6439
-
gaben71 #1543 Igen eltaláltad repülni szeretnék és nem látja a játék a joysticket, tudsz megoldást? -
#1542 7 sniper kempelt fennt a sziklafalon az elobb, egymas mellett , szep sorban :))) -
#1541 Használd egészséggel :) -
kósvarc #1539 Pedig jó a gif :D -
#1538 Basszus...rossz topik. LEL -
#1537 Mit nem ertesz ? :)
Gondolom repulni szeretne joyyal, de nem latja a jatek, nem tudja rakalibralni. , -
#1536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gaben71 #1535 Sziasztok! Van valami ötlet, hogy miért nem látja a joysticket a játék? esetleg megoldás? -
Gyuszopapa #1534 Még 4-el is ellavírozok.Néha beakad de játszható. -
kissssss #1533 kedden beaktiváltam a béta kódomat, szerda délután le is jött a játék és éjszaka neki is állnék játszani de nem nem mert a netnek pont abban a pillanatban kell elmennie... talán majd ma este több szerencsém lesz. -
#1532 Nekem a bajonettroham tetszik rohadtul...egy killt szereztem is vele -
JagFater #1531 Na ne bassz. :-DDD
Ott benaztam az asoval, meg az E-vel masodpercekig... -
#1530 akkor szedem :) -
#1529 Semmi gond nincs 8 gb rammal -
#1528 Hali.
Letöltsem 8gb rammal, vagy inkább ne is kezdjek hozzá akkor 16 alatt? :)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.09.01. 15:32:54 -
#1527 Amúgy az assi rész ebben a BFben a legjobb. A gun feedback meg a találati visszajelzés kurvajó lett. -
yossarianHUN #1526 Simán sprintelj neki :) -
JagFater #1525 Futás közben hogyan lehet bal kézzel az ajtót bebaszni? -
#1524 bug. -
#1523 Mielőtt spawnolnál van egy gomb balra lent, costumize, ott ki tudod választani a fegyvereket. -
hapi #1522 De nincs warbondom és fegyver nélkül rohangálok a pályán ez milyen már?
Utoljára szerkesztette: hapi, 2016.09.01. 14:31:02 -
DivXion94 #1521 Valamelyik fegyverhez bizonyos rang kell,de a többségét Warbondért meglehet venni(Játék közben Customize->Fegyvert kiválasztod és ott) -
Borg #1520 A fegyver unlockokat automatikusan adja a fejlődéshez, vagy azt valahol unlockolni kell külön?
Tegnap kb 5-ös szintre jutottam el, de ezzel nem is foglalkoztam. -
#1519 Megvarom mi lesz a beta vegen, a mostani messze nem a vegleges allapot..... Majd ha a tobbseg feloldotta a bunteto cuccokat kiderul, hogy elvezetes e a jatek. -
#1518 Engem is ez tart vissza, de leginkább az, hogy ha most megint belemegyek egy BF-játékba, akkor vagy 2 évig minden más megszűnik, amit meg - hiába ennyire jónak tűnik ez most - nem akarok. Mostanában rohadt jól elvagyok a bármikor félbeszakítható jó kis single játékokkal (most a Dishonored-t nyomom, rohadt jó), mert az hogy egy ilyen BF elé leüljek max egy órára egy nap (de sokszor annyi időm sincs), az sosem elég... Vakarom a fejem rendesen... -
#1517 Medicnél mondragon marksmant szedjétek ki. Büntet :) -
#1516 Az teny, hogy egyelore a legjobban balanszolt BF nek tunik nekem.
Gondolkodom is a megvetelen, csak ezek a meregdraga dlc k...... -
ratgab #1515 Szerintem jó lesz ez...Nem nagyon érzem, hogy bármi túl erős lenne (tankot egyébként még scouttal is lehet sebezni speckó lőszerrel). Sok scouttal se találkoztam egyébként eddig. A speciális kasztok se túl erősek (nem Battlefront szint azért közel sem). Úgyhogy nekem eddig tetszik. -
#1514 Pontosan emiatt tartom a jatekipar legnagyobb hulyesegenek ezt a fegyvergyujtogetos-fejlodos dolgot :)))
En mar az alap legpuskammal is szivok, lovok olyan jol mint az atlag de 1V1-ben az a 20 HP kulonbseg mindig megvan a jobb fegyver javara :)
Szoval van a tank, de nincs hozza alapon hatekony fegyver...ez mire jo ?
Mondjuk ha meg lesz mindenkinek akkor emberre lonek vele esz nelkul....:) -
yossarianHUN #1513 Egyébként ugyanaz, mint az alfa, azaz nem OP-k a tankok, csak az emberek egyik felének nincs még meg a rocket gun, a másik fele vagy túl hülye hogy használja, vagy csak simán leszarja. Az első körben miután meglett, rushon 4 tankot kaptam ki saját kezűleg. -
#1512 Agyu mogul meg azonnal kiszed a palyan levi otven sniper egyike :))
Ebbol szokasos vegetnemero balancolas lesz megint :))
-
#1511 A legnagyobb tank az überkirályság, guruló erőd, OP mint állat - ha 4-5-en benne ülünk, rendszeresen a legtöbb pontot gyűjtöm és egy ilyen jól működő tankos csapat megnyeri a kört. Gyalogosként az assault a kis gránátkáival csak megcsiklandozza, azon kívül be lehet ülni ágyúba, ha vagy elég bátor, mert olyan kurva lassan forog az ágyú, hogy előbb halsz éhen, minthogy lőj vele egyet... nem nagyon lehet leszedni azt a páncélállatot. -
Rocco27 #1510 Nagyon hangulatos az alfa teszt, tetszik a Bf1.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.01. 11:26:48 -
toza #1509 az..mindig a leheto legtobbet hasznalja..nezd a page file-t is..
12 a mediumhoz 16 gb az ajanlott a max settinghez egyebkent is..
mert ok ugye 2000gb vel fejlesztik,aztan ugy vannak vele, h vegyel meg szepen mindent hozza es kesz..
vegulis jol jarsz ,battlefield 6 hoz mar nem kell sok, mert az majd a 1800 as polgarhaboru idejen jaccodik..
megy minden 8 gb vel is de legyen sok..
win 7 futashoz 2 gb kell alapbol ..u h nem sok marad...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.01. 10:54:48 -
#1508 10 kort lenyomni egyhuzamban, inkabb az a nem normalis ! :)) -
ZiLi #1507 Hali ! Tegnap írtam hogy a 2. körtől már nagyon szaggat. Most beraktam a 8G mellé még 2 G ramot.... a 10. kört nyomtam és jó....megnéztem mennyit kajál és már 8,5 G-nál jár....5.5 G-val kezdi.... egyre többet eszik, ez normális??
Utoljára szerkesztette: ZiLi, 2016.09.01. 10:31:16 -
#1506 na most már megy :D -
#1505 Nálam megy mondjuk.. :D -
#1504 Az kemény. -
#1503 még most sem megy az Origin..pfff