Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek, nem találom a hibát. Win8.1 BF1 Beta tökéletesen ment, majd BF1 (ismerősé tesztre) simán ment, most hogy megvettem az Origin Acces-t gondoltam kijátszom a 10 óra triált, erre nem tudok multizni, mert a multinál a pálya töltő képernyőnél leáll az egész játék, hibaüzenet nélkül kidob az asztalra. A többi (offline) része megy. bármilyen multit próbálok, ez a vége, pipákat bedobja, majd loading, kb 5 sec és kint vagyok az asztalon a játék meg sehol. 😞
Köszi
Nortai: Eltekintenék, de errefelé a net le van maradva vagy 8 évvel 😄
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Szokott lenni itt-ott kisebb akció, de most nem tudok ilyenről.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hol tudom a legolcsóbban megvenni a dobozos változatot?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Egyébként szinte mindig akkor jönnek az ilyen helyzetek amikor jó csapat áll mögötted, ha szar a csapat akkor ahogy kidugod a fejed már halott vagy 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.04. 21:58:56
Èn alig làtok vele rohangàlni embereket nem vèletlen!
Ami nem tetszik, hogy térkép nem nyitható menet közben, mondjuk nincs sok pálya, és indulásnál azért látni a layoutot, azért új pályákon néha jól jönne. Ahogy legalább a térképekre tett sajátokat is jó lenne jelezni, amíg nincsenek fix frontvonalak, és minden pont ide-oda változhat, legalább a térkép nézeten a saját csapatokat kijelezhetné. A tankok is bugosak, sokszor van, hogy a sajátokat akkor sem jelzi kékkel, ha közvetlenül rá célzok. Ismerni kell az egyenruhákat és akkor nem lesz TK, de távoli alakoknál ez lehetetlen, főleg mert nincsenek fix frontvonalak. Apropo TK, egyenlőre nincs punish, a normál módból ideszabadult hülyegyerekek számolatlanul osztják a TK-t és egyenlőre nem lehet ellenük tenni semmit. És ami a legnagyobb gáz egyenlőre, hogy nincs csipa limit ugye. A nagy, nyílt pályákon mozdulni sem lehet miattuk, amíg ezzel nem kezdenek DICE-nél valamit, addig a HC mód felejtős nálam is sajnos.
www.pumaszallas.hu
Egy vén játékos vagyok 55 évesen 15 éve játszom, és segítséget kérnék.
HC módban kipróbáltam a játékot, hát mit mondjak egy nagy szar vagyok, csak kelek meg halok, próbálok úgy játszani mint máskor, de itt csak camparek vannak vazze, mindenki várja .hogy valaki megmozduljon, a pályán senkit nem látok, ha megmozdulok 0,33 mp alatt halott vagyok, hát milyen játékmód ez , egy nagy szar. Mit is kellene csinálnom, hogy legalább 3 métert tudjak menni, itt minden a campelésről szól akkor meg sz@rok bele mert ez nem játék, a többi játéknál legalább HC ben volt esély itt semmi, ha játszani akarsz. Ha berak várni kell fedezékbe, hogy valaki megmozduljon, ez nagyon el van cseszve. Bocsi ,de én így érzem.
ha lenne rendes, régi conquest, szerintem nem sokan játszanának vele, de így, hogy a conquestet lebutították (és 25 perces frusztráló körökre szűkítették, ahol 8-10 perc után 95%-ban megvan a győztes - hol vannak a régi, 40-60 perces, változatos, igazán fordulatos, jó conquestek...) azért még népszerű.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A medic kilőhető gránátjai engem kifejezetten bosszantanak, szívesen próbálgatnám őket, de eszemben sincs se a medipakkot, se a tűt lecserélni, mindkettő vitán felül alapkellék. Mondanám, hogy a supportnak kellett volna adni őket, de az tényleg érdekesen nézne ki, hogy LMG-vel lehet kilőni a puskagránátot 😊
Az utolsò pàlyàn 32-0ban voltam ès nem kempeltem csak nem volt ideje senkinek arra hogy leszedjen annyira mentek a tàrsaim elôre, màr èn èreztem magam kínosan...
Egyébként a lusta medic és support játékosokkal is csinálhatnának valamit. Feltétel lehetne a teljes xp mennyiséghez csata végén, hogy x számú játékost "töltsél" fel. Egyszerűen olyan zavaró, hogy sok nem tud orvosi csomagot meg lőszert sem adni másnak. Kedvencem, mikor a support játékos lerakja maga mellé a kis ládikát meg az aknavetőt, aztán akkor minden fasza. Ha mégis képesek másra is gondolni, akkor általában jönnek a lőszeres és orvosi ládák. A semminél jobbak persze, de szerintem a kisebb csomag a legjobb. Lőszert és életet is azonnal tölt és közben mehetsz a dolgodra és nem kell egy szakasznyian ott lóbálni a kukacot és várni, hogy töltődjön végre 😄 Arra a medicre sem tudok amúgy mit mondani, aki füst és repesz gránáttal jön be. Orvosi csomag, fecskendő, láda nem kell neki mert minek is az 😄 Néha lehet jókat derülni a játékon.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Na-de! Minap már feltünően ledaráltak minket úgy hogy kiváncsi voltam az ellenfél csapatára, hol lehet a hiba. Hát a hiba ott gyökeredzett, hogy az ellenfél csapatában 4db teljes squad volt ami full premade. Másik csapat meg teljesen rwndom emberekből állt, ergo a rendszert ez kurvára nem érdekli ha 5fős partyval keresel játékot. Továbbá amikor a fél csapat scoutként a pálya szélén kempel mikor támadunk kellene a pontokat, de igy nem jut rá elég ember. St.quentinnel az a baj hogy az elsó két támadás során a két pont túl kőzel van egymáshoz és jól belátható távolságban. Támadók nyilt terepen szaladnak előre míg a védekezők csapatok egyenes vonalban lövészárkokban. Ennél nyilvánvalobban nem tudom kifejteni milyen védekező orientált a pálya.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.02. 21:11:54
Parasite Eve 2, best game EVER!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ