Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr_no_NaMe
Srácok, csak nekem tűnik fel, hogy egy NÉGER csávóval reklámozzák a BF1-et? Ez ilyen 21. századi dolog, hogy minden benne lesz a játékban, nehogy megsértődjön valaki? Ez most abszolut nem rosszindulat, de egy első világháborús játékba minek néger? Mellékszereplőnek oké, de mit keres egy ilyen promo képen? WTF? 😄

Ha ez is ilyen "nem lehet túl sok negatív néger karakter egy filmben" dolog, akkor bocs, csak ezt már kajak nem értem 😄 Már az SWnél is furcsán néztem...
Amit a videokban lattam, abbol nem tuntek opnak a tankok. Egyreszt a javitashoz meg kell allnod, masreszt eleg lassu folyamat, es vegul meg minden kozben bekapott serules reseteli is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
Új infó classokról

Na ami érdekes, hogy medic tudja javítani járműveket. Ez új.

TDC Geronimo
scope nélküli sniper

TDC Geronimo
Nem népszerű nem volt, hanem nem volt még beépítve abba a buildbe amivel tolták

TDC Geronimo
Tetszik a falmászás 😊 Benne van az új commo rose is

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.14. 18:45:12

Persze, de azért a hibákról is beszélni kell. A jármű rombolhatóság jól hangzik, de mintha azt mondta volna róla a csóka, hogy nem volt valami népszerű (hacsak nem hallottam félre). Érdekes változatosságot hozna a járműharcba, a BF4-ben nekem kicsit túlságosan faék egyszerűségű a tankozás.
TDC Geronimo
dinamit is lesz, nem minden volt benne ebbe a buildbe, ahogy a jármű rombolhatóság se. Ezek apróbb balance dolgok, ezek legyenek a legnagyobb problémák, releasere simán megoldható.

Na ja, csak ahogy a srác is elmondja a videóban, itt sokkal kevesebb és kevésbé hatékonyabb AT fegyver lesz. Nincsenek rakétavetők, se C4, csak az AT gránátok, az se az összes klassznak. Már a videóban látszott, hogy mi mészárlást lehet majd rendezni velük, BF4-ben egy ilyen close quarters falusi környezetben fél perc után szétkapnak, ha nem szalad veled féltucat talpas, akik őrzik a segged meg az oldalad.
TDC Geronimo
miért lenne op. Eddig is tudtad javítani sőt még menet közben is, most meg kell állni és csak akkor tudod bentről, ha nem sérülsz közben

Figyeltétek, mikor arról beszél, hogy hogy működik a járművezetés? Ha nem dzsipbe ülsz, akkor külön, spawnoláskor kell lekérni az adott járművet, de ilyenkor automatikusan egy spéci klasszal leszel, ami tud javítani, de gyengébbek a fegyverei. Ez tetszik. A self repair viszont kicsit sok nekem, így azért elég OP-k lesznek a tankok.
Bogdogege
Akkor majd a bajuszt kell nézni , akinek nagy bajsza lesz biztos Magyar.<#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Az biztos,hogy furcsa lesz. Pláne, hogy a OMM hadserege lesz benne, és nem Honvédség, valószínűleg. A közös hadsereg többsége meg osztrák volt, ( magyarok voltak a másodikok, utána a többi nemzetiség) és a vezényleti nyelv is német volt . Ha lesz minden nemzetnek saját szinkron, akkor az német lesz.
TDC Geronimo

TDC Geronimo
dogfightok meg a repülő belső nézete az...

Ejj, az a modulárisan széteső bombázó... Nem gyakran mondok ilyet, de nincs mit tenni, ez must buy lesz.
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Furcsa lesz magyarokkal jatszani multiba 😊 kivancsi leszek voice overre bar szerintem nemetul fognak beszelni

Running
Abban viszont egyet kell értenem az assaultos videó végignézése után, hogy túl van pörgetve a játékmenet. Egy CoD-hoz jól illik ez, de egy WW1 BF-hez egyáltalán nem illik. Nem azt mondom, hogy legyen olyan, mint régen, mert az meg lassú már és unalmas, inkább valami arany középút, mert ez így kicsit tényleg olyan, mint egy bf3, bf4 skinezve.

ja..csak nem uj..mashol is volt mar ,de szep..

vaganyabb lenne egy teherauto hozza az ujoncokat egyhelyre sokan lepakolodas..1 ora futas a csatamezon es vegul sznajper hedsat..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.14. 08:06:18
Running
Ez a térkép, leszületés dolgot odapattintották rendesen. Nagyon jó lett.

es tenyleg!! hol marad a trencses reszek!?arokban kushadas,varni sipszora a halalba rohanjanak!?meg a periszkopos puskak!?meg stb..remelhetoleg lesz ez is..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.13. 23:00:33
giornalista
ez elég alap, különben wallhack lenne.

de a smoke pl. nem fedi el, azon átüt a 3D spot.

én kivenném a játékból, megmondom őszintén, de sokan rínának miatta.
Elkepzelheto. Azzal nem jatszottam, de ami videokat lattam, azokban nem tunt fel. Majd utananezek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez nem így van a 4-ben is? Nekem úgy rémlik.
A spotot gyengitettek valamennyire. Csak akkor latod az ikont, ha tenyleg ralatsz az ellenfelre. Ha bemegy valami moge, akkor elveszted, mig ismet fel nem bukkan.

És pont ide tarzozna a minimap és a 3d spot gyengítése is. Legalább valamit kelljen tenni azért, hogy lásd az ellenséges csapatmozgást. Egy modern shooterben még csak ok, de első világháborúban?
A HC se rossz, BC2-t úgy toltam végig anno, de azért az se tökéletes, a lepkefing életerő miatt. Ott tényleg a legnagyobb tűzgyorsaságú fegyvert kell csak választani és kész. Nem kell idáig elmenni, csak ha már I.VH témát választották, akkor egy kicsit igazodjanak hozzá a látványon felül is. Mondjuk az egy lövéstől meghalás meg megint illene a korhoz 😄
Utoljára szerkesztette: Borg, 2016.06.13. 19:57:05
"Ugyanúgy szaladgálnak mint a mérgezett egér, ugyanolyan gyorsan lőnek, ugyanolyan agilisak a 100 éves járművek mint a modern korban játszódó multis fps-ekben."

Akkor a moder korban jatszodo fps-ekre hasonlit, nem a modern harcaszatra, amire az emlitett mas fps-ek sem hasonlitanak igazan. Mint emlitettem, a gyalogos harcot leginkabb a Squad adja talan vissza.

Nem-e? Ugyanúgy szaladgálnak mint a mérgezett egér, ugyanolyan gyorsan lőnek, ugyanolyan agilisak a 100 éves járművek mint a modern korban játszódó multis fps-ekben.
giornalista
teljesen egyetértek veled. remélem, hogy a jól tartott youtube-osok is felhoznak pár kritikát, mert körülbelül csak rájuk figyel, hallgat az EA. de a járművek mozgása valóban túl agilis, a katonák is túl gyorsak, az egész játékot csillapítani kellene egy kicsit. ahogy írod, éreztetni a tömeget, az elmaradott technikát, stb.

nem sok értelme van pl. a meelee combat erőltetésének, ha ugyanús 2 másodperc lesz tárat cserélni egy automata fegyverben...

100%, hogy meg fogom venni, mert ez a játék az, aminek pl. a Battlefrontot látni szerettem volna (vicces, hogy van, aki szerint ez csak egy skin a Battlefrontra, LOL), de lenne még mit csiszolni rajta.
ottvota?!
szomferi
nem tudom milyen felbontáson, meg milyen frekin játszották a játékot, szóval lehet, hogy 1440p volt, meg 120Hz, az alá kellhet a kakaó (bár szerintem csak sima 1080p volt 60Hz-en, láttam szimpla VGA-s képet is, lehet nem mind a 80 volt SLI-s)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

1080 SLI, az cuki 😄 Azért remélem nem ez lesz az ajánlott konfig <#hehe>
Ez a jatekmenet kicsit sem hasonlit a modern harcaszatra. Ettol meg persze igaz, hogy az I. vh.-ra sem. De eppen az lepett meg, milyen jol mozognak a tankok. Irrealisan eroseknek tunnek, mert olyan helyeken mentek el/fel, ahol amugy valoszinutlen, de valahogy valoban jelen voltak.
Ha valodi tuzharc hangulatot akarsz, nezegesd a Squad-ot. Arra valoszinuleg be fogok nevezni kesobb.

Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

A Battlefront tenyleg nagyon jol nezett ki, es a hangok is nagyon jok voltak. Jatek az eppenseggel nem volt, de ugy tunik ez az uj Star Wars atok, mert a film is pont ugyanezt tudta. Mindenki odatette magat, akinek a korites volt a dolga, a tobbiek meg felmartak a zset, es egy delutant szantak a melora.

Engem a BF széria soha nem hozott lázba, ez van. ( Cod se) Nem rajongok ezért a gyors, ide-oda rángatós játékmenetért, nincs ezzel baj persze,nekem más stílus jön be.

Viszont azt remélem, ha már I. világháború, akkor ez egy olyan játék lesz, ami engem is érdekel. De sajnos nem. Biztos sokaknak tetszik majd, de ez I. vh-s játéknak nem adja át a hangulatot. Túl pörgős, túl gyors. A tankok, a páncélautó mozgása? Nagyon nem ilyen volt, és igen tudom ez egy árkád játék, nem szimulátor.
De ez így, olyan mint akármelyik másik hasonló játék, egy I, vh skin-el. Azt is tudom, az I. vh-t nehéz átültetni, de jobban adná a hangulatot, ha érezni lehetne a tömeg-hadseregek egymásnak feszülését, és nem ennyire a modern harcászatra hasonlítana a játékmenet.

Igaz, szép, és nagyon tetszett az ,hogy I. vh-s harceszközöket lehet látni, jól néznek ki.
Bogdogege
Csak a pálya olyan kicsinek tűnik.

szomferi
ThermalTake Versa N26 ház,750W-os EVGA Nexus táp, EVGA alaplap, GTX1080 SLI, Samu SSD, Kingston RAM, a proci az Intel volt, de meg nem mondom már, hogy milyen, nem tudtam leolvasni az alaplapról a chipsetet

80 gép lett építve az EA Play-re

Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.06.13. 16:08:53

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Running
Egy kis skinezés, egy kis emez amaz, aztán meg is van az új játék. Tulajdonképpen minden adott már nekik, nem véletlen készülnek el ennyi idő alatt az új játékaik. Ettől függetlenül jól néz ki a gameplay, meglepően jól, a ww1 meg újdonság, szóval jó lesz ez, de biztosan meglesznek ennek is a dice-os frostbite-os betegségei, amit majd 1-2 év alatt kikalapálnak.
Nehéz kimondani, de lehet én is bevásárlok, de csak a téma miatt, mert valami modern kori szarral már halálra untattak volna.

Na azért ki tudja, milyen vas van ezen videók alatt😊 Egyébként a grafika egy az egyben Battlefront, valszleg a Frostbite ugyanazon bildjét húzták rá, úgyhogy remélem, hogy ha az elment, akkor ez is el fog. Minőség tekintetében meg szintén garantált lenne a siker, szerintem jelenleg FPS-fronton grafika tekintetében a Battlefront magasan viszi a prímet, egy évvel később ugyanúgy ütne a BF1 alatt.
Erosen ketlem, hogy en ezzel jatszani fogok, de most a gameplay videokat nezegetve valahogy sokkal jobban egyben van, mint a 3 vagy a 4, pedig ahogy lattam, vegul azokat is szepen osszekalapaltak.

Na asszem a sznájpert most sem fogjuk szeretni. :-)

labujloves elfeltozodik konnyen am!
szemben allos -1 tar bele eresztos lovoldozes teljesen idegesito normal verzioban .
ahogy kill cam ,meg falon atlatszo spottolt ellenseg ,meg jarmuveg kulso nezete is..
1 loves 1 halal sokkal erdekesebb tud lenni.
shotgun bol is van h 3 kell szoval ez sem mukodik hc ban sem mindig..
Bogdogege
Nagyon jól néz ki

jan5650
Egyébként tényleg érdemes HC-ban tolni. Engem pont idegesít az, hogy valakibe fél tárat kell lőni hogy megfeküdjön. Egyébként a 4-ben sem hal meg senki HC-ban attól, ha lábujjon lőnek 😄 Átlagban 2 lövés azért kell 😉
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.06.13. 13:38:00
Jim Morrison
sokat játszottam hárommal. HC ról most először beszéltem. És az, hogy kevesebb golyó kell valakibe az sose okozott gondot, 1 tárral legalább több killt szerezhetek 😉

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Baszki még a 3-4-el se játszottál már is osztod hogy HC-HC.Elmondom neked az egy szar mindenki olyan fegyverrel megy hogy 1 lövés legyél mégha a kislábod ujját is találják el.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Azt sose szerettem