Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
pre alpha, még változhat😊 amúgy ahogy már írták is, HC módban kell játszani😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDC Geronimo
Csak azt nem értem mi a célja az esőnek meg a ködnek, ha az ótvar 3d spot így is aktív...

Ja és ez az új CQ nekem nem tetszik. Miért felfele megy a ticket szám? 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jan5650
A Battlefield 4-es számomra most az etalon, a Call Of Duty szériából a Black OPS 2 volt az utolsó amit még élveztem, a többi számomra értékelhetetlen hulladék a csillivilli jövőbeli ruháival, ugráló majmaival meg okos gránátjaival. Viszont a Battlefield 1 meg pont a első világháborús idősíkja miatt nem fog tetszeni. Kapásból kiakasztanak a gagyi/fél képernyőt kitakaró fegyverek. Kicsit olyan COD2 feelingem volt ahogy a gameplayeket néztem. Viszont a repülőgépes jelenetek tetszenek, kicsit DogFight stílusúak. Nagyon-nagyon gondolkodom a megvételén. Egy érvem van csak jelenleg mellette: kezdetben kevés csaló lesz... Kérdés hogy ez megér-e 13-14e Ft-ot.
grebber
Én benne vagyok az 1%-ban szóval engem csak az érdekel.Abból is mutathattak volna igazán 1-2 perces trailert.

Next PC upgrade: 2022

giornalista
ami nagyon érdekes, hogy az "enemy kill" az csak 20 pontot ér, viszont minden egyes sebzés meg külön egy pontot.

tehát egy kill 120 pont, de ha egy 5HP-s enemy-t ölsz meg, az már csak 5+20, tehát 25 pont.
giornalista
Assault gameplay video. remélem, ezt a szteroidos, kurva gyors mozgást azért lejjebb veszik...

nyomjal hc -t nnyilvan..mindig is jobb volt..nincs minimap,meg spottolni lehet ugyan pontokert ,de nincs kill cam..nagyobb sebzes stb..realisztikusosabb ezerrel..
cod4 ota ugy tolom pl es roppant izgalmasabb..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 11:52:10
Engem leginkább a folyamatos minimap meg player blipek zavarnak, meg hogy itt is meg van jelölve ki a barát meg ellenfél. Azért ezt szerintem ennél sokkal gyengébben kéne előadni, ha már első világháborúról van szó.
Értem. Mondjuk így érthetőbb <#smile>
par hsz lentebb vannak videok furi fegyverekrol amit vege fele hasznaltak inkabb..nyilvan majd ki kell erdemelni biztos idovel unlokkolgathatod. stb..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 11:21:03
Nem tudom, hogy jól tudom-e, mert az Első Világháború fegyverarzenálját nem igazán ismerem, de mit keres itt ennyi automata fegyver (pláne félautomata puska) amikor, (amennyire én tudom) azért még a '10-es években az ismétlőpuska volt az alap-kézifegyver minden haderőben?
De a gameplay, meg a grafika is nagyon ott van. Már csak azt remélem hogy nem kell majd egy Paks a futtatásához <#smile>
terkep meg spawn rendszer is gezijobban nez ki!!nincs tob hirtelen tankba termes sem.remelhetoleg nem kurjak el buzi szkinekkel stb...kivancsi vok magyarok mijenek lesznek majd...aranyos..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 11:18:30
bf singlere kb 1% kivancsi..mindigis multi volt erdekes mindigis ja..

pajtasokkal okorkodes osszedolgozas mokasabb mint botok elle tolni..

viszont barcsak visszahoznak f1 stb billentyus -sajat nyelven uvoltozos komplexebb spot meg stb rendszert!!
eza noi hang szuper nem ww1 hangulatu..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 11:14:41
SötétBarom
Ez sajnos kibaszott jól néz ki gameplay ügyileg is 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

adam46
Baromira bejövős. (Y)
TDC Geronimo

adam46
Valamivel jobb, de amúgy ha az enyémen reszelünk még közösen, az is megfelel. 😊
Jim Morrison
mióta mondom neked, hogy kérjé' má HG-t 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Smithwarden
Adam + Simonl: nem leszarom, de nem! vagyok itt HG, így nem tudom instant álligatni a designt (sem).
Nekem amúgy a fehér háttér égeti ki a szemem és a fekete sokkal jobb.
Olyat kb tuti nem fogunk találni ami mindenkinek jó... :p

A linkelés színét javítom (piros) + legyen akkor mondjuk szürke a háttér? (Ha mindenki full fehéret akar, akkor persze legyen...de az ellen meg én "szavazok" az biztos.)
>>> Warface <<< topikhoz van hozzáférésem és átállítottam, kb ilyen lenne itt is.
Jó lesz úgy vagy valami kívánság még lenne?
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.06.13. 09:25:04

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Snexi
mondjuk ha a bf-ben leszarod a multit akkor nem biztos, hogy ez a te játékod.Dice a single-ben pedig sosem volt erős.Bár nekem anno a 3 kampánya bejött

Running
Egész pofásak ezek a videók. Sok ész nem fog kelleni a multihoz, de a WW1 téma hangulatos nagyon, ezt el kell ismerni. Ezen kívül valszeg ugyanazok a hibák meglesznek, mint minden bf fb-s játékban.

grebber
Hát igen. Az első "vilgámegváltó agyonhájpolt trailer" ezek a gamplay trailerek sehol nincsenek hangulatba ez egy nulla.Még jó hogy leszarom a multit.
Ezek szerint titkon lehet reménykedni hogy a sok jóság single playerben lesz....

Next PC upgrade: 2022

Valaki....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sírva kérek valakit vegye már ki ezt az elb@szott fekete hátteret.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Komolyan azt vártad, hogy a gondolkodósabb irányba fog tolódni a játékmenet?😄 Jó lesz ez, de az az érzésem, hogy mikor épp megunjuk a darálást, és "taktikázni" akarunk, akkor bizony vissza fogunk csüccsenni a 4 elé. Ami azért vicces, mert mikor a 4 kijött, akkor is váltig hörögtek a veteránok, hogy micsoda árkád núbság az egész a régebbi részekhez képest.
TDC Geronimo

Úgy tűnik rögtön két mappal indít a Monarchia:

Horthy Miklós hero class confirmed?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Lehet nem kontrollerrel játszót kéne mutatni ahogy sniperezni próbál ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

giornalista
pont ez lenne az értelme, ne lehessen már csak úgy kiugrálni a járművekből. megfontoltságot eredményezne.

még egy rossz ponto, hogy nagyon rövidek a default meccsek, és ahogy elnézem a destructiont, 20-30 percet "ki sem bír" egy pálya 😊 pedig egy jó conquest úgy egy órán keresztül tart, akkor lehet taktikázni.
Valszleg azért, hogy legyen esélyed lelépni, ha épp szétlövik alattad a tankot. Egyébként elég csecse az egész, bár erősen emlékeztet a Battlefrontra, ami fájdalmasan árkád és egyszerű volt. Remélem azért itt szofisztikáltabbak lesznek a dolgok (ez az, ami a streamből speciel pont nem jön át).
Fpocok
Most akartam írni 😄

SzirmosSzisza
Úgy néz ki kiszálló már nincs 😄

giornalista
kicsit rángatózós nekem, lehetne egy kicsit lassabb a movement. ezek a fegyverek azért nem voltak ilyen könnyen kezelhetők.

de nem rossz, nem rossz. idegesítően van összevágva, jobb lenne egy játékost követni mondjuk 3-4 percig.
Úgy látom nem változik semmi.30 lövés alatt 20 tárcsere.Agyatlan reflexlövöldözés biztosítva.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SzirmosSzisza
Pont elkapcsoltak utána 😞

De azért a léghajó szépen eltüntette a kertes házakat 😄

Caliph
repülős harcból mutathatnának többet

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jim Morrison
Eleg fluid az egesz, spawntol kezdve

Fpocok
Figyelitek, hogy volt animációja, hogy beszállt a tankba? Nem csak beleteleportált...

oneal1
hát ez elég shut up and take my money kategória 😄

!Forza Ferrari!

Caliph
Snoop azt se tudja merre van arccal de a füves ott lóg a szájában 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ReszegKoldus
Én a meghívott "celebekre" céloztam, de egyébként pl itt a bannerben feka a csávó, nem? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

SNOOP B+ 😄 😄
SzirmosSzisza
Ti hányat láttatok a videóban, mert én 1-et se 😄

Fpocok
MOST MEGY!

ReszegKoldus
A valóságban kevés feka harcolt az I. világháborúban, most pótolják.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Snexi
kicsit túltolták a polkorrektséget

Caliph
tök jó h gameplay helyett azt kell hallgatni hogy course man,my homie man,you know,maaan

akyyy
<#csodalk>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;