Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.05. 18:08:50
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.05. 17:55:03
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De belegondoltam nem lesz egyszerű az év rpg kategória. Persze az ínséges esztendőkben ez látszott mert láttad a tervben levő projekteket és vártad az időt :) Most benne vagyunk és még jön majd a Cyberpunk is a CD projekt által 1-2 éven belül:D
Jön a tourment és talán lesz PoE 2 is. Soha rosszabbat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
link a fallout wikire a Vault 111-ről
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.11.05. 17:45:52
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De annyit fűznék hozzá:
"nem nextgen grafika"
De,sandboxhoz meg az elődökhöz képest az. A külterek kifejezetten szépen jópár helyen. És nem,sokkal többet nem bírnak a csodás nextgen masinák.:)
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.11.05. 17:25:58
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.05. 17:19:20
Ennek ujradolgozasa volt kb a legfobb szempont.
Fallou 3 vs Fallout 4
Nem tisztem megitelni, hogy kinek mi a szep es mi nem (hiszen a csunya noket is szeret valaki, ugyebar, es a vilag legszebb nojet is unja valaki), de talan ez ad nemi tampontot, amikor a ket jatekot parhuzamba allitjuk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.05. 16:53:17

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Zozo, pont ettől lesz élőbb. Hiszen már a Morrowind óta nem fejlődött mindig akkor történt az esemény ha te ott vagy.
Még a PoE-be is van, hogy üzenetet kapsz, megtámadták a strongholdodat :) Ép ideje volt ennek. Kíváncsi voltam mikor jut el idáig, a világ nélküled is él. Legalábbis az első lépések :)
Latencyre kivancsinleszek. Tuti nem lesz real time hasznalhato, inkabb meloban nezegeted a karaktered ugy ez.
Habar ki akarna real timeban hasznalni es a telefonjat nyomkodni jatek kozben :)
Egy szerepjáték nem csak abban merülhet ki, hogy A B vagy C választ adsz egy kérdésre, hanem hogy milyen módon "viselkedsz".
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.05. 12:51:52
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.05. 12:41:21