Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mi használunk ilyeneket. Lehet hozok egyet haza. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: vfrtom1, 2015.11.10. 10:39:45
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kispapíron vezetve....:D
Na mind1 kezemben a játék!fákjeee
tetszik különben hogy végre nem kell a console-ba nyúlkálni a karakter haj vagy egyéb megváltoztatása miatt.van végre fodrász ha jól írta a játék:) majd meglesem
amugy elejen feltem a power armort tul konnyen megkapja az ember , de a core -ok vadaszata elvezetesse teszi a dolgot ;)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.10. 09:53:32
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A Fallout 3 is hasonlóan indult. Ott mondjuk zseniális volt az apa felépítése, a gyerekkor. Nagyon pöpec volt.
Edit: Oké mondjuk már a skyrimnál is éreztem ezt, mintha kezdene kifogyni az ötletekből a kis olaszunk, lehet kellene mellé egy kis vérfrissítés :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 09:48:17
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 09:40:41
!Forza Ferrari!
I met God. She's black
Azért érdekel, nem túl "sárkányos", nincs shout ?:) Nem szuperhős jelege van. Vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 09:15:05
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Legalább a fényeket úgy ahogy rendberakták.
A fő sztori nem tetszik, valszeg kevesen tudják beleélni magukat a fő karakter szerepébe.
Meglátjuk, hogy alakul a kontent, az nekem sem tetszik h rögtön az elején OP cuccokhoz jutunk hozzá.
!Forza Ferrari!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.10. 03:24:39
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Steam elkezdte peccselni a pre-download contentet :) lesz game 10 percen belül úgy néz ki! <#wave>#wave>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De ez már tényleg off. Szorri
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A tobbivel egyetertek, (bar nekem bejott a FO3, meg jobban a FNV), holnap nagyon kivancsi leszek, hogy este (na jo, hajnalban, ott bassza meg, majd kialszom magam az unnepek alatt) milyen szajizzel allok fel a gep elol, kiprobalva vegre a legujabb reszt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.09. 22:09:37
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”