Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott szét is tudom osztani az arányt, de hiába osztom szét, akkor is csak 5 lesz, mégha mondjuk 7-et állítok be.
Lehet ez valami bug? <#confused>#confused>
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kezdő Dark Souls játékos vagyok.
Néztem pár pyromancer videót és nem értem, hogy lehetséges 5-nél több estus flask a karakternél, amikor nálam max. 5 estus és 4 ashen estus flaska lehet.
Hiába változtatok az elosztáson, hogy kb. 8 estus legyen nálam, mindig visszadobja a max. 5-re.
????
How much can you take,before you snap?
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.27. 16:01:46
Nem értem, hogy az első kettő után itt miért szüntették meg a ruha fejlesztését. A fegyver fejleszthető, a ruha miért nem? Az is szembetűnő, hogy mondjuk egy átlagos, nem túl jó pajzsot - ha a mob fogja - nem tudok átütni és alig sebződik, de ha ugyanazt én fogom, akkor már érvényben vannak a tárgy paraméterei.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyébként a lvl-em 267 és 300-ig nem állok meg (talán). Mondok egy példát, hogy én másképp játszom: bemész a boss-hoz és megküzdtök egymással. Ő legyőz, de te újra és újra bemehetsz hozzá. Egyszer csak legyőzöd és ő már nem jöhet újra. Ez nem korrekt. Én úgy csinálom, hogy megküzdünk és amikor már az utolsó csapás kell csak, feladom és ő megint bejöhet. Egyszóval: edzőpartner. Kipróbálok vele minden fegyvert, taktikát. Jól elvagyunk.😄
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2016.05.26. 23:00:31
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Magyarul softcap fölé - nemrég leírtam őket - nem sok értelme van menni, illetve onnantól oda osztasz pontot ahova jólesik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.26. 21:11:30
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.26. 21:08:08
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.26. 21:02:43
Mivel én szeretem nézni - na azért nem mindenkiét - a végigjátszásokat, ezért elmondom, hogy miért.
Nem szeretek ismeretlen dolgokba belefogni. Nem szeretem a kellemetlen meglepetéseket, ezért ha módomban áll, tájékozódom. Szeretem tanulmányozni más megoldásait és ha hasznos, beépíteni az enyémbe. Lévén, nem értem az angolt, ezért a sok olyan információt, ami az írott szövegekben rejlik, illetve, a párbeszédekben elhangzik előttem rejtve maradna. De a végigjátszásokban, valamint a célzott videóbemutatókban felismerhetőek és onnan már én is értem és alkalmazom. Nem kérdezgethetek minden xart, mert azt nem szeretik. Hát, utána nézek. Mivel nekem filmszerű egy jó végigjátszás, ezért még élvezem is, mert megismerem a készítő személyiségét. A humorosat, illetve a sok hasznos információt nyújtót előnyben részesítem.
Van rá bőven időm. Mikor már ráuntam az én játékomra és vagy épp eszem, iszom, pihenek, akkor csak elindítom és már forog is a film. Félreértés ne essék! Ahonnan a játék származik, onnan rengeteg film is akad. Nem vagyok lemaradva.😊
Egy szó mint száz. Szeretem a jól elkészített sok hasznos információt felvonultató végigjátszást. Semmit nem ront az én játékomon, mert én szinte biztos, hogy másképp játszom, mint a többség. Megértést nem remélve, most ennyit.😊
Én már öt perc után halálra unom magam rajta, hogy azt nézem hogyan játszik egy másik fazon, inkább játszok vagy filmet nézek, mondjuk nekem nincs sok szabad idöm de ha volna se pazarolnám ilyesmire.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy érdekes dolog ez a streamelés, ha már beül az ember a webkamera elé, akkor muszáj beszélnie, kommentálnia a játékot. Szóval az eredmény valamennyire nyilván mesterkélt, hiszen tudom, hogy vesz a kamera, Ehhez képest szerintem a srác jól nyomja, eléggé emberiek a reakciói, és szerintem sokszor nagyon vicces is. Bár most látom talán másodszor életemben...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pajzs nélkül a legjobb szerintem. Valahogy mindig is" túl easy volt" a pajzs. DS2ben pl nagyon hamar 100%os pajzs tönkre is tette a nehézséget 😊
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.24. 15:47:43
Amúgy én is pajzs nélkül tolom, Bloodborne-on nevelkedtem, pajzzsal nem is tudok játszani.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Még jobban letojom a nézőszámait.
Az, hogy esetleg ügyesen játszik meg ugyan riszpekt, de ebből a szempontból nem releváns
Sokkal szimpatikusabb videobloggerek vannak, ez egy bunkó, és irritáló.
ja, igen, persze magánvélemény.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.05.24. 15:07:06