3294
-
#3094 Arra érti, hogy nehezen hallani, ez több okból lehet.
Ha sok hangot adok, nekem is a háttérzaj felerősödik és sistergés megy a háttérben, de ezt mondtad miért van.
Hát mindegy, csak így én pl nem hallottam mit mondtál a videóban, nem a hangerő miatt, hanem mert magát a szavakat nem tudom kivenni tisztán, de ez lehet csak én hallom így.
Majd idővel jó lesz ez, de mindenképpen próbálj amilyen messze csak menni a mikorfonnala géptől.
És sokkal közelebb legyne a szádhoz.
A másik nagy gond, hogy a gép erőlködik a játékkal, így a mikrofon hangfelvétel minősége is rosszabb lesz, sajnos. -
tomy88trance #3093 Gép lent van az asztalon ,mikrofon meg a fejhallgatómnál :D Ezért nem is értem, a hangom nem veszi fel rendesen sokszor,de a gépem hallani pedig az jóval messzebb van :D Valószínű gép takarítás majd segít meg ha ventit beolajozom,ha nem akkor nem tudom, veszek ilyen modding hangszigetelést :D
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.02.23. 00:19:22 -
#3092 én mind a 3részt pc-n billentyű egérrel toltam sosem voltak nehézségeim a bloodbornet ugye controllerrel ott se xd szóval szerintem mindkettővl tökéletesek ezek a játékok. -
tomy88trance #3091 Hát szerintem egér pontosabb mint az analóg ,de kinek mi ,ki mihez van hozzászokva. Én anno játszottam kontrollerrel hát elég kínszenvedés volt,de csak az volt akkoriban még . Aztán lett pc-m ,de most ne kezdjünk bele ebbe a konzol jobb vagy a pc dologba :D Szerintem sok minden ízlés meg megszokás kérdése. Jó a fordulással egyetértek, mondjuk én nem nagyon szoktam forgolódni csak dodgeolok ide oda inkább. -
#3090 Mondjuk nekem is mindegy a kezelése, csak tanácsként szánatam..
Sokat jelent ám mozgásban az ha szabadabban tud mozogni, mint a 8 irányú awsd, dehát ez szubjektív, a döntés mindig a játékosé.
Igen vagy a gépet kell távolabb tenni a mikrofontól, vagy elfedni valamivel ami kicsit lefogja a zúgás hangját. :) -
tomy88trance #3089 Milyen súgás? o.O :D Adjál rá hangerőt akkor lehet érteni :D Nem súgtam 1x se :D Kivétel az Ylandsos videók de ott se súgás volt csak halkan beszéltem,de a Dark Souls-osnál nem igazán, a búgással meg nem tudok mit kezdeni egyelőre, de rajta vagyok. Ventit megnézem majd valószínű az csinálja . -
#3088 Nekem meg mindegy mivel tolod, de a hanggal kezdj valamit,mert nézhetetlen a folyamatos súgás miatt -
#3087 Te meg minden esetben szembemész a tényekkel, csak mert te nem tudsz játszani kontrollerrel.
Kinek van nagyobb rálátása aki mint 2-vel tólta, vagy aki csak billentyűzettel? Azt max kipróbáltad undorral a kontrolelrt?
melyik a 2 este közül professzor úr? :)
Kapásból az analog karral PONTOSABBAN tudsz mozogni 360 fokban, mint awsd-vel, ez nem nagy tudomány paraszti ésszel simán meg fogod érteni te is, csak nem akarod.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.22. 23:58:41 -
#3086 Foci meg verekedős más tészta mint egy das. :)
De gyengébbek, elavultabbak, pontatlanabbak, legalábbis mind kényelmi funkciót tekintve mint működésben, a billentyűzet mindenképpen. -
#3085 Ne figyelj rá minden topikban tolja ezt a kontrolleres bullshitet / valszeg otthon még a budit is azzal húzza le / én is bill+egérrel játszottam végig mindhárom részt gond nélkül, ha ahhoz szoktál menni fog vele.
Az fps drop viszont probléma lesz ez tény. -
tomy88trance #3084 Hát majd kiderül :) Verekedőseket is billentyűn toltam :) Technikailag nem mondanám gyengébbnek, inkább csak kicsit érezni,hogy nem arra lett optimalizálva a játék nem az a elsődleges platformja :) Parry alatt mit értesz? Amúgy köszönöm, igazából szeretem ha van kihívás :D Mindenképp jelzem,ha kell segítség :) Egyébként van egy hely asszem a 3. videóban benne is van, ilyen lift szerű rácsos ajtó oda le lehet menni?
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.02.22. 23:43:09 -
#3083 :)
Hát ha neked ez jobban fekszik játszd így, de sokkal könynebben tévesztesz majd.
Amúgy ez elég nagy baj, most azt mondo nem baj az akadozás meg a bill + egér, cskhogy technikailag gyengébb eszközök, ezért hátránnyal kezdesz, vagyis lehet azt hiszed ez így jó, de befolyásolja a játékban való szereplésed. Részben, nagy részben ezért hibázol, és halsz meg.
parry pl szerintem jórészt esélytelen is.
max ha kell segítség majd jelezd, de nehéz lesz, így neked arra készülj.
Mondjuk meglétjuk hogy megy, de a 2 boss szerintem elég kemény dió lesz így.
ettől független egy nagy kalappal kívánok szerencsét, :) -
tomy88trance #3082 Igen akadozik,de nem vészes, videó nélkül kevésbé akad jó fix 30 úgy sincs meg pedig le van véve minimumra minden :/ A gépem búg és igazából azért nem hallani rendesen a beszédem. Igazából kezdek már ráérezni :D Kontroller nem áll nekem kézre. Fifát is billentyűn toltam :D Sokszor azzal rontom el amúgy,hogy belemegyek hülye szituációkba és helyzetekbe,amiket sokkal okosabban megfontoltabban meg lehetett volna oldani ,néha türelmetlen vagyok ami ennél a játéknál nem feltétlen előny :D
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.02.22. 23:32:53 -
#3081 Bármiben szívesen segítek, imádom a játékot.
Az egyik legfontosabb tanács, hogy vegyél egy kontrollert, mert ez a játék arra van tervezve. :)
Illetve egy még ennél is fontosabb dolog!
Néztem a videódat!!!!
Nehogy elkezdj játszani úgy, hogy legalább fix 30 fps nincs meg.
Döbbenet a videód alapján, ahogy akad a játék, nem az hogy sokszor halsz, hanem az, döbbenet hogy tudsz egyeltalán megölni bárkit ilyen akadozás mellett.
A hangod nehezen hallható sajnos, bár erről valszeg nem te tehetsz, hanem ahogy a gép akdozik terhelve van a mikrofonról szarul rögzít.
Hát így esélytelen lesz szerintem, vagy ha végig viszed akadozva a játékot, akkor le a kalappal előtted! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.22. 23:05:26 -
tomy88trance #3080 Sziasztok! Most kezdtem el nem rég a game-et. Csinálo róla egy végígjátszás videót. Hozzá teszem még sose játszottam az előzményekkel. Bill+egér kombóval tolom. Tudnátok valami tanácsot adni? Kissé sokszor halok meg :D https://www.youtube.com/watch?v=ggtwqDz4ptI -
#3079 Ha kell valakinek coop akkor itt megtalál:
Twitch -
sat6666 #3078 Sziasztok.
Nincs kedve valakinek délutánonként/esténként játszani vagy lelket farmolni?
Decemberben vettem meg a játékot. Iszonyatosan jó játék de rám férne pár tanács meg egy kis help. -
#3077 Lesz ez még akciósan 10 euró alatt majd akkor megveszem.
Ahogy olvasom a híreket lassan 100%. hogy csak javitgatnak a grafikán és szó sincs róla, hogy új engine-t kapna a játék.
Csodálnám ha az ingyenes Overhaul modnál szebb lenne amit tavaly összel probáltam ki és elég pöpecül sikerült. -
Rony94 #3076 "Miért, most a Durante moddal nem kibebajó?"
Őszintén szólva 2018-as szemmel? Annyira nem.
-tudja a fix 30 fps-t (tudtommal ezt már DSfix nélkül is tudja a PC-s DaS)
-fix 60 fps (ezt csak is DSfix-el lehet elérni jelenleg, de ezt még Durante se tudta 100%-osan megcsinálni, ez előhoz(hat) pár hibát)
-1080p felbontás (DSfix egyik legfontosabb feature-je, az alap DaS ugye csak natív 720p-t tud, de sajnos ez sem hibamentes, képes grafikai bugokat okozni)
-eltünteti a kurzort (az alap DaS legelképesztőbb trehánysága, Durante egy egyszerű kóddal kikapcsolhatóvá tette)
Ezeken kívül még lehet egyéb grafikai beállításokat állítani, de sajnos ezek sem stabilak. Én pl. most pár napja próbálgattam a Depth of Field-et állítani (háttér homályosság/fókusz). Próbáltam csökkenteni és spike laggot tapasztaltam. (gép: i5 4460, 16GB RAM, GTX 1060) És ez egy 2012-es játék.
Ha a Remastered-ben EZEKET kijavítják, ha meglesz a FullHD-60 fps, ha lesz egy DaS3 szintű grafikája, ha dedikált szerverek lesznek, ha összehoz 10-20 ezer embert online, akkor az már "kibebajó" lesz számomra. -
#3075 Miért, most a Durante moddal nem kibebajó?
Ezért 40 euró = lopás fényes nappal. Mondjuk a From-tól megszoktuk. -
#3074 Na de én el is adtam. Legutóbb a Bloodborne Nightmare Edition-t. Nem több ez már egyszerű kereskedelemnél.
Vegyétek 20x is, ettől még amit írtam az áll. -
Gabe18 #3073 Egy éve készül a Dark Souls Remastered -
Rony94 #3072 Ez jogos. Kicsit álszent! :D (ezt mindenféle sértegetés nélkül mondom)
Amúgy meg tényleg. Még semmit nem tudunk a játékról. Alap dolgokat tudunk csak, hogy lesz (PC-n) natív 4K, 60 fps, dedikált szerverek PvP-hez, akár 6 játékos egyszerre, na meg pletykálgatják a DaS3 motorját is (én még sehol nem láttam hogy hivatalosan is beismerték volna).
Úgyhogy ennyi. Várjunk még pár hónapot, én legszívesebben egy nyers gameplay-t is követelnék, akkor tudnék a legkönnyebben dönteni arról hogy ez nekem most kell-e vagy sem.
Ha képesek lesznek 40 eurót elkérni a PC-sektől, akkor kibeb*szott jónak kell lennie.
Ha az 50%-os discount igaznak bizonyul akkor egy-két fokkal engedékenyebb leszek.
Ha a játék tényleg csak abból fog állni hogy feltelepítik rá a legjobb PC modokat és ezért fognak pénzt kérni, akkor csesszék meg.
De mint mondtam, várjuk ki! -
#3071 Ugyanmár, te megvetted a DaS-t, nem tudom 5 példányban? Mi csak egyben. Hadd vegyük már meg legalább még egyszer :D -
#3070 Mindenki azt csinál a pénzével amit akar.
Az tény, hogy szerencsésebb lett volna Kandurex nagyon is jogos megfogalmazása, hogy: "A vásárlással egy olyan folyamatot támogattok, mely mindannyiunk számára káros. Ettől még a döntés a tiétek."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.15. 11:44:13 -
Rony94 #3069 "Eszetekbe se jusson a vásárlás!"
Igenis elvtárs! Az lesz, amit maga mond!!! -
sirdond #3068 azért én meg szeretném venni switch-re, persze csak ha megengeded :) -
#3067 -
#3066 Ott van a nevében: remaster
Tehát felbontás + textura
Instant skip. Eszetekbe se jusson a vásárlás! -
#3065 Saját preferenciám, részemről az lenne a "megveszem" indok. Senki sem mondta hogy bekövetkezik:) Ha csak "SDFix-elnek" rajta, akkor majd 4-5 ojróért egyszer, pusztán kényelmi okokból - hogy ne kelljen a konfigolással pepecselni. -
#3064 Szerintem se lesz DS3 engin, a konzol tulajok már attól lefosák a bokájukat örömükben ha rádobják a dsfixet. -
Gabe18 #3063 Ez a DS3 engine ötlet honnan jön? Mert én cikkben leírva sehol nem láttam. Szerintem a texturákon kalapálnak kicsit, meg az fps számot megnövelik, és ennyi.
A 3 motorjára kb. az egész játékot újra kéne írni, ilyenekről szerintem kár álmodozni.
Eleve gyanítom hogy itt a lényeg hogy a Nintendo gépére ki lehessen hozni, és hátha az ottani bázis is vesz belőle pár milliót. Minimál munka, újabb jó bevétel... A többi gépre azért jön mert ha már hozzányúlnak, gondolom azokra se nagy dolog kicsit kipofozni, és azokon meg a "hardcore" rajongók úgyis kifizetik. -
#3062 Nem ilyen egyszerű a történet. Switchre egyértelmüen megéri és konzolra is mert az borzadály, hogy pl ps3-on, hogy néz ki a játék.
Pc-nél más a helyzet mert itt durante kikalapálta a fosportot, igazság szerint én se nagyon akarodzok megvenni még egyszer. Az lenne a minimum, hogy azok akik megvették azt a gyalázatos portot upgradelhesék ingyen.
Persze a fizetös virtuális fitymaklipszek meg lootboxok korában ez csak álomvilág... -
#3061 Ha jó lesz a port - DaS3 engine, stb akkor én. Ha csak sima textura upgrade + DSFix implementáció, akkor nem biztos. -
#3060 Ki az a állat aki teljes áron megveszi? az totál lehúzás lesz akkor. -
#3059 Állitólag nem lesz semilyen engedmény. -
#3058 40 euro lesz a remastered és akinek megvan a vanilla az kap 50% engedményt. Van bör a pofájukon az biztos.
-
#3057 Végre láttok. Köszönöm. -
#3056 Ha nem ültetik az egészet DaS3 enginre, akkor semmi értelme megvenni. Meglátjuk, van még 5 hónap addig. -
Was #3055 És akkor ez lesz a 3. alkalom, hogy megveszem a DaS első részét, pedig nem is vagyok gyűjtő.