Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Why so serious?
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Most kezdtem el a DS3-at. Eddig nem jöttem rá, kérlek segítsetek:
Van bármilyen büntetés halálkor, úgy mint pl a második részben. Ott az rohadt zavaró volt ahogy szívta le az életerő csíkomat, itt nem vettem észre ilyesmit, de ki tudja? 😄
És én is tudok ilyen jeleket lerakni, hogy be tudjanak hívni engem is a játékba? Ilyenkor csak a saját Covenant-om tud behívni?
Segítsetek légy szíves. Nem értem ezeket a Covenant-okat? Ezekkel tudok behívni NPC-t, hogy segítsen nekem? Beraktam a Covenant jelét a megfelelő helyre az "fegyverek" között, de nem történik semmi. Hogyan lehet aktíválni?!
Bocsi a nagyon hülye kérdésért, de valahogy ez nem áll össze nekem. Szeretnék valakit behívni, hogy segítsen legyőzni egy Boss-t, de nem tudom hogyan lehet.
Nagyon kösz 😊
-Szia, tetszesz. Járunk?
-Bocsi, van már párom, de barátok lehetünk.
Done!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.08.24. 13:47:45
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Parasite Eve 2, best game EVER!
A japán Dark Souls 3: Fire Fades Editiont kiadták PC-re is? Ha igen, Európában nem lehet megvenni azt a változatot? (amiben a térkép, kézikönyv, soundtrack lemez van) Vagy a régiózár miatt erre nincs lehetőség?
Másik kérdés, hogy ebben a változatban pontosan mi van? 0 kézikönyv, csak a Deluxe Edition kódja? link
[merlinw.org]
Faith, Int mágiához kell, luck felesleges.
Nem kell túlgondolni, alapvetően lvl1-en végig lehet játszani a játékot, ha tapasztalt vagy, a pontokat újra lehet osztani, elrontani nem tudsz semmit. A második végigjátszásnál meg már gyakorlatilag mindenes lehetsz.
Alapvető knight, nehézfegyverrel, 40 str, 40 end, 40 vitality. Nyugodtan szintezheted szinkronban őket, esetleg str lehet prioritás a sebzés és a kívánt fegyver magasabb kritériuma esetén.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Cathedral of the deep-ben rátaláltam a mother of rebirth-re és felis kinálja az újjászületést, ha összeszedem neki az 5 izét amit kér és rányomok az újjászületésre akkor mi történik? 😊
Mivel tegnap nemsokkal azután hogy megszereztem egy farkas szobortól egy covenantot és adtam is "neki" egy wolf bla bla blát azt követően kb 30 percel késöbb átvágott valaki másnak a játékába mint invader <#conf>#conf>
Irina of Carim összeszedtem ezt az emberkét is és elvileg 2 quest line-ja van jól értelmezem hogyha megveszem nála az összes sötét mágiát akkor őt is firekeeper-ként tudom használni csak éppen olcsóbban tudok szinteket lépni nála, ha pedig megveszem az összes miracles-t akkor utána megveszek tőle egy kesztyűt amit felvéve megérintem és megölhetem és az eldobott lelkét pedig odaadhatom az alap boltosnak?
(bocsi a sok kérdésért csak nemrég kezdtem el játszani 😄 )
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.09. 11:36:45
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a Gael nem volt rossz harc a végén, de a vége tiszta káosz volt, már inkább belementem egy ilyen adok-kapokba, mert annyi minden jött egyszerre esély se volt tudatosan kerülgetni a dolgokat. De ebben a DLC-ben Midir volt az etalon. K....a nehéz volt, de a sárkányos harcokat mindig bírtam a Dark Soulsokban.
Ez volt a legjobb szeretve gyűlölt sorozat a videojátékok történetében. A legmélyebb letargiába ugyanúgy tudta taszítani a játékost, mint utána elhozni a semmihez sem fogható győzelmi katarzist. Nem is tudom hány elképesztő pillanat kapcsolódik hozzá részemről is.
Persze ott van még a lehetőség a NG+okra, meg a különböző kasztokkal történő végigjátszásra, és az is biztos nagyon jó, de azért az első végigvitel az igazi.
De talán a From és Miyazaki egy idő után meggondolja magát, és meglep minket valami elő/utó/mellék folytatással.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
How much can you take,before you snap?
Hát sok mindent kipróbáltam, nekem végül is az jött be hogy előtte mozgolódtam elég közel. Igy kényszerítve hogy csapásait erőltesse, amik után elég jól ki lehetett tanulni mikor pihen meg egy kicsit, amikor tisztán rá lehetett a fejére vágni egyet-egyet. Főleg a fele energia levitele után jött ez jól, mert ott egyszer maradtam távolabb, egyből elkezdte telelőni a pályát azokkal a dark sugaraival, annak nem is lett jó vége. Igy viszont abban a fázisban is csapkod, meg azokat a szellemlényeket hívja be, azokat meg egy jó pajzsal tök jól blokkoltam.
Alá menni szerintem egyáltalán nem éri meg, a kamera miatt semmit nem látni belőle, hogy éppen felgyújt, vagy farkával csap szét vagy mi lesz. Az pl. a legnagyobb a kamu az elején mikor maga alá fújja a tüzet és a két sugarat ellövi, hogy csábít rá hogy a tűz után alá rohanj, csak éppen szerintem az az egyik legkönnyebben elrontható akció, borzalmas sebzés beszedésért.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.