The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már tegnap se, de ez a patch notesban is benne volt. Ez csak egy bug amit javítottak, nem akartak ennyi packot adni.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.07.08. 14:06:58
Devv
Ma is kaptatok 3 pakkos kvesztet?
Shep
Hát ez az Ancano deck nem túl nagy szám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Lakatos nincs meg nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát most jó, de később mi lesz azt nem tudom 😊

Devv
Ekó of Lakatost is kijátszottad?
Végül csak megérte 3-4 esélyt adni neki, nem? 😄
sadface
Gwent is eléggé szórja.. A hshez képest kb mindenhol kánaán van. 😄

I decide when I'm done.

Shep
Mindegyik egyszerűbb, mint a rendes neve 😊

Patrux, Partonux, Patrónus 😄DD
Shep
Én szarok már rá, hogy mi a neve, Patrónus azt kész 😊

PAARTHURNAX 😄

Az a sárkány több ezer éves, illik tudni a nevét 😄
Shep
Beszarás milyen meccsek vannak itt. Most is 4 hp-ról fordítottam. 4x tudtam kijátszani Partonuxot 😊

Nekem mostanában sajnos csupa duplázás, pedig max kb. a 30%-a van meg a Core set legendarykból.
Na, meg is jött a dropom, egy Mundus Stone. Még nem volt meg 😊
Ez a játék ilyen egy HS játékosnak:

-Azt hittem lószart se kapok, de közben belefulladok a jutalomba 😄 Full komolyan, az ottani sóhersághoz képest itt kánaán van.
Devv
Elértem a 40-es szintet, azt hittem hogy csak card update lesz, hát a lófaszt! Kaptam még 100 goldot meg egy classic pakkot! 😄
Ez volt a mostani monthly reward - valóban nagyon jó lap. Egy ilyen az árnyékba - következő körben egy Supreme Atromancer!
Shep
Fivefold venerations my friend 😊

Devv
Akkor ennyi! 😄
Shep
De én sem mondtam ,hogy jó paklik 😊

Devv
Ez az isten, főleg ha még egy kicsit fent is marad:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Devv
Nem írtam, hogy nem éri meg főnök! 😄
Shep
De 500 goldért megéri mert egy csomó lapot megkapsz meg egy fix legendást, ugyanennyi laphoz hány boostert kellene nyitni? Na ugye 😊

Viszont jó alapok lehetnek egy fejlesztett paklihoz.
Alduin's Apocalypse (modified)
Devv
Ezek a paklik szarok szerintem, de persze mégis megéri megvenni őket. Én lehet, hogy gyűjtök a brotherhood-ra.
Devv
Nekem is most jött a drop: 600 pénz.
Shep
Nekem is a boosteres jött, meg most adott 600 aranyat a twitch, asszem megveszem az összes 500-as paklit

Devv
De nem lehet elnyomni, mekkora nyomiság ez.
Twitch drop tart még, mert ma 13.20-kor adott egy dropot.
Ma már én is azt kaptam.
Devv
Ja? Nekem play 10 actions és elnyomni se tudom...
Nekem ma is azt adott 😄
Devv
A tviccs drop tarthat még? Mert ma már nem adott pakkos napi küldit.
Persze, meg én Crusaderbe tenném, tömérdek buff közé...Elég egy Divine Fervor, vagy egy Gatekeeper, hogy ez a lap God Tier legyen 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.07. 14:04:24
Nekem is tetszik, az igazán gyenge pontja az Execute, de az nincs mindenkinek, meg jó eséllyel kimehet már egy gyengébb lapra. De a Charge miatt mindenképp van belőle nyereség.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.07.07. 13:44:29
Úgy látszik valóban ritkíthatták a dropot, megint 34 óra volt a szünet kettő között.
Devv
Nekem nem annyira, talán ha próféciás lenne.
Shep
Nekem tetszik.

Mit gondoltok erről a lapról? Egyre jobban szemezek vele, hogy betegyem ranked deckbe. Arénában isteni 😄

erasmus4
Solo arénában én pont ezeket bírom hogy alkalmazkodni kell a pályához. Amikor Sheogoratos event volt, tehát ilyen pályákon mentünk emberek ellen 2szer is 7et mentem 😊.
Amúgy kieg érkeztével eléggé változott az aréna meta. Annyi nagy lap jött hogy sokkal nehezebb valami gyors aggrot kipickelni. Eddig 2-3 dropokból volt a legtöbb, kieg óta mentem 3-at 4 manások tömkelegét adja, 2-3 dropoknak meg a legalját tudom elhozni...

Hát pont azok miatt annyira jók! 😊
Shep
Pedig itt még egész kevés random van a HS-hez képest, de ettől még tényleg zavaró.

Megvettem a fos aréna helyett inkább az Ancanos paklit, jópofa 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.06. 21:47:33

Shep
Ja, hát ha adott volna 😄 Az aréna minden játékban egy fos, ezt itt és most kategórikusan kijelentem 😄D

Nekem az nem tetszik benne, hogy random dolgokat ad. Pl wind, ami átfújja X lényedet a másik lane-re, vagy az ellenfél kap előnyt (pl kezdő lény) vagy random keyword a másik lane-en. Azt mivel rendszerint sz.r paklikat tudok összetákolni, így örülök ha jól jönnek a lapok, na hátha nyerek...de nem mert random keyword pont bejött, hopp már meg is haltam 😄 Ez azért zavar mert nem én tehetek a vereségemről, így adta a sors. Utálom a random dolgokat a kártyajátékokban.
Devv
Tajuntot köll kitenni.
Shep
Zseniálisak ezek a solo arénák, aggro szarok egytől egyig, azt hiszem elég is volt ebből ennyi.

Fene tudja. Viszont eléggé sokáig benn szokták hagyni a akcióikat, szóval lehet, hogy várhatsz vele.
Jujj, az jó lap. Nekem még egy sincs sajnos 😄
Tegnap kaptam 600 goldot, így már van 960. Felmerül a kérdés tehát, hogy azokat az 500 goldos deckeket bármikor meg lehet venni vagy csak egy bizonyos ideig? Amennyiben bármikor akkor szerintem most a dark brotherhood jobban megérné nekem.