3294
banner
  • Zozo0122 #2933
    Na, fenn marad valaki éjfélig? :D Startkor voltunk páran.
  • MerlinW
    Jobb később, mint soha:)
  • sirdond
    App Version 1.08 - Official patchnotes

"Adjusted poise values across the board. Poise is now more effective for heavier weapons and armor."

• sirdond
    wow, ez igen! na, így kell újra kedvet csinálni a játékhoz!
  • MerlinW
    Jesssssssz
  • BEAST #2928
  • wedge31
  • Tinman #2926
    +1

Ez most engem is meglepiként ért.
  • Reich
    Én nem tudtam arról,hogy csak 10-es fegyverbe érdemes infusolni. Akkor ha a greataxe-be mondjuk 7-es szinten raktam egy heavy geme-et más lesz a végeredmény, nem olyan lesz mint ha egy 10-es greataxe-be infusoltam volna a hevay geme-et?
  • MerlinW
    Élőhalott leszel, esztétikai hátránya van, minden más előny. Egyrészt a történetet viszi a főcsapáson, questeket ad, magasabb lesz a luck statod, stb. Viszont könnyű letérni az útról egy hibás tettel, de ez legyen a játék meglepetése:D
  • tombadillo
    újabb kérdésem lenne. nem vagyok képes értelmezni, mit kell vagy lehet csinálni a dark sigil féle gyógyítással, illetve milyen előnye és hátránya van, ha használom? ja. és ha elhasználom, akkor vesztek valamit? köszikeee.
  • tombadillo
    ez bejött, köszi.
  • tombadillo
    köszi. mondom, amúgy könyebbnek tűnik a játék, mint az egy vagy a kettő, volt olyan boss, amin elsőre vagy másodikra átmegyek, de ezt valahogy nem érzem.
  • MerlinW
    Ha pedig végképp nem megy, fogj egy felhúzott estoc-ot/rapier-t, kend be villámmal és szurkáld halálra. Vagy hívj be fantomot segítségnek.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.03. 02:31:24
  • Zozo0122 #2919
    Na jó, figyelj, próbáld így, elárulom a gyengéjét. Azt feltételezem, hogy az első fázist könnyedén túlléped, amíg magába szívja a többiek erejét, utána csak egyedül jön ugye. Várd ki amíg nagy kombót tol, hogy lemenjen a staminája. Ne ugrálj ide-oda, ne gurulgass, óvatosan hátrálj és várd ki a megfelelő időpontot. Pajzsot hagyd, úgyis kapnál a tűzből is elég damaget. Fogd két kézre a fegyvert, hátrálj, és amikor elfáradt csapj oda, de TÖBBSZÖR. Nevetségesen alacsony a poise értéke, üss rá 2-3 csapást egyszerre, nem fog tudni visszatámadni, de egy pici csíkot hagyj meg magadnak, hogy el tudj gurulni a közeléből. Ezt ismételd - várd ki a sok csapásos kombót, és támadj többször, majd visszavonulás. 4-5 ilyen elég, bármilyen fegyvered van.
  • Gabe18
    Pedig annyira nem nehéz az. Az első fázisban a meglátásom szerint amíg egyedül van harcolj vele, amikor ketten lesznek akkor csak menekülj, mert mind a kettő téged akar megölni és úgy már nehéz. Ha bejön a harmadik akkor vagy mind a három egymás üti (legjobb eset) és simán tudsz bevinni találatot valamelyiknek, vagy kettő egymást és rád megint csak egy marad akivel lehet harcolni.
    A második fázisra meg úgy készülj hogy a tüzes sebzést jobban bírd, mert igazán azzal készít ki.
  • MerlinW
    A "fejlesztéseket" max-ra fejlesztett +10-es fegyverre szabad csak rátenni. Különben rosszul fog skálázódni, úgy valóban semmi értelme. +10-es nehézkadra rádobsz egy heavy-t, az +200dmg is lehet. Továbbá a fejlesztásek és buffok hatása értelemszerűen az ellenféltől függenek. Vas - villám/dark/magic, hús - vérzés, méreg, tűz. Nem mindig van így, de ez az alaplogika. Wikin megtalálod mindenkinek a gyenge pontját, ha nagyon nem bírsz a játékkal.
  • tombadillo
    agybajt kapok. az első részben is volt egy ilyen ellenfél, a kóbor (stray) démon, amire egyszerűen nem voltam képes ráérezni, de az legalább nem volt kihagyhatatlan a továbblépéshez. ha nem mentem neki ennek az abyss anyámkínjának már vagy 30-szor, akkor egyszer sem.-
  • tombadillo
    nem egészen értem ezt a baromi sokféle fegyver erősítést. ok, hogy tűz, meg méreg, de a heavy, vagy a refined nem látszik hasznosnak (pedig biztosan az). valami tipp?
  • tombadillo
    hát ja. gondoltam, a máglyákból sajnos pont így látszik a ds3 wikin.
  • Tinman #2913
    Szerencsére nem kikerülhető. Azért írom, hogy szerencsére, mert jó harc. Talán az egyik legjobb a játékban, mert mikor arra jársz még nem vagy valami erős. Parryzhető is ha ez neked segítség... de anélkül is lenyomható, csak elevadelsz a támadásai elől és akkor sebzed egyetlen 1x, amikor éppen befejezett egy ütést. Még egy tipp: A nehéz páncélod sokszor csak hátrány.
  • tombadillo
    valaki nem tudja, nem lehet-e kikerülni valahogy az abyss watchers nevű boss-t. egyszerűen nem bírok vele, baromira idegesít.
  • Reich
    Köszi
  • MerlinW
    A raw minden stat bonuszt kiöl. Ahogy a neve is jelenti, nyers fegyver lesz belőle.
  • Reich
    Ezt most a Raw vagy a heavy gemről írtad?
    Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.09.24. 20:50:45
  • ratgab
    Ha jól emlékszem ellenben rontja a statfüggőségét a fegyvernek. Ergó, nem fogja annyira befolyásolni a sebzést a strength vagy a dexterity.

Ami hosszú távon negatívan befolyásolja a sebzést (magasabb szinten, amikor több az erős és a dexterity).

De természetesen javítsatok ki ha tévedek.
  • Reich
    Néztem a raw gemet is.Azzal nagyobb a debzése a baltának de a heavy gem feltolja a második sembzést vagy hgy is nevezik.Szóval a két gem között hezitálok heavy vagy raw
  • Reich
    Sziasztok.Van értelem a Great Axe-ba Heavy Gem-et Infusulni? Már 8-as szintű a Great axe-om és gondolkodom a heavy gem-en
  • MerlinW
    Stability a poise ellen véd. Azaz minél magasabb, annál kevésbé/rikábban tántorodsz meg erősebb ütésektől.
  • Zozo0122 #2904
    A farkas nagyon bejön :)
  • Gabe18
    Dark Souls topic
  • steweee
    az első résznek hogy a topicja ? a kereső nem dobja ki, pedig nemrég még látttam

oda akartam irni

az első részben a pajzsokat van értelme upgradelni ? mert úgy látom hogy a védelmi értékük nem nő, csak a stability, amit meg nem igazán tudom hogy a játékban mit jelent, de amúgy is csak alig pár pontttal lehetne növelni, amin sztem semmi nem múlik

életemben először talán eljutok a végére, már 53-as szintű vagyok és elég jójl is megy a harc
  • MerlinW
    Fúúú ez nagyon jó lesz:)
  • wedge31
  • Reich
    Köszi.
  • Myselor
    bármit tudsz bármivel használni idővel ha megfelelő helyre pakolod a pontjaidat :)
  • Seth
    Nézd meg milyen stat kell hozzá és úgy fejleszd a bármilyen karaktered.
  • Reich
    Sziasztok.Ha knightal vagyok akkor hasznélhatom mondjuk a great axe-okat vagy azt rendesen csak a warrior tudja használni?
  • MerlinW
    Regulation 1.11 - Thursday 25th August

Detailed notes as found by the community can be found on the Dark Souls III Forum (individual notes pending release).

Official Patch Notes:

The length of the Hammer skill, Perseverance (reduce damage when activated), has been increased //note: the Japanese says "Large Hammer Category"
    Delayed the movement cancel timing of certain medium shields upon guard break
    Removed the ability to parry when using the skills Blind Spot (Corvian Greatknife, Handmaid’s dagger) and Dancer’s Grace (Dancer’s Enchanted Swords)
    Adjusted the shield penetration properties of Harpe, Shotel, Crescent Moon Sword, Carthus Shotel, Man Serpent Hatchet and Darkdrift
    Fixed a bug where sound effects did not play properly when using Lightning Spears in quick succession
    The attack cancel timing for rapiers equipped in the left hand has been adjusted
    Several balance issues have been adjusted
    Flaws have been fixed to improve performance
  • Gabe18
    Hát elnézést. Tudtam hogy nem egy "elit" banda a GS, de hogy gyakorlatilag tényként közöljenek ekkora ökörségeket, azt még nem gondoltam volna.

Szerencsére lesz itt minden, nem akármilyen új helyszín, érdekesnek tűnő ellenfelek, meg boss-ok is ahogy nézem. A végén lévő mintha egy "új" Nito lenne... Újabb kapcsolódások az első részhez? Jó,jó!