Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv,

Segítsetek, nem találom a hibát. Win8.1 BF1 Beta tökéletesen ment, majd BF1 (ismerősé tesztre) simán ment, most hogy megvettem az Origin Acces-t gondoltam kijátszom a 10 óra triált, erre nem tudok multizni, mert a multinál a pálya töltő képernyőnél leáll az egész játék, hibaüzenet nélkül kidob az asztalra. A többi (offline) része megy. bármilyen multit próbálok, ez a vége, pipákat bedobja, majd loading, kb 5 sec és kint vagyok az asztalon a játék meg sehol. 😞

Köszi
Nekem sikerülni szokott <#smile>
Köszönöm!

Nortai: Eltekintenék, de errefelé a net le van maradva vagy 8 évvel 😄
Nortai
Ha eltudsz tenkinteni a dobozostól, akkor lehet kapni most 35 euroért cdkeys.com-on.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Ma többször is megpròbàltam elôcenni a pisztolyt a martini 90-es hitje utàn ès felejtôs, ha scout àll veled szemben esèlyed sincs a medic ùgy ledaràlt sorozatban hogy öröm vol nèzni
Smithwarden
Hogy "olcsó" az túlzás, de talán a konzolokszervize.hu-n 13890-ért, ingyenes házhozszállítással.
Szokott lenni itt-ott kisebb akció, de most nem tudok ilyenről.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Hello

Hol tudom a legolcsóbban megvenni a dobozos változatot?
Vadnokedli
Áh ez 3 ember kb 4 másodpercben volt. Többnyire csak ezt a játékmódot játszom, nem túl pörgős, de ha akarom azzá tudom tenni. Egyik legjobb mód.<#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ha láttad a vidit azt is láttad hogy a gewehr is képes erre,fura hogy a többi sniper fegyverrel nem tudtál irtani, én a marksmannal is nagyon sokat öltem, a russian sniper is brutál erős, a marksman infantry-nél van hogy pisztolyt sem kell rántani meg egész gyorsan tölt újra
Maxyka
Sőt azt is megkockáztatnám hogy egy lövéssel három ember volt. Nem tudom lehetséges-e de délután majd visszatekerem.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

a multi kill állatt volt 😊 , párszor nekem is sikerült hasonló már, ha véletlenül egy jó helyre beszédülök és tömegével jönnek az ellenfelek akik nem figyelnek rám, akkor volt már hogy pár másodperc alatt kinyírtam mindenkit, ölni nagyon tudok, már csak azt kéne megtanulnom hogy ne haljak meg 😄
Egyébként szinte mindig akkor jönnek az ilyen helyzetek amikor jó csapat áll mögötted, ha szar a csapat akkor ahogy kidugod a fejed már halott vagy 😄
Vadnokedli
Ha van egy két rövid jó szériád vágás nélkül mint ez(max.30sec), azt én szívesen megnézném. 15 másodperc Gewehr 95

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Maxyka
Meglett a martini brutálisan jó. Persze konzolom tolom de rakhatok fel róla videót. Ma öltem 1 lövéssel 2- embert is. Azt is felvettem hála share funkciónak. Valahol 40/10be végeztem pedig átlag kd-m olyan 1 körül van de ezzel írtok 😊 És bőven van időm átváltani egy másik fegyverre mert lövés után már nyomom is nem várom meg hogy meghal e vagy sem, reflexből váltok max vissza váltok nem tart semeddig mert feleslegesen vettem elő az nem hátrány. Brutál jó fegyver. egy negatív hogy royal skinel nem látom rendesen a célkeresztet.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.04. 21:58:56

Megszàmolni sem tudom hànyszor egy lövèseztek russian sniperrel, ha erre vàgysz az mèg jobb is mint a martini
giornalista
egy különleges, de nem OP fegyver. ennyi a lényeg, hogy pontosan kell célozni vele, meg jól kell helyezkedni. 1:1-ben felvállalt tűzharcokat nehéz megnyerni vele, de ha megleped az ellenfelet, nem sok esélye lesz 😊
Hamar meg van az a 10es szint, csak egy kis idôtnyertèl volna, amùgy ne vàrj sokat a martinitôl mert csalòdni fogsz, igen sokszor egy lövèsbôl öl de mi van hanem?😊
Èn alig làtok vele rohangàlni embereket nem vèletlen!
Maxyka
Én scoutal szenvedek, kell a martini henry nagyon már. Én úgy csináltam volna meg hogy a martini henri valahol a class9-hez lett volna a 8x nagyitású csipa lenne a class10 és ezek a russian sniper féle scopok csak class10-en legyenek elérhetőek addig szaladgáljanak a 4x nagyítású távcsővel középtávon, kempelés meglenne oldva.

Azt nèzem hogy a bf-4ben ha valaki 50 felett gyilkolt az màr valami kategòriàba esett legalàbb is nàlam, itt viszont a bf1-ben szinte minden pàlyàn van vagy vannak akik 50 felett ölnek
Kemperek ide vagy oda, az ilyen metro-féle idegbeteg CQB mapok az utolsó dolgok, amikre vágyom. Egyszerűen csak változtatni kéne az érthetetlen és retardált szerverbérlés-policyn, és lehetővé tenni a tulajdonosoknak a szervereik normális szupervizálását, élén a sniper-limittel, és a 64-es CQ játékosszám megváltoztatásának lehetőségével. Ez a mostani rendszer közröhej.
Vagy mèg jobb, csinàlnèk egy olyan pàlyàt mint a metro vagy pearl market vagy locker, az ilyen pàlyàk limitàljàk a kempereket
Èn fognàm ès nerfelnèm a medic-et hogy pontatlanabb legyen a fegyvere ès csinàlnèk egy olyan HC mòdot ahol nincs scout class
VO101Tom
Ezzel részben egyetértek, a sok csipa az probléma, de ha ezzel tudnak DICE-ék kezdeni valamit, akkor jó lesz ez. Mi BF4 alatt is csak HC-n játszunk, BF1-et is kipróbáltam, alapvetően tetszik, de van pár komoly bug ami miatt mégsem játszunk még vele. Az tetszik, hogy nincs ikon a sajátok fölött sem, csak amikor rá célzol meg ha előtted áll. Ha hallasz valakit futni a fal túloldalán, az lehet saját vagy ellenség is. Ha elveszted a parancsnokot mert nem rá figyelsz, akkor nehezebb megtalálni ha nem vagytok egy TS-en. Simán el lehet keveredni a többiektől anélkül, hogy tudnád, hogy a következő sarkon ki van. Csak azt hallod honnan jönnek a lövések. Az is tetszik, hogy nem ad üzenetet ha lelősz valakit, nem tudhatod, hogy csak megsérült vagy meghalt. Sokkal kaotikusabb, életszerűbb az egész (BF4 HC-hez képest), ez a része qrvajó. Nincs olyan, hogy valami ugrabugra triggerhappy hülyegyrek végigrushol a fél pályán, csak a piros ikonokra fókuszálva, amit a többiek spottolnak neki. Volt itt nemrég egy repülős gameplay, amiben a gyerek mást sem csinált, csak normál látótávolságon kívülről a pici piros ikonokat lőtte a semmi közepén, és persze kapta a killeket számolatlanul. Tudom, hogy BF sosem a realizmusról volt híres, de ez már nevetséges. Na, itt ilyen nincs, vagy látja, vagy nem.
Ami nem tetszik, hogy térkép nem nyitható menet közben, mondjuk nincs sok pálya, és indulásnál azért látni a layoutot, azért új pályákon néha jól jönne. Ahogy legalább a térképekre tett sajátokat is jó lenne jelezni, amíg nincsenek fix frontvonalak, és minden pont ide-oda változhat, legalább a térkép nézeten a saját csapatokat kijelezhetné. A tankok is bugosak, sokszor van, hogy a sajátokat akkor sem jelzi kékkel, ha közvetlenül rá célzok. Ismerni kell az egyenruhákat és akkor nem lesz TK, de távoli alakoknál ez lehetetlen, főleg mert nincsenek fix frontvonalak. Apropo TK, egyenlőre nincs punish, a normál módból ideszabadult hülyegyerekek számolatlanul osztják a TK-t és egyenlőre nem lehet ellenük tenni semmit. És ami a legnagyobb gáz egyenlőre, hogy nincs csipa limit ugye. A nagy, nyílt pályákon mozdulni sem lehet miattuk, amíg ezzel nem kezdenek DICE-nél valamit, addig a HC mód felejtős nálam is sajnos.

www.pumaszallas.hu

Ezt mondtam èn is pàr sorral lejjebb a HC mòdròl, sajnos ez ilyen, horgàszok gyülekezete, ül ès vàrja a kapàst, a zàszlò foglalàs nem èrdekes, itt a normàl mòd sokkal közelebb àll a bf4-ben megszokott HC mòdhoz, vàltoztak a dolgok...de mint mondtama jàtèk olyan amilyennè az emberek teszik, sok az idiòta aki azt hiszi igazi hàborùban van vagy csak hülyèk ès ezt èlvezik..
Ahham. Ezért nem kell HC-n játszani.
Sziasztok!
Egy vén játékos vagyok 55 évesen 15 éve játszom, és segítséget kérnék.
HC módban kipróbáltam a játékot, hát mit mondjak egy nagy szar vagyok, csak kelek meg halok, próbálok úgy játszani mint máskor, de itt csak camparek vannak vazze, mindenki várja .hogy valaki megmozduljon, a pályán senkit nem látok, ha megmozdulok 0,33 mp alatt halott vagyok, hát milyen játékmód ez , egy nagy szar. Mit is kellene csinálnom, hogy legalább 3 métert tudjak menni, itt minden a campelésről szól akkor meg sz@rok bele mert ez nem játék, a többi játéknál legalább HC ben volt esély itt semmi, ha játszani akarsz. Ha berak várni kell fedezékbe, hogy valaki megmozduljon, ez nagyon el van cseszve. Bocsi ,de én így érzem.
giornalista
az operations egyáltalán nem balanced játékmód sajnos.

ha lenne rendes, régi conquest, szerintem nem sokan játszanának vele, de így, hogy a conquestet lebutították (és 25 perces frusztráló körökre szűkítették, ahol 8-10 perc után 95%-ban megvan a győztes - hol vannak a régi, 40-60 perces, változatos, igazán fordulatos, jó conquestek...) azért még népszerű.
Nem flegmàzni akarok de a medic ellen nincs idô pisztolyra vàltani ha csak nem cèloz baromi szarul, de nincs az az isten hogy gyorsabban vegyem elô a pisztoly ès lôjek vele mínt ahogy ô hàrmat lô, az assaultnàl is ez a helyzet de ô legalàb tàvolròl nem veszèlyes
Zegi Norbi HUN
Én beraktam a csomag mellé 😊 Bunkerekben és kisebb épületekben lévő ellenség ellen elég hatásos 😄 A felderítők fegyvereire nem lett volna esetleg még jó?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Martininél ha nem öl azonnal, kapásból pisztolyra kell váltani, és tunkolni célzás nélkül. Csak egy lövés kell, hogy elkapja. Könnyű, mint az egyszer egy.
Az orvosok fegyverei nagyon jòk mèg a martinival is necces kiàllni ellenük közèptàvon mert ha csak 97-et hittelek vègem van ily mòdon nem csoda hogy sokak leszarjàk az èletet ès inkàbb plusz fegyvereket visznek magukkal ùgy lesz igazàn gyilkològèp, majd figyeljètek a statokay miket ölnek a medicek
Én medicnél kicsi, supportnál nagy pakkot szoktam vinni magammal, már BF4-ben is így csináltam, ez a felállás bevált.

A medic kilőhető gránátjai engem kifejezetten bosszantanak, szívesen próbálgatnám őket, de eszemben sincs se a medipakkot, se a tűt lecserélni, mindkettő vitán felül alapkellék. Mondanám, hogy a supportnak kellett volna adni őket, de az tényleg érdekesen nézne ki, hogy LMG-vel lehet kilőni a puskagránátot 😊
Ha szar a csapat ne szivasd magad lèpj ki,èn is ezt szoktam tenni, tegnap operationsban az oil of empire-t 1 tàmadàssal vègig nyomtuk. Mind a hàrom pàlyàt!
Az utolsò pàlyàn 32-0ban voltam ès nem kempeltem csak nem volt ideje senkinek arra hogy leszedjen annyira mentek a tàrsaim elôre, màr èn èreztem magam kínosan...
Zegi Norbi HUN
Cseles tud lenni az biztos, de már sokszor sikerült továbbjutnunk rajta az aktuális csapattal. A kulcs nyilván egy jó csapat, az hogy a védők gyengébben teljesítsenek nem feltétlenül szükséges szerintem, de ártani nem árt persze. Dobálni befele a gránátokat, medic gyógyít, support dobálja a lőszeres csomagokat aztán szép lassan el lehet araszolni az ajtóig, onnét meg könnyebb lesz már kiszedni őket. Vagy volt olyan is ellenünk, hogy egy tank ált az egyik ajtóhoz, ki is füstöltek minket onnét 😄 Ami viszont tuti beválik, ha a léghajó rázuhan a bunkerre. Mindenki a környéken, bent és kint meghal, a támadók bemennek szépen még a védők előtt és ennyi volt 😄 Mikor ilyen megesett velem, mind1 hogy támadó vagy védő voltam, a következő szektor jött 😊

Egyébként a lusta medic és support játékosokkal is csinálhatnának valamit. Feltétel lehetne a teljes xp mennyiséghez csata végén, hogy x számú játékost "töltsél" fel. Egyszerűen olyan zavaró, hogy sok nem tud orvosi csomagot meg lőszert sem adni másnak. Kedvencem, mikor a support játékos lerakja maga mellé a kis ládikát meg az aknavetőt, aztán akkor minden fasza. Ha mégis képesek másra is gondolni, akkor általában jönnek a lőszeres és orvosi ládák. A semminél jobbak persze, de szerintem a kisebb csomag a legjobb. Lőszert és életet is azonnal tölt és közben mehetsz a dolgodra és nem kell egy szakasznyian ott lóbálni a kukacot és várni, hogy töltődjön végre 😄 Arra a medicre sem tudok amúgy mit mondani, aki füst és repesz gránáttal jön be. Orvosi csomag, fecskendő, láda nem kell neki mert minek is az 😄 Néha lehet jókat derülni a játékon.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Maxyka
A két világmegváltó eszköz én meg az egyszemélyes katona.

gazgranat es flir..?
Maxyka
Na de, tegyük fel, hogy igazad van és én kapom mindig a gyenge csapatokat, akkor hol a balansz? 😊

Maxyka
Fordítsuk akkor meg. Az ellenetek védekezőknek volt szar csapata. Érzed azért nem? Hogy ez szar érv volt.

Na-de! Minap már feltünően ledaráltak minket úgy hogy kiváncsi voltam az ellenfél csapatára, hol lehet a hiba. Hát a hiba ott gyökeredzett, hogy az ellenfél csapatában 4db teljes squad volt ami full premade. Másik csapat meg teljesen rwndom emberekből állt, ergo a rendszert ez kurvára nem érdekli ha 5fős partyval keresel játékot. Továbbá amikor a fél csapat scoutként a pálya szélén kempel mikor támadunk kellene a pontokat, de igy nem jut rá elég ember. St.quentinnel az a baj hogy az elsó két támadás során a két pont túl kőzel van egymáshoz és jól belátható távolságban. Támadók nyilt terepen szaladnak előre míg a védekezők csapatok egyenes vonalban lövészárkokban. Ennél nyilvánvalobban nem tudom kifejteni milyen védekező orientált a pálya.

giornalista
akkor nagyon gyenge csapatokkal játszottál. Scar a legkönnyebb támadás Operationsben. én többször jártam úgy, hogy konkrétan támadásvesztés nélkül vittük végig a két pályát, néhányszor pedig csak az utolsó Amiens ponton torpantunk meg, de a vonattal 2 perc után vége volt.
Maxyka
Nem csak az hanem a st.quentin is. Támadóba borzalom. Van hogy az első pontot nen tudjuk behuzni ha sikerül akkor a másodikra nem jutunk el. 5x játszottam egyszer se jutottunk el amiens re.

Operationsba a monte grapa szopàs tàmadòkènt, azzal remèlem csinàlnak valamit
Zegi Norbi HUN
Ennek én is örülnék. Van hogy egész jó csatát lehet menni, de néha megesik, hogy az első szektort alig vagy el sem tudjuk foglalni 😄

SötétBarom
Operations-t valahogy szét kéne kapni, és berakni serverkeresőbe. Kurva irritáló, ha végre van egy jó brigád, szoros meccs, akkor a végén kuka az egész, aztán lehet keresgélni megint..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Azért nézd el nekem, hogy nem az Unrealt akarom viszontlátni a BF-ben 😛
Zegi Norbi HUN
Nagyon is komoly 😄 Talán az Unreal Tournament Instagib módja adta az ihletet, fene tudja. Egyszer azért belenézek, meglátom milyen. Bár nálam az Operations a favorit, szerintem nagyon jól megcsinálták(jó lenne azért még több hadjárat bele). A codex entryk miatt kipróbáltam a többi módot is, de annyi elég volt 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.02. 21:11:54

Zegi Norbi HUN
Kíváncsi leszek rá 😊 Kellene egy fagyos map még az Orosz DLC előtt 😄

Akkor töltsd le. Elvileg minden dll fent van a neten.
Fpocok
Újraraktam. MSVCP120.dll hiányzik és nem indul el. Repair nem segített. Kabbe Origin.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SötétBarom
Anno az unrealben is volt már instakilles játékmód.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hàt igen, èn sem èrtem kitalàlja ki ezeket, a jàtèk tèmàja ès multis rèsze hiànypòtlò a piacon, a grafikàtòl el lehet szàllni de azèrt mind tudnànk felsorolni pàr mostani next game-es jàtèkot ami hozza ezt a szintet ha lenne a jàtèknak rivàlisa kipròbàlnàm azt is fôleg a hibàk meg az ilyen baromsàgok miatt nem lehetne àtpasszolni a fejlesztèst mondjuk a ROCKSTAR-nak?😊
Ez komoly? Rush kizárólag medicekkel és sniperekkel, plusz a sniperek duplát sebeznek (ergo egy lövéssel ölnek minden távolságból)? Melyik agylövött ötölte ki ezt az idiótaságot? Hogy bottal se fogom megpiszkálni ezt a módot, az hétszentség.