Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Úgy szoktam kezdeni a meccseket, hogy fenn megállok Pontiff bonfire-nél a kis teraszon, az ellenfél általában lenn várakozik. Meghajlunk, ha befejeztük az animációt, akkor általában csak vár egy helyben még. Lockolom, itt jön az első meglepi, gyorsan váltok Avelynre, és kap egy hármas lightning shotot a képébe. Mindig bejön. Ekkor váltok vissza lándzsára, carthus buff rá, leugrok, de úgy, hogy nyomok egy támadást és beleszúrom a lándzsát a földbe :D Mintha valami húde nagy pvp guru lennék, kicsit cseszem fel az agyát, hátha ráparázik ezekre a színpadias elemekre, meg élvezem is az ilyen belépőt :DD Aztán szép lassú séta felé, pár apró odaszúrás, kóstolgatás, nézegetem mit tud, milyen spelljei vannak stb. Amikor nagyon belelendülünk, váltok mindkét kézbe lándzsára és szinte folyamatosan ütök, elugrok, futásból, ugrásból, stb. Általában vagy elfogy a staminájuk és kapnak egy combot, vagy ha ügyesen helyezkedik, akkor dupla szúrásokgurulásból. Elég hamar kifarmoltam Rosariának a 30 nyelvet, legalább 65%-ban nyerni szoktam. Meg persze harcok közti szünetekben gyakorlom a lándzsát, mert néha elég nehéz összefűzni a combokat, de zseniális movesetje van a fegyvernek, marha jól néz ki.
Bár ha ütésgyorsaságot említünk, akkor a Black Knight Sword-ot említeném. Nagyon gyorsan üt és relatíve nagyokat. Általában a stamináimból simán végig verem az ellent és nagyon ritkán tud visszaütni mielőtt elhalálozna.
Saját vélemény: szerintem még mindig a black knight greatsword a legjobb fizikai sebzést okozó fegyver. Gyors, magas stagger képesség, PvE-re tökéletes. ~2x gyorsabb, mint a fume, azaz egy dupla ütéssel (2x RB vagy RT) ~1200 körül üt. Ez PvP-ben is 4-6 ütést jelent védelemtől függően. 40-es END-el pedig simán kijön belőle egyszerre 6-7 ütés, gyűrűvel még több is.
A boss gyilkoló, PvP gyilkoló ultimate fegyver (kezdőknek, lustáknak, türelmetleneknek) pedig még mindig a jó öreg Richard's Rapier / Estoc bármilyen buff-al.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ls mondjuk a fum-hoz kell 50 str.Ha pl nincs meg a str 50 akkor kisebbet sebez vagy olyankor mi van?
Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.05.19. 10:32:41
Egyébként a közösség által megegyezett lvl120-nál többre alapvetően nincs szükség a játékban, NG+99-ben is bőven elég (knight alap cast):
END:40
STR: 40 vagy 25
DEX: 40 vagy 25
VIT: 20
VGR: 27
Ezekkel a statokkal mennie kell a PvE-nek és a PvP-nek is. PvP esetén VGR-re lehet még kombinálni, vagy megfelelő gyűrűket használni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.18. 23:26:44
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2016.05.18. 22:57:22
VGR: 27
STR, DEX, END, VIT (kivéve az equipment load): 40
INT, FTH: 60
ATN, LCK: 99
Tehát ezek fölé nem sok értelme van fejleszteni őket.
[merlinw.org]
főleg a segge alapján :D
How much can you take,before you snap?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.05.18. 12:11:53
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
remélem a port jó lett
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.17. 23:25:36
[merlinw.org]