Dragon's Dogma: Dark Arisen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.01. 19:16:30
[merlinw.org]
A másik meg az Everfallban alul, ahol a fényt találtuk. Felvegyem azt onnan, vagy hagyjam ott és akkor később oda vissza tudok teleportálni csak azért, mert most megláttam, hogy ott van?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.31. 15:03:01
[merlinw.org]
A sárkány azért két fújásból kinyírta az egész partyt, van még hova erősödni, a giantok is elég kétesélyesek főleg miután frenzy lesz, és hanyatt dobja magát mikor a hátán kapaszkodva csépelem!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Később azért lesznek speckó fegyverek, ahogy néztem, itt a kard lista.
Pl én az Almace fagyos karddal megyek, azt a DLC terület egyik ládájából szedtem, ahová konkrétan gyalogosan elszaladtam még 20-as szint környékén ... nem tudtam, h ott van, véletlen találtam 😊
Általában az ilyen fejlesztgetős játékokban kevesebb féle fegyver szokott lenni, mivel nem random generáltak ... más játékban meg az a baj, hogy 1001 féle van, egyik sem jobb, mint a másik, max azt nézed, h erősebb e 1-2 ponttal.
28 óránál vagyok, lvl 35 körül, kettőt upgradeltem eddig ezen a kardon, még csak nemrég mentem be a Duke-hoz, meg a csajos küldit csináltam meg. Baromi sok minden van még itt. Fegyverekben lesz még itt lehetőség, az meg nem hiányzik, hogy félóránként kelljen cserélgetni, főleg mivel fejlesztgetni is kell őket.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szóval van ilyen lehetőség?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont előtte összefutottam egy második küklopsszal 😄 Na az jó csata volt, Rookot ki is ütötte végleg, de csak lenyomtuk. A végén egy tengerparti szakadék szélén ment a harc, felmásztam a hátán a fejéig és az utolsó csapást onnan vittem be a nyakára, csakhogy még utoljára felágaskodott, aztán velem együtt bezuhant a tengerbe, miközben ment a győzedelmes zene 😄 Aztán ugye a tengerparton ébredtem fel, a pawnok meg mondták, hogy szóval túlélted Arisen, meg jó, hogy újra köztünk vagy <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.26. 23:55:48
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gamepaddal meg mivel 4 gomb van és egy az OK ezért 3*3 azaz 9 szkill indítható a harcban.
Ez van...és képzeld, normálon elvoltam így is!<#wink>#wink> Mondtam én, hogy nagyon benéztem valamit. A pajzsnál használtam a bal Alt-ot, de az nagyon nem esik kézre. Kösz a megvilágosodásért(pedig olvastam is a Ctrl-ról csak nem elég alaposan), jobb későn, mint soha...<#worship>#worship>
Alapesetben a Ctr lenyomásával válik elérhetővé az elsődleges skillek mozdulatsora - ctr -bal- jobb egér, illetve E.
Eddig végig csak simán bal és jobb klikkelgettél? 😄😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Valóban, a grim-es téma a sárkány után volt.
[merlinw.org]