Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kovácsnál van olyan, hogy Allot Estus.
Ott szét is tudom osztani az arányt, de hiába osztom szét, akkor is csak 5 lesz, mégha mondjuk 7-et állítok be.
Lehet ez valami bug? <#confused>
kovácsnál van olyan h allocate estus

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sziasztok!

Kezdő Dark Souls játékos vagyok.
Néztem pár pyromancer videót és nem értem, hogy lehetséges 5-nél több estus flask a karakternél, amikor nálam max. 5 estus és 4 ashen estus flaska lehet.
Hiába változtatok az elosztáson, hogy kb. 8 estus legyen nálam, mindig visszadobja a max. 5-re.
????
Lunki88
Úgy érzem egy kicsit a lag is segít neki a találatoknál, bár gondolom ezt eleve belekalkulálja mikor elengedi a lövéseket. Egyszer majd én is kipróbálom. 😊
not bad

How much can you take,before you snap?

Drága rage volt. 😄
Ezt a majmot 😄
Myselor
szánalmas
Lunki88
Hihetetlen az emberek mire képesek egy kis plusz nézettségért cserébe. Fogadok mindent a segge alá raknak, hogy csak úgy szétveri a monitort.
Fpocok
A sorozat nem való mindenkinek 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Köszike.
Myselor
amúgy azokat nem értem akik a kenegetés miatt mágiát használnak.erősebbek azok valamivel mint a sima kenőcs?mert én úgy veszem észre ugyanaz és megvenni olcsóbb.a legjobb meg amúgy a vérzéses csak 1-2 bossra nem hat a többire meg a legjobban ez legalábbis így tapasztaltam😊
Igen-igen! De - bár roppantul kezdő vagyok -, azért az én koromban? Szvsz. szerint eléggé snassz lenne.😄
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.27. 16:01:46
MerlinW
Kenegetést lehet ám item-el is, nem kell mágia hozzá😊

[merlinw.org]

Ezt említettem az egyik hozzászólásomban. Az egyik dolog bevonzza a másikat. Kell egy jó fegyó? Erősödni, ügyesedni kell. Kell egy másik, ahhoz meg okosodni. Ha kenegetni akarod a fegyvert, kell egy kenő eszköz, de ahhoz meg intelligensebbnek kell lenned+vitalitás, mert annak is súlya van. Köztünk legyen szólva, elég nagy baromság, hogy a ruháknak keményen megírták a súlyát, de a védelme egyáltalán nincs arányban vele.

Nem értem, hogy az első kettő után itt miért szüntették meg a ruha fejlesztését. A fegyver fejleszthető, a ruha miért nem? Az is szembetűnő, hogy mondjuk egy átlagos, nem túl jó pajzsot - ha a mob fogja - nem tudok átütni és alig sebződik, de ha ugyanazt én fogom, akkor már érvényben vannak a tárgy paraméterei.
Voltan
Igen, alapvetően igazad van. A gáz csak akkor van, amikor eleve a minimális szükséges képesség a soft cap fölött van - konkrétan nálam a Fume Sword esetében. Imádom, mert pokoli nagyot üt, már-már nevetségesen, tényleg 😄 Viszont 50-es str kell hozzá, ami már ugye a cap fölött van. Most egyelőre ott tartok, hogy 40-es str-el már két kézre tudom fogni, és úgy jó. De ahhoz, hogy fullosan használni tudjam, jóval a cap fölé kell menni sajnos. Mondjuk lehet, hogy hagyom a fenébe, kétkezesen is jó az. Üt, mint a törköly 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Játssz a második résszel is, abban akárhányszor megölheted a boss-okat😊

[merlinw.org]

Nos, sok igazság létezik és ebből az egyik, amit Merlin mond. De! Az alant említett Lothric-ra 1090 ütök, akkor az tovább jön, mintha nem történt volna semmi. Ugyanakkorát sebez egészen addig, amíg ki nem végzem. Ami ebben az esetben 10, de lehetne 500 is. De ha egyből leütöm, nem jön tovább. Nagyon sokszor kicsin múlik. Én a kicsit építem. Egy kicsi a védelemre, egy kicsi a támadásra, a negatív hatások ellen, életerő növelés stb-stb. A végére összeadódik a sok kicsi és lesz belőle egy nagy, ami a döntő pillanatban mindent eldönt. Győzöl, vagy halsz.

Egyébként a lvl-em 267 és 300-ig nem állok meg (talán). Mondok egy példát, hogy én másképp játszom: bemész a boss-hoz és megküzdtök egymással. Ő legyőz, de te újra és újra bemehetsz hozzá. Egyszer csak legyőzöd és ő már nem jöhet újra. Ez nem korrekt. Én úgy csinálom, hogy megküzdünk és amikor már az utolsó csapás kell csak, feladom és ő megint bejöhet. Egyszóval: edzőpartner. Kipróbálok vele minden fegyvert, taktikát. Jól elvagyunk.😄
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2016.05.26. 23:00:31
Terawatt
Az igaz, mondjuk én jól megvagyok a lvl 80-100 közötti szinten lévő pvpvel

MerlinW
Nála már nem számít, ő is 200 felett van tudtommal. Ott már minden softcap felett kell hogy legyen és még a mágiára is bőven jut😊 Nekem is 215-ös a nagy karakterem, csináltam egy 120-as metát a pvp miatt, és azt kell, hogy mondjam, semmi különbség, kb 1+ ütés van a 120-as és a 215-ös között.

Magyarul softcap fölé - nemrég leírtam őket - nem sok értelme van menni, illetve onnantól oda osztasz pontot ahova jólesik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.26. 21:11:30

[merlinw.org]

Terawatt
És ráadásul egy csomó statot elb*szol arra, hogy hordani tudd.

MerlinW
A "HP 20% alatt legyen" gyűrű több bónuszt ad, mint a 100%-os, főleg hogy 20% alatt Morion blade is ad 15-20% ATK bónuszt. Erre rádobod a favor +2, King gyűrűt, magadra küldöd a sunlight blade buffját, majd a deep protectiont (a kettő együtt 30%), ha kenhető, kensz valamit a kardodra - darkmoon-t pl. és meg is van a 2k-s ütögetésed ultra karddal. Ha bátor vagy 20%-alatti hp mellé Power Within-t is tolhatsz az még 20% dmg
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.26. 21:08:08

[merlinw.org]

MerlinW
Ebben a részben többnyire csak divatcikk a páncélzat. Múltkor linkeltem videót ahol elmagyarázzák, alapvetően az alap védelem számít, az absorb csak annak pár százaléka. Tehát Havel kb olyan, ha egy mob rádüt 500-at, Havel szettben 300-at sebződsz, médium (~20 absorb) ruciban meg 320-at.

[merlinw.org]

Terawatt
#2115 Ez PvE-re is jó, csak max a spelleket variálod. sok int kell hozzá szóval bőven pakolj rá. Str és dex csak annyi, hogy a kiszemelt fegyvert használni tudd, több nem kell. többi hp meg mana.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.26. 21:02:43

Lunki88
Lehet nincs igazam, de szerintem a Havel set lényege a magas poise volt, legalábbis a korábbi részekben. Így nem is kell tudni a karakterednek gurulni benne, mert ezzel lehet "tankolni" az ütéseket. Emlékszem az első részben Manus-t full Havel setben vertem le, az ütéseit meg a Havel pajzs simán védte, csak kellett hozzá elég stamina.
Sziasztok.Most kipróbálnék egy varázslót.Ott mire kell pakolni?
Mindig keresem a legeket. A legjobb, a legnehezebb, a legnagyobb ütőerő stb-stb. és addig nem nyugszom, amíg meg nincs. Kitaláltam, hogy egyetlen ütéssel kell leütnöm a piros szemű spear-es Lothric Knight-ot. Az életerő maxon kell hogy legyen. Csak gyűrűk és a tápok mehetnek rám és a fegyóra. 1100-as ütés kell. Leütöm.😊
Minden nehéz rajtam. Nehéz ruha set, nehéz pajzs, nehéz kard kísérő fegyóval. Na, ezekkel együtt mozgékonynak kell maradni.😊
Myselor
van értelme a havel settnek különben? vagy csak fashion miatt hordod?😄
MerlinW
+2-es havel +2-es favor-ral is kell a 70? Az szép😊

[merlinw.org]

Nagyon meg kell dolgozni azért, hogy felvehessem a full Havel's cuccot pajzzsal együtt, valamint egy erős, de nem túl nehéz fegyvert ( Refined Dark Sword +10 ), és egy talismant. Gyűrűkkel együtt is 70-es vitalitás ( Equip Load 138,9 )kellett ahhoz, hogy 70% alá kerüljek. Most, ha nem a Havel's pajzsot, hanem egy valamivel könnyebb pajzsot fogok, akkor viszont egy nehéz fegyvert tudok viselni, mondjuk egy Black Night Greatsword-ot. De azt hiszem, még egy lvl-t kell rá tennem, mert a Refined Lothric Greatsword-hoz kell pár tízed a 70 alá. Áhh, nehéz az élet...😄
Szeretnék segíteni Neked, hogy a rejtély némiképp oldódjon. Megértésre nem törekszem, lévén különbözőek vagyunk mindannyian. Sokszor szélsőségesen. Bár mindenki tiltakozik ellene, de megnyilvánulásainkban világosan visszaköszön az a velünk született készségünk, hogy magunkat - ha jelképesen is -, de a világ közepének képzeljük. Többnyire ez okozza a Te meg nemértésedet is. "Én nem vagyok ilyen, meg olyan" tehát nem értem, nekem ez egy rejtély. Rejtélyek nincsenek, csak hiányos adatok, illetve, az adatok teljes hiánya.

Mivel én szeretem nézni - na azért nem mindenkiét - a végigjátszásokat, ezért elmondom, hogy miért.

Nem szeretek ismeretlen dolgokba belefogni. Nem szeretem a kellemetlen meglepetéseket, ezért ha módomban áll, tájékozódom. Szeretem tanulmányozni más megoldásait és ha hasznos, beépíteni az enyémbe. Lévén, nem értem az angolt, ezért a sok olyan információt, ami az írott szövegekben rejlik, illetve, a párbeszédekben elhangzik előttem rejtve maradna. De a végigjátszásokban, valamint a célzott videóbemutatókban felismerhetőek és onnan már én is értem és alkalmazom. Nem kérdezgethetek minden xart, mert azt nem szeretik. Hát, utána nézek. Mivel nekem filmszerű egy jó végigjátszás, ezért még élvezem is, mert megismerem a készítő személyiségét. A humorosat, illetve a sok hasznos információt nyújtót előnyben részesítem.
Van rá bőven időm. Mikor már ráuntam az én játékomra és vagy épp eszem, iszom, pihenek, akkor csak elindítom és már forog is a film. Félreértés ne essék! Ahonnan a játék származik, onnan rengeteg film is akad. Nem vagyok lemaradva.😊

Egy szó mint száz. Szeretem a jól elkészített sok hasznos információt felvonultató végigjátszást. Semmit nem ront az én játékomon, mert én szinte biztos, hogy másképp játszom, mint a többség. Megértést nem remélve, most ennyit.😊
Voltan
Nem szó sincs róla, folytassa csak 😊

Engem pl. az késztetett a PS3 Demon Souls és a PS4 Bloodborne végignézésére, hogy nincs konzolom, és nem is akarok 😊
jarlaxxe
<#eljen>

wedge31
Nekem a legnagyobb rejtély, hogy mi késztet embereket arra, hogy komplett végigjátszásokat nézenek esetenként 40+ órán át.
Én már öt perc után halálra unom magam rajta, hogy azt nézem hogyan játszik egy másik fazon, inkább játszok vagy filmet nézek, mondjuk nekem nincs sok szabad idöm de ha volna se pazarolnám ilyesmire.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Semmi bajom. Se Veled, se ő vele. Mindenkinek van egy stílusa és van véleménye. Elmondtam én is, Te is. Ez így van jól. Én sem szeretem, ha valaki káromkodik, de mindenki tudja, hogy a DS-nél ez szinte hozzátartozik a játékhoz. Ártalmatlan. Az inkriminált srác - kiről társalgunk - Eszes, gyors észjárású. Ráadásul elég tájékozott DS ügyben. A stílusa mindenkinek olyan, amilyen. De gondolj bele. Ha ezzel a stílussal ennyi embert bevonzott, akkor rosszul teszi ha folytatja csak azért, mert vannak kényesebb ízlésűek?😊
Voltan
Nem tudom mi bajod van, őszintén szólva. Nyilván én is káromkodok időnként, Dark Souls alatt gyakrabban, mint az átlag. Attól még tény, hogy irritál a srác stílusa. Téged nem, hát ennyi.

Jó szórakozást! Nem fogsz unatkozni. A sárgaságot (Hepatitis B ) meg - ha jól tudom - diétával lehet kezelni. Nem szabad zsírosat és túl fűszerezettet enni.😄
Amiga
A kifejezést nem használom, de az érzést megértem. :-D
Amúgy érdekes dolog ez a streamelés, ha már beül az ember a webkamera elé, akkor muszáj beszélnie, kommentálnia a játékot. Szóval az eredmény valamennyire nyilván mesterkélt, hiszen tudom, hogy vesz a kamera, Ehhez képest szerintem a srác jól nyomja, eléggé emberiek a reakciói, és szerintem sokszor nagyon vicces is. Bár most látom talán másodszor életemben...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Terawatt
szintén. Leggyakoribb az

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ó hogy basszájbaakurvaanyád" <#idiota> <#rinya>

Pajzs nélkül a legjobb szerintem. Valahogy mindig is" túl easy volt" a pajzs. DS2ben pl nagyon hamar 100%os pajzs tönkre is tette a nehézséget 😊
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.24. 15:47:43

Amiga
Szerintem jól nyomja a srác és ügyesen is játszik. A káromkodásról meg annyit, hogy én egy végtelenül nyugodt ember vagyok, de amikor DaS3-at játszom, úgyis kicsúszik a számon pár káromkodás, hogy senki nem lát. Kevés boss van, akit még nem g*ciztem le ebben a játékban. :-D

Amúgy én is pajzs nélkül tolom, Bloodborne-on nevelkedtem, pajzzsal nem is tudok játszani.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Voltan
Azért még belenézek, legalább rálesek, hogy játszik. A stílusa viszont gáz, de hát ez van.

Voltan
Magasról letojom, kinek jön be.
Még jobban letojom a nézőszámait.
Az, hogy esetleg ügyesen játszik meg ugyan riszpekt, de ebből a szempontból nem releváns

Sokkal szimpatikusabb videobloggerek vannak, ez egy bunkó, és irritáló.
ja, igen, persze magánvélemény.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.05.24. 15:07:06

Myselor
különben én sem bírtam nagyon irritált a faszi ezelőtt.de elkezdtem nézni a végigjátszást és feltűnt hogy még sem annyira idióta ez az ember.oké néha sokkot kap az apró dolgoktól is és majd kiesik a székből és ez erőltetett.de lényegében jól játszik.van fogalma róla mit csinál.ő már játszott az előzőekkel is, és ez meglátszik.gondolkodik és nagyon jó dolgokat gondol előre amiket ugye én már régen tudtam.tehát nem egy balfasz figura mint a gamestaros sirius...2órába telt mire megölte az első bosst már nem azért de kezdő koromban se voltam ekkora balfalsz...tudtommal ő is rendszeresen játszik mint ezek a VR-es srácok de van különbség tényleg hogy valaki tud játszani vagy csak egy casual pöcs.ja és tényleg nagyon jó látni azt hogy milyen sok emberrel fiú lány anyukával midnekivel megismertették és megszerettették a játékot😊
Myselor
akkor rég láttál south parkot vagy rossz a hallásod 😄
Lunki88
Szerintem tisztára olyan hangja van mint Cartmennek a South Park-ból. 😊
Persze-persze. Meg nem is annyira szép gyerek. De a "mást nem csinál" kijelentés elég gyenge lábakon áll. Talán említsük meg, hogy pajzs nélkül, nem túl sok halállal végig vitte. Talán az is mellette szól, hogy ezzel a stílussal, ahogy lekommunikálja a videóit, elég sok embernek bejön (több százezres nézőszám+like+követés). Nem sokan mondhatják el magukról. Eleinte nekem se tetszett a stílusa, de ahogy figyelemmel követtem a DS 3 végigjátszását, bőven kárpótolt az a sok nevetséges helyzet, valamint az arra történő reakciói. Szerintem az mellett, hogy tűrhetően irányít, kellően szórakoztató és végső soron ez a fő. Végigviszi becsületesen, nem szégyenli, hogy néha hülyét csinál belőle a játék. Mellesleg ezen stílus, amit Te is kifogásolsz, nagyon bejön sok rajongónak és ez döntő egy olyan tartalom szolgáltatónak, aki pénzt akar csinálni a YT nézettségéből. A többi nem számít.😊
kigyi
Ezután Abyss-ig sétagalopp úgy is szóval annyira nem sajnálom én is megfeküdtem párszor az elején (tapasztalatlan vagyok a témában bele kellett jönnöm 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/