3294
-
#2853 zseniális -
#2852 remek videjó.
-
sirdond #2851 új patch pénteken
link -
Joekey78 #2850 Sziasztok!
Működik az Estus flask elosztás végre.
Köszi a segítséget mindenkinek. :) -
#2849 Lehet, hogy véletlenül cancel-ezni szoktad okézás helyett a módosítást? -
#2848 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.06.03. 11:09:16 -
#2847 semmiképpen nem bug valamit nem jól csinálsz. törtben is működik semmi bug nincs főleg nem iylen -
sirdond #2846 vagy a tört verzió átka :) -
Joekey78 #2845 Köszi megpróbálom.
:) -
Negritis #2844 beállítod, jóváhagyod, bonfire
ha így sem jó akkor lehet bug -
Joekey78 #2843 A kovácsnál van olyan, hogy Allot Estus.
Ott szét is tudom osztani az arányt, de hiába osztom szét, akkor is csak 5 lesz, mégha mondjuk 7-et állítok be.
Lehet ez valami bug? -
Negritis #2842 kovácsnál van olyan h allocate estus -
Joekey78 #2841 Sziasztok!
Kezdő Dark Souls játékos vagyok.
Néztem pár pyromancer videót és nem értem, hogy lehetséges 5-nél több estus flask a karakternél, amikor nálam max. 5 estus és 4 ashen estus flaska lehet.
Hiába változtatok az elosztáson, hogy kb. 8 estus legyen nálam, mindig visszadobja a max. 5-re.
????
-
#2840 Úgy érzem egy kicsit a lag is segít neki a találatoknál, bár gondolom ezt eleve belekalkulálja mikor elengedi a lövéseket. Egyszer majd én is kipróbálom. :) -
sirdond #2839 not bad
-
hun atlas #2838 Drága rage volt. :D -
Zozo0122 #2837 Ezt a majmot :D -
#2836 szánalmas -
#2835 Hihetetlen az emberek mire képesek egy kis plusz nézettségért cserébe. Fogadok mindent a segge alá raknak, hogy csak úgy szétveri a monitort. -
#2834 A sorozat nem való mindenkinek :D
-
#2833 -
Reich #2832 Köszike. -
#2831 amúgy azokat nem értem akik a kenegetés miatt mágiát használnak.erősebbek azok valamivel mint a sima kenőcs?mert én úgy veszem észre ugyanaz és megvenni olcsóbb.a legjobb meg amúgy a vérzéses csak 1-2 bossra nem hat a többire meg a legjobban ez legalábbis így tapasztaltam:) -
1kezdő #2830 Igen-igen! De - bár roppantul kezdő vagyok -, azért az én koromban? Szvsz. szerint eléggé snassz lenne.:D
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.27. 16:01:46 -
#2829 Kenegetést lehet ám item-el is, nem kell mágia hozzá:) -
1kezdő #2828 Ezt említettem az egyik hozzászólásomban. Az egyik dolog bevonzza a másikat. Kell egy jó fegyó? Erősödni, ügyesedni kell. Kell egy másik, ahhoz meg okosodni. Ha kenegetni akarod a fegyvert, kell egy kenő eszköz, de ahhoz meg intelligensebbnek kell lenned+vitalitás, mert annak is súlya van. Köztünk legyen szólva, elég nagy baromság, hogy a ruháknak keményen megírták a súlyát, de a védelme egyáltalán nincs arányban vele.
Nem értem, hogy az első kettő után itt miért szüntették meg a ruha fejlesztését. A fegyver fejleszthető, a ruha miért nem? Az is szembetűnő, hogy mondjuk egy átlagos, nem túl jó pajzsot - ha a mob fogja - nem tudok átütni és alig sebződik, de ha ugyanazt én fogom, akkor már érvényben vannak a tárgy paraméterei. -
#2827 Igen, alapvetően igazad van. A gáz csak akkor van, amikor eleve a minimális szükséges képesség a soft cap fölött van - konkrétan nálam a Fume Sword esetében. Imádom, mert pokoli nagyot üt, már-már nevetségesen, tényleg :D Viszont 50-es str kell hozzá, ami már ugye a cap fölött van. Most egyelőre ott tartok, hogy 40-es str-el már két kézre tudom fogni, és úgy jó. De ahhoz, hogy fullosan használni tudjam, jóval a cap fölé kell menni sajnos. Mondjuk lehet, hogy hagyom a fenébe, kétkezesen is jó az. Üt, mint a törköly :D -
#2826 Játssz a második résszel is, abban akárhányszor megölheted a boss-okat:) -
1kezdő #2825 Nos, sok igazság létezik és ebből az egyik, amit Merlin mond. De! Az alant említett Lothric-ra 1090 ütök, akkor az tovább jön, mintha nem történt volna semmi. Ugyanakkorát sebez egészen addig, amíg ki nem végzem. Ami ebben az esetben 10, de lehetne 500 is. De ha egyből leütöm, nem jön tovább. Nagyon sokszor kicsin múlik. Én a kicsit építem. Egy kicsi a védelemre, egy kicsi a támadásra, a negatív hatások ellen, életerő növelés stb-stb. A végére összeadódik a sok kicsi és lesz belőle egy nagy, ami a döntő pillanatban mindent eldönt. Győzöl, vagy halsz.
Egyébként a lvl-em 267 és 300-ig nem állok meg (talán). Mondok egy példát, hogy én másképp játszom: bemész a boss-hoz és megküzdtök egymással. Ő legyőz, de te újra és újra bemehetsz hozzá. Egyszer csak legyőzöd és ő már nem jöhet újra. Ez nem korrekt. Én úgy csinálom, hogy megküzdünk és amikor már az utolsó csapás kell csak, feladom és ő megint bejöhet. Egyszóval: edzőpartner. Kipróbálok vele minden fegyvert, taktikát. Jól elvagyunk.:D
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.26. 23:00:31 -
#2824 Az igaz, mondjuk én jól megvagyok a lvl 80-100 közötti szinten lévő pvpvel -
#2823 Nála már nem számít, ő is 200 felett van tudtommal. Ott már minden softcap felett kell hogy legyen és még a mágiára is bőven jut:) Nekem is 215-ös a nagy karakterem, csináltam egy 120-as metát a pvp miatt, és azt kell, hogy mondjam, semmi különbség, kb 1+ ütés van a 120-as és a 215-ös között.
Magyarul softcap fölé - nemrég leírtam őket - nem sok értelme van menni, illetve onnantól oda osztasz pontot ahova jólesik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.26. 21:11:30 -
#2822 És ráadásul egy csomó statot elb*szol arra, hogy hordani tudd. -
#2821 A "HP 20% alatt legyen" gyűrű több bónuszt ad, mint a 100%-os, főleg hogy 20% alatt Morion blade is ad 15-20% ATK bónuszt. Erre rádobod a favor +2, King gyűrűt, magadra küldöd a sunlight blade buffját, majd a deep protectiont (a kettő együtt 30%), ha kenhető, kensz valamit a kardodra - darkmoon-t pl. és meg is van a 2k-s ütögetésed ultra karddal. Ha bátor vagy 20%-alatti hp mellé Power Within-t is tolhatsz az még 20% dmg
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.26. 21:08:08 -
#2820 Ebben a részben többnyire csak divatcikk a páncélzat. Múltkor linkeltem videót ahol elmagyarázzák, alapvetően az alap védelem számít, az absorb csak annak pár százaléka. Tehát Havel kb olyan, ha egy mob rádüt 500-at, Havel szettben 300-at sebződsz, médium (~20 absorb) ruciban meg 320-at. -
#2819 #2115 Ez PvE-re is jó, csak max a spelleket variálod. sok int kell hozzá szóval bőven pakolj rá. Str és dex csak annyi, hogy a kiszemelt fegyvert használni tudd, több nem kell. többi hp meg mana.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.26. 21:02:43 -
#2818 Lehet nincs igazam, de szerintem a Havel set lényege a magas poise volt, legalábbis a korábbi részekben. Így nem is kell tudni a karakterednek gurulni benne, mert ezzel lehet "tankolni" az ütéseket. Emlékszem az első részben Manus-t full Havel setben vertem le, az ütéseit meg a Havel pajzs simán védte, csak kellett hozzá elég stamina. -
Reich #2817 Sziasztok.Most kipróbálnék egy varázslót.Ott mire kell pakolni? -
1kezdő #2816 Mindig keresem a legeket. A legjobb, a legnehezebb, a legnagyobb ütőerő stb-stb. és addig nem nyugszom, amíg meg nincs. Kitaláltam, hogy egyetlen ütéssel kell leütnöm a piros szemű spear-es Lothric Knight-ot. Az életerő maxon kell hogy legyen. Csak gyűrűk és a tápok mehetnek rám és a fegyóra. 1100-as ütés kell. Leütöm.:) -
1kezdő #2815 Minden nehéz rajtam. Nehéz ruha set, nehéz pajzs, nehéz kard kísérő fegyóval. Na, ezekkel együtt mozgékonynak kell maradni.:) -
#2814 van értelme a havel settnek különben? vagy csak fashion miatt hordod?:D