Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
néhány térképösszehasonlítós kép
Viszont a Skyrim gyakorlatilag "2D", míg az F4 - mivel városi környezet - 3D, sok nagy épület több emelet magas, stb. - a bejárható alapterület valószínűleg sokkal nagyobb.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.11.06. 09:16:58
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
...de míg a Skyrim -be bő két óra átsétálni a térképet, itt 11 perc futva, ha feltételezzük, hogy a séta ~2X lassabb, mint a futás, a Fallout 4 -hez képest 5X! akkora
ez egy pinduri kis Fallout világ...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.06. 09:14:13
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.06. 09:12:06
Nem túl hasznos valós számokkal összehasonlítani a dolgokat, kb. a Daggerfall óta nem szórakoztak 1:1 térképpel és haladási sebességgel.
...és attól még áll.
Csak kevés a bottlecap..
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.06. 09:04:03
Gondold el ha Föld méretű lenne a játéktér...
2150-ben is ezzel játszanának..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
más:
"A Bethesda várva-várt poszt-apokaliptikus játéka, a Fallout 4 sem kerülhette el ezt a méricskélést, ugyanis a Reddit egyik felhasználója, egy bizonyos Laxcc rögzítette is, ahogyan 11 perc alatt átrohan a Fallout 4 térképének egyik csücskéből a másikba"
az nem túl kevés?....én értem, hogy a tartalom a lényeg, de így azért elvész a szabadság....
Az ár 13k Igen.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
cdgalaxis
Itt 10e van.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.06. 07:55:43
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Már csak 4 nap srácok.
Szabit kiírtam 10étől. Pizzákra/kólára félrerakva a soksok bözsi utalvány.
Fallout 4 + egészségtelen élet Én így szeretem!
Sok könyveket verö játék story van: planescape torment, KotOR I-II, DA:O, stb.
Witchereket direkt nem írtam nehogy itt gond legyen belöle.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2015.11.05. 23:00:20
Annak pedig, hogy Te irányítod a karakter semmi köze a történethez, a környezethez, a karakterekhez, a személyiségekhez, leíráshoz stb.
Attól nem lesznek ezek jobbak.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.11.05. 22:48:22
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De. Sőt. Túlszárnyalja, hiszen Te vagy a főszereplő, veled történik, te harcolsz, stb.
Ha meg megveszi valaki és nem tetszik neki, majd ráér akkor sírni! :D
bár a probléma, az hogy legtöbbször az sír aki meg sem veszi csak letölti
!Forza Ferrari!
Minden topikba szapulni mész és a (számodra negatívumot) hajtogatni.
Egyébként nem tudom miért nem tűnt fel neked, hogy személyemben folyamatosan olyannak mondasz hasonló rizsákat és baromságokat, aki:
- Már 25 éve kezdte a szerepjátkozást kockákkal, DM-mel, társaságban, RP partikon
- Kedvencei és végigjátszotta: Baldurs Gate, Icewind Dale, PLacement: Torment, Shadowruns, Wasteland, Fallout, Neverwinter Nights stb. végtelenségig sorolhatnám játékokat és igen, előbbieket találja abban az értelemben jobbnak, mint amiért értelmetlenül erősködsz
- Olvas (Neked is kéne: egyetlen egy játék karakterei, története stb. még csak meg sem közelíti a jó regények színvonalát)
- Egyébként egyetértene más véleményeddel, ha nem lenne elvakult, rögeszmés. Továbbá mondjuk ki: erősen lenéző vagy azokkal szemben (és ez a legirritálóbb probléma), akik kedvelik esetleg bármi miatt azt, amit Te nem egy vagy több részlet miatt és tetszik nekik az, amiben Te kifogásokat találsz, legyenek azok bármilyen picik.
Egyetlen különbség van: nem a hibákat (aprókat, közepeseket, nagyobbakat) keresgélem és emelgetem ki úton-útfélen, hanem játszok és ha megragad a hangulata, akkor az nekem jó.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.11.05. 21:27:02
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Remélem a Beth is megtalálja egy nap! És ez nem leírás! Csak a legendák a Bio oldalán voltak :)
A mass effect egy hanyatló cég utolsó nagybetűje ahogy a DA2 is nyomokba emlékeztet rá ez az a cég ahol Grey Mazurka lába járt :) El se merem olvasni a listát akik az NW 2002-es győztes játékát nyomták és a Beth mégis tudott újat mutatni :) Most meg már más idők vannak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.05. 20:44:30
(Idő elteltével melyiket fogják százalékos arányban elővenni az adott játékot kedvelők közül. Ha esetleg nem esett volna le még mindig.)
Ujrajatszashoz annyit, hogy a Mass Effect sorozat meg annyira sem "szabad", mint barmilyen elobb emlitett jatek (meg ha az elso resz latszolag kotetlenebb, ott is megvan azert a "cso"), de megis legalabb 1-2 evente en speciel vegigjatszom, most mar triologiakent, mert egyszeruen olyan, mint az ember kedvenc filmje. Jo elovenni es megnezni meg akkor is, ha jobban tudod a szovegkonyvet, mint anno a szinesz vagy a rendezo :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Azért a Morrowind mindig etalon lesz, különösen a Tribunal, nekem. Az öreggel együtt ők nagy dolgokra voltak képesek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.05. 18:30:48

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.05. 18:29:18
Ez a 3 perc esküszöm érdekesebb, izgalmasabb, eredetibb volt, mint az eddigi játékaik összetéve.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.05. 18:10:24
#1272: Elő lesz véve évek múlva is persze, csak addig le lesz téve az expansion-ök után, mert nincs benne semmi gameplay fícsör, ami miatt tolná az ember napi 1-2 órát, ha már minden küldetés megoldott...én legalábbis nem látom, mit csinálhatnék benne, nincs semmiféle Skyrim-féle radiant jellegű küldetés kreálás vagy bármi... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.05. 18:09:52