324
 • grebber
  #324
  Kilépett a Crytektől a Warface-csapat
 • syrus2
  #323
  Alapszintű Angol írásbeli nyelvtudás szükséges de ha csak töredezve is tudod a Brittek nyelvét akkor nem probléma szeretettel várunk titeket.
 • syrus2
  #322
  Hey every one,

  We started a new gaming community. We started a couple of days ago.
  We are playing multiple games and have multiple members on discord.

  If you are from the European region, then maybe we can share some game time.
  We have people who are experienced in PC gaming.

  What we would like to see in you:
  You are 18+
  You use discord
  You have a sense of humor

  There’s no restriction in game-time etc, and we don’t kick people for inactivity.

  Most of us still learning the games.
  PM us if you want to join our community! Our discord: https://discord.gg/TvYCCxM

  On behave of The Wild Cards,


  SME-CMHoward, Judge-dread & Qjozsi
 • grebber
  #321
  Warface - Megérkezett a Battle Royale mód
 • Jim Morrison
  #320
  Szerintem elejetol kell ott lenned.
 • DivXion94
  #319
  Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egyik ismerősömmel kivittük a Tower Raidet HQ -t teljesen, és nem kaptam meg a szalagot,amit a Rifleman kap. Próbáltam ki-be lépni a játékból ,de semmi. Ha ez számít valamit, a 8.hullámkor csatlakoztam a játékba. Ilyenkor mi a teendő?
 • Jim Morrison
  #318
  En nyaron toltam vele, nem goltam volna akkor hogy ennyire bejon.
  Azota mar kevesebb idom van ra:/
 • Harbinger
  #317
  Üdv! Nyár óta újra játszok a játékkal és cirka 100 órát öltem bele. Valamiért bejön, igaz többnyire co-opozok, mert vannak jó pályák főleg Spec- Opsban. Na meg crownért lehet jó cuccokat venni, amiknek nincs javítási díja. Én a fegyver unlockokra mentem rá, sima fegyvert is jól fel lehet vele turbózni.
  Látom nem túl nagy az élet a fórumon, csak gondoltam hátha akad egy-egy aktív magyar játékos. Steamről tolom.
 • Jim Morrison
  #316
  Én sose veszek semmit. Na jó, ez így nem igaz teljesen. Mikor játszottam napi 1 ládát szoktam venni (600 játékpénzes. vagy olcsóbb?), abból szokott 1 napra flash esni, azt szoktam berakni inventoryba. Annyit megér, hogy mielőtt bemegyek valahova eldobom, vagy csak úgy, ellent utána könnyű elkapni ha telibekapta. Szerintem csak toljad, "szenvedj" az alap fegyókkal és menj rá a fegyver unlockokra :D
 • Bazsio
  #315
  Kösz a tanácsot. Az elite koronás fegyerek mennyire ajánlatosak?
 • Jim Morrison
  #314
  jaja, nekem is az egyik kedvencem valamelyik "1 lövetű". Leginkább STORM on. játszok. Ha agresszív vagyok vele kickelnek, de ha csak hátul campelek vele az okés szokott lenni, 60+kill mellett közel 3as K/D val :D az ilyen 1 napra 1-2 ezer pínz, ha játszol pár meccset, visszajön az ára.
 • Bazsio
  #313
  Hát nem tudom lehet, hogy csak egyszerűen még amatőr vagyok :) Még a 1.0 K/D nem elég jó...pedig Call of Duty-t játszok 3 éve ami nagyon gyors játékmenetele van, azt hittem hogy majd itt is vagány leszek de....nem. :D Naponta be tudok jelentkezni és igen...adogat jó fegyvereket. A tegnap egy bárki egy lövés Sniper volt a birtokomban 3 óráig. Imádtam....csak lejárt :( Akkor ezek után is azokat lesem. Engem ami nagyon zavar a időtartam elve. Kapok egy fegyvert 1 órára például és akkor nem tudok játszani és mire vissza lépek már lejár.....Kösz akkor csak kell nyomni és belejövök :) Nekem kedvenc sniperem az M200-as Cheytac.
 • Jim Morrison
  #312
  én is pont ettől a fizetek - legjobb vagyok dologtól féltem.
  Én szerencsére nem találtam nagy hátrányt - kivéve 1-1 shotgunt :)

  Ahogy elnézem Lance Corporal lvl16, én 1-2 hete olyan lvl20-nál hagytam abba. Soksok nálam jóval magasabb rangú ellenféllel játszottam, de semmi hátrányt nem éreztem (csak a bonus XP ket sajnálom :()

  Szerintem még egy darabig csak játszál, unlockolj ésszerűen, akkor menj rá a fegyver és ruha unlockokra. Naponta érdemes bejelentkezni ha tudsz, néha dob 1-1 jó kis fegyót amit használhatsz pár napig. Én azokkal kihúztam :)

  // esetleg ha jó sniper vagy, akkor majd megmondom melyik sniper rifle a kedvencem... de sajnos ehhez vagy 1 hét kell mire meg tudom mondani :(
  Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.29. 17:52:49
 • Bazsio
  #311
  Sziasztok. Még eléggé kezdő vagyok a játékkal kapcsolatban. Lance Corporal rangom van, de régebb játszodtam vele és nagyon kiakasztott ez a fizetek én vagyok a legjobb játékos alapelv és abba hagytam. Most nem rég újra nekikezdtem de újra itt van ez a probléma. Az Assault karakteremen van Warlord sisak és a Sniperen is. Fegyvereim nem tudom mennyire jók (G36K MG36 SL8-as ami mesterlövész) de sokszor hiába csinálok akármit nem akar meghalni az ellenfél. Vagy ha igen akkor 18-20 lövésből. Amit még szeretek karakter a Medic ott aránylag jónak tűnik a fegyverem de akkor tudtok ajánlani fegyvereket vagy mit tegyek? Most gondoltam beruházok egy Warlord mellényre mindkét karakteremnek. Vagy mit tegyek? :D Ezek a fizetős barátaim nagyon idegesítenek...
 • patchaou
  #310
  Nem, nem biztos, másodpercenként küldte a fejeseket mindenkire, gyakorlatilag megmozdulni sem lehetett. Utána gondoltam megyek egy coop valamit, erre még ott is valami gyökér olyan szinten kaszabolta a botokat hogy a többieknek esélye sem volt killre.
 • Jim Morrison
  #309
  En egy cheaterrel nem talalkoztam még. Persze vannak akik lecheaterezik a masikat, sokszor engem is egeszbmeccsen baszogatnak...biztos hogy cheater volt?
 • patchaou
  #308
  ma újból kipróbáltam, de még mindig játszhatatlan a sok kis cheater takony miatt :/
 • Smithwarden
  #307
  Holnap (2016-06-14) dupla XP / W$ / stb 15:00-21:00-ig.
  Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.06.13. 22:37:01
 • Jim Morrison
  #306
  am miért jó nekem ha csatlakozok klánba? hívogatnak, de nem tudom minek csatlakozzak :c
 • Jim Morrison
  #305
  jó kis csopi

  Warface_psc_16

  rohadt sok mindent adott :D
 • Smithwarden
  #304
  Igen...beszéltük már ismerősökkel egy ideje, hogy újra rá kellene nézni, hátha javítottak valamit a dolgon.
  Meg utóbbi 1 évben jött elég sok újdonság és frissítés is.
  Netkódtól függetlenül szerintem még mindig az egyik legjobb free2play game a többi között (főleg coopban persze).
  Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.05.25. 21:46:01
 • Jim Morrison
  #303
  1-2s? waow, ilyennel nem találkoztam. Szerintem ugorj fel nézd meg, de szerintem elégedett leszel vele.
 • Smithwarden
  #302
  Multi szervereken még mindig hatalmas a netcode késés?

  Mi pár haverral múlt év első felében kattantunk rá pár hónapra nagyon a játéka és coop-ban minden pályát nehéz fokozaton megcsináltunk / farmoltunk, de a multi miatt hagytuk ott félig-meddig az egészet, mert kb 1-2(!!!) seces késések voltak a szervereken.
  A poén az, hogy a kezdeti alfa/beta verzióban a legjobb netkódja és szerverei voltak a game-nek a többi multis fps között, de azután szétbarmolták azt rendesen...
  Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.05.25. 21:23:31
 • Jim Morrison
  #301
  kicsit is jobban sniperezik az ember mindjárt votekickelik -.-'
 • Jim Morrison
  #300
  https://www.warface.com/en/news/recent/operation-anubis-reveal-stream
 • Jim Morrison
  #299
  beléptem egy játékba és kikickeltek for suspecting cheating. waaat
 • Jim Morrison
  #298
  ezek a kódok csak ilyen "eszközöket" adnak amik jók mondjuk 1-2 napig?
 • OrionHungary
  #297
  Üdvözlet!
  Van egy fb csoportunk itt osztjuk meg a promo kodokat egymással. Akit érdekel csatlakozzon.
  WARFACE REDEEM A CODE
 • Jim Morrison
  #296
  DuplaXP hétvége van.
 • Jim Morrison
  #295
  Tegnap telepítettem, majd ki is próbáltam (elsősorban azért, mert cryengine fut alatta). Kellemeset csalódtam, így elsőre egy elég kellemes kis lövöldének tűnik :)
 • Frenky
  #294
  Sziasztok! Most telepítem újra a gammát, nevem a játékban Fovezer :-)
 • karikusz
  #293
  Megvan. Azért nem volt ilyen lehetőség, mert csak akkor lehet hozzáadni valakit, ha online ;)
 • karikusz
  #292
  Sziasztok! Tegnap fedeztem fel a steam-en, hogy ingyenes a játék. Csaináltam egy saját klánt. Hogy lehet felvenni embereket? Sehol sem találom. :((((
 • atika88
  #291
  Nem kevès játèkos van hanem mindenki saját klánnal vagy barátlistáról játszik privátszobában.Csak Magyar klán több mint 30 van.Igazából a coopnak nincs is máskèpp èrtelme ,ismerősökkel ts szobában nagyon jól lehet pèldául towerezni.Igy tuti nincs bukó parti.

  Utoljára szerkesztette: atika88, 2014.12.05. 15:25:40
 • Palinko
  #290
  random hc sikerült már tower csak 10. van meg. csak az a gond, hogy kevés a játékos.
  Utoljára szerkesztette: Palinko, 2014.12.03. 19:26:35
 • atika88
  #289
  Nem jár le semmi ,csak javitani kell.Abból a dollarból amit kapsz.Csak a permanenentnél megy le a százalék,az ajándék fegyóknál amit kapsz towerekért vagy másért azok ingyenesek.Nem kell őket javitani.De nem csak a fegyókat kell javitani hanem a ruhákat is.Persze az ujaknak azért ez gondot okozhat föleg ha nem játszanak sokat meg ha sok a fail küldetés akkor nem jön a pénz.Aki több éve nyomja annak már könnyebb mert minden fegyver megvan neki nem kell vételre költeni és csak repairelni kell.Viszont sokat kell nagyon játszani ahhoz hogy fejlődj és gyüljön a pénz.Ez megcsak akkor lehetséges ha keresel Magyar klánt ,mert random esélytelen az ujaknak bármilyen hc-t mmegcsinálni,a towert már nem is mondom.
  Utoljára szerkesztette: atika88, 2014.12.03. 18:07:04
 • Palinko
  #288
  Hogy lehet egy játéknak ilyen utálatos fegyver rendszere? Minden lejár? Most próbáltam, hogy nem veszek, hanem tapasztalati ponttal kioldom, írja, hogy permanent x dollárért, mondom király, majd így fejlődök lassan, erre fenét, ott is megy le a százalék. Koronát alig ad, nem mintha pénzt eleget adna... Hogy lehet így hosszabb távon fejlődni, ha csak az alap fegyverek végtelenek?
 • atika88
  #287
  Jobban megkellenne nézni a játékot .Már hogyne lenne testreszabhatóság? a néven kivül az ilyen dolgokat mindent te tudsz beállitani.Csak szétkéne nézni a játékban.Progrees - challenges és bal klikk amit akarsz a neved mögé.De gondolom te is most kezdted ugyhogy ott nem sok minden lesz neked kinyitva.
 • ricsa008
  #286
  még egy kérdés a játékos névvel kapcsolatba... vansokan akik hátteret meg egy jelet raknak a nevük elé azt hogy lehet? azt is csak supporton keresztül ? semmi testreszabhatóság nincs...
 • atika88
  #285
  Random nagyon nehéz lesz fejődni.Jobban jársz ha amikor fent vagy beirsz a global chatbe ,hogy klánt keresel.