Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Azért kuka az egész, mert pl. egy gewehr m.95 infantry azt a 10. lövést leszámítva mindenben veri. 2x nagyobb rpm, 1.5x muzzle velocity, 5x több golyó a tárban. És most nem a legjobb alternatívát mondtam.
Spread De Love!
az emberek nem hülyék a többség nem szereti szopatni magát és azzal a fegyverrel van ami a legjobb, nem hiába van annyi medic a játékban, nem gyógyítani jönnek hanem gyilkolni, mert a medic class elég jól adja, a martininek sok hátránya volt, és csak kőzéptávon adta be a one shotot 100hp-ra, onnan meg a medic veszélyes volt,messziről meg a russian sniper one shottolgatott, közelről meg az assault vagy a support darált le,ha lassan céloztál vagy rosszúl akkor annyi, nagyon okosan kellett vele játszani, jó hát aki gyorsan,és pontosan tudott vele célozni a megfelelő távolságot tartva az ellentől az írtott vele ez nem kérdés de ahogy elnéztem mondom ez nem sokaknak ment...
Hidd el az is nagy tudomàny ha egy màsodpercen belül célzol és lősz és talàlsz, de ha erre mindenki képes akkor ez egy könnyű jàték, nem zàrom ki hogy béna vagyok:)
Most már amúgy a support is veszélyes középtávon aminek nagyon örülők, de ha letámasztod akkor a snipereket is meglepheted vele:)
Assault meg továbbra is verhetetlen közelre.
Ezt a Martini hisztit meg nem értem, eddig ha a kislábujját eltalálta az emberakkor is meghalt, de az volt a nagy tudomány, nem volt op meg nagy taktikai izé kellett hozzá, most , hogy már célozni kell és kuka az egész ? Így jártatok ! ;)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem-e? Akkor nem ugyanazzal a játékkal játszottunk. Bődült nagy fun volt, hogy ugyanaz az 5 emberke próbált folyamatosan pontot foglalni, meg támadni, a többi 43 meg sniperrel lapult valahol egy bokorban, és várta, hogy felbukkanjon valamelyik az 5 közül a célkeresztben.
Viszont a siránkozást félretérve kezd a játék hasonlítani s Battlefieldhez végre ahol is a normál mód ilyen, eddig a normál és a hardcore közé volt belőve érzésem szerint, szóval szerintem lassan megnézem hát ha javult a hardcore-os állomány.
BF4-ben csak hardcore-t nyomtam de ott nem kempelt mindenki..
Online vásárlás! Közel a j?v?.
RIP. Egyetlen fegyver amivel játszottam. Az egyetlen fegyver amire legendary skinem van de más fegyver nem érdekel. Mint valami bugfix, de inkább übernerf. Mostmár sweat spoton is 90-95 körül sebez max akkor ölöd meg ha fejbe vagy felső-mellkasra lősz. Istenem ez a dice. <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ja, és persze ez azt is jelenti, hogy ha kibaszok 900 scrapet egy legendary ládára, simán lehet, hogy az is megcumiztat.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.17. 14:02:45
Nem azért hisztiztek, (és hisztiznek) mert benne vannak, hanem mert egymás ellen kell menniük.
Viszont ez a kor nem alkalmas arra mint a többi BF, ha most elkezdenek minden féle hülyeséget bedobálni a játékba mert hisztiznek a tudatlanok az elégé odaverne a játék hangulatának..
Remélem nem olyan lesz mint a warhtunder meg word of tank ahol már hidegháborús tankok rohangásznak a masodik vh-ban, meg csak terveken létezők.../:
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
jönnek majd szépen a DLC-ben ők és az oroszok is (kérdés, mások is bekerülnek-e, vagy itt megállunk).
"20 NEW WEAPONS TO USE" - ezt írják a Premium pass fegyvereiről. nagyon remélem, hogy nem számolják külön fegyvernek a variánsokat, és ezekből nem lesz mondjuk 10 pisztoly :D mert azért igencsak elkelne ennek a játéknak néhány extra fegyver...
Tényleg amúgy az milyen már hogy a játékot úgy indították hogy kihagyták a franciákat de az amcsikat meg nem :) Aki ismeri a történelmet tudja hogy melyik ország volt nagyobb főszereplője a háborúnak, ez mondanám hogy ez valamit elárul a mai világról de az osztrák-magyar monarchiáról sem feledkeztek meg szóval nem értem a dolgot, lehet hogy csak utálják a franciákat :)

A lockeren is mindig azon röhögtem hogy már kb magunkra robbantottuk volna az egész hegyet annyi rpg-től meg robbanóanyagtól amennyit ott elszórtunk de még a rácsok sem lazultak ki :)
A metró azért nem rossz, a pearl márketet meg kifejezetten szeretem, kár hogy már nem nagyon tudok játszani a bf4-el ez után a grafika után már zavaró a múlt :)

Itt most ha egy sniperrel átlépem a középtávot akkor könnyen bajba kerülhetek hiszen meglátom rálövök, 94% hit, újra töltök és már nincs ott! :D
Vagy meglátom, rálövök, 90% hit, újra töltök, közben tik-tik-tik és meghaltam :D
Most kb az a helyzet állt elő mint a Bf4 normál módja,ahol elég mérsékelt létszámú is a recon.
A végén még rájönnek hogy ők már csináltak egy pár ilyen játékot :D
A sok hibás döntés ellenére azért jó látni hogy vannak akik emlékeznek milyen is volt a Bf4, most már csak a játékosállománynak kellene észhez térnie hogy lehessen hardcorban is játszani ahogy a BF4-ben is mert az a kempelés ami itt megy hihetetlen, mi van ezekkel? :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én supporttal kezdtem a játékot, már ezer éve 10-es szintű, de átváltottam scoutra, viszont most hogy nerfelték a gyorsan és pontosan célózni tudó játékosokat azzal hogy gyenge lett a martini, visszatértem a supporthoz és csak pislogok miket darálok vele. :)
Csipőből középtávról is leszedek embereket, olyan célzás segítő van rajta hogy az már csalás vagy nem tudom, de nagyon adja és gyorsabban darál.
Szerintem az összes scout carabinernél meg infantry-nél hasznosabb fegyverek, már vártam hogy felhúzzák őket, kezdtem unni az orvosok vs mesterlővészek háborút.
en csak supportal szoktam jatszani az a kis kedvenc. a sniper meg pafhh remelem lesz olyan szerver ahol limit lesz ra :D
Mert amikor 32 jatekosbol 10-15 rohangal sniperel ha nem tobb .... na az csodas erzes :D
Mi az fellázadtak a fogyatékosok?:)
Én csak csípőből lövök úgy nem zavaró:)
Nem tom mi történhetet, jöttvalami új protekcios hülyegyerek a dice-hoz aki megmondta hogy nem!!! Ami eddig csináltatok az szar mostantól így lesz!!??? :)
lower torso-ra 0.9 a szorzó, végtagokra meg még kevesebb. korábban a kéz- és láblövés is instant halál volt, ezért lehetett olyan könnyen 1 hit-elni martinivel. meg persze eleve szar a damage model is, mert pl egy oldalról érkező karlövést csak annak számol (0.70-0.75?), pedig az simán átmegy a testbe és halálosnak kéne lennie...
Per Aspera Ad Inferi.
Mondjuk ez akkor szokott lenni mikor kétszer annyian vannak a pályán és unatkoznak a támadó csapat fele meg a wc ül vagy telefonál vagy mit tom...de nem a pályán vannak az biztos..
Jó ilyen csapatban lenni:)
Középtávon ami eddig one shot volt most 68-90 hiteket ad, 68??? meg 82??? Mik ezek a számok?:)
Szóval összegezzünk: a martini lassan tölt, lassú a golyó, messzire pontatlan, közelre 90-et hittel, középtávon 68-90-et, néha néha elég egy lövés testre, de gondolom sérült játékost lövök olyankor...
Azért haragszom mert én sokat játszom ezzel a játékkal, és én szinte mindig a martinivel rohangásztam, rengeteg órám van abban hogy érezzem a fegyvert, hogy ha meglátok valakit akkor ne kelljen már igazítani mikor rácélzom, közel azt a szintet elértem már vele mint amit a youtube videókon is látunk, közben meg nagyon ritkán futottam össze olyanokkal akik martinit használtak, pont azért mert aki nem kockul be és gyakorolja szarrá magát vele annak nem sokat ér a kezében..
Amúgy van más fegyver is amit nerfeltek?
A végén teljesen más játék lesz mint amit elképzeltek és ez nem programozási hiba, simán nem tudják milyen arányokkal kellene múködnie egy ilyen játéknak, sem a fegyvereknél, sem a pályáknál, sem a class-oknál, mint ha most csinálnának ilyet elösször....
A játékot ettől függetlenúl még mindig az ajánlott kategòriábba sorolom, de ha nyerek pár milliárdot a lotton felvásárlom a céget és kirugok mindenkit!!! :) :D
Egy gyors kérdésem lenne. Nektek se működik a borderless ?? Mármint megy de nem lehet alt+tab-ot használni nem hoz elő semmit se ... :( ez patch óta ilyen nálam. Ha rendes fullscreen-en van akkor működik de olyankor irtó lassan rakja le stb....