11630
  • Flyingparadise
    Sajnos ritkán.. De kiugrik az asztalra. Eleve win. frissítés után megint szabályt kellett csinálnom a kimenőre. Ez csak egyes gépeken fordul elő vagy mindenkinél ez van? Ha nem tiltom a kimenőt még a menüből kivág...
    Na szóval szerintetek melyik addonom csinálja? összefoglalom mi van fent. Nem lesz rövid de jobb mint ki be kapcsolgatni valamit azt várni kitesz e mert néha nem tesz.. valamikor meg 5 perc után...

Ammo crafting o.h. loads of ammo, more ammo, áhh... most nézem már megint fent van 100... weaponokra gyanakszom: 10 mm smg, Ak 47 standalone,as vector, crossbow, extended, grenade e.p. 2, H and k ump, mk 14 ebr és mk 14 ebr deluxe, modular simonov, mac 11, r91 assault, see trough scar-h (mondjuk azt csak szigorúan csak kizárólag az után kel szerintem felrakni, hogy lement a főküldetés első része, ugynis lámpa bugot okoz ha pipboyos vagy más lámpa mod van fent. Ugye arra lámpa van szerelve azt azért megkavarodik gondolom. Arról beszélek ami az emeleten az asztalon van balra fehér terep. m14 setyr, m 2216, widow shot gun és p99.
    Azon röhögök illetve inkább húzom a szám, hogy az m14 nagyon dominál az emberek fele azt dobja.. Mondjuk Carry weight az nálam nagyon alap. ezt a végtelen resourcest még nem mertem felrakni mert azért élvezhető valamennyire a loot csak sok. Meg kétszer r-t nyomni és egyszer e t nem nagy szám csak fene tudja. Lehetne más.. elég lenne csak az értékes dolgokat és a többi lenne végtelen. gondolok itt katonai szövetszál réz kristály ragasztó!! abból valahogy sose elég. :) csavar és a párja most nem ugrik be az is hiánycikk. Nem tudom ti hogy nyomjátok. Személy szerint az elején felpakolok még 2 tulajdonságot pld. szerintem az endurance agylity perception nagyon alap.

• Flyingparadise
    Köszi! az unlimited resources nem hangzik rosszul. Gondolom lootra mondod. A sim settlmentset nem próbáltam még. De most akkor feldobom igaz csak holnap ha addig idetévedsz elmondhatnád mit tesz. Ez a rise of Commonvealth is érdekel akkor nyilván.. Csak még nem vittem végig a játékot. A Rise of commonvealth valami komoly változtatásnak tűnik. Névből.:) Ezt az unlimeted resorcest kösz. Jó lesz, hogy csak a hrcra kelljen koncentrálni. Bár megoldhatták volna úgy is mint wowba.. Ott olyan a loot, hogy 3-4 közelben elhullt ellenséget egyszer lootolsz és kiveszi mindegyikből amúgy utálom a wowot.
    De én akkor is azt mondom az volna az igazi ha nyomsz egy v-t azonnal előjön a panel, egérrel!! kiválasztod a kategóriát majd ha kiváléasztottad beugrik egy teljes képernyő amin minden bútor rajta van ha nagyon sok van kisebb ikonok nyilván. és azt is egérrel. Hát nem lenne álomszerű?
  • SaGa
    Sim Settlements és a Rise of the Commonwealth együtt az igazi. Az új Sim Settlements esl-ben benne van mind a kettő és az Industrial Revolution is érdemes azt használni. A Rise of the Commonwealth arra kell, hogy kinevezhess górékat a falvak élére, adsz nekik egy kis pénzt, fegyvert, ruhát, kaját, vizet és simán otthagyhatod magára a falut, lebontanak minden lebonthatót és felhúznak egy élhető települést úgy, hogy csak nagy ritkán kell rájuk nézni.
    Meg érdemes szétnézni az addonok között is, sok jól sikerült van, a Mega Pack – Year One már már kötelező.
  • Sunsetjoy
    Todd Howard (Bethesda) Q&A információk:

- Nem játszhatsz offline a játékkal
    - Még ha soloba is nyomod, látsz majd más játékosokat
    - van történetvonal
    - nincsenek NPC-k, csak robotok, küldetéseket terminálokból és holoszalagokból kapsz
    - pvp még majd finomhangolva lesz
    - VATS lesz, de nem lesz lassítva, csak realtime
    - a játék idővel "fejlődni" fog, tehát mint egy általános online játék
    - lesz lehetőség modolásra, csak még induláskor nem
    - esetleg lehet, hogy lesz privát world valamikor (gondolom ez valami zárt szerver akar lenni, custom szabályok, ilyesmi
  • harras25
    Ha jól látom multiplayeres játék ?
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.06.12. 07:24:41
  • Alanw
    unlimited resources mod
  • Alanw
    sim settlementset probaltad mar?
  • Sunsetjoy
    A Fallout 76 november 14-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
  • Flyingparadise
    Valamint van itt még egy böhöm nagy hiba ami rengeteget ront a játék élvezhetőségén. Az építkezés. Főleg hogy az addonok miatt ennyi mindent lehet. Minimum hogy egy kategóriából egérrel kiválasztani kéne az egész képernyőt betöltő akár sokszoros menüből. Mert ez, hogy egy órát várok amíg odaér egy db bútor vagy épületrész... Gyenge Még ha tudom is rengeteg időbe tellik. Ennyi városnál meg... Simán Listázni lehetne azt is melyik településen mi épüljön. Nem odamenni egyenként a 30 hoz.
    Szóval van hova fejlődni... Ezt a kettőt beleraknák a következőbe jó volna. Szerintem az építkezés egy lassú botrány.
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.06.11. 13:50:09
  • Flyingparadise
    Sajnos rájöttem, hogy az Abomationt is ki kell kapcsolni. Nem tudom miért nem oldották meg, hogy testrészeket lehet célozni valamint túl sok van belőle ez a fehér propeller meg idegesítő.
  • Flyingparadise
    Hát ilyen környezettel berakod a high spawn úgy fog szaggatni mint az ökör. Elég csak a high spawn. Az alapjáték elmegy fullon ez nem vitás. A modok nagyon nem amikor van 40 ellenfél a képernyőn nézd meg mit csinál a géped..
    Amúgy rájöttem egyetlen hibája van a játéknak de az nagy. Ez az eszméletlenül eltúlzott lootolás. Szinte munka nem kéne minden fél centiméteren megállni és lootolni ezerszer jobb volna.
  • Andule
    Ha jo fiu/lany maradsz akkor le kell hentelned a raider vezetoket. Ezzel a NW for sztori resze majdhogynem kimarad, magan a vidampark teruleten levo Q-eket tudod befejezni. En ez utobbit probaltam, nekem igy is megfelelt. (Tolteny/fegyver legyen nalad eleg barhogy dontessz majd mert mikor odaersz a vasut lehal es addig nem tudsz visszajonni amig vissza nem kapcsolod az aramot)
  • harras25
    Fallout 76 ? Most hallom először (gondolom nem csak konzolra):

https://www.youtube.com/watch?v=L8gV7LSt6sI

https://www.youtube.com/watch?v=q5yPgv0W6S4

• harras25
    Ha beszélsz szexi rabszolga dokinővel a piacon akkor van. De azt nem próbáltam, nem tudom hogy nem-e kisebb kaland.
  • horthy
    Ha elkezdem a NUke World DLC-t van-e olyan megoldás benne mármint a játékmenetbe hogy Preston-al ne szünjün meg a kapcsolatom és a polgárörséggel ? Van vagy 10 settlement-em jó lenne megtartani őket vezetőként .
  • coolpet
    Szépnek szép. csak nem poszapokaliptikus :)

Egyébként full graffal FHD-n egy RX480-al 8GB ram és i7-2600K-val egyáltalán nem szaggat, 60 FPS-en van limitálva ne pörögjön :)
  • Flyingparadise
    Köszi. Bár most visszavettem a játék grafikát ami az addonokat illeti majdnem az összes egy hatalmas giccs és inkább zavaró mint szépnek szép. de a térdig érő fűbe nincs meg az ellenfél és elveszti a hangulatát ilyen alice csodaországbanra.:) Valamint high respawn al még az én gépem is megérzi. Most azt csináltam, hogy fent vannak jobbnál jobb fegyverek spring clean. Amit NAGYON ajánlok mindenkinek sokkal szebb tőle a játék. A little bit green, meg a vivid all nyilván. Ennél több az már sok.. Pláne covergás feladatot csináltam és ha nem jöttek rám 60 an akkor egy se. iszonyat jó volt lépésenként beljebb küzdeni magam. No meg, hogy nem szaggatott. Egy db 1080 ti sajnos high enemyn szaggat. Nagyon jól kihasználja a játék az SLI-t. Parancsolj itt a csicsa.:) https://imgur.com/a/AvT8U0g
  • Sir Cryalot
    Aztmondja h beigazolódni látszik a nintendo e3 leak lista (ezzel az F3 remaster !!!) :
  • Andule
    Nyuggerotthon tudtommal es emlekeim szerint kozvetlen a part mellett van ahol rohad par nyugagy. En ezert tuloztam a homokos parti pihenessel :)
  • Sunsetjoy
    A Sandy Coves nem diliház annyira, inkább szenilis vének elfekvő öregotthona. (ergo: a Sandy Coves nem homokos tengerpart:)
  • PiszkosFred
    > A cc menuben meg free egy kutyuli, meg a játékgépek építőmódban.

Koszi a tippet, bezsakolva.
  • Kroki105
    Találtam egy modot: metal det.
    Fémdetektorral különböző kacatokat lehet begyűjteni. Kupakot, töltényt, meg aranytömböt is csipogott már. A kémikus pultnál szerválható be, és azt írja minél luckosabb vagy, annál jobb.

A cc menuben meg free egy kutyuli, meg a játékgépek építőmódban.
  • Andule
    Aha.
    (gyk: vagy egy homokos parton pihened ki a felforditast vagy mar elmegyogyba zartak)
  • Kroki105
    diliházak
  • coolpet
    Ezt értenem kéne? :)
  • Sunsetjoy
    Hülye vagy? Azóta vagy Sandy Covesban piheni ki, vagy rosszabb esetben beutalták a Parsonsba :D
  • Kroki105
    Lelkifurdalásom van. Remélem még ezzel nem idéztem elő nálad a tébolyt..
  • coolpet
    Megőrülnék a félig angol magyar szövegtől :)
  • Kroki105

Antimutáns Sodrófa! Szerezzen be Ön is egyet! Ha esetleg tésztanyújtás közben törnek Önre, és nincs ideje az AK-ért nyúlni! Ma akciós áron az Öné lehet, hívjon most!
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.06.06. 19:46:38
  • j0nNyKa
  • PiszkosFred
    imgur En (meg tizmilliok) speciel evek ota ezt hasznalom, gyors es megbizhato.
  • Flyingparadise
    Rendben kösz. Nézek mást. Esetleg valami ajánlat?
  • Sunsetjoy
    Ez olyasmi, mint az, hogy a mammutmail óriáslevél küldőtől érkező bármilyen e-mailt berak a gmail spam mappába, illetve a letöltésnél bármilyen letöltésre rinyál a panda (avagy a firefox), hogy vírusos a csatolmány.
    A lényeg a BÁRMILYEN szón van, szóval global tiltásra került (biztos valami ott történt csúnyaság miatt).
  • PiszkosFred
    A kepfeltoltes.eu egy pitianer szutyok valami, el kell felejteni, amiatt visit a security rendszer, nyilvan nem a keped miatt.
  • Ellaberin
    A lentit a cégtől írtam, ott McAfee van, az levágta egyből. Itthon a Bitdefender is puffogott, pedig ez nem nagy vírusírtó. Valami php kód injektálás lehet - de nem feltétlen vírus, lehet a képfeltöltő eldaszott kódja miatt reklamálnak.

A halványításra a kék gomboknál a BBCODE a megoldás - részletes leírása van hogyan szerkesztheted a beírtakat, csak bökjél rá.

Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2018.06.05. 17:03:27
  • Flyingparadise
    Képemnél még a nano adbocker is nullát mutat pedig az ritka. Google-n hetet fog vissza...
  • Flyingparadise
    Na meg kerish doctor az a legkirályabb mondjuk az nem vírusirtó de mindenkinek melegen ajánlom aki azt akarja, hogy kifogástalanul menjen a windows. Bocsánat nem tudom, hogy lehet halványítani offolni beszúrni nem tudok újreg..
  • Flyingparadise
    Sorry nem tehetek róla, hogy milyen vírus blokkolókkal vagy ellátva. Nekem van licensz Bit defender Privazer Malverbyte mégis átjön..
  • Flyingparadise
    Bocsánat viszont azt elfelejtettem mondani, hogy viszont a legfontosabb minimum 60 fps stabilan az alatt már néha leugrik 30 ra:( zavaró. Onnantól kezdődik a játék ha 50 alá nem megy. Az originst én is visszavettem 1920x1080-ra (többet adnak a 120hz színei no meg, hogy éphogy fut fogjuk rá.) A Black Flag SLI vel Na az fut... Nem is akárhogy 3840 ultra+on. Bocsánat ha gyengébb configosoknak elrontottam a kedvét és az off-árt de ez-az igazság.. Pedig a buta xperience 3840-et ajánl. Hiába az nem fut... Valaki persze rámondja, hogy igen de nem. Amikor siklik jó érzés körberántani az egeret. Na ott kezdődik. Röccenés nem lehet benne. Ez viszont olyan mintha tényleg térdig a fűbe gázolnék egy erdőben szint filmszerűen élethű. Lehet Direkt x akárhány nagyon ütős-modokkal!!
  • Flyingparadise
    Másfél méter bőségesen elég.. Persze nem verseny fps ekhez és starcrafthoz hanem amibe bele akarod magad élni. Körbevesz olyan mintha. (Még ennél nagyobbat is elviselnék de az 7 mikánál kezdődik...)Benne lennél.