Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
sprintelés guggolásból/fekvésből javítva. Best patch ever 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.12. 12:15:18
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ettôl mèg persze nem tudok megèrtô lenni...
Szerintem akik a legjobbak ebben az a Rockstar csapata a GTA-val
Ezt mondjuk én sem értem. Miért kell minden elkészült dolgot újraírni, mikor évek óta ugyanaz a motor. Biztos van valami háttere ennek is, mert ha nem kéne miért írnák újra és újra.
Azért érezzük, hogy az elérendő cél egy tökéletes, bugmentes játék lenne, nem a release-kor katasztrofális, foshalmaz BF4 felülmúlása, mert az nem kunszt.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.11. 10:23:48
-tRs-Raymond
Nem a battlefield1-et védem, csak sokan nem mérlegelnek, hanem élményfoszlányokból gazdálkodnak, amikor összehasonlítják az előző részekkel. Nem, az előző játékaik sem voltak jobbak, sőt, pár dologban még rosszabbak voltak.
Zárójelben megjegyezném, hogy a kedvenc BC2-ben imádnivaló volt, amikor a war előtt a chat-en kellett ready-zni, mert visszaszámláló sem volt a játékban, commo-rose-ról szó sem volt, hogy lesz, de legalább megjelenéskor a squad rendszer is annyiból állt, hogy beléptetett egy squadba véletlenszerűen amiből ki tudtál lépni. Ekkor terjedt el a mondásuk: "soha nem volt még ilyen egyszerű a barátainkkal játszani"
Folyamatosan jegyzetelnem kellene így csak azokat tudom sorolni ami hírtelen beugrik: levegôben pörgô zeppelin, lò beragadva a texturràba, fa mögött eltalàlnak,spawn-olàsnàl a lovas karakter lò nèlkül van, a repülôgèpnèl nem tudok javítani, a fegyver jòl làthatò talàlatàt nem adja be, de sokszor jòl làthatòan mellè lôttem ès beadta, mortàlost vagy àgyust nem lehet lekèselni vagy lecsapni àsòval csak buzi nehezen, a lò gyakran bug-os, stb. van mèg😊
De fèlre èrtesz ha azt gondolod ez annyira idegesit, persze idegesit, de nem jàtszanèk ha utàlnàm emiatt engem csak az zavar mit írtam is. A hozzààllàs!!
Sok hibàròl tudnak mikor eladjàk ès ez tiszteletlensèg a fogyasztòval szemben, minap csinàlt egy kis esztètikai hibàt a szerelô a kocsimon, majd mikor vissza vittem javitsa ki megkèrdezte mièrt? Ez annyira zavarò?😊
Sajnàlatos hogy ez megy a vilàgban...
a BF4 is azután javult meg, hogy létrejött a CTE, afféle inter-external testingre. majd a Battlefront és a Battlefield 1 is az úgynevezett gamechangerek bevonásával készült, nem lehet tudni pontosan, hogy kik ők, de jackfrags a Battlefrontban volt benne, Levelcap a BF1-ben, meg még nyilván sok más ismert és kevésbé ismert ember.
a fejlesztők egyébként is hajlamosak legyinteni egyes hibáknál, nem olyan feltűnő, nem olyan zavaró, stb., a játékosok viszont ebből a szempontból "kíméletlenek" és őszinték lehetnek.
egyébként szerintem a BF1-ben egészen kevés zavaró bug van, nem is értem, aki panaszkodik, biztos nem játszott a 3-4-gyel 😊
Azért a Wticher 3-ban is voltak hibák(kisebbek), de a hatalmas, lélegző nyílt világával nem is csoda. Itt a BF 1-nél ez messze nem áll fenn szerintem. Olyan sok hibával azért nem találkoztam szerencsére, inkább itt is kisebb hibák vannak. De ettől függetlenül ez a tendencia a jelenkori játékfejlesztésben úgy látszik, persze néhány kivétel akad. Én csak azt nem értem, hogy mi a francért nem tudnak akkor több időt fordítani rá. Mi a fenéért kell mindenáron betartani az ütemtervet, még ha a játék nem is lesz emiatt 100%-os állapotban. Attól félnek hogy lankad az érdeklődésünk, ha fél vagy több évvel később jön ki vagy esetleg pár hónappal? Bullshit. Batman Ak esetében is a PC-s megjelenést karácsonyra kellett volna csúsztatni a nyári megjelenés helyett és akkor nem a "valaha volt legrosszabb portok" listán lenne. Mondjuk ez annak fényében külön vicces, hogy a nyári időpont már eleve egy csúsztatott dátum volt. Még lehetne írni jó pár példát. Egyszerűen szánalmas és egyben szomorú is amit le mernek művelni. És abban is biztos vagyok, hogy sok esetben a kiadó a felelős, ugye az a fránya kapzsiság.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.10. 10:39:47
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha üjra kezdhetnèm jàtèkfejlesztô szeretnèk lenni, ha èn mindig javitgatnàm a kèsznek kikiàltott munkàmat màr règ kirugtak volna de ezen iparàgon teljesen normàlis hogy hibàs termèkeket àrulnak majd mindig jön a "szerelô" 😊

Amúgy az valami bug, hogy a léghajó mihelyst bejön, pár másodperc múlva már zuhan is lefele? El nem tudom képzelni, mivel lehet ilyen hamar kilőni.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.09. 10:27:48
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Per Aspera Ad Inferi.