Dragon's Dogma: Dark Arisen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Gothicban is volt egyébként teleport, de csak a játék felétől lehetett hozzá rúnákat szerezni. Ott a játékteret átfutni viszont nem volt nagy was ist das, legalábbis időben, mert attól még megehettek 😊 A G2 nagyobb volt, korábban is lehetett teleportrúnákat szerezni, és több is volt. Nagy kedvenceim nekem is, azokban voltak még izgalmas és sötét éjjelek a Dragon's Dogmához hasonlóan a sok szürkeletes áléjszakás játékkal szemben. Sajnos már a G3-ban is elrontották ezt (is).
A DD-ben viszont egy idő után nagyon fárasztóvá, lélektelenné válik a császkálás, legalábbis ha sokszor feltúrja az ember.
[merlinw.org]
Anno az all time favorit játékomban, a Gothic 1-ben még hírből se ismertük a gyorsutazást, de az a játéktér jóval kisebb is volt, mint a DD-é.
Csak onnan utazom kővel, ahol van raktáram. A gyors utazás lehetősége konkrétan tönkreteszi ezt a játékot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.22. 19:27:21
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2016.01.22. 17:39:10
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.22. 15:42:52
Az én csúcsom mondjuk egy másik játékban volt, amikor a Demon's Soulsban betört egy másik játékos, én már éppen legyőztem volna, de nyomtam még egy vetődést, bele a szakadékba. Szóval azóta inkább kisebb az arcom, ha "furcsa" halálokról van szó <#vigyor5>#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De a sárkányos sztori még jobb lehetett😄
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2016.01.22. 13:40:16
Egyébkélnt nekem első alkalommal úgy lett dragon forged tárgyam, hogy valahol kinyírta magát a sárkány, mielőtt valaha találkoztunk volna. Talán szívinfarktust kapott egy arrafelé virágot szedő, egyes szintű szűztől.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.22. 13:31:38
Néha a sikeres aratás után egyből eltűnik, vagy ha wakestone-nal "csaltál", de ez nem tűnik a bugnak (a menekülő sárkány az alapjáték erdejében már inkább). 100%-os biztossággal eltűnik viszont, ha elég kárt tettél benne. Nem lehet őt csak úgy mindjárt az elején lenyomni, távolról sem 😉
Aki kihívást keres, annak szerintem nagyon izgalmas amúgy nulláról felfedezni hardon a játékot, nálam sokat hozzátett az élményhez (sosem próbáltam hard alatt játszani vele). A new game+ szerintem ígyis-úgyis sétagalopp lesz a magasabb szintű karakter és a játékos nagyobb gyakorlata miatt, de nyilván feljebb lehet csavarni ott a nehézségi szintet.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.21. 22:05:43
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amúgy az mitől függ, hogy a lerakott tárgyak között megjelennek új páncélok meg hasonlók? Most is ott volt egy sárga fullos ruha szett a kiscsajnak, tök jó statokkal, de hogy mikor került oda fingom nincs.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szerintem ez NG+ content...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.21. 21:03:10
[merlinw.org]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.01.21. 20:30:26
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nálam a klasszikus 2 warrior+strider és mage kombó megy a játék kezdete óta.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
A sziklát ki lehet kerülni.
A második bandita tábort meg lehet kerülni ha lecsúszol a sziklán amint felértél.
De vigyázz mert ott meg gyíkemberek vannak 😊 de meg lehet.
Ha nagyon nem megy menj vissza nézz más küldit, vagy menj be a DLC be a mólón és akkor ott sok RC pontot lehet szerezni
amivel a szellemvilágba felbérelsz magasabb szintű segítőket, az elején nagyon sokat dob a dolgon.
Keress olyan varázslót akinek van tripla tűzlabdája.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.01.20. 21:28:06
De lehet 1 jó tank+ 2 strider is jó lehet egy mage támogatásával. Viszont az elején 2 mage szerintem nem kifizetődő, mert úgyis lerohanják őket, viszont nekik kell idő ellőni a varázslatokat. Striderek egyébként az igazi damage dealerek a játékban, tehát ha nem sebzed a népet, akkor ők lehetnek a megoldás. Továbbá a gép nem túl jól kezeli a tank beállítottságú warriorokat szóval érdemesebb a játékosnak választani a warrior kasztot.
Később ahogy fejlődsz, illetve a pawn-ok is úgy tudod majd tápos felszereléssel felszerelni a társakat és akkor már egy mágus is jobban bírja a közelharcot.
szerintem
Borbély Gran Sorenben van. A fő csatlósod beálíltottsága egyrészt nagyon lassan, de alakul aszerint, hogy követ téged, másrészt le lehet ülni vele besdélgetni átvariálni néhány dolgot, az Encampmentben pedig varázsitalokkal lehet módosítani. Kasztot váltani megéri az augmentációk és a játék változatasabbá tétele miatt.
A fegyverek fejlesztésére lesz elég pénz, és annál, amit használsz jól jön. Nemcsak egyre erősebbek lesznek, de a súlyuk is csökken, és nő az esély arra, hogy dragonforgeddá válva (ratgab valószínűleg erre gondolt) további szintet lépjenek - majd a DLC helyszínein lehet őket még feljebb húzni. Persze ott már nem kezdőfegyverekkel fogsz aprítani. Tehát tégy úgy, ahogy csak jól esik 😊
Borbély: Erre nem tudok válaszolni..
Craft: Húsokat, gyümölcsökat lehet tartósítani, egyébként ezek megromlanak (gondolom ekkor meg más hatásuk lesz). Nyilván a tartósítással változik egy picit a hatásuk. Egyébként meg a craftolt cuccokat is lehet tovább craftolni, fegyverek, páncélok, pajzsok ruhák mind fejleszthetőek.
Első pawn: Kinézetre lásd Borbély (nem tudom), beállítottságra és tudásra vonatkozóan 6 féle kasztra lehet továbbképezni (9 lehetőség van a főszereplőt átképezni 9 kaszt irányában...aminek egyébként azthiszem az augmentációk a lényege....ezek maradnak meg ha kasztot váltasz).
Enchant: Van amit érdemes kraftolni van amit nem. 1 alapfegyvertípusról tudok, ami a játék egyik legjobbja lesz, a többit valószínűleg cserélgetni fogod. Egyébként meg nagyon szórja a játék az aranyat és a mindenféle alkímiai és szerves összetevőt szóval ha akarsz valamit enchantolni szerintem nyugodtan (jó kis buffokat tudnak adni ezek). A tárgyakat általában 3 szinten keresztül lehet húzni...Van amelyik tárgy a 3. szinten átalakul egy teljesen más fegyverré/páncéllá/pajzzsá, amit újra lehet 3 szinten keresztül húzni. Kísérletezz! Ez az egyik fő feature a játékban a szememben.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.20. 18:24:55
Pár kérdés: Éjszaka változik valami? Azon kívül, hogy besötétedik. Maradjak a városokban éjszakára, vagy kimehetek?
Borbély van a játékban?
Az alkímián, és a kovácsoláson kívül milyen craft lehetőségek vannak még? Főzés pl?
Az első pawn-t utólag lehet még módosítani?
Az enchant-ot megéri rárakni korai fegyverekre? Pl az alap íjon már túladtam, most van egy Sylvan bow-om. Megéri felhúzni? Ha igen, meddig?