7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
santibi #4617 Mar jatszom vagy 3 honapja szinte napi szinten. Volt mar vagy 8 winem is ebbol csak egy a sivatagban. ( a vegjatekban nekez ott rejtozkodni ha kopar a terulet.)
De a loves valahogyan nem megy nekem.
Mar gondolkoztam h lecserelem az egeret mert tul konnyunek erzem a jelenlegit de vegulis sztem bennem van a hiba.
Nem tudok eleg jol loni sajnos.
Nem akarok egy shroud szintu lenni de sokszor erzem h nem megy ugy ahogyan szeretnem. Minden mas jatekelem megyeget taktika terkepismeret stb. Csak a loveseknel vannak gondjaim. -
#4616 Miközben húzod a lootot, tarts lenyomva a CTRL gombot.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2018.03.21. 22:05:20 -
#4615 mit? gyakorlást?
ez a játék... nem szeret engem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.03.21. 22:02:21 -
santibi #4614 Sracok egy kezdo kerdes. Hogyan lehet elohozni azt az opciot amikor a lootok eldobasa v felvetelenel a mennyiseget meglehet hatarozni? (Solo)
Csak tudnek jol loni ebben a jatekban. Mit meg nem adnek erte. :)
-
#4613 remelem soha :c
nem mindig talal kart az ember, ilyenkor m4 meg teljese jo -
Zoolee1976 #4612 Az M416 ost mikor tervezik nerfelni?Hallottatok valami infot erről? -
#4611 Mi lenne? Sikítozás :) -
nortsen #4610 Lehet így csinálja most is, mert tényleg sokszor nem érzem, hogy random lenne. Nem tudom milyen algoritmus alapján válassza ki, de sztem az csak részben random.
Az milyen lenne, ha lenne olyan kör ami mozogna? :) -
ntex #4609 Hát ja, mert az olyan köröknek nem sok értelme van ami kiszűkül egy random nyílt mezőre, semmi taktikai lehetőség, van a körben 2 fa meg két kő, aztán nyerjen az aki gyorsabban és pontosabban lő... Én Erangel-re is pakolnék le több random házat vagy házakat a nagyobb, nyitottabb mezőkre, jóval változatosabb lehetne ott is a játék, ha ott már nem olyan hepehupás a terep mint Miramaron.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.21. 11:49:41 -
#4608 Szerintem az legkisebb kör nem kéne h random legyen. Mindkét pályán van nagyon sok olyan spot, ami feelinges végjátékot hozhatna - azokból kéne kiválasztani 50-et, aztán azokat random rotálni.. -
nortsen #4607 Sajnos én már unom is, hogy elég sokszor megsaccolható, hova fog szűkülni. Én örülnék a legjobban, ha meglepne néha. :) -
#4606 Utóbbi pár napban, pont volt compo militar mellé egy végjáték, elotte meg Cobra mögött kajak a kerítés mellé szűkült végig, aztan a legvégén huzodott bentebb a templomos rész mellé... -
nortsen #4605 Bárhova azért nem, sajnos volt már pár statisztika, ami azt mutatja, hogy vannak olyan helyek, ahova csekély, vagy éppen 0% az esély.
Miramaron pl jobb fent nem is tudom volt e már valakinek.
Szóval ez olyan valami, amin dolgozhatnának kicsit. -
#4604 Bárhová szűkülhet, kaptunk már két érdekeset is los leonesben...egyik a bánya volt, a masik egy szikla mi fent ültünk az ellen meg lent ... -
nortsen #4603 Vmelyik nap nyertünk random squadba úgy egy meccset, hogy az utsó körben 3 ház volt, pont mi voltunk a legjobb poziban, a többiek pl már nem tudtak kijönni a házból, csak szembe egymással. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.20. 11:50:16 -
#4602 uh szerintem sose lattam piros sisak ikont
fejbekurtak es tulelted? nice :D
igazabol nyilvan elony ha bent vagy, de a granat miatt egesz jol ki lehet jonni a tortenetbol annak is aki kint van -
#4601 Ha haz is van és benne vagy, az tök jó :D
Például.. -
#4600 Addolhatnál steamen! :D SotetBarom a nick -
#4599 Nem tudom. szintnovekedessel kerulnek be jatekosok, szoval valszeg botok voltak -
#4598 Csak az első meccs botos? Mert én pont a másodikat nyertem meg :D -
#4597 Sírok :)
Kiderült, hogy mobilon első meccset botok ellen tolod, itt van összegyűjtve mindenki, aki jött, hogy milyen ügyes és megnyerte első meccsét :D
-
#4596 u koszi, izgi, akkor kell gyakorolni a haz koruli harcot is (ami egyelore kurvara nem megy, nem erzem) -
#4595 kb a 4. jatekomat megnyertem telepites utan
valo igaz hogy kerultem a balhet az utolso pillanatig, a kemperek ellen az volt az elkepzelesem, hogy felcuccolom a karaktert a jatek elejen, aztan nem foglalkozok lootolassal, csak lopakodok vegig az aktualis feher zona kozepe fele - ez egyebkent altalaban bevalik, egesz jo szazalekban jutok igy az elso ~5 koze -
#4594 Szerencse is. :) Jókor voltam jó helyen. Nekem kedvezett a szituáció állandóan. Meg inkább a bemegyek és szétlövöm híve vagyok, nem a kempelősdi. Elsősorban nem a csirkére megyek hanem a fragekre, ha már egy meccsen lövök 6-8-at de nincs csirke az nekem bőven elég, ha meg még csirke is akkor tökéletes. Ha squad-ba is megyünk mindig mondom hogy ugorjunk pochinkire(vagy yasnaja , georgopol ez a top3 nálam), oda is jönnek jópáran. Ha meghalunk az elején akkor annyi, viszont ha kijövünk élve akkor van 1 fasza lootunk. Nem az van hogy 15 percig lootolunk aztán jön valaki és hátba lő 0 killel.
@j0nNyKa
Ja van olyan hogy házra szűkül az utolsó, de kb 10 alkalomból ha 2x. -
#4593 yo
a meccsek utolso szakasza, amikor mar nem csokken tovabb a "halalzona", az mindig ilyen nyilt terepen van? vagy elofordulhat hogy pl egy haz is van a zonaban? -
Rocco27 #4592 Kerek 3 hónap után végre visszatértem és kipróbáltam újra a játékot, egész kellemes volt az első köröm. Kicsit elszoktam, meg fáradt is voltam már ilyen későn, de élveztem. Az FPS szépen megugrott, bár lehet csak a 4 magról a 8 magra történő váltás eredménye. Fegyverek szépen sebeznek, végre újra tüzelek, talál és ha kell belehal. -
#4591 hááát pl. AFK-k akiket a végén kidob :DDD ... Fast And Furious achihoz pont még fasza is ;) -
#4590 Sose értettem hogy a FASZBA lehet ennyit ölni. Gyakorlatilag nem találkozom ennyi emberrel egy körben.. Ami volt solo winem mind ilyen 6-7-6 kill kb.. -
#4589 Szinte csak solo-t nyomok FPP-ben.
Sok minden múlik a szerencsén a játékban, ezért is mondják hogy nem annyira E-sport. De tudok neked néhány tanácsot adni ha gondolod, nem vagizásból de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3.14-es KDR jelenleg.
Mi az ami inkább legkevésbé megy a játékban? A kempelősdire tipp pl ha már a körbe futsz és beérsz mondjuk 1 kissebb településre, akkor először mindig járd körül az épületeket, nézegess be az ablakon. Benyitsz az ajtón de még nem mész be. Ilyenkor el szokták lépni magukat. Egyébként a kempelés nem túl skill-es játékosokra vall persze ez sem mindig igaz. Robbanógránátot is tartsál magadnál mindig legalább 2-t, mert ha tudod hogy hol van a házba azzal kitudod ugrasztani.Másik ha leugrasz valahova akkor nézegesd hogy mennyien jönnek ha nem sokan 4-5 ember akkor azzal tudsz számolni hogy ki hal meg és még kb mennyien vannak ott azon a helyen. -
undY1ng #4588 Újra visszaálltam TPP-re és azt kell mondjam kellemes ennyi FPP után... Hiába, hogy előnyös, de szintúgy te is abban az előnyben vagy. Továbbá úgy vettem észre, hogy az FPP-ben sokkal több csaló van, mint a másikban. -
#4587 ilyen helyekre szoktam (/szoktunk). Haci, pecado, military... most speciel simán leszedhettem volna két faszagyereket jó loottal, ha nem singleben kezdem el őket lőni.... ez speciel az én hibám, de ránézésre sosem tudom most miben vagyok :( -
#4586 Ha nagyon akarod, nem lesz meg. Nem kell rágörcsölni, ez a titka. És ne ugorj csak azért hogy 30 percet lootolj. Érdemes olyan helyekre menni, ahol már az elején is van valami akció, mert fejlődik az ember, meg annyiszor meg fogsz halni, annyiféleképpen, hogy már nem fogsz zavarba jönni, és elrontani, ha le kell lőni valakit. Vagy váltogatni kell, egy gyors kör, egy kevésbé lassú. Squadban és duoban egyébként minél feljebb kerülsz, annál kevesebb a kemper, mindenki megy rá rögtön a másikra, mint egy droid, senki nem bujkál a budiban. Az ilyen klotyóban rettegők leginkább az alsóbb boardokon találhatók.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.19. 18:01:46 -
#4585 Én solozok általában, amikor nem squadozunk.
És lexarom, milyen körülmények között nyírnak ki, ha nem nyilvánvaló csaló (deathcam) nyír ki. -
ntex #4584 Pont emiatt nem játszok solo-t már 3 vagy 4 szezon óta, gusztustalan ami soloban megy. -
#4583 Ne is mond!!!
Múltkor a büdös nagy semmi közepén repülési útvonaltól retek messze megyek mocival, megállok egy benzinkútnál...vegigguberalom...erre a hátsó szutyok folyosó legvégén lévő uccso szobában ott kuksol egy geci a polc tetején gubbasztva és szétlő... -
#4582 nem tudom ti soloztok e, és ha igen hogy bírjátok. olyan hülye helyeken campelnek és "undorító" körülmények között halok meg, hogy felcseszi az agyamat. sose lesz meg a solo win :( -
#4581 https://clips.twitch.tv/MagnificentHandsomeHumanOpieOP -
#4580 Emlékeim szerint ha odaállsz mellé, akkor ki is írja, hogy melyik gombot kell nyomni:) -
Zoolee1976 #4579 Köszönöm!Belendítettem 3 sört azt már lusta voltam az angol hieroglifákat nézni az optimális menüben. -
#4578 ph-n valaki megkérdezte, hogy hogyan lehet sorozatot lőni, mert nála mindig single-n van... az ilyen emberek nem ismerik az options-t?