1730
tesbanner900x275.png
  • Zozo0122 #1170
    Snaxximan épp ezt adja elő streamen :D AZ álom :D A goldbrand itt már 18-at sebzett, és körönként duplán nyomkodta a gyógypotikat :DDD

Most felkerült egy College of Winterhold is :D Atyaúristen.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.13. 18:13:35
  • Zozo0122 #1169
    Liandril Hexmage az a lap, amit ilyen helyzetek előtt ki akarsz játszani :)
  • Shep
    Lockpick 7x egymás után lockpicket adott :DDDDDDDD
  • Shep
    A kígyó rank a legjobb, nem? :DDD
  • Zozo0122 #1166
    Úgyis cserélnéd benne a lapok felét :D A legjobb, ha egyedül találod meg a legjobb kombinációt a lapjaidból :D
  • Shep
    Hát de attól még nem lesz job a játék :) Na nem akarsz nekem csinálni egy jó decket? :)
  • Zozo0122 #1164
    Még nem :D Van 17000 dustom, hamarosan nekiállok azért...le fogom craftolni Odahviiinget, meg néhány Brotherhood commont premiumban, amint megveszem :D Sanctuary Pet, Knight of the Hour, meg a 3/3 zöld wood elf, amikkel nagyon szemezek goldenben :D Ja, meg néhány havi lapot is craftolni fogok, ami kimaradt. Kb fél évig nem játszottam.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.12. 22:34:10
  • Devv
    Nincs? Nem kraftoltad le?
  • Zozo0122 #1162
    A mázlista. És még panaszkodsz :D Nekem játék eleje óta nincs meg...
  • Shep
    Na Odaving jött a dropból :)
  • Devv
    Mit szenvedtem a piros-zölddel, mire meglett az 5 win te jó isten! Közbe drop is jött, 1500 dust. Mondjuk jobb, mint egy random szar legend...
  • Zozo0122 #1159
    Én a monkot ajánlanám neked. Sok heal és drain. Az ilyen lapok, mint a Dawnstar Healer és társai szerintem olyan decket eredményeznének, ami tetszene neked. Van ez a Ring of Namira, szemet vetettem arra a lapra is, de még nem mertem lecraftolni, pedig eszméletlen lehetőségei vannak.
  • Shep
    Na ugye, de ha valaki ajánl nekem egy jó priest szerű paklit akkor lehet maradok, leginkább Zozo-ra számítok -e téren, ő a nagy pakliépítő mester. :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.12. 19:29:24
  • Devv
    Köszi.
  • Devv
    Ja ez igaz. :)
  • Ersiman
    Igen, van drop, én ma is kaptam. Ritkult, nem 24-25 óránként van, hanem inkább 30-36 óránként, de ad még mindig.
  • Zozo0122 #1154
    Tegnap nekem is jött drop, ma még semmi.
  • Shep
    Na de te amúgy is lénypárti vagy, hunter, pala szóval nem meglepő :) Tegnap volt egy vipera fészek legendás. Ma még semmi.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.12. 17:42:34
  • Devv
    Számomra meg pont hogy szórakoztató szinte az összes class.
    Dropok érkeznek még?
  • Shep
    Hát nálam meg közel a törlés, de ez már az utolsó lesz. Nem találom azt a paklit ami szórakoztató lenne, ez a folyamatos lény pakolás nem az én világom, ezt bármelyik másik szarban is megkaphatom. Egyedül a designt sajnálom kicsit, mert az tetszik.
  • Zozo0122 #1150
    Hát aki a HS-ben aggrozik az nyugodtan mehet :D itt egyelőre nem készítettek ki :D
  • Shep
    Ja, ez a 3 legendás egy deckben szerintem szintén hülyeség. Ezekből 1 is elég durva, nem, hogy 3, ráadásul jól meg is drágítja a control paklikat amikkel szintén az aggro irányába terelik a népet.
  • Shep
    Utolsó 11 meccsből 8 aggro volt. Hogy Zozo szavaival éljek, az ilyenek miért nem mennek COD-ozni? Ja még nem jött ki az új rész :)
  • Shep
    Devour miért nem adja oda a sárkánynak a kezemben a keywordot?
  • Shep
    Ja, inkább Magicezek, Gwent engem már a Witcherben is idegesített, az nem tud érdekelni. Eternal nálam felejtős, az egész koncepció bukott nálam.
  • Zozo0122 #1145
    Ez hivatalos Bethesda írás a redditen:

"We’re incredibly excited to see how popular Heroes of Skyrim has been with the community. We knew people would love to play with some of their favorite creatures and characters from Skyrim, but this has surpassed our expectations, so we want to take a quick moment to say thank you to all the awesome members of our community who have experienced Heroes of Skyrim and posted set review videos, pack opening screen shots, card ranking articles and everything else in-between.

One of the things a digital card game allows us to do is adjust cards on the fly. We’ve been pretty vocal about tapping into this with Legends and we’re always looking at the meta game and data behind the scenes to see how we can make adjustments for the health of the game. I’m not going to go into detail in this post but wanted to drop a quick note to the community that we’re currently looking at adjusting the following cards in coming patches.
    Praetorian Commander
    Echos of Akatosh
    Bringer of Nightmares
    Belligerent Giant
    Besides these card adjustments, we’ll also be performing hotfixes soon to address bugs introduced with Heroes of Skyrim like silence, Wabbajack interactions, localization and more.

Once again, thank you to everyone for your continued support. Your feedback, and passion are critical to the success of Legends. We’ll see you on the battlefield."

Jól tolják :D
  • Zozo0122 #1144
    Igen, csak ebben a játékban nagyon könnyű counterelni az aggrot. Van töménytelen heal, drain és prophecy. És persze guard. És sok guard drain/prophecy/heal eleve.
  • Devv
    A kurva életbe volt egy 5 perces jégeső fél hétkor, oszt elment a kurva júpíszi és most jött vissza. 2017.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.11. 22:19:09
  • yesname #1142
    Ha olyant akarsz ahol nincs aggro és az, hogy pár deck pörög csak, akkor vagy Gwent vagy Eternal vagy MTG. Szerintem. Ahol nincs blokkolási lehetőség és instant card az sokkal jobb nem lesz soha, mint a HS és társai.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.07.11. 22:00:17
  • Shep
    Hát én bezárkóztam 8 kígyóra és úgy tűnik a kulcs kívül maradt. Azt hiszem nem lesz ez a játék hosszú életű számomra. Alapvetően nem sokkal jobb, mint a HS csak az újdonság ereje az ami hatott. Most is 5 meccsből 4 aggro volt, az utolsó meg a már jól ismert sárkányos. Eltelik itt is pár hét és kiderül ,hogy ugyanaz a pár pakli pörög pár lap eltéréssel a játékosok lapkészletétől függően.
  • Shep
    A bónusz körnek mi a franc értelme van?
  • Shep
    Jól van úgy látom itt is megvan már a facehunter deck. A teliholdas vonyítós pakli. Nem kell semmivel törődni csak arcra menni.
  • Zozo0122 #1138
    Ez jött most ellenem Hero szinten Solo Arenában :D Mekkora trollok a készítők, istenem :DDD Nézzétek bal oldalt, hogy miből állt a paklija :D

• Shep
    Mai drop egy szar legendás, a vipera fészek.
  • Zozo0122 #1136
    Jah, ez kurva jó lap, kettőt futtatok. Amúgy remélem ezek a kártyák annyira nem lesznek erőltetve a jövőben, mert ez a lap bizony HS szint...töménytelen randommal. Adott már Odahviinget...
  • Devv
    Most figyeltem fel erre a lapra, nem is rossz:
  • Icegrind
    Mai quest 1packot ad, szóval ilyen is van :D
  • Devv
    El is felejtettem, hogy van 70 goldos küldetés. Köszi Bethesda!
  • erasmus4
    Prémium Adoring fan azt hiszem úgy jött hogy vagy Grandmaster lettem solo arénában, vagy grandmasterként mentem egy fullos runt. De grandmasterként már nagyon kemények az ellenfelek.
  • Shep
    Ja amúgy a Devour miért nem adja oda a kulcsszavakat a random sárkánynak a kezemben?