Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha ez is ilyen "nem lehet túl sok negatív néger karakter egy filmben" dolog, akkor bocs, csak ezt már kajak nem értem 😄 Már az SWnél is furcsán néztem...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.14. 18:45:12
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

vaganyabb lenne egy teherauto hozza az ujoncokat egyhelyre sokan lepakolodas..1 ora futas a csatamezon es vegul sznajper hedsat..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.14. 08:06:18
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 23:00:33
de a smoke pl. nem fedi el, azon átüt a 3D spot.
én kivenném a játékból, megmondom őszintén, de sokan rínának miatta.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A HC se rossz, BC2-t úgy toltam végig anno, de azért az se tökéletes, a lepkefing életerő miatt. Ott tényleg a legnagyobb tűzgyorsaságú fegyvert kell csak választani és kész. Nem kell idáig elmenni, csak ha már I.VH témát választották, akkor egy kicsit igazodjanak hozzá a látványon felül is. Mondjuk az egy lövéstől meghalás meg megint illene a korhoz 😄
Utoljára szerkesztette: Borg, 2016.06.13. 19:57:05
Akkor a moder korban jatszodo fps-ekre hasonlit, nem a modern harcaszatra, amire az emlitett mas fps-ek sem hasonlitanak igazan. Mint emlitettem, a gyalogos harcot leginkabb a Squad adja talan vissza.
nem sok értelme van pl. a meelee combat erőltetésének, ha ugyanús 2 másodperc lesz tárat cserélni egy automata fegyverben...
100%, hogy meg fogom venni, mert ez a játék az, aminek pl. a Battlefrontot látni szerettem volna (vicces, hogy van, aki szerint ez csak egy skin a Battlefrontra, LOL), de lenne még mit csiszolni rajta.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha valodi tuzharc hangulatot akarsz, nezegesd a Squad-ot. Arra valoszinuleg be fogok nevezni kesobb.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Viszont azt remélem, ha már I. világháború, akkor ez egy olyan játék lesz, ami engem is érdekel. De sajnos nem. Biztos sokaknak tetszik majd, de ez I. vh-s játéknak nem adja át a hangulatot. Túl pörgős, túl gyors. A tankok, a páncélautó mozgása? Nagyon nem ilyen volt, és igen tudom ez egy árkád játék, nem szimulátor.
De ez így, olyan mint akármelyik másik hasonló játék, egy I, vh skin-el. Azt is tudom, az I. vh-t nehéz átültetni, de jobban adná a hangulatot, ha érezni lehetne a tömeg-hadseregek egymásnak feszülését, és nem ennyire a modern harcászatra hasonlítana a játékmenet.
Igaz, szép, és nagyon tetszett az ,hogy I. vh-s harceszközöket lehet látni, jól néznek ki.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
80 gép lett építve az EA Play-re

Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.06.13. 16:08:53
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nehéz kimondani, de lehet én is bevásárlok, de csak a téma miatt, mert valami modern kori szarral már halálra untattak volna.
szemben allos -1 tar bele eresztos lovoldozes teljesen idegesito normal verzioban .
ahogy kill cam ,meg falon atlatszo spottolt ellenseg ,meg jarmuveg kulso nezete is..
1 loves 1 halal sokkal erdekesebb tud lenni.
shotgun bol is van h 3 kell szoval ez sem mukodik hc ban sem mindig..
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.06.13. 13:38:00
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun