Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi😊
www.pumaszallas.hu
Gondoltam repkedek egy kicsit, de nem tudok elég gyors lenni ahhoz hogy lecsapjak a gépre, ahogy megjelenik az ikon már el is vitte valaki😄
Azok a rakéta szerű izék a szárnyon mennyire korhűek?
Ez nem szimulátor úgy hogy pont leszarom hogy ha nem volt akkor még ilyen, de szerintem nem.
Vagy igen?😊
Na mindegy, abban megegyezhetünk, hogy a mortal tényleg hülyeség, mivel a jelentésének köze nincs ahhoz, amit a beszélő mondani akart, de azért elsütőbillentyűzni egy árkád FPS topikjában szerintem már nettó röhejes lenne 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha ezen ennyire kiakadsz nem akarom tudni mit csinálsz ha egyszer nagy a baj😊
Ideg szétbasz ha mégegyszer meglátom leírva hogy mortal esküszöm

Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2016.12.19. 11:58:20
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.18. 22:56:20
minden eddigi BF-fel ezt csinálták, folyamatosan változnak a fegyverek. én is szerettem a Martini-Henryt, most meg már nem azt használom, hanem más classok más fegyvereit. ha neked egyetlen egy játékstílusból állt a Battlefield, hát, isten nyugosztalja a katonádat, ennyire azért sosem lehetett elkötelezni magad egyetlen fegyver iránt sem 😊
Amúgy nem értelek ezek szerint te nem játszottál s BF4el?
Csak mert most kezd olyan lenni a játék mint az.
Én még a medic-et nerfelném annyiban hogy ne fossa olyan gyorsan a golyót, mert erős és nagyon pontos fegyverek ahhoz hogy cserébe megtanuljon célòzni a használòja...
Jön vérpistike rám lő 15öt 3mp alatt golyonként 37% sebzéssel,és elég ha 3 betalál ha meg profi kezében van akkor nagy a baj😊
De lehet csak én nevelkedtem cod2-n. Ott is egy lövésből ölt a kar98 meg a kar98k scoped is. mégsem sírt senki. nagyot változott a generáció <#fejvakaras>#fejvakaras>
A support sokat fejlődöt a 100 töltényes fegyverekkel tök móka és középtávra is egész jók, csak az az íjpuska egy rakás szar...
Áh szar ez az egész úgy ahogy van😊
Ez a martini hiszti meg hülyeség, ki is kellene dobni a játékból ezeket a fegyvereket, foglaln isenki nem megy ilyennel, csak a killeket gyűjti ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nincs class ami 30 méteren lenyomja akkor meg nem tök mindegy?😊
Házak közt kell vele futkosni, városban, erdőben és akkor nincs baj😊
Spread De Love!
már önmagában elég "érdekes" a sweetspot mechanic. mitől sebezne egy lövedék többet 30 vagy 50 méteren, mint 5 méteren? semmitől. szerintem a sweetspot lényege épp az lenne, hogy ezeken a távolságokon belül 1-hit killjeid legyenek, itt legyen erős a fegyver. ezzel azoknak is a kedvére teszünk, akiket irritált a 3-4-ben, hogy közvetlen közelről lődözték őket mellkason a killekért a sniperek (gyakorlatilag egy skillesebb, és egyúttal sokoldalúbb shotguként használva a mesterlövészpuskákat) és egyúttal megpróbáljuk lehozni a hegyoldalról a reconokat, hogy tessék, ha normálisan játszotok, előnyben lesztek a többi classhoz képest.
de most már akkor nézni kell azt is, hogy merre áll az illető, hogy tartja a karját (Levelcap mondja a videójában, hogy ha a feje elé tartja a fegyverét az ellenfél, akkor bizonyos esetekben akkor is a karját találod el, ha a felsőtestére célzol, ami nonszensz), hát nem tudom... nekem túl sok.
mint ahogy a tankoknál is túl sok a ricochet shot és számomra legalábbis a sebzés sem olyan konstans és kiszámítható, mint korábban.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak az tudta eredményes használni aki az átlagnál jobban helyezkedett, célzott, és gyorsabb volt, itt csak egy dobásod volt, az átlagnak lássuk be ez kevés mert nem mindenkinek van kedve meg ideje naponta több órát nyomni ugyan azzal a fegyverrel, hogy ez menjen...
Nekem volt😊
Ha olyan szar volt akkor mi miért használtuk??
Hát ezért!
Szarrá gyakoroltam magam hogy eredményesen használjam, megérdemeltem azt a sok kill-t!!!!
😄
Most a sok NOB örülhet lelettünk nerfelve😊
De nem baj mással is lehet aprítani, láttam assaultot aki 90 felett ölt az erdős pályán, nem tudom hogy csinálta de megakarom tanulni😊
Szerinted bugos szerintem realisztikus hogy egy mesterlövészfegyver mellkason lősz valakit aki a kezét a mellkasa elé teszi akkor a kezébe megáll a golyó vagy átfúródik bele a mellkasba? Na ugye. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az a baj hogy elbeszélünk egymás mellett mert amit mondasz és papíron úgy van leírva azzal senkinek sincs baja jó az papíron ahogy van. Ott beszélünk el egymás mellett, hogy nem érted meg hogy mellkasra SEM öl egy lövésre. Ha csak annyi baja lenne hogy felsőtestre kellene lőnöm akkor ég világon semmi bajom nem lenne vele de ez sajnos nem így van. Golyónak van egy ms- késése amíg a célponthoz ér, célpontnak is van egy pingje , elfordulhat közben vagy el mozoghat, nagyon sok minden befolyásolja ami nem rajtad függ mert te már megtettél mindent azzal hogy a fegyvert felsőtestre irányítottad és elsütötted, még sem fog meghalni.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.18. 15:46:29
Hadd ne menjek már Dunának, csak mert ki lett javítva a Martini bugos sebzésmodellje <#sniffles>#sniffles>
Azért szerették mert egy 30-50 méteres offenzív játékstílust igért scoutként, amit ha jól csináltál sikeres lehettél támadásban és védekezésben is. Most ezt így szétzúzták. Már csak taggelgetsz a pontoknál. Ha ház van vagy medic akkor szinte.mintha nem is csinálnál semmit. Ergo nem vagy hasznos a csapat számára. Azért mert lősz egy spot flart az nem lesz elég. Lecserélheted MKIII-ra ami legjobb alternatíva de azzal se fogsz capelgetni max 60-70méterre a pont tól vársz hogy eltalálhas valakit aki vagy meghal vagy nem. Akkor inkább medic vagy support középtávon...
Az elejétöl idiótaságnak tartottam ezt a fegyver hatótávolság vackot, meg is lett az eredménye ...Assaultos alig van, mediccel meg nehéz támadni , legfeljebb fedezni jó ....😊
ritkan belefutok egy ket jo csapatba olyankor elvezet a jatek meg a sok sniper ellenere is.
de mikor azt latom hogy mindenki kupol egy helyen es senki nem tamad na az idegesito. Siman berohanok ott dekolok 1 perce a zaszlo alatt persze nem tom elfoglalni mert tobb az ellenseg es a kutya nem jon segiteni...
De remelem majd valtozik ez. Es rajonnek hogy hogy kell jatszani 😊
Mirol beszelunk ? 😊)
Itt azzal van a baj hogy pontosan mellkasra célozva sem fog meghalni mint ahogy a lenti kollega írta. Hogy miért ? Mert a többi testrész pont a mellkas elött van:oldalról a váll és a felkar felfogja míg szemből az alkar. Olyan ritkán fog mellkasra menni a lövés mint a fehérholló. Egyetlen fegyver volt ami kirángatta a kempelő majmokat a pálya széléről, de most mennek vissza kempelni a francba, amitöl nem csak az ellenfél csapat kap agyfaszt hanem a saját csapatod is, noha egy pontot sem fog cappelni a játék allatt. Konklúzió? Az hogy az se fog vele jó kört menni aki jól céloz és tapasztalt mert a játék mehanika leszarja hova céloztál és lőttél ha egy végtag hirtelen útban lesz, csak tagelgetni fogsz amire bármelyik infantry képes. Ha ez nem győz meg akkor: igazi hater vagy! és totálisan menthetetlen. Biztos sokszor döngöltek földbe a martinisok aztán könyebb volt bemagyarázni, hogy no skill fegyver minthogy a saját hibáidból tanulni. Vannak ilyen emberek is, ez van. Szomorú...