3294
-
#2813 +2-es havel +2-es favor-ral is kell a 70? Az szép:) -
1kezdő #2812 Nagyon meg kell dolgozni azért, hogy felvehessem a full Havel's cuccot pajzzsal együtt, valamint egy erős, de nem túl nehéz fegyvert ( Refined Dark Sword +10 ), és egy talismant. Gyűrűkkel együtt is 70-es vitalitás ( Equip Load 138,9 )kellett ahhoz, hogy 70% alá kerüljek. Most, ha nem a Havel's pajzsot, hanem egy valamivel könnyebb pajzsot fogok, akkor viszont egy nehéz fegyvert tudok viselni, mondjuk egy Black Night Greatsword-ot. De azt hiszem, még egy lvl-t kell rá tennem, mert a Refined Lothric Greatsword-hoz kell pár tízed a 70 alá. Áhh, nehéz az élet...:D -
1kezdő #2811 Szeretnék segíteni Neked, hogy a rejtély némiképp oldódjon. Megértésre nem törekszem, lévén különbözőek vagyunk mindannyian. Sokszor szélsőségesen. Bár mindenki tiltakozik ellene, de megnyilvánulásainkban világosan visszaköszön az a velünk született készségünk, hogy magunkat - ha jelképesen is -, de a világ közepének képzeljük. Többnyire ez okozza a Te meg nemértésedet is. "Én nem vagyok ilyen, meg olyan" tehát nem értem, nekem ez egy rejtély. Rejtélyek nincsenek, csak hiányos adatok, illetve, az adatok teljes hiánya.
Mivel én szeretem nézni - na azért nem mindenkiét - a végigjátszásokat, ezért elmondom, hogy miért.
Nem szeretek ismeretlen dolgokba belefogni. Nem szeretem a kellemetlen meglepetéseket, ezért ha módomban áll, tájékozódom. Szeretem tanulmányozni más megoldásait és ha hasznos, beépíteni az enyémbe. Lévén, nem értem az angolt, ezért a sok olyan információt, ami az írott szövegekben rejlik, illetve, a párbeszédekben elhangzik előttem rejtve maradna. De a végigjátszásokban, valamint a célzott videóbemutatókban felismerhetőek és onnan már én is értem és alkalmazom. Nem kérdezgethetek minden xart, mert azt nem szeretik. Hát, utána nézek. Mivel nekem filmszerű egy jó végigjátszás, ezért még élvezem is, mert megismerem a készítő személyiségét. A humorosat, illetve a sok hasznos információt nyújtót előnyben részesítem.
Van rá bőven időm. Mikor már ráuntam az én játékomra és vagy épp eszem, iszom, pihenek, akkor csak elindítom és már forog is a film. Félreértés ne essék! Ahonnan a játék származik, onnan rengeteg film is akad. Nem vagyok lemaradva.:)
Egy szó mint száz. Szeretem a jól elkészített sok hasznos információt felvonultató végigjátszást. Semmit nem ront az én játékomon, mert én szinte biztos, hogy másképp játszom, mint a többség. Megértést nem remélve, most ennyit.:) -
#2810 Nem szó sincs róla, folytassa csak :) -
Zozo0122 #2809 Engem pl. az késztetett a PS3 Demon Souls és a PS4 Bloodborne végignézésére, hogy nincs konzolom, és nem is akarok :) -
#2808 -
#2807 Nekem a legnagyobb rejtély, hogy mi késztet embereket arra, hogy komplett végigjátszásokat nézenek esetenként 40+ órán át.
Én már öt perc után halálra unom magam rajta, hogy azt nézem hogyan játszik egy másik fazon, inkább játszok vagy filmet nézek, mondjuk nekem nincs sok szabad idöm de ha volna se pazarolnám ilyesmire. -
1kezdő #2806 Semmi bajom. Se Veled, se ő vele. Mindenkinek van egy stílusa és van véleménye. Elmondtam én is, Te is. Ez így van jól. Én sem szeretem, ha valaki káromkodik, de mindenki tudja, hogy a DS-nél ez szinte hozzátartozik a játékhoz. Ártalmatlan. Az inkriminált srác - kiről társalgunk - Eszes, gyors észjárású. Ráadásul elég tájékozott DS ügyben. A stílusa mindenkinek olyan, amilyen. De gondolj bele. Ha ezzel a stílussal ennyi embert bevonzott, akkor rosszul teszi ha folytatja csak azért, mert vannak kényesebb ízlésűek?:) -
#2805 Nem tudom mi bajod van, őszintén szólva. Nyilván én is káromkodok időnként, Dark Souls alatt gyakrabban, mint az átlag. Attól még tény, hogy irritál a srác stílusa. Téged nem, hát ennyi. -
1kezdő #2804 Jó szórakozást! Nem fogsz unatkozni. A sárgaságot (Hepatitis B ) meg - ha jól tudom - diétával lehet kezelni. Nem szabad zsírosat és túl fűszerezettet enni.:D -
#2803 A kifejezést nem használom, de az érzést megértem. :-D
Amúgy érdekes dolog ez a streamelés, ha már beül az ember a webkamera elé, akkor muszáj beszélnie, kommentálnia a játékot. Szóval az eredmény valamennyire nyilván mesterkélt, hiszen tudom, hogy vesz a kamera, Ehhez képest szerintem a srác jól nyomja, eléggé emberiek a reakciói, és szerintem sokszor nagyon vicces is. Bár most látom talán másodszor életemben... -
#2802 szintén. Leggyakoribb az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ó hogy basszájbaakurvaanyád"
Pajzs nélkül a legjobb szerintem. Valahogy mindig is" túl easy volt" a pajzs. DS2ben pl nagyon hamar 100%os pajzs tönkre is tette a nehézséget :)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.24. 15:47:43 -
#2801 Szerintem jól nyomja a srác és ügyesen is játszik. A káromkodásról meg annyit, hogy én egy végtelenül nyugodt ember vagyok, de amikor DaS3-at játszom, úgyis kicsúszik a számon pár káromkodás, hogy senki nem lát. Kevés boss van, akit még nem g*ciztem le ebben a játékban. :-D
Amúgy én is pajzs nélkül tolom, Bloodborne-on nevelkedtem, pajzzsal nem is tudok játszani. -
#2800 Azért még belenézek, legalább rálesek, hogy játszik. A stílusa viszont gáz, de hát ez van.
-
#2799 Magasról letojom, kinek jön be.
Még jobban letojom a nézőszámait.
Az, hogy esetleg ügyesen játszik meg ugyan riszpekt, de ebből a szempontból nem releváns
Sokkal szimpatikusabb videobloggerek vannak, ez egy bunkó, és irritáló.
ja, igen, persze magánvélemény.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.05.24. 15:07:06 -
#2798 különben én sem bírtam nagyon irritált a faszi ezelőtt.de elkezdtem nézni a végigjátszást és feltűnt hogy még sem annyira idióta ez az ember.oké néha sokkot kap az apró dolgoktól is és majd kiesik a székből és ez erőltetett.de lényegében jól játszik.van fogalma róla mit csinál.ő már játszott az előzőekkel is, és ez meglátszik.gondolkodik és nagyon jó dolgokat gondol előre amiket ugye én már régen tudtam.tehát nem egy balfasz figura mint a gamestaros sirius...2órába telt mire megölte az első bosst már nem azért de kezdő koromban se voltam ekkora balfalsz...tudtommal ő is rendszeresen játszik mint ezek a VR-es srácok de van különbség tényleg hogy valaki tud játszani vagy csak egy casual pöcs.ja és tényleg nagyon jó látni azt hogy milyen sok emberrel fiú lány anyukával midnekivel megismertették és megszerettették a játékot:) -
#2797 akkor rég láttál south parkot vagy rossz a hallásod :D -
#2796 Szerintem tisztára olyan hangja van mint Cartmennek a South Park-ból. :) -
1kezdő #2795 Persze-persze. Meg nem is annyira szép gyerek. De a "mást nem csinál" kijelentés elég gyenge lábakon áll. Talán említsük meg, hogy pajzs nélkül, nem túl sok halállal végig vitte. Talán az is mellette szól, hogy ezzel a stílussal, ahogy lekommunikálja a videóit, elég sok embernek bejön (több százezres nézőszám+like+követés). Nem sokan mondhatják el magukról. Eleinte nekem se tetszett a stílusa, de ahogy figyelemmel követtem a DS 3 végigjátszását, bőven kárpótolt az a sok nevetséges helyzet, valamint az arra történő reakciói. Szerintem az mellett, hogy tűrhetően irányít, kellően szórakoztató és végső soron ez a fő. Végigviszi becsületesen, nem szégyenli, hogy néha hülyét csinál belőle a játék. Mellesleg ezen stílus, amit Te is kifogásolsz, nagyon bejön sok rajongónak és ez döntő egy olyan tartalom szolgáltatónak, aki pénzt akar csinálni a YT nézettségéből. A többi nem számít.:) -
#2794 Ezután Abyss-ig sétagalopp úgy is szóval annyira nem sajnálom én is megfeküdtem párszor az elején (tapasztalatlan vagyok a témában bele kellett jönnöm :) -
#2793 Szerintem gáz. Mást se csinál, csak káromkodik. -
#2792 Megizzadt a sikerért azért így egy végigjátszás.........
-
#2791 Az a kétségbeesett tekintet... :D -
1kezdő #2790 Nagyjából így kell elkezdeni egy játék bemutatását:
-
1kezdő #2789 A DS 2 volt az első és legalább ennyire ismeretlen játék számomra, mint ezen videó jólfésült áldozat/főhősének a DS 3. Ugyanilyen bénán kezeltem az irányítást és elég sok időbe telt, mire csak hozzávetőlegesen kezelni tudtam. Végig vittem, de soha eszembe sem jutott volna, hogy a bénázásom valakit is érdekel. Ebből kiindulva most sem értem, hogy az ide feltöltött első résszel mi volt a cél? Azt mindenki tudja, aki csak egy kicsit olvasott eme játékról, hogy nehéz, tehát ezt demonstrálni teljesen felesleges. Ezért, ha valaki teljes végigjátszást akar bemutatni - szerintem - rendelkeznie kell e játék előzetes ismeretével mind történetileg, mind játékkezelési ismeretekkel, valamint a játékban használatos szabályok, tárgyak hozzávetőleges ismeretével.
Tehát - az első gameplay videó - teljes koncepciótlanság, mert vagy olyan nézi, aki már jártas és azt ez rohadtul idegesíti, vagy olyan aki nem jártas, annak meg semmi segítséget nem ad. Az első rész alapján világos, hogy elsősorban nem a játékot mutatták be, hanem hogy milyen béna az, aki nem ismeri ezt a játékot. De ez világos volt enélkül is. -
#2788 Nem szoktuk szeretni az önreklámot, de egyszer belefér (nem mintha nem láttunk volna ugyanilyen videót ezret eddig, de ez már részletkérdés:)). Értelemszerűen a további "epizódokat" már ne.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.23. 18:15:33 -
#2787 Sziasztok. Nem tudom, mennyire legális ilyet tenni, de megosztanám gameplay-ünket itt, a fórumon. :)
-
sirdond #2786 -
A második részt figurázza ki, de gondoltam aktívabb ez a topik. :) -
Zozo0122 #2784 Ez poén volt, kreatív :D Amúgy itt jó pvp csaták vannak, nagyon jó hely, szakadékveszély stb. de valszeg túl erős vagyok ide, mert kb. 15 fightból csak kettőn vertek el, ezek ketten voltak az egyik vereség. Itt még csak félkész buildekkel mászkálnak az emberek, és funból idézgetnek be, ez nem komoly pvp spot, bár folyamatosan találni ellenfelet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2783 nagyon elvolt a darkwraith -
sirdond #2782 mi ez a punnyadás?
-
#2781 Miután összegyűjtötted a 7 Young White Branch-et és a Saint-Tree Bellvine-t, az óriás meghal. (korrigálás az előzőre: Cathedral of Deep-ben van az utolsó, nem Londo-ban Aldrich-nál) -
#2780 mindenkinek ajánlom ezt a játékot aki szereti a dark souls és nem grafika buzi :D fantasztikus játék igazi dark souls élmény és nehézség.
van topikja is:)
Salt & Sanctuary -
hun atlas #2779 De én a játék vége után mentem oda, és ott állt. :O -
#2778 Knight stat elosztása a legoptimálisabb. Pyromancer három dologban különbözik a knight-tól: gyenge ruha, magic statpontok a fizikai helyett és a pyro kesztyű, ami undead settlement (második terület)-ben megszerezhető, valamint a magic stat-ok is ugyanott lesznek ha arra raksz. viszont buksz 4-5 szintet a feleslegesen kiosztott pontok miatt. - feltéve ha nem szeretnél kombinált karaktert.
Tehát alapvetően mindegy mivel kezdesz, mert mint írtuk már itt páran, minden kaszt maximum 2-3 órán át különbözik a többitől. Viszont a Knight alapból overpowered, ha az első két területtel lenne valakinek problémája.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.20. 14:10:01 -
#2777 Miután beszéltél vele végig barátságos marad, amíg nem bántod az npc-ket. Továbbá segít neked Cathedral-ban és Farron-ban is, majd Aldrich haláláva ő is meghal és dobja a gyűrűt automatikusan. Felesleges megölni. -
Slee #2776 Nem mondanám, hogy túl jártas vagyok de azt sem, hogy kezdő... a knight viszont nem tetszik... maradok a pyromancernél szerintem :)
de köszi a tanácsot -
hun atlas #2775 Nekem le kellett vágnom az óriást, csak úgy kaptam meg a gyűrűt. Érdekes egyébként, hogy NG+-ban barátságos marad. Az is jó dolog, hogy ha dark magic-et tartalmazó tome-t adsz Irinának, akkor azokat visszaadja, ha firekeeper lesz. -
#2774 Ha kezdő Dark souls-os vagy, Knight-al kezdj. A kasztok között nincs semmi különbség a kezdő stat-okon kívül, később bármelyikből csinálhatsz bármit.