Dragon's Dogma: Dark Arisen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem nagyon volt időm italokat keresgélni, inkább futottam. Én Fat Oil-t használtam Stamina töltéshez, az is bevált. Még egyszer kösz!
http://www.twitch.tv/lazahun/v/36537759
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.01.20. 09:36:29
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... na ezen döntésem előtt teszem ma le a gamet 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
1, Hogyan tudom visszatenni az eredeti zenét a főmenübe?
2, Mit kell átállítanom, hogy az éjszakai fények aurája ne legyen ennyire erős? Aludtam éjszakáig és kimentem, de amikor a társam fénylő aurát rak a fegyveremre, akkor nagyon erős a fénygömb.
Benne van a kivágott PS3-as nyitózene is. Ilyesmi, csak sokkal kevesebb dof és bloom-al.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.20. 00:48:46
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Azokat még nem lehet megölni,mert a valós "test" a mélyben van. El kell menekülni, de majd visszatérünk még elintézni
PSN ID.: Beegabor
Nem bírom megölni a fővárosban ott a kör alakú lépcsőn a mélyben lévő kígyófejeket?
Ti azokat hogy öltétek meg ? (Nem Easyban játszókat kérdezem 😊 )
Az a baj mire kijönnék a körből 1-2 ember bent ragad és elesik, na onnan meg reménytelen.
Ugyan van ott egy alagút de gamepaddal meg ahhoz már 3 kéz kellene 😊
Mert a tripla fireball belecsapódik a sziklafalba ha nem fordulsz a szörny felé, de ha a két Joyt használom meg a két váltógombot már nem marad ujjam a varázslatokra 😊) Bent a körbe maradni meg tök reménytelen mert azonnal szétkapnak. 3 órája nem sikerül 😊
Szűk terekbe nem jó ám a gémpad...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.01.19. 18:57:04
PSN ID.: Beegabor
Lehet azt valami küldiből vetted ki és a meghalt embered miatt volt csaK A STOCK BAN
Valamitől viszont lett 300.000 aranyam és nem tudom mitől, remélem nem adtam el valami küldetés tárgyat 😊
RC pontért viszont a DLC be érdemes menni ott rengeteget adtak, amig ki nem pusztulsz valami nagytól.
Csak sajnos elévül ahogy léped a szinteket az embered meg nem...
Merlin : Ha nem léptél be a MODba akkor csak 8 ból 2 effekt van bekapcsolva, ez volt default 😊
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.01.19. 17:24:11
Nem hiszem, hogy a Fighter(nekem is az van) letehetné a pajzsot, bár nem próbáltam. Mindenesetre idétlenül festenének az animációi...
Én billentyűzettel játszom, az alapkiosztásban vannak polipokra szabott dolgok, szerencsére átírható.
Más: Ti is "ajándékba" kaptátok a gyors utazáshoz szükséges Ethernal Ferrystone-t? Vagy kihagytam valamit, vagy nem figyeltem, de pár napja a tárgyaimat rendezgettem egy kocsmában és tök véletlenül ellapoztam az Item Storage oldalra, ahol találtam a mage hölgyemnek(kísérőmnek) egy Queen Set(vagy valami hasonló) nevű gyönyörű ruhát, ami majdnem megduplázta a védelmét, illetve a Tools menüpont alatt több Life Stone-t és egy Ethernal Ferrystone-t...!!! Ez valami reward volt, netán a DLC-nek köszönhető, vagy egyéb?! Eddig úgy olvastam, hogy ezt a követ meg kell szerezni, de nem sejtettem, hogy ilyen egyszerű lesz.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2016.01.19. 15:57:35
Ha esetleg mégis a játék jelzi rosszul, akkor a PC-s verzióban még nem tartok itt, a konzolosban pedig nem tapasztaltam hasonlót.
Egyébként én a küldetétárgyakat bizalmatlan módon mindig igyekeztem magamnál, esetleg a legfőbb segítőmnél tartani (amiket említesz, azok jól nehezek, ha egyre gondolunk), az idegeneket a haszontalanabb javakkal málháztam.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.19. 15:43:56
Tegnap egy küldetésben 5 db egyforma quest itemet kellett megszereznem a küldetés teljesítéséhez. Valamennyit megtaláltam, de észrevettem, hogy hű társaim is magukhoz vettek 1-1 darabot. A barlangból kifelé menet két varázslónak köszönhetően állandó kísérőmet kivéve a többiek örökre elhagytak. Le akartam adni a küldetést, de a Quest-nél az állt, hogy csak 3 db küldetéstárgy van nálam. Azt tudtam, hogy a társak "halála" után a tárgyaik az Item Storage-ba kerülnek, ezért visszateleportáltam egy kocsmához, ott meg is találtam a 2 db hiányzó quest itemet, magamhoz vettem őket, majd teleport vissza a barlangnál letett Portcrystal-omhoz, ahol a küldetést adó szerzetes várt rám. Így már le tudtam adni a küldetést, de ez azért nagyon macerás volt. Szerintem jobb lett volna úgy megoldani, hogy csak én vehessek fel quest itemet.
Más:
Írtatok már korábban is zseniális momentumokról. Az én kedvencem a következő: valamiért meg kellett állnom a csapattal(telefonon kerestek vagy hasonló) és percekig nem nyúltam a klaviatúrához. Egyszer csak mit látok. Fő társam, egy csini mage odalép elém, a szemembe néz, majd el kezd az egyik kezével hadonászni a szemem előtt, hogy ébren vagyok-e még, mi a fenéért álldogálunk ennyi ideig? Jót vigyorogtam, hihetetlen hangulatosra sikerült ez is! <#nevetes1>#nevetes1>
Kérdés: Jártatok már úgy, hogy nem ott volt a küldetés helye, ahová mutatott? Nekem állítólag egy öregasszonyt kellett volna megtalálnom és egyfajta növényt adni neki, amiből sört készíthet, de ott egy bandita tábor volt, akik szerencsére nem rontottak rám, hanem küldit adtak. Végigjártam mindent, sörföző öregasszonyt nem találtam...<#nemtudom>#nemtudom>
Vicces volt, lementem a Pawn guildban a csigalépcsős részen, ránk rontott egy bazi nagy ogre, alig tudtuk négyen karcolni ... amikor is egyszer a lépcső peremén állok, nekem akar szaladni, és ahogy elugrok a barom lezuhan a szakadékba, kinyiffan, dől az xp, szintlépés 😊
Most a városban a várfalon szaladgálok körbe, baromi sok bástya, egy rakat láda, csak ezzel elbattam vagy egy órát, és még nem mentem végig a falon .. vannak itt távolságok rendesen.
"During the quest A Fortress Besieged and during the Post-Game the northern area will have been taken over by Goblins, Hoblgoblins and Cyclops."
Akkor csak benéztem. De mint írtam volt, nem sokáig nézelődtem a nagy káoszban <#zavart1>#zavart1>
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.19. 10:18:57
A kétkezesem (Gryphic Victory) meg majd' 700-at üt core képességekkel. Szóval élvezettel lengetem😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.19. 09:48:13
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mely küldetések voltak ezek? Én mindig végére hagyom a főszálat, ami ott kiüti az összes mellékküldetést, azoknál amúgy szól. Néhány persze elavulhat idővel, amit a főszálon haladás visz előre.
Egyébként nem illik keverni a küklopszokat és az ogrékat 😊 Az előbbieket nagyon könnyű legyőzni: villámmal nagyon könnyen sokkolhatók. Tipp: ha valaki villámozik, nem véletlenül mutat több pontot, ahogy fejlődik a varázslat, láncvillám szerűen egyre több pontra tud lesújtani, tehát egy nagy ellenség sokszorsan megszórható, vagy több kicsi egyszerre, ahogy csak kijelöli az ember. De persze warriorként legfeljebb a nagy feszültségű csatlósokban lehet gyönyörködni, vagy villámos fegyvereket, támogató varázslatokat használni.
Egy GTX 750 Ti OC-n (a VGA nálam a szűk keresztmetszet) megvan full HD-ben a 60 fps, bár mozgalmasabb részekhez valószínűleg pár dolgot még le kell vennem.
Mai élmények:
- Bloomoon Tower és az odáig vezető út piszok hangulatos😊
- Eternal Ferrystone baromi kényelmes, de kicsit visszavesz az izgalomfaktorból (bármikor flee majd elteleportálás biztonságos helyre), így úgy döntöttem nem használom
- Negatívum, a játék nem jelzi (legalább is nem vettem még észre) befejeztem egy questet és buktam négyet, mert storyline... ezt nem szeressük.
Egyébként jóság, ma is volt éjszakai kőgólemes 50 fehér farkasos túlélőtúrám😊 Átváltottam warrior-ra (lvl30), most nagyon Dark Souls-os hangulata van a kétkezes lassú, de halálos söprögetésnek😊
[merlinw.org]
Oké, akkor óvatosan. Megtalálom a kart, indulok visszafele, hallom hogy a rugóm nagy örömmel kiáltja - orgeeeee! - majd mire odafordulok már az egyik hátán lovagol. 3 robbanó balliszta és két tucatnyi hob/goblin társaságában. A két mágus is elfutott játszani, én meg egyedül mint őrült ki letépte láncát rohanok nyitni a kaput.
Nyílik a kapu, három társam kevésbé lelkesen sikítozik földön, hogy segítsen neki valaki. Berohan az erődbe egy fél hadsereg, amit a két ogre a goblinok nélkül kb 10mp alatt szétszed, a védencünket legalábbis hamar. Quest failed. Nincs gyógyszer, nincs hp, hárman fekszenek 30 szörny ölelésében, nincs más választás búcsúpuszi és iszkiri.
Természetesen besötétedett, járni alig tudok, 20% a max hp-m, nincs nálam semmi, egyedül vagyok. Bokorról bokorra haladnék, persze minden bokorban egy hobgblin család fújja a riadót. Mínusz végtelen staminával, mint egy nyugdíjas futok-lihegek-futok-lihegek, míg nem elsétál előttem egy sárkány. Ez hiányzott. Aztán egy tábla: "Ambushed!". Ez meg végképp. Rohanok mint az örült a bánya fele, amerről jöttem. Már a kapu előtt állok mikor porfelhő és szárnycsapkodás kíséretében egy lángcsóva csap elém. Mondom itt a vég. Döntsenek hát a számok. 0 stamina, 5mp lihegés, 2hp, 3 lépés a célig, 10mp lélegzet visszatartás. Megcsináltam. Innen már csak 10 perc séta a kastélyig...
Zseniális játék😊
[merlinw.org]
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Egyébként valaki hiányolta a lockot ... megszokás kérdése, az elején nekem is baromira szokatlan volt, aztán végülis a harcrendszer és a skillek sajátosságai alapján hamar meg lehet szokni ... sőt, néha zavaró is lenne.
Lazalinát, a 'kislányomat' vigyétek vadászni, lvl10 körül van, de felvérteztem mindenféle támogató skillel, illetve osztani is remekül tud 😊 (mage)
A felinstallálásra még nem torténik semmi be is kell állitani
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.01.18. 14:39:06
kontrollerre visszatérve, nem a lenyomandó gombok száma miatt kényelmesebb...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.18. 14:36:14
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megnéztem a MOD ot hozzá annyit mondanék rola hogy texturát nem csak árnyék fény effekteket ad hozzá
Shift+Enter lenyomására lehet beállitani a fomenuben majd ugyanerre tunik el
Az effekteket érdemes bekapcsolni az osszeset de a buffert már ne tedd rá mert azzal még a Furymat is megakasztotta
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.01.18. 14:34:31
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯