3294
-
Pio #2893 OFF
Én a gamestar portálban arra csodálkozom rá mindig (azon felül, hogy a hasznos felület ~50%a reklámbanner), hogy olyan szinten ki vannak éhezve a kattintásra, hogy minden cikk tele van önmagukra mutató, irreleváns linkekkel. De olyan szinten, hogy megemlít a cikk egy XY játékot és akkor az tuti egy link lesz, de nem ám a játék adatlapjára, mert olyat lusták csinálni, nem ám a hivatalos oldalra vagy legalább egy wiki szócikkre. Egy random az adott játékról szóló saját cikkükre.
De ilyen szinten, hogy egy cikkben megemlítik azt, hogy mondjuk "a játék fejlesztői közt ex STARCRAFT fejlesztők is találhatóak" akkor a STARCRAFT kattintható lesz és a link egy szintén gamestaros cikkre vezet mondjuk olyan címmel, hogy "Koreában popsláger készült a leghíresebb startcraft játékosról".
Egyszerűen abszurd. :D -
MrAndree #2892 Utoljára 10 éve olvastam őket, akkor elég dilettáns banda volt, jó tudni hogy azóta se változtak. :) Trailer jól fest, -
#2891 Na pont ezért tiltott a GameStar a topikok nagy részében:)
-
MrAndree #2890 Tipikus gamestaros bullshit, IGN szerint a DLC címe "Ashes of Ariandel", a GS cikkben említett pálya pedig csak egy pálya belőle. Szóval esélyesen lesz benne single is, ahogy az eddigiekben csak még nem derült ki mivel ez csak szivárgás, a hivatalos reveal az holnap lesz, valószínűleg trailerrel meg mindennel. -
#2889 hát én mostmár nem értem ha ez igaz akkor rohadjanak meg ott ahol vannak -
#2888 Eléggé bullshit szaga van. Kizártnak tartom, hogy nincs benne sztori. -
Gabe18 #2887 Hát ez elég lehangoló... Az eddigi 2 rész DLC-i után nem ezt várná az ember.
Dark Souls III - nem mindenki örül majd az első DLC-nek -
#2886 Ez tök jó:) -
sirdond #2885 egy kis érdekesség szombat délutánra:
http://fextralife.com/the-blacksmiths-tale-deciphering-runes-in-dark-souls-3/ -
1kezdő #2884 Nos: nálam nem lehet csak úgy nerfelni...tudod miért.:)
Két buff / Sacred Oath, Carthus Flame / volt rajtam csak és nem volt 20% alatti hp köztük. Refined Black sword volt a fegyó egy kézben. Ja! 351-es a szint.:) -
#2883 Oké, legyen 40mp, nem mindig lehet elkapni jól, illetve van mikor kijön a szorításból. Azonban, ha mázlis köröd van, végtelen rapierstagger-el szúrkálhatod. A patch óta nem működik, mert majdnem duplázták a stamina fogyasztását a rapiereknek.
Egyébként buffokkal, 20% alatti hp, stb max 10-15 szúrás mindkét srác (volt, mert sok minden más is kapott nerf-et:))
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.11. 19:54:38 -
1kezdő #2882 20 mp?? Elgondolkodtató amit írsz, mert elképzelni sem tudom, hogy ennyi idő alatt lehet és meg mondom miért. Én a felém való futással együtt értem a 45-öt. Persze én is futottam feléjük, lévén a turbók rajtam voltak. Az elsőt egy sorozattal megöltem, pedig nem volt backstab. A tüzes is hasonlóan járt. Egy sorozat. Könnyű őket lesorozni, mert amíg ütöd őket, csak vonaglanak. Lényeg, hogy halálig kell egyfolytában ütni. A 20 mp, csak egymás felé futás nélkül elképzelhető.:) -
#2881 Patch előtt lighnint rapier-rel 20 alatt is meg volt az. Patch óta kicsit tovább tart:) -
1kezdő #2880 Azért, hogy egy abyss watchers 45 mp-ig tartson úgy kompletten - film bejátszások nélkül - elég durva.:) -
#2879 Regulation Patch v1.09. -
Zozo0122 #2878 Persze, de éppen gyenge a mobilnet, stb. meg amúgy is lehalt a topik :D -
#2877 Egy idén ősszel (szept-okt), kettő valamikor jövőre. Egyébként google első találata. -
Zozo0122 #2876 Van már hír az első DLC-ről? Mikor érkezik? -
#2875 Nem lehet, de beverhető csak kitartás kell hozzá :) Nekem is meggyűlt vele a bajom Nagyjából 3 napom ment rá (közben azért nem csak őt ütöttem csak napi 4-5 próbálkozásra volt időm). Aztán kipihenten hétvégén leültem este és beütöttem a szemetet. Nagyjából ki kell ismerni mire mit lép és azt is, hogy milyen távolságban kell tőle lenni adott lépésekhez. Onnantól simán üthető. -
1kezdő #2874 Nem. -
#2873 Köszöntem! Szerintem összekaparom magam és megpróbálok visszamászni. Lassan kiesett 1 hónap :D -
#2872 Azért kezdtem ilyen játékba mert többször kivittem (az udvarra) az első és a 2. részt, és szeretem a sorozatot ._.
Igazából csak az volt a bajom, hogy meghaltam egymás után hatszor, elkezdtem ki-kihagyogatni napokat aztán már azt is elfelejtettem, hogy hol tartok. Nagyjából ennyi.
Tehát ki lehet kerülni az Abyss wacserzt? -
1kezdő #2871 "Semmi ötletem nincs a fejlődést illetően" (?)
Akkor nem egészen értem, hogy miért kezdesz ilyen játékba? Ez a játék végeredményben erről szól. Az elején kitalálod, hogy milyen karakterrel szeretnél haladni és kiválasztod. Aztán már nincs más dolgod, csak erősíteni mind a karaktert, mind a fegyverzeted. Ami ebben a játékban nehéz (nem mindenkinek), az az irányítás. Ha nehezen megy, akkor még kell erősítened a karaktert. Miért? Mert a játékban található harcok mind az időről szólnak. Belekezdesz egy harcba - mondjuk boss-ba - és az győz, aki időegység alatt többet ver le a másikról. Ezt megteheted ököllel, ha nagyon ügyes vagy. De ha nem, akkor nagyon erős karakterrel, fegyverrel és egy pajzzsal. Tehát a kérdésedre a válasz: ha nem vagy kellőképp ügyes, akkor addig fejleszd a karaktered, míg rövid idő alatt letudod verni a boss-t. Minél tovább vagy benn a boss-nál, annál biztosabb, hogy lever.
Mondok egy példát: DS 3 játékbemutató srác, százvalahányas Dex-es karakterrel visszament oda, ahol most Te állomásozol, de nem a boss miatt, hanem a sárkánykövekért. Közepesen jól játszik a srác. Első menet zakó. Másodikban épphogy győzött. Mivel én ezt kihagytam, visszamentem én is, de 300 köröli karival. Azonnal kivégeztem azzal a karddal, ami Neked is van. Csak ütöttem és válaszolni nem tudott. A harc kb. 25 mp.-ig tartott. Nem kellett semmilyen tudás, csak ütöttem, a pajzs meg dísznek volt nálam.
Erősítsd meg a kari ütését és minél erőseb, annál gyorsabban győzöl. -
#2870 Jaja ahogy kolléga mondja :) Dark sword ráadásul mindenkire jó, mert még INT-re vagy FAITH-re is S a scaleje ha infuseolod és maxolod :D
Plusz az Abyss Watcher az első keményebb boss. Utána megint lesz egy kis "nyugid"
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.06.19. 15:01:32 -
#2869 az alap pajzs tökéletes ugye 100-ot véd.az alap kard pedig nagyon nem a legjobb ahogy tera is írta a darkwraitheket farmolgasd dobják a dark swordot az egyik legjobb rövid kard a játékban imádom.érdemes fejleszteni is.és a lényeg pedig hogy kicsit erősödj ha úgy érzed még ne memgy.farmolgass nem szégyen az.legyen több életed staminád.csak jobb eséllyel indulsz és az sokat számít :) -
#2868 boss előtt masíroznak dark wraithek vagy mi a neve. Azoknál van egy táp straight sword és jól is néz ki.
Én pajzs nélkül játszottam az esetek többségében, mert csak zavart (spell és kard, vagy kétkezes kalapács) Játsz úgy ahogy neked tetszik.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.06.19. 14:40:51 -
#2867 igazából magam sem tudom. sima harcimarci pajzzsal + straight sworddel. Semmi ötletem nincs a fejlődést illetően, a legegyszerűbb kard eddig a legjobb. Kicsit elvesztettem a motivációmat, mert sokan írták, hogy tényleg a legegyszerűbb fegyó a legobb, és nem is éri meg mást tuningolni...mondjátok hogy ez nem igaz légyszi -
#2866 Milyen karakterrel próbálkozol? -
#2865 Egyetlen egyszer el tudtam jutni odáig, ahol már többen voltak. De meg is haltam 20 mp alatt... -
#2864 Ütögesd a bosst addig, amíg nem jön a haverja. Utána kergetőzz, amíg nem jön az Watcher ami "veled van". Segít annyira, hogy lefoglalja a népet és kicsit lazábban tudj harcolni a bossal. -
#2863 Ellóóó! Több mint egy hónapja le vagyok ragadva az Abyss Watchereknék...nem bírom egyszerűen megcsinálni. Van erre valami különleges technika? Már azt is elfelejtettem, hogy ezen kívül hol vagyok, vagy hol tartok a játékban...egyszerűen nem tudok tovább menni :/ -
#2862 Trónok harca spoileres
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2861 -
Zozo0122 #2860 Hát akkor úgy. Ellenem is használták már pvp-ben, de nem emlékeztem pontosan :D -
#2859 Ja ok.
Amúgy szerintem biztos így megy, mert végignéztem ENB végigjátszását és ott használta. 0 hpn rohangált, kibírt egy extra ütést, aztán beleivott flaskába. -
Zozo0122 #2858 Lehet, ebben a részben még nem toltam faith karival :D -
#2857 Nope.
Én úgy tudom, hogy ha meghalnál, nem halsz meg, viszont a hpdat neked kell újrtatölteni, nem magától. -
Zozo0122 #2856 Halálnál még egy esély - erre alapból van egy miracle, és akkor a halálod pillanatában újratöltődik az életed :D -
#2855 Halálnál lehetne még egy esély / gombok nyomogatása / élet újratöltve win. -
Zozo0122 #2854 Ez nagyon beteg :D Egyébként totál megölné a játékot...