613
-
#293 Én mindent kihányok a depoba, mert nagyjából semmi nem kellett még. Pár lötyi marad, meg úgyis sokat lehet találni.
A craft cuccokat onnan is fel tudja használni az enchaner, szóval azokat főleg leteszem.
Ami csücskösebb, az a B Island lehet a teleport miatt, bár itt is x sarkonként jön a faszinger, így a raktárat lehet használni. Talán üres üveget érdemes még lerakni a depoba baromi sokat (vagy megtöltve), és akkor a szigeten lévő kútból is lehet meríteni. -
ratgab #292 Gransys-en tényleg nekem is ritkán kell a gyógyító cucc. Rosszabb esetben meg le lehet rakni egy portcrystalt visszateleportálni Gran Sorenbe (vagy akár rakni egy másikat az egyik gyógyító tavacska mellé szépen meggyógyulni és visszamenni a célterületre) szunyálni egyet, aztán vissza.
Lehet én is inkább lepakolok mindent (van szétszórva a pawnok közt olyan 50-60 greewarish potent és mature változatban, illetve mindenféle itóka), mert Bitterbacken kívül nemigen kell semmi. Gyakorlatilag a pénz is csak enchanthoz kell amúgy meg a jobb cuccok is ugyanúgy el vannak szórva (sok ezekből hirdetőtáblás jutalom, illetve random drop bizonyos helyeken, amiket amúgy is érdemes többször kipucolni). Jah és nemtom volt-e már, de 7 nap után minden láda újra nyitható a játékban. Egyébként meg a mentés, visszatöltés ládanyitás előtt is működik (ha nem olyat dob amit éppen szeretnél), szóval ha speckó dropot akar valaki farmolni arra is van lehetőség. Egyébként többször találtam már spéci fegyvereket csak sima szerencsés nyitással is.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.07. 18:13:30 -
Zóanagyvarázsló #291 Én mindig mindent lepakolok azon kyvül, ami rajtam van (általában light szinten mozgok, persze length strength augmentációval), persze kell a lámpás, 1-2 tartalék olaj (bár azt is találni), és ennyi, még füveket is találni útközben (egyébként a stamina töltése is fontos, lehet, mint a HP-é). Tartalék üveg van még nálam, megtölteni esetleg. Kivételes esetekre esetleg jobban fel lehet tankolni, főleg hardon, állandó mentegetés nélkül és elsőre.
Ez persze Gransysre áll, Bitterblack Islanden vannak durva hárcok és stattus effectek is kínosabbak lehetnek, oda érdemes felkészülni. Sőt wakestone-okat is érdemes cipelni. Az utolsó utáni bosshoz kellett nekem vagy 20 :) -
Zozo0122 #290 Én is már beleuntam az állandó cipekedésbe, úgyhogy majdnem minden craft itemet leraktam depoba, (úgyse craftolok szinte semmit, ha meg igen akkor azt rögtön tudok ott a depo menüből is) a gyógynövényeket szétosztogattam a társak között, de így is alig használjuk...elég jó kis mágus pawnt találtam, az állandóan gyógyít minket, mérgezést és hasonló hatásokat is le tud szedni, villámot rak a fegyverünkre, és tűzzel írtja az élőholtakat :D Az a zombi ami nekem 7-8 ütés, az neki 1 lövés, aztán mindig beszól, hogy a tűz jó ellenük :D Elég jó a skilljeinek az összeállítása, de sajnos csak level 20, én meg 26...viszont amíg Gran Soren környékén daraboljuk az élőholtakat tuti megtartom. És akkor ennek tetejébe: 2 méteres feka csaj, egy szál tangában + köpeny :DDD -
ratgab #289 Ti amúgy hogy oldjátok meg a loot kérdést? Konkrétan én mindig fullon vagyok cuccal és most azon gondolkodok egyáltalán mit érdemes vinni.
Igazából a rengeteg gyógynövény okozza a legtöbb gondot, de ugye itt mindig felmerül az emberben a klasszikus magyar mentalitás, hogy ne hagyd ott még biztosan jó lesz valamire. Mégis ez az állandó mászkálás vissza valahova lepakolni kicsit kezd fárasztó lenni.
Szóval a kérdés az lenne ti mit visztek el a rengeteg cuccból és mit hagytok ott? Gyógyító cuccok közül mit érdemes használni (greenwarish-t írják sok helyen illetve a springwatert). -
#288 Na, ez jó tipp, köszi! -
Zozo0122 #287 Hát idegesítőek néha :D Találtam a közelben 3 hordót amit meg is tudok mászni...na most egyenként odacipeltem őket a kunyhóhoz, ezek meg fantasztikus helyzetfelismeréssel azonnal széjjelverték őket :D -
Zóanagyvarázsló #286 A nem saját pawnokat a riftben is simán elküldheted, még csak kinyírni sem kell őket. A sajáttól is tudsz szabadulni, ha például felkapod, és bevágod a mélyvízbe vagy egy szakadékba :)
Amúgy ja, férgek. -
Zozo0122 #285 A pawnjaim miért akkora férgek, hogy az általam lerakott hordót széttörik? Próbálnám odacipelni a romoknál a házhoz, hogy felmásszak rajta a From a different sky medálhoz, de ahogy lerakom széjjelverik. Nincs valami parancs, hogy takarodjatok a közelemből? Ritka idegesítőek, hogy állandóan tőlem 3 méterre futnak, bár lehetne inkább egyedül játszani...Annyit tudok mondani nekik, hogy go - erre arrébb mennek 2 métert, majd rögtön visszafutnak. -
Zozo0122 #284 Ez jó ötlet volt, most megyek a katakombákba, de előbb kipucoltam a környéket és megtaláltam a tavat is, fel is töltöttem vagy 50 üres üveget :D
-
#283 Rohadt egy dög az biztos, bár én a kistestvéreit jobban utálom a hellhoundokat. :) -
#282 Vele én is összefutottam, el is ment az utolsó cseppig minden HP-t adó cuccom, de levertük:) Vagyis én, mert a társakat többnyire csak szedegettem fel két csapás között:) Lvl 50 körül jártam arra. -
#281 Basszus mik vannak ebben a játékban ... a DLC sziget nagyon brutális hangulatú ... pertifikáló nagy csirkét levertem, aztán kolbászolok, egyszer csak elsötétül a kép ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... és megjelenik egy baszott nagy, tüzes szemű, rengeteg HP-s farkas szerű szörny, olyan zenével, hogy beszarsz .. és elkezdi enni a csirke maradványait .... 0:56:20-nál -
#280 Amúgy itt vicces, mikor lehajolok egy Rift kristályért, akkor ugrik el felettem egy kukac, pont leguggoltam :)
http://www.twitch.tv/lazahun/v/39943810 -
#279 Amúgy ma elmentem a leverni a Griffet, hát basszus, ilyen messzire elmenni csak ezért ......
Utána lemerészkedtem megint a DLC területre, most jobban haladtam, lementem ugyanoda ahol a múltkor voltam, de a küklopsznak az első csíkja feléig is egy rakat időn át kellett ütni, így otthagytam ... aztán lementem az új járatba, és már látom melyik sárkány lesz az első, akit megölök .... csak még gyúrnom kell potival, mert meglenne, de csak egy üveg pertifycation elleni volt nálam, így végül csak kővé váltam ... amúgy kva jó a kővé válás, egyszer próbáljátok ki :)
Itt a harc 1:56:30 -tól
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.02.03. 01:09:04 -
#278 Ma megint játszottam, nem nyomtam 3-4 napig, ez fogadott :)
79.000 RC
Szépen teljesített a kislányom :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#277 Látom ikrek :) -
Zozo0122 #276 Istenem :D Az első haja se volt igazán jó, annyira úgy látszik ez se :D (Nem, amúgy ez szerintem nem rossz, majd rakok be a fejéről normális megvilágításban) -
#275 Whoopie Goldberg -
Zozo0122 #274 Itt a karim sisak nélkül + a fő pawn :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#273 Én a Steamre toltam fel a képet és azt linkeltem be. -
Jaqen #272 Ide mégis, hogy lehet képet feltölteni? Mi az, hogy 35kb? Besz*rok... 987kb-os png kép is ocsmány... -
#271 Tessék :)
És igen, női hajat adtam neki az elején :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#270 Eddig két gyógyvizes tavat találtam. Egyet a térkép bal részén a sárkánytól lefelé, balra, egy rakás kis ork vagy micsoda között. Egy másik meg nem olyan messze a nagyvárostól északra van, a helyőrségtől balra. Egy zöldes vizet keress, a közepén egy nagy kővel ... ha belegyalogolsz, tudni fogod :) -
Zozo0122 #269 Ja, egyébként most mystic knight lettem, ti mivel toljátok? Rakjunk be képet a kariról :D -
Zozo0122 #268 Jaja, szoktam nyomni a helpet, próbálok taktikusan küzdeni. -
Zozo0122 #267 Hol van az a gyógyvizes tó? :) Ott még nem jártam.
Amúgy nagyon tetszik a game, a legfontosabb elem - a hangulat - nagyon ott van. Lenn az Everfallban, amikor egyszerre támadott vagy 20 undead, na az ilyen nehéz részeket imádom. Onnan amúgy alig bírtunk megmenekülni, az egyik pawnomat agyon is verték, bár még korábban az ogre :D Egyszerűen megfogta és bevágta a verembe, mire leértünk hozzá, addigra visszatért a Riftbe. -
Zóanagyvarázsló #266 Mágiával csak az életerőcsík fehérré vált része gyógyítható, tehát időkorlátos a dolog. Nem pazarolják mindenáron a gyógyító cuccokat. Az mondjuk nem tudom, hogy medicant inclination az öngyógyítást is felhúzza, szerintem inkább a társakon próbál segíteni. De ha rátenyerelsz a helpre, jellemzően a buffokat is magára pakolja a mage és a sorcerer, tehát gyógyítania is kellene magát, legalábbis mágiával.
Egyébként ha mágusnak veszel egy Lagion's Might botot, akkor automatikusan feltámad, ha csak simán leterítik, és nem küldeted vissza a riftbe (a felelőtlen fürdőzés vezethet ilyen eredményhez :) -
#265 Csak akkor kezdi el enni a HP 'büntetés' oldó növényeket, ha már nagyon lent van.
Amúgy én vettem egy rakat, 100+ üres üveget a városban, és a gyógyvizes tónál megtöltöttem őket (egy részét letettem a bankba, egy részét szétosztottam). Ez a lötty azért jó, mert a csapatra hat, mindenkinek visszatölti a HP-ját. -
Zozo0122 #264 Arra tudtok valami mondani, hogy az egyik pawnom miért mászkál folyamatosan fél HP-val? Nincs megmérgezve, adtam neki gyógynövényt is, de nem használja :D Amúgy gyógyító mágus a csaj, szóval akár rendbe is rakhatná magát...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.02.02. 13:00:15 -
Zozo0122 #263 Így érthető, köszi :) Amúgy pont az Everfall alján hagytam abba, akkor felkapom a portcrystalt és menekülünk, a társaim nagyon nem akarnak a földből előmászó mágikus kukacokkal harcolni :D -
Jaqen #262 Meddig kapok új skilleket? Amíg a vocationt ki nem maxolom vagy tovább? (egy hiányzik már csak, lvl 29). Most pucoltam ki Shadow Fort-ot. A két küklopszos ballisztás rész feladta a leckét. Durva volt, mindkét mellék pawn-om meghalt xD Most vehetek fel újakat. Egy pawn-al csináltam meg... -
Zóanagyvarázsló #261 Nem, ott csak mondja, hogy ott van egy portcrystal, de éppen ott szokott lenni egy ferrystone is, amit valóban felkapnak, ez lehet megtévesztő. A ferrystone az, amivel utazol,a portcrystal pedig azm, ahová. Az Everfallban viszont valóban portcrystalt találsz. -
Zozo0122 #260 Köszi! A pawn guild mellettit nekem ahogy odaértünk, felkapta az egyim pawnom :D -
Zóanagyvarázsló #259 Annyival kiegészíteném, hogy dungeonökbe nem lehet tenni letenni a portcrystalokat, így az Everfallba sem. Ami felvehető, azt fel kell venni, mert csak use-zal használva lesz aktiválva, utána bármikor fel lehet vernni, és átvinni máshova. A pawn guild melletti viszont nem felvehető.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.01. 19:16:30 -
#258 Portcrystal: vedd magadhoz majd, tedd le akárhová. Ferrystone-al (Eternal Ferrystone-t bármennyiszer használhatod és elég korán megkapod), oda tudsz utazni, ahova letettél port-ot (és persze a városba). Pawn guild alapterület, oda mindig tudsz teleportálni. -
Zozo0122 #257 Ezek a portcrystalok hogy működnek? A pawn guild melletti az egyik pawnom felkapta, akkor most oda nem tudok teleportálni?
A másik meg az Everfallban alul, ahol a fényt találtuk. Felvegyem azt onnan, vagy hagyjam ott és akkor később oda vissza tudok teleportálni csak azért, mert most megláttam, hogy ott van? -
#256 Az a hp csík ez első volt szerintem. A pöttyök a HP csíkja alatt azt jelentik, hogy hány teljes hp csíkja van (valamint a fázisokat). Tehát, ha az első teljes csík negyedét verted rá x időn belül, akkor megunja és elmegy:) Nincs neki ideje ilyesmikre:) Én lvl40 környékén öltem meg azt a sárkányt és nem mondom, hogy sima futás volt:) Egyébként a szíve az egyetlen gyenge pontja, tehát azt lődd/üsd. A többi testrészéről lepattan minden.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.31. 15:03:01 -
Jaqen #255 Bocs: háromnegyedét* -
Jaqen #254 Simán meglenne a sárkány ha nem repülne el a francba... A hp csíkja negyedét levettem. Felrepül, íjjal megsorozom a szívét (3 vesszőt lövök egyszerre az alt-al), leesik, kapálózik, megyek darálom karddal. Meg jópárszor meg tudom ütni. Két támadása van ami instant kill. A tűz árt neki, vagy tanuljon a pawn-om jeges skilleket is? Ők egyébként nemigen sebzik, szinte az összes hp-ját én vertem le. Egyedül akkor támadják mikor fekszik, és kapálózik. Amúgy mindig meghalnak. Kiábrándító...