Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Nekem a +10-es Butcher's knife jött be pvp-re (de azon kívül is nagyon jó). Ahogy látom, nagyon kevesen forgatják, pedig great sword tulajdonságokkal bír, miközben gyors és sokat lehet vele ütni. Mivel nagyon kevesen ismerik, szinte mindenkit meglepek vele, mert azt hiszik, hogy lomha fegyver. Sokan már fel sem tudnak állni ebből a meglepetésből, mert folyamatosan ütöm őket és gyakran még az elgurulásuk után is elérem. Szóval nekem ez a kedvenc fegyverem, bekészítve mellé a megfelelő mennyiségű dobótőr. Mellé egy ugyancsak +10-es fire Uchiganata. A két fegyver eltérő moveset-je sokszor még az ügyesebb ellenfeleimet is megzavarja. a 65 %-os nyerési mutató nálam is megvan, de meg merném kockáztatni, hogy van az 80 % is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ezt a Richard Rapier miért jó boss ölő?.És azt is 10 ig lehet felhúzni?
Na, a rapiereket kéne nerfelni. Mondjuk én az ikerlándzsákkal pvp-zek Carthus buffal, gurulásból duplán szúrok, na abból még a rapieresek sem tudnak visszaütni, hiába gyorsak, a greatswordosoknak meg esélyük sincs :D

Úgy szoktam kezdeni a meccseket, hogy fenn megállok Pontiff bonfire-nél a kis teraszon, az ellenfél általában lenn várakozik. Meghajlunk, ha befejeztük az animációt, akkor általában csak vár egy helyben még. Lockolom, itt jön az első meglepi, gyorsan váltok Avelynre, és kap egy hármas lightning shotot a képébe. Mindig bejön. Ekkor váltok vissza lándzsára, carthus buff rá, leugrok, de úgy, hogy nyomok egy támadást és beleszúrom a lándzsát a földbe :D Mintha valami húde nagy pvp guru lennék, kicsit cseszem fel az agyát, hátha ráparázik ezekre a színpadias elemekre, meg élvezem is az ilyen belépőt :DD Aztán szép lassú séta felé, pár apró odaszúrás, kóstolgatás, nézegetem mit tud, milyen spelljei vannak stb. Amikor nagyon belelendülünk, váltok mindkét kézbe lándzsára és szinte folyamatosan ütök, elugrok, futásból, ugrásból, stb. Általában vagy elfogy a staminájuk és kapnak egy combot, vagy ha ügyesen helyezkedik, akkor dupla szúrásokgurulásból. Elég hamar kifarmoltam Rosariának a 30 nyelvet, legalább 65%-ban nyerni szoktam. Meg persze harcok közti szünetekben gyakorlom a lándzsát, mert néha elég nehéz összefűzni a combokat, de zseniális movesetje van a fegyvernek, marha jól néz ki.
Teljesen egyetértek. Nékem Lothric van és megvolnék elégedve vele. Van Black night Gw. is, majd azt is felhúzom. Igaz már vagy 13 fegyóm van felhúzva, de miért ne lenne 14? Nem?:) Van vagy 120 Titanite Chunks, úgyhogy már az udvart is azzal burkolom.
Bár ha ütésgyorsaságot említünk, akkor a Black Knight Sword-ot említeném. Nagyon gyorsan üt és relatíve nagyokat. Általában a stamináimból simán végig verem az ellent és nagyon ritkán tud visszaütni mielőtt elhalálozna.
MerlinW
Fume-ot nerfelték (gyengítették) pár patch-el ezelőtt, ettől persze még mindig a legnagyobb a sebzése, viszont túl sok kompromisszumot kíván. Hasonló teljesítményt lehet elérni Astora Greatsword, sima Greatsword, Lothric knight greatsword és Profaned -el is, negyed akkora súllyal és valamivel gyorsabb támadási idővel. Lothric-nak pl nagyon jó a moveset-je, Astora meg hasonló ütőtávolsággal rendelkezik, mint a Fume.

Saját vélemény: szerintem még mindig a black knight greatsword a legjobb fizikai sebzést okozó fegyver. Gyors, magas stagger képesség, PvE-re tökéletes. ~2x gyorsabb, mint a fume, azaz egy dupla ütéssel (2x RB vagy RT) ~1200 körül üt. Ez PvP-ben is 4-6 ütést jelent védelemtől függően. 40-es END-el pedig simán kijön belőle egyszerre 6-7 ütés, gyűrűvel még több is.

A boss gyilkoló, PvP gyilkoló ultimate fegyver (kezdőknek, lustáknak, türelmetleneknek) pedig még mindig a jó öreg Richard's Rapier / Estoc bármilyen buff-al.

[merlinw.org]

MerlinW
Mielőtt nekivágsz az ng+-nak, ölj meg minden npc-t, a jó kis itemekért:)

[merlinw.org]

Fájörlink Srájn Bónfájör - Begin nekszt dzsörni :D
Nos.Szeretnék ng+-t kezdeni.De nem tudok.TEgnap lenyomtam a fő bosst- de mikor felajánlotta,hogy kezdhetem újból gondolom ng+-ba akkor a nemet vélasztottam.Úgy gondoltam,még gyüjtögetek kicsit.Most szeretnk tovább menni ng+ba de nem tudom hogyan kell.
Köszönöm.Akkor még felhúzom a vit-it meg a dex-it.Aztán majd látom mit hogyan a továbbiakban.
Na! Ezért írtam az 50 str.-t. Fume. Ez a kiképzés egy lvl csapda. Először csak azért küzdesz, hogy túléld valahogy. Aztán, hogy a jobb fegyvereket is tudd használni. Aztán már elég az str., de nem bírod el azt sok jó cuccot. Ezért növelni kell a teher bírást. Majd kiderül, hogy a jobb fegyverek ügyességet és vagy tudást, vagy hitet is kívánnak. Ezért növelsz szinte mindent, ami a végén azt eredményezi, hogy maximalistává válsz és úgy döntesz, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér és mindent növelni kezdesz, mert jó lesz az valamire. Mire a végére érsz, akkorra azt észleled, hogy van egy melee harcosod, aki varázslásban is otthon van, hogy a hitéről ne is beszéljünk. Persze ehhez óriási kitartás kell és sok idő.:)
Myselor
amit twinking titaniteből fejlesztesz vagy titanite scaleből azt csak +5ig lehet de ugyanaz mintha +10es-re húzol egy fegyvert és amúgy a fum greatsword nem sebez akkorát ha nincs meg a stenghted és azthiszem 45strenghtel tudod használni alapból és azt is csak 2kézre fogva 1kézzel még úgy nem bírod el
És mi van a fegyverekkel? Én a Fum ultra greatswordot használom.És csak +5-ig lehetett felhúzni.Akkor nem minden fegyót lehet 10-ig tolni?
Ls mondjuk a fum-hoz kell 50 str.Ha pl nincs meg a str 50 akkor kisebbet sebez vagy olyankor mi van?
Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.05.19. 10:32:41
MerlinW
50 STR a 40-hez képest B scaling-el +10 dmg. Nem igazán éri meg azt a 10 szintet, hacsak már nincs minden softcap-en, amit akar. Utána persze lehet bármire, én is lvl 290 vagyok. Addig viszont nem célszerű cap fölé pakolni.

Egyébként a közösség által megegyezett lvl120-nál többre alapvetően nincs szükség a játékban, NG+99-ben is bőven elég (knight alap cast):

END:40
STR: 40 vagy 25
DEX: 40 vagy 25
VIT: 20
VGR: 27

Ezekkel a statokkal mennie kell a PvE-nek és a PvP-nek is. PvP esetén VGR-re lehet még kombinálni, vagy megfelelő gyűrűket használni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.18. 23:26:44

[merlinw.org]

MerlinW
Tuti, addig 40-50 körül emelkedik, 27 után 10-15 körül.

[merlinw.org]

Vigor 27? Tuti jó érték ez? Észre sem vettem.
Nos, akkor gondolkodjunk: melee harcos és mint ilyen str. vig. stamina, teherbírás a főprofilja. Kell némi dex. főleg ha a használt fegyvert olyanra fejlesztettük, amire dex.-en is skálázódik. Ahhoz, hogy nagy fegyvereket tudj használni az str.-nrk 50-en kell lennie és nem árt a dex.-et is ide fejleszteni, már csak az íj miatt is. Mivel kell egy jó pajzs, egy jó páncél és plusz a nehéz fegyver, a teherbírás is magasnak kell hogy legyen. Nem beszélve, hogy egy vagy két másodlagos fegyót is jó ha elbír. Na most: a fegyókra kell némi táp is a spec ütés miatt, valamint hogy nagyobbat sebezzenek, plusz van táp a knight-ra is, tehát kell FP és hely a varázslatoknak is minimum három. Ezekhez némileg vagy a vari tudást, vagy a hitet fel kell fejleszteni. Tehát összefoglalva szinte mindent kell fejleszteni, ha még messze a határ. Én közeledem a 250 lvl-hez és hasonlóan fejlesztgetem, mint ahogy leírtam.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2016.05.18. 22:57:22
MerlinW
Vannak softcap-ek, azaz limitek, ami után nem vagy minimálisan nőnek a stat-ok:

VGR: 27
STR, DEX, END, VIT (kivéve az equipment load): 40
INT, FTH: 60
ATN, LCK: 99

Tehát ezek fölé nem sok értelme van fejleszteni őket.

[merlinw.org]

Sziasztok.Ma sikerült végivinnem a játékot.De nem kezdtem el az NG+-t Még van pár dolog amit nem gyüjtöttem össze.De ha elkezdem majd akkor mit érdemes egy Knight-nál feljelszteni a továbbiakban?.A vigort biztos fogom Meg a strenghtet.Stamina maxon van .Még valami amit tanácsos lenne ng+9-ban?
Ilyen az, amikor kissé túl tolod az anyagot.
Lunki88
Valami majomkutya. :)) A steames community hubon találtam, de könnyesre röhögtem magam rajta. :D
nekem inkább Vordt-nak tűnik, mint Dancer
főleg a segge alapján :D

How much can you take,before you snap?

Ez milyen állat?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Butchers knife+10-et se nagyon szerette...Meg se tudott karmolni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
na igen de a crystal sage aldrich és ocerios sem jobb sorcererrel :DDD különben ezekre tartottam magamnál egy jó kis kardot bleedingel .ja ki ne felejtsem a lotric prince-t...lorian borul szépen a mágiátót de lothric meg se érzi :D
Voltan
LOOOOOOL :D:D:D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lunki88
Terawatt
Kályha :"D piroval se volt egyszerű. Végül inkább hívtam embert :c

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Azt a bosst íjjal jó és könnyű megölni :D
Nekem ott volt egy kisebb holtpontom, mert addig a fire uchigatanámat használtam, na persze a démont nem nagyon fogta, elvégre egy nagy kályha az a dög. :D
Myselor
ott nem próbáltam még :D de általában ha túl sok szerepet hagysz nekik felborulnak szépen xd
Én az Old Demon King-nél hívtam be egy piromantát, mert úgy lehetne befejezni Cornyx küldetésvonalát, de mindig felfordult. :D
Ezt mindig elfelejtem. :) Én szerencsére nem bántottam az NPC-ket, leszámítva az emlegetett firekeeper incidenst, de miatta nem kellett feloldozást kérnem szerencsére.
Solid Snake
Ez má nagy keciség azé. / á dehogy ez a dark souls <#nevetes1> /
Solid Snake
<#pias>
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
na most vagyok túl a 6ik végijátszásomon de ilyen fasz geci lorian princet még nem kaptam mint most :D és még 3x megölt a faszkalap pedig elsőre szokott menni.ja és útközben is meghaltam 2x mikor odatarottam.nem kicsit voltam ideges.az a faszjankó összevissza teleportált és nemtudtam targetelni se a nagy lövését madj meghaltam egyszerűen túl gyorsan történt minden nem értettem az egészet.a final elsőre lement .na mindegy is.jöhetne már a dlc <#banplz>
Solid Snake
Nincs kedved egy topikot nyitni neki? Mégiscsak egy pofás kis "profilbavágó" souls game <#law>
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.05.18. 12:11:53
Lunki88
Ezt ki fogom próbálni, marha nagy szivatás. <#nyes>
//www.youtube.com/embed/Wz5vnejEieA
wedge31
Én egér+bill játszok az jó lett, van keybind és beállitható, hogy ne a gamepad felíratokal kelljen szenvedni hanem ha bill-t használsz akkor azokat a betüket kezelje a játék / ez az ami a from-nak még sose sikerült /

az más kérdés :D ha az irányítás (controller kezelés) rendben van akkor nagy gond nincs

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31
Jó lett, csak gyakran kinyirnak de már megszoktam...<#hehe>

twitchen néztem ps4es gameplay-t és egész pofás
remélem a port jó lett

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31
Jó, hogy felhívtad rá a figyelmem, marha jó kis játék, Dark Souls 2D-ben, ráadásul az ára se volt vészes.

Köszönöm.
MerlinW
Settlement-ben a csatornában a grave ajtón bemész (amerre Irina-t szabadítod ki) és jobbra a folyosó végén egy szobor.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.17. 23:25:36

[merlinw.org]

Myselor
a handmaid-nál a firelink shrineban.szinte mindegyik bossét meglehet venni abysst és a final bossét is meglehet
A bossok páncéljait hol lehet megtalálni? Pl abyss namless vagy a final boss öltözékei?
Myselor
Crown of Dusk,(10%sorc. boost) Karla's sett.tudod a boszi.Sage's Crystal Staff,Young Dragon Ring,(10%sorc. boost)Bellowing Dragoncrest Ring,(25%sorc. boost)Scholar's Candlestick(10%sorc. boost)
Fpocok
Milyen gearben, fegyóval, gyűrűvel tolod?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
én sorcererrel tolom. alap spelleket először ugye aztán scrollt oda adod a mágusnak akkor jöhet a homing soul mass és a soul speal majd később ezekből a crystal verziót.és ehhez jönnek a sorc boost gyűrűk fegyver sisak.nagyon durva:) ng+-t tolom épp vele 3boss maradt