Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ja és ez az új CQ nekem nem tetszik. Miért felfele megy a ticket szám? 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Next PC upgrade: 2022
tehát egy kill 120 pont, de ha egy 5HP-s enemy-t ölsz meg, az már csak 5+20, tehát 25 pont.
cod4 ota ugy tolom pl es roppant izgalmasabb..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 11:52:10
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 11:21:03
De a gameplay, meg a grafika is nagyon ott van. Már csak azt remélem hogy nem kell majd egy Paks a futtatásához <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 11:18:30
pajtasokkal okorkodes osszedolgozas mokasabb mint botok elle tolni..
viszont barcsak visszahoznak f1 stb billentyus -sajat nyelven uvoltozos komplexebb spot meg stb rendszert!!
eza noi hang szuper nem ww1 hangulatu..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 11:14:41
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem amúgy a fehér háttér égeti ki a szemem és a fekete sokkal jobb.
Olyat kb tuti nem fogunk találni ami mindenkinek jó... :p
A linkelés színét javítom (piros) + legyen akkor mondjuk szürke a háttér? (Ha mindenki full fehéret akar, akkor persze legyen...de az ellen meg én "szavazok" az biztos.)
>>> Warface <<< topikhoz van hozzáférésem és átállítottam, kb ilyen lenne itt is.
Jó lesz úgy vagy valami kívánság még lenne?
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.06.13. 09:25:04
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ezek szerint titkon lehet reménykedni hogy a sok jóság single playerben lesz....
Next PC upgrade: 2022
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Horthy Miklós hero class confirmed?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
még egy rossz ponto, hogy nagyon rövidek a default meccsek, és ahogy elnézem a destructiont, 20-30 percet "ki sem bír" egy pálya 😊 pedig egy jó conquest úgy egy órán keresztül tart, akkor lehet taktikázni.
de nem rossz, nem rossz. idegesítően van összevágva, jobb lenne egy játékost követni mondjuk 3-4 percig.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De azért a léghajó szépen eltüntette a kertes házakat 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Parasite Eve 2, best game EVER!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”