7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Jim Morrison
    tényleg az :D
    Felsegíted (f et hosszan nyomod), majd adsz neki bandage-t, vagy valamit (Med kit, first aid,...)
  • Zoolee1976
    Tudom láma kérdés de duóban milyen gombbal tudok életerőt átadni a knockolt csapattársamnak?
  • Running
    Jól picsán durrantottak. :D
  • Jim Morrison
    remélem mindenki felszedi mikor talál egyet :)

link
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.17. 14:14:36
  • Jim Morrison
    halihó :-)
  • Fpocok
    Hello mindenki!
  • Markov1337
    Kijött a játék hivatalos ANGOL mobilos verziója is akit érdekel!:)
    Itt van videós segítség a telepítéshez:
  • Dency
    Érdekes hogy update után rögtön nagyon élvezhető a játék, utána rá 2-3 nappal meg már megint szar laggos megint, van hogy próbálok ugrani és bicsaklik egyet a karakter a lag miatt. Mintha nem is lett volna update. Fura mindenesetre.
  • Jim Morrison
    cheatz
  • Running
    Erre már én is azt mondom, hogy azért ez durva hiba: Link
  • Spészgószt
    nálatok is be van fosva a szerver????
    kb egy órája "buzi" és cant connect....
  • nortsen
    Veled sem akarok egy squadban lenni.
    Nem illesz a Hello Kittys ruhámhoz. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.14. 20:11:29
  • nortsen
    :)
  • Running
  • Running
    Nekem akkor fog beteljesülni az álmom, ha teljesen rózsaszínben és rózsaszín fegyverekkel rohangálhatok. MMO-kban előbb utóbb lehetett, remélem itt is. ESO-ban a főtéren sokszor megdícsérték a kigyúrt debella ork tankomat, mert rózsaszín esküvői ruhában volt. :D

Itt épp fehér...

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.14. 18:37:02
  • Gibor
    "szerintem nem ide való és fontosabb dolgokra is költhették volna az idejüket és pénzüket"
    Hidd el nem azok csinálták akik a bugokat javítják vagy a szerverek lagg mentesítésén dolgoznak.... Ne legyünk már örök elégedetlenek, láthatóan rohamos tempóval fejlődik a játék, de sokan csak kritizálják és semmi nem elég. Emote rendszer miatt megy itt a hiszti, de gondolom a rengeteg bug javítást már nem olvastad el. Szerintem nagyon jó lett ez a patch, tükör simán fut a játék és laggot se észleltem, az emote rendszer engem hidegen hagy, de attól hogy nem fogom használni még jópofa dolog.
  • Jim Morrison
    ritkafos. asiimov koppintás se valami szép. de ja, legalább könyebb kiszúrni
  • WinT
    Jók az ilyen tiritarka, rikító cuccok, könnyebb kiszúrni a vadonban. Jöhetnek. :D
  • RatBaG #4559
    gyönyörűek...
    https://imgur.com/a/0I8Pl
  • Running
    Bug, készült róla már videó, biztosan javítani fogják SOS.
  • Jim Morrison
    na, elmúlt 7 (squad) meccsből 3at nyertünk. Én kifejezetten jobbnak érzem magam update óta
  • Spészgószt
    hát bazmeg az oldalkocsis gecimocit faján megcsinálták.... egyedül szaggatok vele 90 (még nem is nyélgázon) körül a tök sima nyíl egyenes úton, egyszer csak megpördül bukfencezik 3at és kampóbasszó you died ! még egyszer mondom rendes egyenes sima aszfalt úton a semmi közepén !!! kuany

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.03.14. 13:14:58
  • Running
    Elrontod, ne szólj neki. :)))
  • nortsen
    Bakker ez egy vicc, mit kell ezen ennyit magyarázni?:)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.14. 10:53:30
  • Running
    Én már nagyon vártam az emote-kat, nagyon sok helyzetben jön jól. Pl tudok köszönni, meg nevetni, megadni magam, néhány szituációban igazán jól jön. :D Attól, hogy régen nem volt fps-ben, most már elvárás, nyitni kell mindig az újdonságok felé, szerintem. :)
  • Rocco27
    Én csak azért adtam hangot ennek, mert szerintem nem ide való és fontosabb dolgokra is költhették volna az idejüket és pénzüket. Azt is mondtam, hogy ennek max. a videósok lesznek a haszonélvezői, akikre én magasról teszek. Még ha megnézek egyet-egyet az is csak az akció miatt van, nem azért, hogy milyen szappanopera megy a játékban. Te nem így látod. Ennyi, fejezzük be, nincs értelme ebből is vitát generálnod.
  • Rocco27
    Ok, legyen úgy. Apropó csillámpóni mikor lesz a játékban? Az is színesítené a játékot és biztos lenne arra is igény! Amúgy te kurvára nem olvasod az én érvelésemet, csak hajtod a magadét miközben szurkálod a másikat. Itt nem arról van szó hogy szórakoztatóbb, hanem nincs szükség rá! Elég nagy a különbség a kettő között. Mikor láttál te FPS shooterben amiből nem lehet roleplayt készíteni emotet? Max. töltőképernyőn, mert a játékban hasztalan, ott mindenki a lootra, az ölésre és a túlélésre koncentrál, nem pedig mutogat, vakarja a tökét, stb.

De ha időközben PUBG ügynök, esetleg részvényes lettél kérlek szólj és akkor vágom mit miért csinálsz. Ha valaki meg meri kérdőjelezni valaminek a létjogosultságát vagy kritizál az már főben járó bűn és lassan kivégzést érdemel. Remélem éjjel nappal használni fogod az emotekat...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.14. 10:00:25
  • SötétBarom
    Ilyet csináltam a múltkor :DD

Csávó Pochiban berohant a házba ahol voltam, becsukta az ajtót, megfordult, és azt látta, hogy felhúztam az épp betárazott UMP-t. Nézett mereven, mondtam neki voice-on h ma jó napom van, takarodjon kifelé. :DD Szépen megköszönte, és távozott.
  • Running
    Gondolom nem láttad azt a videót, mikor két szerencsétlen 5 méterről tunkolta egymást, majd miután kiürült mindkettőnek a fegyvere, voice-on megbeszélték, hogy majd később találkoznak, mert ez döntetlen lett. Fel lett véve az is és valós. Lehet nincs ilyesmire nagy százalék esély, de jópofa és színesíti a játékot. Nyilván nem az ilyen citrombaharapott, kesergő, embereknek lett ez kitalálva, inkább azoknak, akik azért töltik el a szabadidejüket egy játékkal, hogy szórakozzanak.
  • Rocco27
    Ez egy rögzített videó, nagy az esély hogy szándékosan megjátszott jelenetet látunk.
    A való életben azaz a játékban max. kb. 1% haszna lesz. Persze a videókba majd sokat viszontlátjuk, de csak mert videóznak és nem azért, mert hasznos vagy kötelező elem a játékhoz.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.14. 08:26:54
  • Running
    Most linkeltem a bizonyítékot, ha ez sem elég, keressél fel egy szemészt. :D
  • Rocco27
    Ja és Jóska gyerek majd épp nem lövi le csak azért, mert pl. megadja magát? Ne vicceljél már. Az egész emote rendszer egy felesleges faszság ide. Ez nr.az a játék. Pl. DayZ, Conan Exiles, WoW, Rust, ahol van roleplay vagy ami MMORPG ott használják...itt mész, látsz valakit és minnél hamarabb likvidálod, minden más csak mellébeszélés.
  • Running
    Na lássátok, csak van értelme az emotoknak: link
  • Running
    Szerintem rohadt jó lett így a gép hangja. A robbanások hangjából is sokat visszavettek. Én nem tapasztaltam semmilyen lagot, fut stabilan, desync mondjuk van párszor, sokszor nulla találattal, de NA szervert próbálgattuk.
  • nortsen
    Én nem hallok halkabb hangokat, nálam elég erős hangja van.
  • Spészgószt
    LOL a repülő olyan mintha leállna a motorja amikor föléd ér....nem igazán értem miért akkor a leghalkabb amikor fölöttem van ... nálam jól fut, viszonylag stabil az fps is ...
  • TDC Geronimo
    Egész jó lett a patch. Az input lag csökkenést szerintem kurvára érezni. Viszont a hangok nekem furák. Alig érzékelni a távolságot és a messzi lövések is olyanok, mintha mellettem lőnének
  • Rocco27
    Jáááj! Megvan az alaplapom és telepítem a publikus PUBG-t. Reszkessetek! XDDD
  • lukistrike
    Azt a rohadt hangos alap szél zajt kivették végre (vagy legalábbis minimálisra csökkentették). A repülő új hangja is jobb lett szerintem. Most már igazán megoldhatnák azt is, hogy ne kelljen instant ctrl+m-ezni minden egyes red zone robbanásnál, már ha az ember nem akar hallás károsodást szenvedni.
  • nortsen
    Én azt mondanám, hogy ssd-vel is vannak kisebb akadások, ill több a mikro lag, mint pl tegnap a patch előtt, de ki lehet bírni. HDD-vel eleve nagyon szar volt sztem játszani, lehet most még rosszabb.