Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Beth Morrowind után nagyon gyenge lett sztoriban és lore-ban. A mélypont az oblivion - alap F3 volt, a Skyrim már egy tétova lépés a jó írányba. A F4-től csodát nem várok, nem hiszem, hogy valódi fallout játék lesz, inkább az f3 felturbózott változata, ami jó ökörködésre, de azt az atmoszférát a Beth képtelen lesz visszaadni, amit az F1 adott. Az FNV megközelítette, de az F3 messze nem. A Beth-nek a szebb csilivili helyett inkább jobb írókat kellett volna alkalmaznia. Nem tudom, ez megtörtént-e a F4 esetében, meglátjuk. Én mindenesetre várom a játékot, ez is rpg, csak másfajta. A legrosszabb esetben kapok egy current gen f3-at, ami bohóckodásra jó lesz.
Az év játéka nekem már amúgy is megvan, esélytelen hogy bármi megközelítse, sajnos ahogy látszik még jövőre sem, nemhogy idén.
És lehet nem vagyok vele egyedül. Kevés az info eddig, a karakter tulajdonságok videok nagyon jópofa volt, de nem látom még, hogy valósították meg. Egy normális oldalon mindenki leírja mi szól mellette mi ellene. Azért sincs igazad mert eddig egy negatív véleményt nem írtam ez se közvetlenül az F4-re vonatkozik hanem a Beth sztori szintű hozzáállásáról szól, ami még az Oblivion idején is jobb volt. Erre lehet mondani, hogy nem lényeges, persze. De ettől ez még sok ideírónak, ha rendesen olvastad a topicot, láthatod fontos szempont.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.04. 06:53:27
De kerdezem en, nem lehetne, hogy egyszer az eletben, egyszer egy jatek megjelenese nem arrol szolna, hogy Although mantrajat kelljen a topikban olvasni arrol, hogy mekkora szar a Bethesda es mekkora hulye, aki ezt nem latja? Mert oke, a k* anyjat a Bethesdanak, pont, ezt mindenki erti. Nem lehetne, hogy magadtol tavozol, mielott elmergesedik a helyzet es kitilt a moderator/hazigazda? Tenyleg minden egyes premierkor ezt vegig kell jatszani? Csak december vegeig kerek idot, aztan felolem folytathatod, de addig itt inkabb beszeljunk a jatekrol, az ujdonsagokrol, erdekessegekrol, barmirol csak ne a te rogeszmedet kelljen ujra es ujra es ujra es ujra olvasni vampirokrol meg a fasztudjaeppenmikrol.
Megtisztelnel vele, ha ezuttal megkimelnel egy topikot attol, ami mashol mar ezerszer megtortent. Nagyon szepen koszonom elore is a megtisztelo kedvessegedet, es ne, kerlek erre ne reagalj, csak tedd azt, ami a kozossegnek a legjobb!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.03. 23:00:23
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.03. 21:30:29
<#idiota>#idiota>
Kö-sz-önj-ü-k S-zé-pen!!bethesda!
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.11.03. 20:26:33
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.03. 20:05:34
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Steam store page "Available: 9 November"
1 nappal előrehozták a megjelenést. Úgy tűnik bekeményítenek a leakelő újságírókkal szemben mi pedig profitálunk 😊
Háttérinfo: a sajtó embargó november 9-ig tart, így viszont, mivel már a public is hozzájuthat 9én, feldughatják a megjelenés elött cikkelő újságok maguknak
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.03. 20:04:40
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.03. 16:53:28
Ez a baj a collectors editionökkel, hogy nem nagyon van lehetőséged előre meggyőződni a minőségről.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.03. 13:14:08
Ilyen egy hűséges társ. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.03. 12:29:15
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Es akkor ez meg meg sincs tolva sr inibol, se enb se semmi.
Komolyan aki erre a jatekra azt mondja, hogy ronda es ugy nez ki mint a 3 az nem csak vak, de retardalt is.
Ugy fest viszont, hogy amit irt itt vki, hogy a kutya kap egy hairworks jellegu cuccost, az nincs, legalabbis i7+970gtx komboval illett volna bekapcsolni, ha van 😊
Koszi a linkeket!
Plusz a legfelső hozzászólásban még pár.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.03. 08:59:10
Pontosan ezt írtam le. 😄 És előbbi hszemben azt, hogy miért is nem veszed észre amit írnak mások, sem magadat: nagyon betegesen rögeszmés vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nekem az a szerepjáték, amikor az egyik nehezebb fokozaton bemész a hardabb mobokhoz, és győztesen jössz ki.
A történetekről mindegyikőtök úgy ír, mintha mind egy kaptafára készülne: Megmenteni a világot, megölni a sárkányt, és megdugni a királylányt.
Nem hinném, hogy a FF7 anno Sephiroth (no spoiler, már aki érti) megölése miatt lett volna annyira nagy szám, inkább az 1. CD végén lévő jelenetsor miatt érezte úgy az ember (pl. én), hogy megérte reggel 6ig játszani vele, és mekkora kecijó is ez a story.
Gy.k.: nem az a lényeg, hogy a végén hogyan mented meg a világot, hanem az út. Az útba pedig beletartozik a Sandbox, a fordulatos, csavarokkal teli sztori (bár tény, hogy ami "kicsiben indul", és a tétet később emelik, az általában jobb esélyekkel indul nálam), a crafting, a building, és a kor előrehaladtával egyre több dolog.
Márpedig ha abba gondol bele az ember, hogy ugyanúgy 3 (conceptekkel) év van egy Skyrim elkészítésére, mint ahogy a KotOR elkészítésére, akkor nem csoda, hogy 1-1 (nevezzük így) panel megsínyli a fejlesztő által limitáltan ráfordítható időmennyiséget az újabb játékokban.
És itt lehetne visszakanyarodni Fred gondolataihoz. Különböző panel arányokka rendelkező RPG játékok vannak a piacon. Találd meg a neked megfelelőt, és játssz azzal. Más nem tudja úgysem megtalálni helyetted az "igazit".
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.11.02. 23:11:33
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hogy kinek mi az RP, ertsetek mar meg, hogy egyeni izles es megiteles kerdese. Meg a nyomorult fejlesztok kozul is, 10 studio 10 fele keppen latja, hogy miaz az RP(G). Nabaszdmeg, anno meg a Diablot is rpgkent kapta a dijakat, oszt' akkor mi van? 😊 Es az Eye of the Beholder, a klasszikus dungeon crawler, amelyet anno meg RPG-nek hivtak (a nagybetusnek), nem dungeon crawlernek. Azok voltak? Szerinted nem. Mas szerint igen. A harmadik meg pont leszarja, a negyedik meg eret vag magan (meg lassan mason is), mert nem masseffect/witcher/tes/egyebrandom es nem birja felfogni, hoyg ezt a mufajt nem lehet csak ugy meghatarozni onkenyesen, hogy kijelentesz valamit, predikalsz kvazi, es onnantol kezdve aki ezzel nem ert egyet, lyukat beszelsz (ertsd: irsz) a hasaba...
(es ez minden egyes szerepjatek topikban ujra es ujra megtortenik, mint egy kibaszott mormota nap, komolyan...)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.02. 22:55:10