Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Dark Souls Remaster nem hiszem hogy lesz, viszont egy Demon's Souls-ra készülj fel, az sanszosabb.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Hát elővettem a DaS2-t most kb. 2 év után és egyszerűen szörnyűnek érzem benne a mozgást: hiába van lock-on, túlfordul az ütések után, a vetődéseim se az igaziak, szóval furcsa az egész. Hiába van benne vagy 200 órám nem bírok visszaszokni, vagy valamit rosszul csinálok. Inkább megyek még egy kör DaS3-at, vagy Bloodborne-t, aztán lassan csak jön a DaS One Remaster 😉
nfrequency
Köszi a segítséget 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Ember néven fut, kb 25 százalék búnusz HP-ad. Bossok legyőzesékor automatikusan kapid, de találsz is "ehetőt", kb ugyanaz mint az effigy. Nekem kb 40 darab mindig marad játék végére, de én nemigen ettem mert nem csökken folyamatosan a HP halálnál, csak azt a bónuszt veszi el amit az ember ad.

Why so serious?

nfrequency
Köszi a választ. Mennyire nehéz visszakerülni ember állapotba? Kb úgy képzeljem el mint a human effegy, csak nem csökken tovább a HP?

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Myselor
csak annyi hogy ha ember formában vagy(parázslasz) akkor több az életed valamennyivel de ha meghalsz akkor ez elveszik.enned kell egyet vagy minden boss megölése után automatikusan emberd leszel.
nfrequency
Sziasztok!

Most kezdtem el a DS3-at. Eddig nem jöttem rá, kérlek segítsetek:
Van bármilyen büntetés halálkor, úgy mint pl a második részben. Ott az rohadt zavaró volt ahogy szívta le az életerő csíkomat, itt nem vettem észre ilyesmit, de ki tudja? 😄

Szuper, köszi 😊

És én is tudok ilyen jeleket lerakni, hogy be tudjanak hívni engem is a játékba? Ilyenkor csak a saját Covenant-om tud behívni?
Pukkans el 1 embert,és már látod is a jeleket a földön.
Sziasztok!

Segítsetek légy szíves. Nem értem ezeket a Covenant-okat? Ezekkel tudok behívni NPC-t, hogy segítsen nekem? Beraktam a Covenant jelét a megfelelő helyre az "fegyverek" között, de nem történik semmi. Hogyan lehet aktíválni?!

Bocsi a nagyon hülye kérdésért, de valahogy ez nem áll össze nekem. Szeretnék valakit behívni, hogy segítsen legyőzni egy Boss-t, de nem tudom hogyan lehet.

Nagyon kösz 😊
MerlinW
A Z generáció... 😊

[merlinw.org]

Odamész egy lányhoz, mondod neki hogy:
-Szia, tetszesz. Járunk?
-Bocsi, van már párom, de barátok lehetünk.

Done!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.08.24. 13:47:45

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sziasztok.Barátokkal,hog lehet játszani? Mármint ,hogy szerezhetek barátot.Steam-en kell felvennem őket?
Fpocok
Nem tudom mi van a játékkal, de néha durván leesik az fps egy másodpercre. Régen is ilyen volt?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

A japán Dark Souls 3: Fire Fades Editiont kiadták PC-re is? Ha igen, Európában nem lehet megvenni azt a változatot? (amiben a térkép, kézikönyv, soundtrack lemez van) Vagy a régiózár miatt erre nincs lehetőség?
Másik kérdés, hogy ebben a változatban pontosan mi van? 0 kézikönyv, csak a Deluxe Edition kódja? link

Fú csak most olvastam ezt a régebbi kommnetet és muszáj kijavítanom, mert nagy butaság. Ilyen nincs, hogy csak +10 fegyvert szabad infusolni.... bármikor infusolhatod, attól nem lesz tönkretéve a skálázódása. Nyilván egy +3 heavy még nem fog annyi extra statot adni mint egy +10 heavy ez belátható, de ahogy húzod feljebb ugyanoda jutsz mintha egy +10-et infusolnál. Szóval nehogy bárki is elhiggye ezt a butaságot. Én pl. +5 nél tettem heavyt a Claymore-ra és akkor még csak B-s volt, de utána ahogy a +7-et elértem vele gyönyörűen felment A-ra a skálázódása. Egyébként a wiki téved ilyen szempontból, mert Claymore-ra azt írja, hogy heavy gemmel +10-en B-t kap str-re, pedig nem mert A-t, már +7-től felfelé.
Ainz
Pedig kontroller után bill egér combóval van ilyen 1-2 seces lag.. mikor nyomom mondjuk egy bal clicket, akkor 1 sec mire jön az ütés.. nem instant stb..
MerlinW
Bleed/poisonnak max pvp-ben van értelme. Mondjuk ott sem látom igazán, mire elkezdtem volna vérezni vagy megméreződtem volna valamelyikünk rég halott volt. Vagy ivott egy potit. Továbbra is pontpocsékolásnak tartom luck-ot. Vannak tárgyak, páncélok amelyek növelik a szerencsét, akát 500%-al is. Én is úgy farmoltam bizonyos covenant cumókat. Nem kell pontot rakni rá. Szerintem.

[merlinw.org]

Ilyen problémát én nem tapasztaltam bill/egér kombóval játszottam összes DS-et
"luck felesleges", nem tudom, hogy csak a knight-ra gondoltad vagy úgy ámblokk, én szemééy szerint sose pakoltam luckra de pont ma láttam streamen, hogy bizonyos buildek nagyon tudnak belőle profitálni úgyanis a luck stat növeli a státusz effekt mérőt (gyorsabban és/vagy hosszabb időre pakolsz vele valamelyik) Bleed buildhez / PvP-hez nem elhanyagolható
Ainz
Senki ?
Rendben.Köszönöm.
MerlinW
Strength/dex függően milyen fegyvert szeretnél használni. Endurance növeli a staminádat ami fontos, vigor és vitality a hp-dat/teherbírásodat.
Faith, Int mágiához kell, luck felesleges.

Nem kell túlgondolni, alapvetően lvl1-en végig lehet játszani a játékot, ha tapasztalt vagy, a pontokat újra lehet osztani, elrontani nem tudsz semmit. A második végigjátszásnál meg már gyakorlatilag mindenes lehetsz.

Alapvető knight, nehézfegyverrel, 40 str, 40 end, 40 vitality. Nyugodtan szintezheted szinkronban őket, esetleg str lehet prioritás a sebzés és a kívánt fegyver magasabb kritériuma esetén.

[merlinw.org]

Sziasztok.Most kezdeném el a játékot és a knight kasztra gondoltam.Valaki tudna segíteni abban,hogy milyen is egy erős knight.Mit kell fejleszteni rajta melyik sjkilleket.És azt is megköszönném ha valaki küldene egy screenshotot a saját knight statfájáról egy olyan knightról ami már eléggé fel van fejlesztve.Így látnám kb meilyennek is kellene lennie a saját karakteremnek a fejlődése csúcsán.Igazából most a pvp másodlagos inkább a single részre tunigolnám a karakteremet.
Ainz
Üdv!
Nincs valami módja, hogy ne legyen lag az egér bill combóval ? (beszart a kontrollerem)
Fpocok

MerlinW
Nem, az Yuria bérgyilkosa, akinek feladata megölni Anri-t. Az élőholt befejezéshez hagyni kell (nem bántani a szobrot / pilgrim-et), az Anri küldetésszálhoz meg értelemszerűen ki kell iktatni.

[merlinw.org]

Az Irithyll of the boreall valley-ban a templomban levő bonefire-nél az egyik kis szobrot megütve odakerült egy pilgrim vagy mi a nevük és az ugyan az aki a firelink shrine-ban adta az ingyen szinteket?
MerlinW
Lehetőséget ad, hogy újraosszad a stat pontjaidat. Végigjátszásonként 5x teheted meg.

[merlinw.org]

😄
Cathedral of the deep-ben rátaláltam a mother of rebirth-re és felis kinálja az újjászületést, ha összeszedem neki az 5 izét amit kér és rányomok az újjászületésre akkor mi történik? 😊
Igen, vannak akik önszántukból invadelnek, amikor csak akarnak. Nem mindig függ covenanttól, vannak itemek, amikkel alapból is lehet. De vigyázz ezzel, sok gyökér van. De legalább amikor téged invadelnek be, mert lesz ilyen, akkor esetleg csald vissza a bonfire közelébe, hogy ha le is csap, könnyen visszaszerezd a lelkeidet. A másik meg, hogy néha jönnek gépi invaderek is, őket megéri lecsapni, mert jó cuccokat adnak, ha lenyomod őket. A nevükből tudsz következtetni, pl. ha olyan jön, hogy Holy Knight Hodrick, akkor az gépi invader, de ha PussyDestroyer123 érkezik veled szemben és ahogy meglát indítja a BM fesztivált, mutogat, baromállatkodik, akkor hamar le fog esni, hogy ő a 13 éves Hans Németországból 😄DD Amúgy megvan az invadelésnek is a szépsége, én imádom pl. ha fight clubba csöppenek, meg én is csináltam már párat 😄 Majd ha lenyomod Pontiffot, akkor beszéljünk róla, hogyan kell 😄
Hm ezt eddig értem is de akkor miért mindig úgy dob be hogy bent van a levadászandó ember, bent vagyok én + még ott van további 2-3 is akik nem az emberben lévő játékost támadná ha nem rám vadásznak...
Fpocok
Van olyan covenant, amiben ha benne vagy, bedobhat más játékába igen. Lore szempontból nézve az a covenant azt a területet védi, és ha valaki arra jár, akkor bedobhat, hogy megöld.

amikor valaki emberben van és invadeli valaki akkor azt az invader saját akaratából teszi?
Mivel tegnap nemsokkal azután hogy megszereztem egy farkas szobortól egy covenantot és adtam is "neki" egy wolf bla bla blát azt követően kb 30 percel késöbb átvágott valaki másnak a játékába mint invader <#conf>
MerlinW
Nincs. Viszont növeli a item finding-ot és alapeleme a jó befejezésnek.

[merlinw.org]

azonkívül hogy rondán nézek ki van valami negatív hatása a hollow-nak?
Fpocok
Nem kell megölni.

a wiki ír valami olyat is hogyha összejön 5 darab az inygen szintlépésekből akkor eme npc hején megjelenik egy másik de ahhoz hogy megjelenjen ahhoz csak az 5 dark sigil kell vagy meg is kell ölnöm a jelenlegit?
Irina of Carim összeszedtem ezt az emberkét is és elvileg 2 quest line-ja van jól értelmezem hogyha megveszem nála az összes sötét mágiát akkor őt is firekeeper-ként tudom használni csak éppen olcsóbban tudok szinteket lépni nála, ha pedig megveszem az összes miracles-t akkor utána megveszek tőle egy kesztyűt amit felvéve megérintem és megölhetem és az eldobott lelkét pedig odaadhatom az alap boltosnak?
(bocsi a sok kérdésért csak nemrég kezdtem el játszani 😄 )
Azok felgyűlnek a testedben, majd meglátod mi lesz a hatásuk. Úgy értem, hogy tényleg LÁTNI fogod magadon.
Illetve még olyan kérdésem lenne hogy attól az npc-től akinél tudok szerezni inygen szinteket kapok dark sigil-t is, azokkal mire megyek?
Igen, én is úgy emlékszem. Jó kis boss 😊
Fpocok
Asszem a csücsülő fa boss dobja a transmog itemet.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.09. 11:36:45

Igen. A törpével, ha odaadod neki a transzfúziós itemet, ha megszerezted.
Miután legyőztem High Wall of Lothric-ban a Vordt of the Boreal Valley-t és megkapom a lelkét jól tudom hogy a firelink shrine-ban az egyik trónon ülő izével beszélve tudnám beváltani valameik tárgyra?
Na, időközben amúgy majdnem végigvittem én is, csak kevés időm volt játszani 😊 A DLC második fele már nagyon bejövős amúgy, nagy a kihívás.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a Midir tényleg elmebeteg. Jó párszor elkapott, általában rossz hangulatomban sajnos. Na de az előbb... jól felszívtam magam és brutálisan megaláztam, kb. úgy, ahogy ő szokott 😄 Elképesztő volt, amit kapott, bőven maradt estusom is, miközben majdnem egyfolytában rusholtam, nem hagytam megmozdulni, a lézeres baszását is csak egyszer volt alkalma elsütni, akkor is alatta campeltem és gépeltem ezerrel 😄 A katana meg, amit a lelkéből cisnáltam...imádom 😄
Hát vége lett. Szomorú vagyok...
Ez a Gael nem volt rossz harc a végén, de a vége tiszta káosz volt, már inkább belementem egy ilyen adok-kapokba, mert annyi minden jött egyszerre esély se volt tudatosan kerülgetni a dolgokat. De ebben a DLC-ben Midir volt az etalon. K....a nehéz volt, de a sárkányos harcokat mindig bírtam a Dark Soulsokban.

Ez volt a legjobb szeretve gyűlölt sorozat a videojátékok történetében. A legmélyebb letargiába ugyanúgy tudta taszítani a játékost, mint utána elhozni a semmihez sem fogható győzelmi katarzist. Nem is tudom hány elképesztő pillanat kapcsolódik hozzá részemről is.
Persze ott van még a lehetőség a NG+okra, meg a különböző kasztokkal történő végigjátszásra, és az is biztos nagyon jó, de azért az első végigvitel az igazi.
De talán a From és Miyazaki egy idő után meggondolja magát, és meglep minket valami elő/utó/mellék folytatással.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

How much can you take,before you snap?

Midir is megtért végre az örök "sárkánymezőkre" (bár ezeknél a dark soul-oknál ez nem jelent semmi biztosat... <#vigyor4> )

Hát sok mindent kipróbáltam, nekem végül is az jött be hogy előtte mozgolódtam elég közel. Igy kényszerítve hogy csapásait erőltesse, amik után elég jól ki lehetett tanulni mikor pihen meg egy kicsit, amikor tisztán rá lehetett a fejére vágni egyet-egyet. Főleg a fele energia levitele után jött ez jól, mert ott egyszer maradtam távolabb, egyből elkezdte telelőni a pályát azokkal a dark sugaraival, annak nem is lett jó vége. Igy viszont abban a fázisban is csapkod, meg azokat a szellemlényeket hívja be, azokat meg egy jó pajzsal tök jól blokkoltam.

Alá menni szerintem egyáltalán nem éri meg, a kamera miatt semmit nem látni belőle, hogy éppen felgyújt, vagy farkával csap szét vagy mi lesz. Az pl. a legnagyobb a kamu az elején mikor maga alá fújja a tüzet és a két sugarat ellövi, hogy csábít rá hogy a tűz után alá rohanj, csak éppen szerintem az az egyik legkönnyebben elrontható akció, borzalmas sebzés beszedésért.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Myselor
nekem összesen 2 órát rabolt ez az életemből a rohadék dög 😄 én első 2 körben levittem félig majd háromnegyedig az életét aztán annyi volt.utána maximum félig de aztán az utolsó körben nagyon megaláztam mikor lézerezett sikerült berohannom alá és csapkodni majd összesett és a fejét.aztán kapott egy visceral és nagyon sok élete lement a maradék konkrétan mind leugrott úgy örültem 😄 estusom már nem is maradt természetesen.gusztustalan hogy nem látsz semmit ha előtte álsz ha alatta mindig eltud találni bármivel a legnehezebb bossom volt eddig 😄