Ha több energiát fektetnének pl. abba, hogy megmutatják, hogy van konkrét elképzelésük a jövőről és a növekedésről, akkor jóval több időt eltöltenék vele. A ranked módban elérhető legmagasabb szintet már többször elértem, simán rámennék kompetitíven. Csak félek, hogy sosem forr ki igazán a cucc. -
#4224 Ez egy kérdés!
Mostmár tudom mi a roadmap...
Csak azt nem értem, hogy minek neked? Komolyan kérdeztem! Miért szeretnél roadmapet, tök mindegy melyik játékba, minek? Szeretnék látni egy értelmes indoklást. Pls ! -
Zozo0122 #4223 Ez mi :D Caps Lock, pontozgatás, értelmetlen mondatok és rengeteg pff :D Amúgy félreértettél valamit, nem ebbe a játékba kértem a roadmapot. Vagy én értem félre a kommentedet és ez valami erőltetett szarkazmus ? Remélem azt azért tudod, hogy a roadmap az nem egy térkép...:D -
#4222 szerintem ez gáz.... én játékot fejlesztenék biztos nem írnám ki !
max 5-8 év sikeres működés után ha valami jót hoztam össze és már csak simítgatni kell...de egy ilyen játék ezer sebből vérzik, majd biztos kiírják.... :DDDD hogy azon háborogjon mindenki hogy bazz tudják és mégse csinálják meg majd csak" júliusra"....pfff
nem mind1 mit írnak ki...ha fejedre állsz akkor se lesz másabb a gamma ha ma elindítod.... jah hogy félreteszem majd júliusban előveszem me akkora írták ki a mittoménmit..... pffff
de most KOMOLYAN ... ZOZO0122...te olyan sírós fajta vagy :DDD (sry már párszor félretetted...elvileg :D) MI a ráknak neked ez a roadmap....KOMOLYAN kérdezem MINEK??? mi HASZNA ??? Kérlek homályosíts fel.... NEKED személy szerint mint kazuár pléjernek....MINEK ...
plz nem akarok hülyén meghalni...roadmap nélkül... TUDNI szeretném ;)
-
#4221 azt hittem a példa tök egyértelmű. my bad :D
hsz-ed második fele. fölírják kb mikorra tűzték ki ezek javítását, újítást, ilyenek. Nem kell azon izgulon, hogy holnap jön xy frissítés mikor nyárra van kiírva. láthatod, hogy valamivel megcsúsztak vagy haladnak időre. -
#4220 sry noob kérdések....de....
még mindig nem értem minek ez a játékba? vagy mit tudsz meg ebből mit akarsz ezzel kezdeni, ez valami játékon belüli dolog segít, játékon kívüli? wtf?
Térkép van a játékban.... XD
vagy ez valami tech roadmap hogy mit akarnak kezdeni MAJD a játék fejlesztésével....
az meg mia gecinek hogy idegesítsd magad és legyen kit, mit szidni hogy már megint nem csináltak meg valamit amit beígértek.... NEM értem mire jó ez....NEM mind1 kiadnak valamit majd látod...addig meg sírhat a szád szarnak arra magasról.... :DDDD
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.02.15. 18:52:39 -
#4219 példa -
#4218 Mijaz a roadmap? -
Zozo0122 #4217 Éppen roadmapért (részben) könyörgök redditen egy másik játékkal kapcsolatban, erre a PUBG fejlesztői raknak ki egyet hamarosan - pedig magasan őket szidom a legtöbbet :D -
#4216 Roadmap érkezik hamarosan. Aki unatkozik az olvassa el a kommenteket. A legnagyobb trollok gyűjtőhelye, végig lehet röhögni az egészet.