11630
  • Flyingparadise
    Lényeg, hogy a predátor s mutáns az csak reduxba van ugye? Szóval megy. Amúgy mivel se intelligentre se erőre nem gyúrtam, jópofa lesz a felállás úgy tervezem hogy adával megyek ő lebegni fog és a lehető legiszonyúbb kardokkal lesz ellátva. Bocs a sok hsz ért!!
  • Flyingparadise
    Sajnos összetettebb a probléma. Most nagyképűen visszakapcsoltam a mod configuratort, és már megvan miért hittem, hogy nem frissítették. Most is kiírja, hogy nem fog működni mivel ez erre a verzióra készült nekem meg ez a verzióm van és le kell ok-zni. A gond csak az, hogy ez olyan mint egy rossz áprilisi tréfa mivel ugyanazt a verziószámot írja...
    Ez mi lehet?? Ha tudtok segíteni jól jönne mert Survivoron szeretném tovább vinni a játékot. Természetesen mentéssel, utazással és mindenhéle nyavaja-betegség nélkül. Ami érdekel az az életvisszatöltés lassusága és az ellenfelek hp ja... Semmi más..
  • Flyingparadise
    Ez a high respawn eszméletlen jó... Nem is tudom.. Enélkül kihaltnak érezném a játékot. Most is odamentem a Faneuil csarnokhoz, hogy ellenőrizzem megy e a s. redux. Benézek oldalra hogy leszedjem az emelvényről a két megmaradt Szuper mutánst, (elfelejtettem páncélt vinni) Erre nem ketten voltak hanem 6 an. Folyamatos injekciózás közben felhatoltam az emelvényre erre Ada becsal még vagy 30 db vadkutyát mindenféle rangban és erősségben. :) Ráadásul esett egy olyan mod fegyver-legendary.. Ha célzol legendás időlassítás... Feketére befestettem és felfejlesztettem nem semmi amit darál.. Most még csak egyes lövésekkel mert 2-es szinten vagyok a gun nut tudományommal.
    El se merem képzelni milyen lesz ez 50 es töltényekkel és sorozattal. Amikor még nem fejlesztettem fel iszonyat élmény volt vele lőni mert nagyon felfele rúgott sorozatnál, és ezt az időlassítás nagyon jópofán kompenzálta. Ugye kiválóan lehetett látni mekkora sorozatot érdemes leadni anélkül, hogy csak a levegőbe lőjek. Az meg külön öröm, hogy megállom páncél nélkül a helyem. Mondjuk ha Ada nem tartja fel a kutyákat illetve nyílt terepen támadnak szanaszét szedtek volna. Az épületbe benyitva viszont nyomtam egy elegáns quit to desktopot. :) Amennyi Szupermutáns ott volt... Az egyik zölden csillogott. Az nem tudom mit tud de elég vészjósló.:) Szóval azért kell még az a páncél. Aztán az is lehet, hogy visszatöltöm az állást ahol levettem very hardra, és f4se vel megyek tovább survivalba. Azért mégis az-az igazi. Persze ezeket a betegségeket eltávolítom. Mondjuk kár ezért a fegyverért ami esett..
  • Flyingparadise
    Na jól van megnyugodtam. A láthatatlan elektromosan szikrázó szupermutáns az már csak reduxba van ugye?
  • Flyingparadise
    Köszi! Már megtörtént ls minden rendben. Egy dolgot kivéve. Most még nem ellenőriztem le, de amíg a sima f5 el játszottam nem az f4se vel. Nem működött a Supermutant redux :( Most abban reménykedek, hogy menni fog. F4SE alatt. Mégis mi lehetett ennek az oka? Amúgy nem csak f4se-t raktam fel hanem mindendéle requirmentset a supermutant reduxhoz. Remélem így menn fog mert abszolut a kedvenc modom. De eddig ment Ezek nélkül is csak feltettem és már működött is.... Hogy lehet az, hogy most nem? :(
  • SaGa
    Az F4se-t neked kell letöltened, a fallout verziódnak megfelelő változatot. Ha megkaptad a steam–en a frissítést az 1.10.98 fallout 4 verzióra, akkor az F4SE-t is frissítened kell, de az manuális feladat…
    A horizon egy overhaul, alaposan átalakítja a játékot.
  • Flyingparadise
    Meg van valami horizon patch arra. Az minek?
  • Flyingparadise
    Ja most le is uninstallta. Úgyhogy tuti régebbi volt fent. Az igazat megvallva nemrég raktam fel ismét a játékot azt a nagy állítgatás közben véletlen nem frissítettem az se t ezek szerint..
    Nem tudtok véletlenül valami más hülyén hangzik. De csonkoló modot. :)
    Nem tudom Nekem ez a dismemberment néha csak a harmadik lövésre szál el a zombi lába. Nincs olyan ami ha rálövök akkor lerepül?
  • Flyingparadise
    Nekem tegnap kiirta, még le is kellett ok znom. Azt írta, hogy a game 1. nemtomhányas az f4se meg kevesebb. Határozottan emlékszem.. ok Azt is írta, hogy emiatt nem fog működni a mod manager szó szerint és le kellett ok zni.. Úgyhogy nem értem.
  • Flyingparadise
    Tegnap még régebbi volt mindjárt betesztelem.. Kösz!
  • SaGa
    Már a patch kijötte utáni napon frissítették.
  • Sunsetjoy
    Szerintem már frissítették. Azért kell nézni, hogy a játék milyen verziós, meg az f4se oldal miről regél.
  • Flyingparadise
    Azért azt elkeserítőnek tartom, hogy 4.6 Ghz-en, 1080 Ti SLI vel nem lehet maxra állítani a játékot. Ha addonok is vannak. Sőt a weapon debrist még addonok nélkül se. Persze fut de lemegy 45 re. :(A dying light 2 ről hallott valaki? Na azt még sokáig emlegetjük... wow szintű áttörés.-sry off csak reklámozom, hogy vérge lesz mitől padlót fogni. :)
  • Flyingparadise
    Tévedtem... Ez a csúcs. :) A pontos nevét nem tudom bocsánat de biztos mindenkinek megvan. Ugye A jószomszédság illetve jobb ha cabot házat mondok. ugye előtte van egy híd. Az a legszélső. Ugy ha azon átmegyünk és balra fordulunk beleaakadunk egy raider gangbe. high respawnon olyan 25-30 an vannak. Lehet kicsit kevesebben.. Plusz van egy Páncél számítógéppel lehet feltörni. Egy kis mesterséges félszigeten. Jó kis fedezékek meg konténerek vannak rajta meg egy két dömper ha jól emlékszem.
    Lopakodva megkerültem a ganget. Adát beküldtem a tér közepére figyelemelterelőnek. :) Majd amikor megtámadták besprinteltem a páncélért. 45 volt rajtam, ugyhogy az 51 pont kapóra jött. Most azt hihetnétek, hogy nekiálltam kempelni a félszigeten de nem. Egyenesen beleugrottam a T51 el a vízbe komótos vízalatti séta. Majd a büfénél kibukkantam a vízből.:) Bevesz mindent psicho med-x stb.. Jet Csodálatosan hátbatámadtam őket ugy pont a büfénét tömörültek R556 al megaprítottam őket, volt vagy 6 elit. Majd onnan még hátrafutottam és ott is voltak páran. A csúcs természetesen az volt amikor szembejött velem egy fosztogató a csillivilli türkizkék vault tekkes páncélomba. :) Sajnos azt nem a vázról hanem róla kellett begyűjtenem Még szerencs, hogy nem egy elite vette fel azzal lehet meggyűlt volna a bajom. Így is folyamatosan 10% körül táncolt az életem. Azért ez a lassú élettöltődés hiányzik a survivalból. :( A betegségek nagyon nem.
    Nem tudja valaki mikor frissítik az f4se-t az új peccshez? Mert ugye ezt elvileg be lehet állítani az unlimited survivoron.Hiába nem szeretem ha nem lehet kipurcanni. Itt pedig ha félig a nullán van az ember keze. Nehéz elpatkolni..
    Most fogok egy ceruzát és egy tollat és leírom milyen addonjaim vannak fent. Stb.. Mert ez így maga a tökéj. Aztán ugyse állom meg, hogy ne szemezgessek még. Valamelyik csak elrontja majd az egészet. Már ismerem. :(
  • Flyingparadise
    Hatalmas ötlet!! Köszönöm! Szükséges nincs mese. Mert tényleg egy "kis" eltérés miatt lehet újrahúzni a játékot. Alapból nekem az a stratégiám, hogy minél több minél keményebb ellenféllel teletömöm a mapot. Kár, hogy ezt az Abomationt így elrontották. Jó volna ha lehetne választani, hogy mit rakjon be és hogyha azt nem a normál ellenfelek helyett, hanem pluszba rakná. Legfőképpen pedig darabolható a wattsban külön célozható végtagok...
  • coolpet
    Hát nekem is volt fenn vagy 5 MOD :)

Most egy darab nincs az Unoff patchen kívül.
    Survivalon nyomom meele karakterrel.
    Van benne kihívás, igaz vagy egy hónapja nem játszottam mert új season van a D3-ban :)
  • Sunsetjoy
    Ha minden klappol, írd le, mentsd el a beállításokat, fotózd le a load ordert, csinálj kultúrált mappákat a modokról, amiket használtál, valami/bármi.
    Hogy ha legközelebb újra kell megcsinálni, sokkalta könnyebb legyen, nekem is volt anno ilyen az előző részeknél, segített.
  • Flyingparadise
    Rájöttem, hogy ez a világ egyik legjobb játéka, de művészet olyanra beállítani a modok miatt, hogy tökéletes legyen. Viszont ha ez megvan akkor le a kalappal. Egy hét alatt mindig ránéztem.Ennyi időbe telt, hogy megcsináljam a játékot a saját szám ízére.. Viszont így.. Nem semmi. De tényleg azt elérni, hogy ne keveredjenek a dolgok és minden tökéletesen menjen. Hát nem semmi. Legutolsó probléma amin a fejem szétrobbant mire kiderült mi a baj.. AScrap everithing valamiért belassította a játékot. Mire rájöttem 100 addon közül, hogy az a ludas... Nem merem elszólni magam de most úgy néz ki tökéletes. Hosszú csaták. Taktikázni kell, visszavonulás gránát több fajta fegyver. Mikor melyik kell, azt kell mondjam profi fps lett belőle. High respawn 20 szoros eliten nyomom. Szóval van kihívás. Eszméletlen jó Stimpakok jetek Mindent be kell vetni, és még így se járok mindíg sikerrel. Szerintem ez így jó. Mondjuk ehez képest a szerepjáték része kicsit eltompult.. Már alig várom, hogy lefolytassam a kötelező beszélgetéseket. De hát azt is fel lehet gyorsítani, úgyhogy hatalmas piros pont ennek a játéknak. Nagyon élvezem. Nem mindig volt ez így. Rendesen ki kell tapasztalni ahoz, hogy élvezhetően játsz vele. Érdekes..
  • Flyingparadise
    Nagyon köszönöm! Eredeti! Érdekes volt. Ráadásul vittem a játékot és egyik pillanatról a másikra nem mentett. Igaz f4se survival unlimiteddel mentettem. Szerintem ez kavarhatott be. Nem vettem észre, hogy frissül a játék.. Most visszavettem a survivalból és azonnal menthető. Nem is rakom vissza. Már kezdett idegesíteni ez az állandó megbetegedés 2 percenként zaba kaja stb... Normál életben nem szomjazom meg olyan gyorsan mint a karakter. :)
    Úgyhogy onnantól kezdve, hogy ugye high spawn és legendary enemy spawn... Szabályozható tul. képpen mindegy a surviver mod szerintem. Ezzel, hogy nem lehet utazni gyorsba ezzel bármennyire is szép a játék mellélőttek. Egy idő után egész egyszerűen unalmas..

Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a resurrection mikor érkezik. Gyomorfájdítóan jól néz ki. :)
  • Kroki105
    A görgővel fel lehet menni, csak nem listázza az összeset. Több van mint a kiírható megengedett, vagy nem tudom.
    De itt megoldódott a probléma, én voltam a figyelmetlen ( mily meglepő..) Mikor írom a help parancsot a férfi settlerkérésnél M -et kell a sorba írni, nőnél meg F et.
  • SaGa
    Elvben a PgUp, PgDwn lapozna fel-le, de még nem próbáltam.
  • Kroki105
    Abban kérnék segítséget, ha ért hozzá valaki, hogy hogyan tudom tagolni a help paranccsal létrejövő listát a consolparancsoknál? Némelyik help parancs után bazi hosszú a lista, és csak a vége jelenítődik meg.
    Igen, rá fogok keresni angolul (ha nincs megoldás itt), de mivel abban gyengébb vagyok, rákérdek, hátha valaki vágja a témát.
    Találtam egy modot, ami testreszabható settlereket ad a játékba. Sajna a helplista olyan bazi hosszú, hogy csak csajokat tudok berakni, mert az elejét nem mutatja, ahol gondolom a férfi ID-k vannak. Preston és Sturges ezt nem fogja bírni
    Mondjuk az sem tuti hogy van férfi verzió, de ez a parancs másik modnál is jó volna.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.06.28. 11:16:29
  • coolpet
    Lehet olyan helyre van telepítve, ahova nincs normál felhasználóként jogod írni.
    Virágbolti vagy eredeti?

Próbáld meg adminisztátorként futtatni az f4.exe-t, és próbáld úgy.
  • Flyingparadise
    Sajnos iszonyat idegesítő problémával szembesültem. A játék nem enged menteni. Nincsenek addonok. ha nyomok egy f5 öt kiírja quicksaving.. haf9 et akkor pedig kijelenti hogy nincs quicksave
  • coolpet
    https://store.steampowered.com/sale/fallout/
  • coolpet
    https://store.steampowered.com/sub/199943/
  • coolpet
    Mikor elindítod a launchert, abban van az optionsban a felbontás és grafikai setup.
    Ha már elindítottad a játékot és a menüben vagy ott nem találsz ilyesmit.
  • Sunsetjoy
    Próbáld ki a Fallout tweaker segédprogit, vagy szerkeszd a játék ini fájljait (keresd meg ezeket a változókat és írd át őket)

bTopMostWindow=0
    bMaximizeWindow=0
    bBorderless=1
    bFull Screen=1
    iSize H=1080
    iSize W=1920
  • Ferrari23
    Feltettem ma újra a játékot, de mi a teendő akkor, ha az indításnál nem tudok felbontás választani. Egyszerűen nincs egy felbontás se, amit ki lehetne választani. 2560x1080-as monitorom van....
  • Although
    Ha valakinek uncsi az alap perk rendszer. Ötletesnek tűnnek. LevelUPMenuExtend az alap a Be exceptional. Nem egy Horizon de megteszi,
    Level UpBe exceptional
  • Alanw
    csak addig tiltsd amig betoltesz egy mentest
  • Alanw
    de akkor irasd bele a masik megoldast is:net kihuz,mentest betolt,net visszakapcsol...... :-)
  • Kroki105
    Hmm... közben pont találtam valamit. Konzol paranccsal: Katt a jóemberre, aztán CallFunction "Actor.SwitchToPowerArmor" None , és kiszállt.
    Nagyon úgy fest hogy megválaszoltam magamnak, de hátha másnak is jó lesz.
  • Kroki105
    Találtam egy power armort, de sajna csak egy lemerült core volt nálam. Velem volt Preston, gondoltam fúde kurva okos leszek, beszállítom, és hazahozza nekem. Egész hazáig majd szétvetett a büszkeség, én, mint szuperhiperzseni, wow.... Na jól van, itthon vagyunk, most már szálljál ki abból a szarból cimbora! Vagyis hát mondanám neki, de nincs opció. A kastély elfoglalása lesz majd a következő küldi, és ez a hülye csak azt szajkózza a párbeszédnél. Van valami tipp hogy lehetne kikönyörögni belőle? Kastélyhoz még nem vagyunk felkészülve.

Szórakoztam még a crossbow-val is. Vicces ahogy félbevág egy ghoulfejet egy nyílvessző, aztán a levágott részt kiszögezte a falra.

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.06.15. 09:05:13
  • coolpet
    Vagy az első játékindításkor vagy az első mentéskor jön létre.
  • Flyingparadise
    Jaja ez tényleg hasznos én ami el volt dőlve mindig bezúztam eddig. Jó tudni, hogy OC decorator nélkül is lehet polcra pakolni. Megoldottam. Thx. Ja az alap. Kimenőt tiltani kell. Tök jó mert Bitdefenderem van és ezen elég egyszerű. Csak a kimenőt kell blokkolni és nem vág ki az elején. Kéne ide egy Gy.I.K. véleményem szerint. Aztán az ilyeneket leírni meg egy csomó olyan dolgot amire egy kezdő gémer nem jön rá. De tényleg aki ártatlanul megveszi hazaviszi azt kivágja az nem igazán tudja magától mihez kezdjen szerintem. Biztos vagyok benne, hogy van olyan aki emiatt dobta a játékot. Mondjuk ha az ember valamit nagyon akar...

A mentések miért blokkoltak nekem azt viszont nem tudom de letölti egy pillanat alatt meg van Revo pro, úgyhogy nem nagy varázslat újra telepíteni. Viszont!! Egy valamire valaki plz válaszoljon Nekem. Mert furdalja az oldalamat de nagyon.

Mikor hozza létre a játék a custom.ini mappát? Mert azt meg lehet találni neten, sőt le is lehet tölteni... aztán csak berakod de Nekem jobban tetszene ha magától csinálná... Arra emlékszem még régebben, hogy volt ilyenem aztán nekiáltam gamelni és helyrejött vagyis létrehozta. De, hogy mikor mitől? Talán ha új karit indítasz? és kimész vele a felszínre? Ez az egy tippem van illetve amikor először megfogod a műhelyt. Vagy nekiálsz öltözködni stb.. ja azért van pár tippem. :) Nem tudja valaki véletlen?
  • coolpet
    Meg is van.
    Nem workshop módban kell forgatni, hanem hossz E-vel felvenni, majd jobb-bal egérrel forgat, shiftet megnyomva tengelyt vált.
    Jó tudni.
  • coolpet
    Hogy tudok tárgyakat több tengely körül forgatni építő módban?
    Szépen feldíszítettem a lakást, de ezek mindennek nekimennek és burogatnak.
    Viszont az elborult tárgyakat felállítani nemtudom, csak a hossztengelyük körül forognak a jobb és bal egér gombbal

Valaki?
  • coolpet
    Menüben dob ki? Akkor tiltsd le a netet.
    Ha játék közben, akkor rosszul moddolsz. Én nem modolok, szóval ebben nem tudok segíteni.
  • Flyingparadise
    Na most viszont valóban bajban vagyok. Nem ment a játék mióta felment a win. frissítés.... Van egy olyan gyanum, hogy ujrarakás után se fog :( Csinálta ezt még az elején azt egyszerre csak meszünt. custom cfg vel lesz a baj vagy valami hasonló.. ott a gamesen belül ugye ami a mentéseket hivatott tárolni. Az jó ötlet ha kerishel leszedem azt a mappát és úgy rakom újra a gémet. Mert valamikor nem csinál custom cfg-t csak egy idő után. Nem tudom miért és mitől függ. HELP