1730
tesbanner900x275.png
  • Shep
    Ok, de a 10e azt azért érzed, hogy nem túl sok. DE amúgy ott a steamdb aszerint 3e a steames átlag, most is kb annyian vannak.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.10. 23:53:50
  • Icegrind
    Azt simán 10k+-ra tippelném. Mikor kijöt az open béta kb 2nap volt elérni a lvl10-et amikortól is van ranked. Bedobott rank6-ra (ott 1-től indul és 21-ig tart). Na már most a rank6-os kezdés teljesen átlagos, középmezőny. Két nap alatt lvl10, tehát jó pár játékóra volt benne és már akkor is csak így kb #60k voltam a ladderen. Már az első két napban 120k olyan játékos volt aki játszott vele 10+ órát.

Legends droppol, mégis kb 1,5x annyian nézik a gwentet ami mellesleg elég unalmas látvány.
    Játékos állomány szerintem így néz ki:
    HS > Gwent > Shadowverse > Legends
  • Shep
    Persze mivel alig játsszák így nincs igazi meta sem. Olyan, mint a Magic Duels. Igazából addig jó ez amíg kevesen vagyunk, persze a fejlesztőknek már kevésbé örvendetes. 3000 körüli a létszám átlagban (meg még az a pár száz aki a kliensből játszik), ahogy a Duelsnél is. Eternal viszont nagyon semmi 800 fő, Fable Fortune meg 100 alatt. A Gwentre lennék még kíváncsi de az ugye nem steames így nem lehet megnézni.
  • Devv
    Ó bakker! :D
  • Icegrind
    A csillogós :D

Személy szerint nem hoz lázba a solo aréna, egy csillogós lap amit amúgy se használnék soha az pedig végképp nem.
  • Zozo0122 #1125
    Adoring Fan, csak csillogósban. Golden, ha úgy tetszik :D Itt a premium a golden, ezzel a szóval tudsz rákeresni is.
  • Devv
    Na az melyik? :)
  • Zozo0122 #1123
    Na de várj. A kérdésem arra vonatkozott, hogy kinek van Premium Adoring Fan-ja. A sima megvan, az szerintem kb. mindenkinek mostanra innen.
  • Devv
    Ja, ezeket találtam visszaolvasva:

erasmus4 írta:
    "Amikor elsőnek vered a boss-t solo arénában kapod az Adoring Fan-t"

ezt meg én írtam:
    "Az első solo arena reward mindenképp ad legendary-t? Mert esett egy Andoring Fan legend."
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.10. 22:28:30
  • Zozo0122 #1121
    Nem tudom. Valami olyasmi rémlik, hogy játék elején megkaphattad talán hibátlan solo arénáért is. (9-0) De fene tudja.
  • Devv
    Nekem van, a játék adta valamikor az elején.
    Solo arena 7, versus arena 9, valamelyikre adhatta?
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.10. 22:15:20
  • Zozo0122 #1119
    Ezenkívül mai termés: 2 db solo aréna, egyik 8-3, másikat megnyertem 9-1-re, ezekből összesen visszajött vagy 250 arany, 150 dust, 1 premium Spine of Eldersblood, 3 Skyrim pack, 1 sima pack. A packokban volt még 2 premium common, meg egy 2. Paarthurnax :D

Király ez a game :D Solo arénában már Hero vagyok, hamarosan megkapom a premium Adoring Fant is, régóta fenem rá a fogam :) Kifarmolta már valaki innen egyébként? El kell érni Grandmaster szintre solo arénában, azaz Rank1-re.
  • Zozo0122 #1118
    Nekem is 600G jött ma :D
  • Devv
    Ebben a játékban annyi fajta-féle dekket össze lehet rakni, mint a szemét. És még ranked képesek is, nem úgy mint a hs-ben...
  • Shep
    Mázlista :)
  • Devv
    EZAZ! 600 gold jött!
  • Shep
    Jól néz ki a lap.
  • Zozo0122 #1113
    Na, ha eddig nem tudta valaki, itt is van fatigue, csak nehéz elérni 50 lappal. Arénában viszont most sikerült, marha nehéz ellenfél volt egy archer...a fatigue ölte meg, ami körönként lepattint egy rúnát, ha nincs mit, akkor halál :D Így néz ki:

• Devv
    Beast form küldetésem volt, ki is próbáltam, mivel Aela-s ajándék paklit kaptam. Kicsit feljavítva egész jó kis tempo deck.
  • Shep
    Lett volna az 2 is :)
  • Zozo0122 #1110
    Hogy aztán visszarakd fél óra múlva :D
  • Shep
    Hát én a játékot is letöröltem volna egy mozdulattal :D
  • Shep
    Van még drop most kaptam 1500 követ. 600 arany jobb lett volna de legalább 2 nap után dobott valamit.
  • Zozo0122 #1107
    Kiraktam Merricet 3 lényre :D Mindenkire pakolt itemet, önmagára Dragon Priest Maskot, így újra kapott mindenki fegyvert, és Merric ismét Dragon Priest Maskot, így harmadjára is felpakolt mindenkit...

Ellenfél: ragequit :D
  • Shep
    Elértem 24-et és pont azt a legendást kaptam ami miatt váltottam a nord kasztra. A lénylopós mágust :)
  • Shep
    Hát ez az Ancano deck egy kalap szar. Tele van combo lapokkal amik önmagukban szart nem érnek és ha nem tudsz kombózni nem akarod kirakni, és emiatt jó húzás kell ahhoz, hogy működjön a pakli,.
  • Icegrind
    Még szerencse, hogy van drop. Tegnap jutottam 2k gold fölé, szerintem ma meg is fogom venni az első 2 mapot.
  • erasmus4
    Hó végére könnyebb lesz rankedezni, akiknek kész erős deckjük van azok már rank1, legendben vannak.
  • Devv
    Ez a brotherhood tök jó, faszán kitalált meccsek vannak természetesen a sztorihoz igazítva, kár hogy 1000 pénz.
  • Shep
    Hát 8-on már nagyon durva deckek vannak a gyerek 80 hp-ra ment fel, közöm nem volt a meccshez, olyan lényeket pakolt lefele. előtte a másiknak a 4. körben már 7 manája volt és sorra nyomta lefele a sárkányokat akik ellen szintén nem volt elég semmi, a kettő között meg egy fullos orc deck gyorsult le.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.09. 23:52:42
  • PiszkosFred
    Hja, pentek hajnal ota nekem sem jott drop.
  • Shep
    A játssz ki 4 próféciás lapot törésnél küldetést kaptam összeraktam egy assassin decket bele az összes próféciás lapot meg pár darab egyebet az 50-hez, és kazuárban 3-0 :) Pedig úgy indultam neki ,hogy na gyorsan leüttetem magam. Ráadásul a 3 win után kaptam 35 aranyat meg egy rare-t :)

Mondjuk drop az nem jött péntek óta.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.09. 15:51:33
  • Ersiman
    Én ma már a szokásos választhatót kaptam.
  • Shep
    Főleg hogy 40 goldosok.
  • Devv
    Ezekkel az elnyomhatatlan kvesztekkel csinálhatnának már valamit.
  • Shep
    A sárkányos deck tetszik.
  • Devv
    Na, még ma is jött drop, pedig csak este 6-tól ment a sztrím. :)
  • Zozo0122 #1093
  • Devv
    Hihetetlen ez a játék, összeszórtam a 10 itemes küldire valami katyvaszt -> 3-0. Jöhet a dark brotherhood!
  • Shep
    Töröld le akkor nem lesz pixeles :D