Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
van, akinek bejön a pálya, szóval csak az én véleményem miatt ne írd le előre, de nekem sajnos nagyon nem tetszik. és tényleg azt érezni rajta, hogy összecsapták, nesze, bazmeg, itt van, berakunk a pusztába egy Airshipet, felhúzzuk ugyanazokat az épületeket, mint Scaron, jó szórakozást.
és megint lineáris...
a bétában kvázi megutáltam, de mostanában kezdem egyre inkább megkedvelni a Sinai Desertet, és épp a G zászló miatt, ami a legnagyobb baromságnak tűnt elsőre. de a G végre egy taktikai döntés: kivonod magad a belső darából, és megszerzed ezt a kulcspozíciót, ahonnét az A, F és D zászlók is pillanatok alatt elérhetők. simán leflankeled az egész pályát, ha megvan a G zászló, igazi csapatcentrikus döntés azt megcélozni a meccs elején.
Amúgy jó videó, ment a like 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.15. 09:51:53
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.15. 09:26:52
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
a mortar életpályájából kiindulva lehet ezt is visszapörgetik majd valamennyire, nagy a felháborodás. így most négyből három rank 10 fegyver "használhatatlan", GG DICE. 😄
Per Aspera Ad Inferi.
akit érdekel az új pálya, itt azon játszok, illetve a véleményemet is elmondom róla (hogy miért a játék legrosszabb pályája gyakorlatilag...). nem érdemes nagyon váron a 20-át, amikortól mindenki játszhat vele, azt gondolom :/
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
De amúgy a procihoz mérten szerintem semmi baj az fps-eddel
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.12.13. 17:54:03
!Forza Ferrari!
Érdeklődni szeretnék hogy az én gépem tényleg ennyire gyenge vagy valami nem sitmmel...
A gondom az hogy 50-60 között ugrál az Fps-em és bármire állítom nem lesz jobb ha leveszem a grafikát akkor se ha feljebb akkor se ...
Max olyankor talán kisebb az fps de nem feltűnően. Válaszokat előre is köszönöm
Alaplap neve Asus M5A97 LE R2.0
CPU típusa HexaCore AMD FX-6300, 3500 MHz
Memória 8Gb
Videokártya AMD Radeon R9 200 Series (4 G😎
Vinyo Radeon R2 series 240Gb ssd
Op rendszer Win10
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Raymond
-tRs-Raymond
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.12. 20:39:06
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.12. 20:34:45
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Körbe lehet forogni a gèped körül? A repülô simekben könnyû mert ott lehet hàtra is nèzni a pilòtafülkèbôl, ha van trackir-ed elèg a fejedet forgatni de itt nem talàltam e fèle lehetôsèget mègis tudjàk mikor merre fordúlok.
Nah?😊
Simán béna vagyok?😊
We've also applied buffs to the driver abilities and the armor of the Landship, making it as armored as the Heavy Tank.
Fighter airplanes now have slightly higher damage to their MGs overall and Bombers take more damage from MGs specifically. Rockets have also received a velocity boost to make their usage more consistent. Combined with some additional reductions in overheat, this should make Fighters more viable in the air to air role without having to resort to exploits or lucky rocket hits. We’ve also reduced the damage of rear gunners in airplanes, in order to prevent players from easily switching to the rear gun and killing pursuers.
To prevent this, we reduced the range for the buckshot variants of the M97 Trench Gun, Model 10-A and Sawed Off Shotgun, reducing the maximum one-hit kill distance.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont most sem látom a revive bug javítását a listában. Aggódjak?
-tRs-Raymond
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-tRs-Raymond