11630
  • Ellaberin
    Én mondjuk egy méteren belül szeretek ülni. Oda már túl sok a 30-32" feletti megjelenítő.
  • Ellaberin
    Vírus blokkoló megfogja a képeid a képfeltöltésen.
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2018.06.05. 09:36:02
  • Sir Cryalot
    Tweakelni könnyebb:
  • Sir Cryalot
    Szimulátorosok szoktak "nagy fenekét keríteni", hogy milyen távol, mekkora kép, ahhoz hogy össze legyen hangolva a valós látószög a képernyőn lévővel, és akkor ha indulna kívülről a képernyőn keresztül egy vonal "befelé", akkor az a képernyőn túl is úgy halad ahogy a valóságban elvárt (nincs törés a kettő közt).

Van ennek a dolognak sok kacifántja , utána jönnek a profi szimesek akik azért ennél több dologgal tisztában vannak ,ők kb 1-5% , utána azok akiknek a munkája a szimulátor, kb 0.00x . Persze ők a legprofibbak .

VR-esek a szimesek meg a mainstream közé vannak beékelődve, nem panacea.

Szóval egy meredek görbére lehet felkészülni ha valaki ilyen témájú költekezésbe belevág.
  • Flyingparadise
    Bocs még annyit, hogy 3840-nél nem kell távol ülni. Még ebbe a méretbe se. Szemkímélő is van ... Már opció képeket azzal csináltam.
  • Flyingparadise
    Ez eddig zavart most képbe került, illetve térbe: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=8251.jpg Ezt az egyet engedte a másik kettő több mint 16.. :(
    De ha gondolod készítek a tv-ről meg a gépről.:)
    Na jól van visszavettem painttel a felbontást. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=9692.png
    Ennek is vissza kellett venni. Bocs de az elején vagyok csak most pakoltam fel a modokat még csak legyeket lőttem le a robottal. Mindez rezzenéstelen. 2db 1080TI rog Strix elég ütős. A TV meg LG65V7 vagy mennyi 1 mika volt. Más világ. Mármint teljesen más a játék színekben kinézetben mondom még térbe is rakja a dolgokat eszméletlen.

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=5363.png
  • Ellaberin
    Ez szép! :D

De 65"-os tv-t milyen messziről játszod? Mert akárhogy is ahhoz távolság kell. :)
    A Dying light vetekszik a FO4-el, de mindkettő dx11-es, nagyon nem tudnak különbözők lenni. Persze FO-ban rengeteget tettek a modderek, hála nekik. (Sajnos a Dying light nálam már fogócska imitt-amott, mert nem atom gépem van :) )
  • PiszkosFred
    Nyomhatnal par kepet nyalat csorgatni :)
  • Flyingparadise
    Nem azért, hogy arcoskodjak de egy kicsit felújítottam a gépparkot. SLI vel meg 65" Oleddel true grass vivid conifiers. HBAO-t is rátolom nem csak az ultrát. Ez a legjobb graf. játék.. Nem bírom csukva tartani a szám. Pedig megvan dis. 2 assassin origins maffia 3. Dying light ami megközelíti pedig az se mai. Igaz az origins is de az nem támogatja az SLI-t. :( Ez brutál.... Teljesen más...
  • Flyingparadise
    Mondjátok meg legyetek szívesek melyik mod veszi el a bútorokat. :) (Én még itt tartok)
    Mert néztem, ha egyszer elrontod nincs rá megoldás újra kell rakni. Azt addig se a homemakert se mást nem merek feltenni... Thx
  • Although
    Ránéztem. Kb Requeim a Fallout4-hez illetve durvább. Nem tudom csak az az út van amit Saga írt mert nincs benne tapasztalatom. De specializáció van benne bőven, ha esetleg dumálos kereskedős karaktert akarsz nyomni lehet az is életképes vagy raider és elveszed mástól ami van. Na jó ez nem mert egyenlőre jófiúsnak tűnik csak :)
  • SaGa
    A horizon egy jó mod, elég sokáig használtam, azért tettem félre, mert más, főleg a „kaland” és „helyszín” modokkal összeakad, némelyikkel annyira, hogy egy idő után, vagy bizonyos helyszíneken nem lehet visszatölteni a mentéseket. De készülj fel, hogy az egész világ alaposan megváltozik tőle, mások lesznek a prioritásaid, és igazából csak survival módban van értelme használni. Ha egyéb modokat is tennél fel, nézd meg, vannak-e hozzájuk horizon patchek, ha nincsenek, inkább hagyd ki őket.
    Átszabja az építkezést, a settlementek kezelését, mindent. Annak is érdekesebbé teszi a világot, aki harcos karaktert akar és annak is, aki építkezőst. Az építkezéshez, settlerek kezeléséhez az Architect kiegészítőjét is fel kell tenni, benne van a csomagban, telepítéskor választhatod ki, hogy akarod–e. A teljes élményhez kell ez is. Pl a settlereket egy gombnyomásra felfegyverezheted és elláthatod teljes, a feladatukhoz illő páncélzattal, csak lopakodó módban kell hozzájuk közeledni. Ha nem a piros kizsebelős mód jön elő így akkor lehet ellátni őket. Alapanyag kell hozzá, de nem kell egyesével rájuk adogatni egy páncél darabjait. Az építkezési lehetőségeid a falvak fejlődésével haladnak előre, minél nagyobb létszámú falvaid vannak, annál többféle építményt enged. Az erőforrás kezelő (resource management) asztalt minden faluban érdemes felépíteni és rendszeresen figyelni, azon keresztül tudod kivenni a tiszta vizet, a spéci veteményesek terményeit (egy faluban egy terményfajtából minimum 21 kell, hogy egyet ki tudj venni, a többit megeszik, vagy nem tudom, mi lesz velük), stb…
    A fegyverek, páncélok statisztikáit is alaposan átírja, túlélősebb lesz, és míg nem vagy legalább első szintű vadász, hamarabb éhen halsz, minthogy lelőnének. Az első perk, amit fel kell venni, a vadász, a második a túlélő, ezek nélkül semmi esélyed survival módban. Aztán jöhet a gun nut, hogy legalább alapszintű fegyverfejlesztést csinálhass…
    Nagyon alaposan tanulmányozni kell, minek az elkészítéséhez milyen perkek kellenek (pl a vízszűrő, ami nélkül nincs tiszta víz), és meg kell tervezni a felvételük sorrendjét előre. különben már igen hamar elbukhatsz. Érdemes elolvasni a kezdési javaslatokat, melyik S.P.E.C.I.A.L.-ra mennyi pontot tegyél indulásképp, ha nem akarod az első 10-15 szintet végigszenvedni.
  • Alexzel
    Kipróbálta valaki a Horizon v1.5-t?
    Érdemes teljesen újrarakni a Falloutot miatta (hogy az más korábbi modokkal semmi esetre se akadjon össze)?

A leírás és videók alapján jónak tűnik de érdekelne más véleménye aki már használta.
  • Flyingparadise
    Erre a kreativitásra nem készültek fel a készítők.. :)
  • Flyingparadise
    Settlerek lebegnek a vízen ez lol...
  • SaGa
    Építettem egy jópofa falvacskát a Forest Grow Marsh (az elsüllyedt település, tele feralokkal) melletti zsilipkamrába. Szépen be lehet építeni, több szintes falut lehet felhúzni, védett helyen van, egész szépen működött de fel kell adnom, mert tehetek bármit a settlerek bekódorognak az elsüllyedt faluba és szép sorban megfulladnak, mert lehúzza őket a víz a felső zsilipkapunál. Reggelente azt látom, hogy az összes tag ott lebeg a folyóban…
  • Flyingparadise
    LoL Azért több akadályt át kellett ugranom, hogy normálisan játszhassak... Egyrészt mi ez, hogy a kimenőt tiltani kell. Hát ezt bakker rádióba tv-be be kéne mondani. :)) De ha nem is akkor legalább piros betűvel a dobozra... Másrészt valamiért automatice kis képernyő ki volt pipálva. Lila lett a fejem mire rájöttem, hogy nem a tv mel nem kommunikál mert elég újfajta hanem csak ez a problem a tegnap letöltött modok meg úgy töltődtek be mint a gép. Őszintén szólva ezért hálás is voltam mert minimum. egy órát silavizáltam. Erre valaki PLZ válaszoljon, hogy a vivid-nél a legfontosabb és legnépszerűbb től-hd originál size. Szebb lesz a progi vagy csak jobban fut? Mert nekem Hiper ultrán szóval még ultrába is belenyúlok az advencednél az alsó 3-ba...
    Azt hogy a modok miért töltődtek be sejtem.. mert ugye. nem töröltem program filesből kézzel...Jók a modok én azt mondom... főleg mostmár. iszonyat jó dolgokat találtak ki ha kiismered magad és megfelelően fel tudod rakni őket 100-150 között megkétszerezik a játék élvezhetőségét...
  • Flyingparadise
    Úgy látszik komoly szerencsét hozott hogy idefirkantottam ugyanis a bit defenderen máshol is le kellett tiltani... De mi kapcsolhatta ezt ki...
  • Flyingparadise
    Ellaberinnek lett igaza! Köszönöm mindegyik hozzászólást. Most olyan problémával nézek szembe amit nem tudok hova rakni moddolás előtt bementem.. és felraktam jó párat. Aminek az lett a végeredménye, hogy kiugrik a program. uninstall minden. Először csak lekapcsolgattam a programokat majd leszedtem az nmm et... Bejövő kimenő kapcsolat le van tiltva bár a bit defenderen azt írja allowed pedig ott is letiltottam. Meg hát ment ugye... esetleg nem töröltem teljesen valamit vagy mi lehet a probléma? win tüzfalon belül is le van tiltva bejövő kimenő de csak a kimenőt kell ugye?
  • SaGa
    Óvatlan felülírás ellen Mod Organizer 2. Attól kezdve meg amit csak akarsz, de legyen mindig mentésed az új mod felrakása előttről.
    Grafika ügyben ajánlott végigolvasni és csinálni Biraitbec barátunk leírásának 0. és 1. pontját. A többi rád van bízva, szerintem az ő modpakja egy átgondolt cucc, amihez hozzá tudsz még tenni ezt-azt.
    Vagy Crossing the great wastes csomag, ami az előzőre épít. Ezt azért két nap, mire felrakod a letölthető pdf alapján. Viszont tesztelt, nem lesznek benne pucér karakterek, grafiai glitchek, de bővíteni nem nagyon lehet, mert alapból több mint 300 esp és esm, de ad leírást az összevonható modokról is, hogy beleférj a limitbe.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.06.01. 16:25:41
  • Ellaberin
    A javaslatom, hogy mindig számolj el tízig mielőtt felraknál valamit, de azt is csak az után, ha már végig olvastad mit tesz fel, mivel ütközik, milyen nyűgjei vannak a modnak. Illetve arra is érdemes figyelni mit vesz le véglegesen a mod- bár ezek visszaállítására is vannak modok, de most pontosan nem tudom melyek ezek. (Pont én kérdeztem korábban, mert figyelmetlen voltam és egy survival moddal megszívtam.)

Nexusról telepítesz? Mert, ha igen, akkor a regednél megtalálod miket tettél már fel, persze már ha regisztráltál valamikor. Meg ugye a managerben is benne van, de ha azt is törlésre került korábban, akkor csak az előbbire tudsz támaszkodni.

Arra igazán senki sem tud választ adni, hogy neked mi tetszik. Felraksz valamit, próbálgatod, ha tetszik marad, ha nem, nem, kb ennyi tanácsolható.
  • Flyingparadise
    Elnézést még annyi hogy, a vivid original size ugye nagyon kedvel ott csak jobban fut a játék vagy szebb is lesz?
  • Flyingparadise
    Bocsássatok meg még annyi.. utakon kívül érdemes grafikát pisztergálni? (vivid) stb.. Egy bivaly gépen..
  • Flyingparadise
    Kár, hogy szerkesztés nuku az csak prémiumba van itt? vagy úgy se? A fenyők méretével nincs gond fűre ártettem a fenyő az kell azt akartam jelezni.
  • Flyingparadise
    Üdv! Nos újraraktam ezt az "örök csodát". Megmondom őszintén abbahagyni is igazából a modok összegabalyodása miatt hagytam. Úgyhogy ez ügyben kérnék iciripiciri segélyt.
    Ugye előkészítjük bepanírozzuk látom f4se már csak next.. konzolozni se kell?
    Leginkább ruháknál fegyvereknél kezdek kapzsi lenni ami aztán a játék elromlását eredményezheti. pld meztelen őrök... Szóval. Van valami fegyverpakk amit egybe fel lehet csúsztatni? Vagy milyenek must have?? must have pld. super mutant redux nálam meg hogy sok munkás sok ellenség meg ugye arra írhatnátok is valamit mert elfelejtettem respawn? melyik legjobb? Háromnegyede fele üres pusztába futkosás az érdekes. Ugye nyilván armory meg weapont felnyomom de utána. Nekem csorog a nyálam és nem nyugszom addig amíg el nem rontok valamit... Hogy védjem ezt ki ne írjak felül??-felülírás.. fájlcsere hogy még érthetőbb legyek:) Aztán ott van ez a fű kérdés nem találtam olyat ami igazán jó grassland alapból üti a játékhangulatot szerintem pitypangok már nem kellenének és rövidebb fenyő kell!! A négy évszak automatikus már esetleg? Az úgy talán jó lehet... Na ott olyan, hogy zöld ahol kell de nem virágos rét ahol megállsz boglárkát fújni. :) Nem sietem el játék fent most van elég amit lehet gyűrni bocs off: maffia 3 mass effect 4 origins nálam meg ugye far cry 5 lenne ha nem bíztam volna az otp ben. Lazán faszán lenyúlták a pénzemet. Ubihoz van beregisztrálva kártya be is teszteltem (probavásárlás.. ) ment utána far cry 5 gold order failed de azért otp küldi, hogy a pénzt sikeresen levontuk panaszosztály ismét most megint várok a pénzemre az idegesítő, hogy most nincs keretbe véve ergo csak az otp miatt nem tudom élvezni-bocsánat ez hasznos off vigyázzatok akinek bajsza van ott már valami gond van tisztelet a kivételnek. :)

Tehát valaki írna nekem ha lenne olyan kedves egy minimál élvezhető addonpakkot? Tudom nagy kérés.. De be kell próbáljak mert ott böngészni nekem esküszöm már munka. Lényeg legyen kihívás de azt hiszem azt megoldottam. Problémám nem teljesen értem ezt a settlement supplies expanededet. kell az a home maker mellé? Na többet nem írok, hálás volnék egy kis segítségért.
  • PiszkosFred
    Oke, ebben az esetben (varhatoan) mmo lesz. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.31. 08:08:11
  • vjoi
    Sajnos a vibrálás állandóan jelentkezik. Már vagy 20+ órát játszottam vele és helyszíntől, napszaktól stb. teljesen független, állandó jelenség :(
  • lwb
    Mondjuk nekem a Conan és az Ark is mmo. Nem mmorpg, de attól még mmo. Akkor is, ha lehet single-ben is játszani pl. a Conant. Meglátjuk.
  • Ironman2
    Meg is nyitottam a topikját neki,hát ki más,ha nem én.D Örülök amúgy a bejelentésnek,várom a fejleményeket a játékról.
  • PiszkosFred
    Olvasd el a kotakus cikket, nem mmo lesz varhatoan, hanem inkabb egy survival bazisepitos, harcolos, stb, akcio-rpg hibrid, ami mostansag elegge nepszeru, lasd Ark/Conan/DayZ/Rust/stb.

Aztan ki tudja mit jelent be a Bethesda 11 nap mulva, mindez csak talalgatas.
  • Lengyel2
    Állandóan vibrál vagy csak időnként? Mert én már nagyon régen játszottam a F4-el, de emlékszem, hogy az én gépemen akkor kezdtek így "vibrálni" a növények, ahogy leírod, amikor közeledett a radioaktív vihar, de még nem tört ki. Ez volt az előjele annak, hogy valami zárt helyet kell keresni, mert hamarosan csúnya világ lesz odakint. - De persze "folyamatosan" nem lenne szabad vibrálniuk.
  • Andule
    Nope.
  • Hexex86 #9350
    Oh értem. Köszi az infót! Hát, ha már online lesz legalább ne stratégia legyen. xD
  • lwb
    Jason Schreier írt róla, meg azt is még, hogy online lesz. 99% hogy valami MMO féleség lesz. Schreier a legjobb kapcsolatokkal rendelkező újságíró, ha falloutról van szó. A Fallout 4-et két évvel korábban megírta kb.
  • Hexex86 #9348
    Valahol említették, hogy új dolgot csinálnak a falloutból? Nem olvastam semmi hírt róla csak éppen, hogy a trailert láttam.
  • lwb
    Hát pedig abból, hogy új dolgot próbálnak ki, ami még eddig nem csináltak a fallouttal, meg hogy a vault 76 micsoda, arra következtetek pedig, hogy ez egy mmo lesz. Vagy valami stratégia, de az meg már volt, csak mobilon (shelter).

Ne legyen igazam.
  • Hexex86 #9346
    Akkor már 2 nagy Bethesda cím is átváltana mmo-ra. Sose érkezne mostanában Elder Scrolls meg Fallout. Mármint számozott rész.
  • lwb
    Remélem nem, de félek tőle, hogy az lesz.
  • vjoi
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Megvettem a játékot pár hónapja (Steam). Szép, jó, tetszik, de van számomra egy zavaró hibája. Az a helyzet, hogy ha a karakterrel mozgok (vagy ha a kamerát forgatom) a fű, a bokrok, a fák a mozgáskor „vibrálni” kezdenek, ami számomra eléggé zavaró látvány. Ez a vibráló hatás csak az előbb felsorolt növényzetnél jelentkezik, minden más megjelenés tökéletes. A helyzet az, hogy próbáltam már AMD kártyával (R9 290), amit időközben lecseréltem NVIDIA-ra (GTX 1080). Semmi változás. A beállításoknál kipróbáltam a LOW és ULTRA között mindent, (letöltöttem a high resolution texture pack-ot is) az .ini fájloknál kiszedtem az összes „grass”-ra vonatkozó bejegyzést (gondolom ezek utalnak a növényzetre), de semmi. Kipróbáltam néhány NEXUS texturajavító, beállítást módosító modot, de a vibráló hatás nem szűnt meg. Érdekes, hogy csak ennél a játéknál tapasztalok ilyet. Pl. Skyrim tökéletes működik, aminek a motorja pedig majd ugyan az mint az F4-é. Valaki tapasztalt hasonló jelenséget a játékban, illetve valami megoldást tudna a problémára? Előre is köszönöm…
  • Hexex86 #9343
    Egy Fallout mmo? Nektek tetszene?